“Rampvlucht MH17”: de bijna perfecte false flag


Zal het raadsel rond Vlucht MH-17 ooit worden opgelost?

Waarschijnlijk niet, als het aan betrokken regeringen ligt.

Waarom zou er anders in verband met de onderzoeksresultaten een geheimhoudingsovereenkomst zijn gesloten? Het meest toepasselijke woord wat we hier kunnen hanteren is: “doofpotconstructie”. En wat doet Bilderbertje Koenders daar bij, als enige minister van buitenlandse zaken?

Wie hebben er belang bij dat de resultaten geheim blijven? In de allereerste plaats is dat Oekraïne. Het is bekend dat de Oekraïense luchtmacht, of wat daar nog van over was, altijd onder dekking van passagiersvliegtuigen vlogen om het gebied binnen te komen en te verlaten. Dat moet natuurlijk niet aan de grote klok. Om dat te bewerkstelligen moesten bepaalde lijnvluchten over oorlogsgebied geleid worden en dat gebeurde onder verantwoordelijkheid van de Oekraïense luchtverkeersleiding in Kiev. De bewuste vlucht heeft bovendien opdracht van de luchtverkeersleiding gekregen om lager en langzamer te vliegen. Het blijft een goed bewaard geheim wie die opdracht heeft gegeven. Nu wordt beweerd dat de piloot zelf de beslissing heeft genomen om van koers te veranderen en lager te vliegen “vanwege weersomstandigheden”. Met 289 mensen aan boord bewust kiezen voor het minst kwade: als doelwit vliegen over een oorlogsgebied? Als de verkeersleiding echter die opdracht heeft gegeven (luchthaven Kiev is geprivatiseerd en in eigendom van Igor Kolomoisky) maakt het de personen op bovenstaande foto stuk voor stuk medeplichtig. Wat moet er geheim blijven en wie heeft dáár dan weer de opdracht voor gegeven? Was het neerhalen van het toestel een door de aanwezige Amerikaanse luchtmacht gecoördineerde operatie? Per slot van rekening vlogen daar AWACS radarvliegtuigen rond ter “ondersteuning” van de Oekraïense grondtroepen. De beruchte voor de radar vrijwel onzichtbare Amerikaanse Stealth F-117 zou er bij betrokken kunnen zijn geweest. Bovendien was er in het gebied ten zuiden van de gevechtszone een NATO oefening aan de gang. Wat moet de NATO in dat gebied anders dan provoceren en ruzie zoeken?

Een tweede variant kan zijn dat men heeft gejaagd op het toestel dat president Putin van Brazilië naar huis heeft gevlogen. Naar huis wil zeggen: naar Rostov aan de Don, vlak bij de Donetsk Republieken. Een buitenkansje voor belanghebbenden om hem uit de weg te ruimen. Naar later bekend is geworden heeft Putin tijdens de vlucht besloten naar Moskou te vliegen en is dus niet eens in de buurt geweest. Of die informatie is doorgekomen in bepaalde delen van Oekraïne is onduidelijk. Het is bekend dat de ex-gouverneur en oligarch Kolomoisky er een privé luchtmachtje op na hield, gevlogen door werkloze Oekraïense luchtmachtpiloten. Het verhaal wil dat de betrokken piloot zich heeft vergist en heeft gedacht dat hij het toestel van Putin te pakken had genomen. Kolomoisky heeft een prijs op zijn hoofd staan, een soort fatwa van president Putin. Men wil hem voor het gerecht in Moskou hebben, vanwege zijn ontelbare criminele acties tegen met name de Russische Federatie. De naam van de bewuste piloot is  isVolonesh, die vorig jaar is gezelfmoord. Tegenwoordig kan dat ook op afstand, via psycho-traumatische beïnvloeding. Hij moest uit de weg worden geruimd, voordat hij zou beginnen te praten.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1805649/piloot-die-volgens-rusland-mh17-neerschoot-dood-gevonden

Nabestaanden gaan nu Rusland aanklagen om hun gelijk te halen. Natuurlijk, de Russen hebben boter op hun hoofd, want ze weten veel meer dan wij kunnen vermoeden. Ze houden het voor zich, om onduidelijke redenen of om redenen van uitgangspositie. Putin wist toch van te voren al, dat de zwarte piet in Moskou zou worden neergelegd. Putin heeft  niet voor niets een geheime dienst achtergrond.

https://nieuws.nl/algemeen/20181123/nabestaanden-mh17-klagen-rusland-aan-bij-hof/

Deze nabestaanden laten zich leiden door de macht. De nabestaanden hoeven maar één zaak te eisen: wat moet er geheim blijven en waarom zijn alle betrokken landen ondertekenaar van die overeenkomst. We kunnen medelijden met de slachtoffers en nabestaanden hebben, maar niet met de daders en opdrachtgevers. Die moeten hangen aan de hoogste boom. Maar nee, de “nabestaanden” gaan het land aanklagen dat NIET is betrokken bij die geheimhoudingsovereenkomst.Bovendien zijn die “nabestaanden” tot een eveneens geheimzinnige entiteit verworden. Geen enkele “nabestaande” treedt naar buiten om de kat eens de bel aan te binden en te vragen naar die overeenkomst.

Het is de bijna perfecte false flag operatie. Dat is onder anderen te zien aan de manier waarop het onderzoek is georganiseerd en is vast gelopen in een brij van geheimzinnigheid. Ook is dat te zien aan het feit dat de dader al direct, binnen 2 dagen, is geïdentificeerd en dat vervolgens nu al meer dan 4 jaar wordt gezocht naar de bewijsvoering om dat aan te tonen. Op het hoogste niveau wordt het spel gespeeld. Op deze manier wordt er op datzelfde niveau minachtend gesold met slachtoffers en “nabestaanden”. 

In de Volkskrant verscheen eindelijk eens een interview met nabestaanden. Vader en kleinzoon Witteveen hadden het drama al zo’n beetje geaccepteerd. De Russen vinden zij verantwoordelijk, ook al is de raket per ongeluk gelanceerd…. Vader en zoon van de verdwenen Willem Witteveen geven maar wat slapjes hun visie op het gebeuren. Waarom durven ze niet uit te pakken richting medeondertekenaar/collaborateur Rutte? Zwijggeld gekregen??

Hadden jullie nog een rol bij het identificeren van de slachtoffers?

Freek: ‘Op zeker moment zijn er familie-rechercheurs gekomen, heel sympathieke mensen. Toen kwam er meer duidelijkheid. Wat er aan lichaamsresten over was, bleek niet meer herkenbaar. Met pijn en moeite is er dna-extract uitgehaald voor de identificatie.’

https://www.volkskrant.nl/mensen/-ik-kan-de-zinloosheid-van-mh17-niet-accepteren-~b6903169/

Met pijn en moeite? De nabestaanden hebben waarschijnlijk zelf voor het bewijs gezorgd door DNA af te geven. De eerste foto’s op de plek van de ramp lieten redelijk intacte lichamen zien. Dus ook over de passagierslijst is gelogen. Ook over de autopsie is gelogen. En over de toedracht is gelogen. Oekraïne heeft zoveel mogelijk tegen gewerkt, de rebellen stonden meteen klaar om de plaats delict veilig te stellen. Het werd hun bijna onmogelijk gemaakt doordat Oekraïense artillerie het gebied maanden lang onder (artillerie)vuur heeft gehouden om bewijzen te verwoesten.

Dat zijn we zeker allemaal al vergeten?

18 gedachtes over ““Rampvlucht MH17”: de bijna perfecte false flag

   • Bijna overal kan je radio verkeer (ATC) live luisteren, danwel archiefbestanden openen en alsnog uitluisteren en ook opslaan. Kiev heeft code UKKK, maar is niet toegankelijk. Van ongelukken staan op youtube vaak de gesprekken tussen cockpit en tower snel online, maar niet in dit geval. Niets horen we van de beide zwarte dozen (cockpit voice recorder en flight recorder) en die CVR kon wel eens belangrijke info bevatten. Vanaf moment 1 moeten we horen dat de Russen of rebelse separatisten erachter zouden zitten, maar de logica om Ukraine onder de loep te nemen daar het in hun luchtruim gebeurde, waarbij regels fors zijn overschreden, lijkt ook vanaf moment 1 al ergens diep begraven te zijn. Bellingcat lijkt heel dubieus mee te doen in deze doofpot en is met enig gezond verstand uit te sluiten als betrouwbare bron. Nog steeds liggen er menselijke resten en delen van het vliegtuig… Wat is het allemaal toch niet te verkroppen..

    Like

  • de ware oorzaak is al lang bekend maar vele zien hem niet !!
   het was de hollandse polderkluiten Rambo M. Kroon die in zijn wildste actie het verkeerde vliegtuig had neergehaald door zijn wapens er op leeg te schieten.
   want hij zag het gevaarte aan voor een gigantisch fallus symbool dat zijn PTSS triggerde van zijn cattamite verleden ….

   Like

 1. Ging Israël die dag ook weer eens flink los op de Palestijnen? Ik meen me dat te herinneren. Overigens verbaas ik me tot op de dag van vandaag over de smetteloze paspoorten waarvan 1 met gaten dus ongeldig die s’avond bij de NOS te zien waren.

  Like

 2. Aan te raden is om eens Kees van der Pijl en Karel van Wolferen te luisteren ( cafe Weltschmertz)

  Het grootste probleem van deze tijd is, dat je nergens meer twijfelend over mag spreken. Alles is extreem gepolariseerd. Of je staat achter de regering en de MSM of je bent een complotgekkie. Dit terwijl de heersende machten vinden dat ze super democratisch zijn. Dan hoort juist de bevolking op zijn hoede te zijn.

  https://www.ninefornews.nl/eerder-geloofden-mensen-complottheorieen/

  Dit is nog een bericht over complotten

  Er rommelt dus toch wel iets. Laat Trump dit zijn grootste verdienste nu al zij, wat je ver van hem ook mag denken.

  Hopelijk laat onze Grote God niet alles in de soep lopen, gezien de hete brei van WOI en WOII

  Met MH17 hebben wij onze echte eigen heuze JFK files. En u weet hooveel daar nu echt bekend van geworden is.

  MH17 is dus later alleen nog maar goed voor films en boeken en dus voor bepaalde mensen inkomstenbronnen.

  Waarheid is niet makkelijk

  Like

 3. Pingback: “Rampvlucht MH17”: de bijna perfecte false flag – HERSTEL DE REPUBLIEK | malthablog's Blog

 4. Top bericht, kan niet anders zeggen. Het JIT is de grootste farce die ik sinds tijden heb gezien. Iedereen die in complexe organisaties heeft gewerkt weet dat het niet werkt om belangrijke partijen (zoals Rusland in dit geval) buiten een project te houden. Die aanpak geeft idd te denken dat er bij voorbaat wat verdoezeld moest worden.

  Like

 5. Rutte met z’n cornuiten proppen ze de MH17 gewoon in een doofpot en de verantwoordelijkheid liggen ze naast zich neer? ik dacht dat ik rutte ooit hoorde zeggen ik wil de onderste steen boven nou meneer rutte de mijn gedachten zijn nog elke seconde elke dag bij de slachtoffers en nabestaanden van van MH17 Rutte hoop dat uw met updates komt

  Like

 6. Zo angstig de premier zich voordeed dat ze met dit geval de Russen te vriend moeten houden, zo makkelijk is het oordeel over het onlangs gepleegde voorval bij de Krim?
  Toch niet vragen om oorlog?

  Like

 7. Wat ik erg vind is dat de nabestaanden ook belazerd worden over de ruggen van hun gestorven familieleden en vrienden. Dat het Nederlandse volk belazerd wordt, alla daar hebben ze voor gekozen1
  Op mijn tijdlijn staat een uitgebreid artikel over het verloop van de crash van MH 17.
  Toch is er één ding waar bijna niemand naar kijkt. Hoe wisten de Russen dat MH 17 over dat gedeelte van Oekraïne zou vliegen? Hadden de Russen een lijntje met de vluchtleiding in Kiev? Nee. Hoe wisten de Russen dan dat MH 17 over dat gebied zou vliegen? Dat wist alleen de leiding in Kiev want die hadden direct contact met MH 17!

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.