Weer een landing op Mars, nu de maan nog


Wat weer een toevallige samenloop van omstandigheden.

Terwijl de NASA bezig is met een gewaagde en miljarden kostende missie naar “de planeet Mars”, deelt de chef van het Russische ruimtevaartbureau mee, dat er een reis naar de maan is gepland om te controleren of de Amerikanen er ooit wel zijn geweest. De beste man zal ongetwijfeld de beste bedoelingen hebben gehad met deze opmerking, maar zo is dat waarschijnlijk in Corporate D.C. niet opgevat. Er zijn talloze bewijzen aangeleverd dat er een halve eeuw geleden wel degelijk maanlandingen zijn uitgevoerd. Er zijn filmbeelden van en de astronauten hebben maangesteente mee terug genomen. Hoewel er cruciale beelden zijn zoekgeraakt, zijn er toch nog heel wat bewaard gebleven. De Amerikanen met NASA voorop denken door de Russen niet serieus te worden genomen en er moet dus een afleidingsmanoeuvre worden bedacht.

Daar hebben we gelukkig de NATO voor. Plotsklaps vindt er een incident plaats in de Zee van Azov, een Russische binnenzee, waar de laatste drie nog drijvende Oekraïense patrouilleboten de territoriale rechten van Rusland schenden, een bewuste provocatie. Er worden drie vliegen in één klap geslagen. De Oekraïense president Porosjenko kan de noodtoestand afkondigen en (1) zodoende de verkiezingen winnen, de Russische provocatie over de maanlandingen wordt (2) naar de achtergrond gedrongen en de Amerikaanse president Trump hoeft het (3) ook niet meer over de CIA-moord op Khashoggi te hebben. Ondertussen worden beelden vrijgegeven van de landing op Mars. Dit zijn natuurlijk animaties, maar een overgroot deel van het mensdom accepteert in dit virtuele tijdsgewricht animaties als levensechte kopieën van de werkelijkheid. De media assisteren de macht zoals altijd vol overgave en beginnen wild op de oorlogstrommels te roffelen “War in Ukraine!” De verdedigingsorganisatie NATO wordt  gedwongen aanvalstroepen naar Oekraïne te sturen, klaar om de Donbass republieken te “bevrijden” van Rusland en de Shell-concessies voor schaliegaswinning aldaar terug te claimen. De vierde vlieg.

Nu kunnen er dan wel vier vliegen in één klap worden geslagen, maar dood zijn ze zeker niet.

Om te beginnen ontkent zelfs NASA dat er ooit mensen op de maan zijn geweest:


Ieder hard bewijs van de maanlandingen door de Amerikanen in de periode 1969 – 1972 ontbreekt. Het mooiste voorbeeld komt van één van de eerste astronauten (allemaal vrijmetselend, overigens), die een eenvoudige verklaring heeft over hoe ze destijds door de dodelijke “Van Allen Belt” zijn heen gekomen: “Toen wisten we nog niet dat de Van Allen Belt bestond, dus hadden we er ook geen last van…” Wat zegt dat dus over de nog bewaard gebleven filmbeelden? Je kunt er geen cent voor geven. En waarom zijn we er in die 50 jaar eigenlijk nooit meer geweest; omdat het geld op was? Als je de “Maanlander” (Lunar Module) ziet, kun je toch amper geloven dat het nog goedkoper kan?

Lunar Module 1969 – The Eagle has landed…..

Tegenwoordig moeten we het doen met animatiebeelden over landingen op Mars, die beelden gaan voor echt door, de mensen geloven werkelijk alles wat op hun hoornvlies wordt geprojecteerd. Er is al diverse malen aangetoond dat de “planeet Mars” nog nooit is gefotografeerd en dat beelden zijn opgenomen op een van God en ziel verlaten totaal verdord Canadees eiland boven de poolcirkel. De filmpjes worden een beetje rood-achtig ingekleurd, want “Mars, de rode planeet”.


Natuurlijk, dit is een gebied om te oefenen voor het echte werk, ver hier vandaan. Beste mensen, ga er nu maar van uit, dat we daar nimmer zullen komen, wat ze u ook aan leuke beelden voorschotelen.

De CIA-moord op Khashoggi is weer een ander verhaal. Zelden hebben we een Amerikaanse president zo halfslachtig zien doen over een gevoelig onderwerp. Dan kun je het beter hebben over een muur aan de zuidgrens. Als de eindbaas van de CIA een rapport van de CIA voor zoete koek slikt, dan is er meer aan de hand. Een marionet van de macht (Saudische kroonprins) gaat nooit op eigen houtje een dergelijke risicovolle moord op een journalist uit laten voeren zonder groen licht van de macht. Als hij die opdracht al heeft gegeven. Een land wat de doodstraf kent houdt een ander land wat de doodstraf kent de hand consequent boven het hoofd. En maar zeiken over buurland Iran…. Het Westen steunt altijd de olierijke monarchieën, want het hele Midden Oosten is ontworpen op de tekentafels van het nog steeds intact zijnde Britse Imperium. Met een democratisch bewind kun je niets, beter is het om dictaturen (want dat zijn monarchieën nu eenmaal) te steunen om het overzichtelijk te houden. Zolang de oliebronnen in Saudi Arabië stromen en de oliedollars voor wapens worden omgeruild, blijft het Westen (ook Nederland) dat moordzuchtige inteeltbewind steunen.

De gefabriceerde nepstaat Oekraïne (grensland) is voorpost voor het Westen. De zoveelste kruistocht naar het gehate Derde Rome staat nog altijd op de agenda. Moskou en haar bondgenoten zullen altijd door het gekatholiseerde Westen worden geterroriseerd. Rusland, Servië, Griekenland  allen voeren het verkeerde kruis. Van Rusland moet een rompstaat rond Moskou worden gemaakt, de Siberische koek gaat vroeger of later naar China.

Daarom, lieve mensen, worden we dag en nacht bezig gehouden met totale niksigheid als maan- en Marslandingen, oorlogsdreigingen, sportwedstrijden, terreuraanslagen, economische teruggang na een idiote en gefabriceerde groei- en bloeiperiode, alles is kunstmatig en geregisseerd. De werkelijke macht moet de feiten voor blijven (stoken) om er zeker van te zijn dat het mensdom steeds informatie achterstand houdt (blussen). We hollen steeds achter “de feiten” aan. Wij, het hybride mensdom, geven daarom gefrustreerd en veelal onbewust een negatieve lading af en dat is dé voedingsbodem voor een minuscule machtselite. Zij die zich opwerpen als G.O.D. en alleen maar zijn geïnteresseerd in het monopolie op goud, olie en drugs. Ieder “nieuwsbericht” moeten we in dat licht zien, want er is geen nieuws, anders dan propaganda, reclame, indoctrinatie en desinformatie. Als we consequent laten zien dat wij dat weten, dan straalt dat een positieve lading uit, de dood in de pot voor de “boven ons verhevene majesteiten” die het zo goed met het volk menen. Jan met de Pet en een karig loontje vindt vaak dat ze “zo gewoon zijn gebleven” ondanks al hun drukke werkzaamheden en verplichtingen en edel afkomst. Jan met de Pet is content met zijn karig loontje, zolang hij als geminachte slaaf heilig geloof heeft in de gewoonheid van zijn meesters. De “drugs” hebben bij Jan met de Pet effect gesorteerd, op het moment dat je over de werkelijkheid begint en daar vragen over gaat stellen. Berg je dan maar voor Jan met de Pet!

11 gedachtes over “Weer een landing op Mars, nu de maan nog

 1. Benijd in feite de strijdlust van de Centinilenen, het primitieve stammetje in de Indische Oceaan, die niks te maken willen hebben van de bemoeizucht van aliens?

  Like

 2. Overigens werken de Russen volgens mij heel fijn samen met de Amerikanen, zie het ISS. Maar bekijk ook eens “bubbles in space”, te lachwekkend voor woorden..

  Like

 3. De NASA heeft zo’n gigantische technologische voorsprong, ( dat kunnen wij simpele zielen helemaal niet bevatten ) dat ze hier een wagentje op kunnen laten landen/rijden:

  Niet te geloven..

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.