Dallas 22 november 1963 – Jackie is Killer Queen


Er wordt wel eens gezegd, dat we in een soort virtuele omgeving verkeren. De hybride mens is zodanig geprogrammeerd, dat wij menen te zien wat er niet is. Degene die meent iets anders te zien, wordt bij volharding ge-herprogrammeerd en als dat niet lukt, fysiek uitgeschakeld.

Het is vandaag op de dag af 55 jaar geleden dat in Dallas in een openbare executie een einde kwam aan het korte presidentschap van John F. Kennedy.

De situatie was blijkbaar onhoudbaar geworden, omdat de man niet meer viel te chanteren. Hij was min of meer “voor zichzelf” begonnen en was blijkbaar vergeten hoe hij in het totaal corrupte Amerikaanse democratische systeem aan de macht was geholpen. Hij wilde de CIA vernietigen, wilde de Federal Reserve uitschakelen, wilde niet meer naar de maan, hij wilde zijn troepen uit Vietnam terug naar huis halen, hij wilde de georganiseerde misdaad aanpakken en bovendien goede maatjes met de Soviet Unie worden. Kortom: een wandelende tijdbom en een groot gevaar voor de parasitaire elite die in feite op deze aardbol de werkelijke macht uitoefent.

Dezegehate ketter moest koste wat kost geliquideerd worden.

Eenhoge politicus heeft altijd een waakhond bij hem in de buurt. In het gevalKennedy was dat vicepresident Lyndon B. Johnson, die een hartgrondige hekel aanzijn baas had. Daarnaast had de CIA een tweede waakhond gearrangeerd, deundercover CIA-agente Jackie Kennedy, zijn echtgenote, die inmiddels ook eenhartgrondige hekel aan hem had gekregen.

De door Kennedy ontslagen CIA-chef Allan Dulles was degene die dat heeft georganiseerd. Jackie was een zogenaamde “sleeper cell” die moest worden geactiveerd, omdat zij het dichtst bij hem kon komen.

Voor de opdrachtgever moeten we even het spoor terug volgen. Niets gebeurt bij toeval, de uitvoering laat soms wat te wensen over. De planners en daders hebben fouten gemaakt. Wie CIA zegt, denkt daarbij direct aan de Sovereign Military Order of Malta (SMOM), een subdivisie van de Society of Jesus – meer bekend als de sekte van de jezuïeten. ALLE chefs van de CIA zijn lid van de SMOM en staan dus indirect onder controle van die sekte. Ooit, bijna 500 jaar geleden opgericht om ketters en hun nageslacht uit te roeien met wortel en tak. Vandaag de dag zijn de horige vertakkingen van dit militair georganiseerde apparaat in ALLE geledingen van de maatschappij geïnfiltreerd. Hetzij via religie, hetzij via internationale bankiers met hun centrale banken, multinationals en het militair-industriële kartel, hetzij via conglomeraten als EU en NATO, hetzij via geheime diensten, overheden en overheidsinstellingen als NASA. ALLES wordt gedicteerd door hun denktanks, zelfs de tegenstanders zijn geïnfecteerd met dit virus: de gecontroleerde oppositie. Het zijn niet alleen meer de religieuze ketters die moeten worden uitgeroeid, iedere vorm van tegenstand moet worden uitgeroeid.

Tot en met de Middeleeuwen kon alleen de geestelijkheid lezen en schrijven en daarmee kon de bevolking met praatjes, verhaaltjes en sprookjes onder de duim worden gehouden. Toen de bevolking geletterd is gemaakt, is uitgeweken naar indoctrinatie en desinformatie om de geletterden continu op het verkeerde been te houden en op die manier te zorgen voor informatie achterstand. Gedurende het zogenaamde bewustwordingsproces zijn de vrijgevochten nieuwe geletterden ongemerkt  financieel afhankelijk van het systeem geworden en is slavernij gemoderniseerd tot maat-schappij van personen (nummers), werkkampen (staten) en voedselbanken (multinationals). De mensen leven in virtuele vrijheid, waar ze dankbaar voor moeten zijn. Dankbaar voor het feit dat ze met handen en voeten zijn gebonden met gouden kettingen. Er is altijd behoefte aan afleiding om de massa op het verkeerde been te zetten en te houden. Brood en spelen en als dat niet meer helpt: haat en nijd als gevolg van jaloezie en overlevingsdrang. Daar is negatieve energie voor nodig, omdat de heersende macht die nodig heeft om zich te kunnen handhaven. Zonder die energie is er voor die klasse geen bestaansrecht en verworden ze tot wat ze niet willen zijn, namelijk degenen die zij in de macht hebben.

Om de stroom van negatieve energie aan de gang te houden worden niet bestaande onlustgevoelens geactiveerd, vervolgens conflicten gecreëerd en verder opgestookt, tot als het enigszins mogelijk is er een oorlog ontstaat. Beide kanten in het conflict worden aangestuurd door dezelfde macht. Men heeft  deze praktijk eerst goed toegepast met het installeren van de “nuttige idioot” Napoleon Bonaparte, afkomstig van de jezuïetenvrijplaats Corsica. Deze greep eerst de macht in Frankrijk om vervolgens bij de allerhoogste prioriteit de pauselijke staten aan te vallen en te veroveren. Het Vaticaan werd onder controle gebracht van zijn opdrachtgevers, de jezuïeten. De onnoemelijke voorraden goud van het Vaticaan zijn veilig ondergebracht in onder anderen Zwitserland en de kersverse Verenigde Staten van Amerika. Vrijwel alle banken zijn met dit goud gefinancierd onder regie van de Rothschild jezuïeten en hun veelal joodsgelovige wapenbroeders. De financiële macht werd na Waterloo in London geconsolideerd tot de dag van vandaag. We identificeren deze onzichtbare macht als “The Crown”. Alle staten die door het genoemde financiële systeem worden aangestuurd zijn de facto “Kroon Koloniën”. Inclusief het rompstaatje Nederland, inclusief de Verenigde Staten en inclusief de communistische Chinese Volksrepubliek. Het één-wereld ideaal is al goed opgeschoten, omdat het belangrijkste instrument – de geldkraan – door één hand wordt bediend.

Terug Dallas, naar 22 november 1963

John F. Kennedy werd een onbeheersbaar risico door zijn hang naar het volk, en dan in het bijzonder het vrouwelijke deel ervan. Met zijn executie is een opdracht van het “Internationaal Veemgericht” tot in de perfectie uitgevoerd. Er zijn nu 55 jaar lang theorieën over deze aanslag de revue gepasseerd. Opdrachtgevers, daders, kogels, getuigen en omstandigheden wisselen met de versie. Er is in die 55 jaar zo’n brij ontstaan, dat we door de bomen het bos niet meer zien. Na een aantal jaren is het filmpje van Abraham Zapruder opgedoken, een merkwaardig verhaal. Zapruder stond op het juiste moment op de juiste plaats en heeft alles perfect kunnen filmen. Vervolgens levert hij dat filmpje in bij een krant en we horen er jarenlang niets meer van. Totdat het ineens opduikt, om een verder onverklaarbare reden. We hebben het idee, dat wij dat filmpje eigenlijk nooit hebben mogen zien. Want dan kunnen we zien wat er werkelijk gebeurt. De massa theorieën zijn bedoeld om te kijken naar een toedracht, zonder te zien wat er werkelijk gebeurt. Een film kijken betekent niet dat we dan ook zien wat er plaats vindt. En dat is precies wat men wil, kijken én luisteren, zodat er geen tijd meer resteert om te zien.

We zetten de Zapruder film er maar weer een keer op, met het verzoek aan u allen: “Zíet u nou ook waar u naar zit te kijken?” Het ligt er zo dik op, zult u denken, dus het zal wel niet waar zijn?

Ze wendt haar gezicht iets van hem af. Ze schiet hem door het hoofd. Er verdwijnt “iets” razendsnel achter de rug van JFK. Met dezelfde hand geeft ze hem direct daarna een duw in de nek. Ze kijkt nog even snel naar zijn gapende hoofdwond. Met de andere hand krijgt hij dan nog – bijna achteloos – een zetje mee, om hem horizontaal op de achterbank te krijgen. Dan klautert ze over de kofferbak om veiligheidsman Clint Hill op de auto te trekken, lukt ternauwernood. Is getekend:

Jacqueline Bouvier – Jesuit-trained CIA agent.

Jackie is Killer Queen

17 gedachtes over “Dallas 22 november 1963 – Jackie is Killer Queen

 1. Eigenlijk is dit precies wat Anastasia beschrijft in de boekenreeks ” de zoemende ceders van Rusland”.
  Vanuit Rusland zal alles weer anders/beter worden.
  (Geen manetrons, biologisch voedsel en daarmee een bloeiende economie want op de duur zullen alle mensen in alle landen gezond willen eten omdat het besef groeit dat ” je bent wat je eet”.
  Daarom is men zo bang voor Rusland. Maar de VED-russen zitten over de hele wereld. En die zijn nu keihard aan het ontwaken….ook in NL!

  Liked by 1 persoon

  • Frame 313.

   Een kogel van een sniper die door het strottenhoofd naar binnen dringt, een ravage in weke massa in de schedel aanricht, een stuk van de schedel weg slaat en tenslotte onder een hoek van +/- 110 graden (min of meer richting de schutter, eigenlijk) de schedel weer verlaat. Als een soort lichtspoormunitie is die te volgen.

   Het kán eenvoudig niet waar zijn.
   Nog steeds, 55 jaar na dato, vragen mensen zich af, hoe die Oswald dat toch geflikt heeft.

   Liked by 1 persoon

   • Miracle bullet. Nee, iedereen die een heel klein beetje afweet van het pad dat een kogel volgt, is er zeker van, dat dit onmoogelijk is., Maar de “Jackie” theorie was mij niet bekend. Daar moet ik toch nog eens een “nachtje” over slapen.

    Like

 2. Ik ben ervan overtuigd dat ook jackie, die inderdaad haar echtgenoot het genadeschot heeft gegeven, slachtoffer is via mindcontrol van die schoften. Ook john was er slachtoffer van, zelfs zijn persoonlijke arts zat in het complot: allemaal omgekocht met heel veel geld……..

  Like

 3. in de slowmotion is zelfs duidelijk te zien het moment dat een (de) kogel wordt afgevuurd. namelijk op dat moment ziet men overduidelijk een ‘rookwolkje’ opstijgen.

  Like

 4. Dus dan is het 58 jaar geleden dat een boerenzoon in OOSTENRIJK tijdens een avondje in de dorpskroeg opeens de moord op Kennedy zag. Deze jongen volgde de politiek niet,mischien dacht hij dat het een film was,maar toen hij thuis kwam zat zijn moeder de krant te lezen over ene Kennedy die een goede kans maakte om gekozen te worden Oh, zei hij, die Kennedy wordt gekozen en later vermoord. 3 jaar later in dezelfde pub zag hij het echte gebeuren op tv.

  Nu had hij wel vaker “vooruitblikken” maar meer over alledaagse dingen. Dit was dus zo belangrijk, een kantelpunt. En dan ook nog weer over Alan Dulles (van de CIA) horen,dat hij invloed had op Kennedy’s vrouw. Diezelfde Dulles zat op het landgoed van de Zorreguieta (dat toen nog niet verdroogd was) met o.a. onze nobele edelgermaan Bernard. De opa van Max liep daar toen als puber rond, om het vak te leren van “de groten der aarde in het kwaad”. Bernard was zelfs de Engelse inlichtingendienst te slim afgeweest en ontsnapt aan zijn bewaker van Brijnen van Houten. Er waren ook nazi kopstukken aanwezig. En dat al in l943, de ondergang van Hitler begon zich af te tekenen. En daar waren de aasgieren al bezig de poet te verdelen, met veel list en bedrog.

  En wat ook weer merkwaardig dat op nine-eleven er eerst twee torens instortten en een paar uur later toren 7, die toevallig het complete CIA-archief bevatte. Zo’n goede papierversnipperaar had zelfs Paulien de Ranitz niet.

  De helderziende Oostenrijker heeft later veel meer voorspellingen gedaan,maar hem is de mond gesnoerd. Want het klopt te veel. En onderdanen, ook de Oostenrijkse, moet je onder de duim houden en dus onwetend. Veel is terug te vinden in de Prophezeiungen : Der Hellseher aus dem Waldviertel.

  Liked by 1 persoon

  • The memo arguably reinforces the sentiments of former Federal Bureau of Investigation Agent Ted Gunderson, who said there were “no alumni” in the CIA.

   “Once a CIA agent, always a CIA agent. If you attempt to get out or expose them, you either go to jail or you die,” Gunderson stated.

   Once CIA, always CIA….

   Like

 5. In de frame by frame Zapruder film die hierboven is geplaatst is goed te zien dat JFK op 3.45 min. onwel wordt zodat hij geen aandacht aan de waarschijnlijke Derringer van Jackie kon schenken. Hetzelfde wapen is trouwens ook bij het uitschakelen van Lincoln gebruikt.

  Like

 6. Er bestaat al eeuwen een agenda voor wereldoverheersing. Deze agenda is te lezen in “De protocollen van de Wijzen van Zion”

  http://wimjongman.nl/artikelen/protocollen.pdf
  http://eindtijd-update.blogspot.com/2013/07/de-protocollen-van-de-wijzen-van-sion.html

  Ondanks dat er zeer veel controverse rondom deze materie is (Het is in 1905 vertaald en uitgegeven door de Russische professor Sergei Nilus), beschijft het de geschiedenis van 20e eeuw angstvallig nauwkeurig!
  In de jaren 20 van de vorige eeuw heeft de MSM hier veel aandacht aan besteed. Men kwam tot de conclusie dat het een “Forgery” was. Geen HOAX, GEEN FAKE, maar een “Forgery”.

  En kijk eens wat de betekenis van “Forgery” is…

  forgery
  noun [ C or U ] UK ​ /ˈfɔː.dʒər.i/ US ​ /ˈfɔːr.dʒɚ.i/

  an illegal copy of a document, painting, etc. or the crime of making such illegal copies:

  Dit zijn de hoofdpunten van de protocollen:

  – Destroy the Catholic Church and all Christianity (In the process)

  – Promote atheism (OK)
  – Wage class warfare / labor against management – vakbonden (OK)
  – Overthrow Czarist Russia (OK)

  – Corrupt the morals of the people (OK)
  – Promote senseless “modern art” and dirty literature (OK)
  – Use anti-Semitism to keep “lesser Jews” cohesive (OK)
  – Manipulate women with ideas of “liberation” – feminisme (OK)
  – Create economic depressions and inflations (OK)
  – Create “controlled opposition” to themselves (OK)
  – Use state debt as a weapon to enslave countries (OK)
  – Subvert and control all existing governments (OK)

  https://www.stopdebankiers.com/complete-lijst-banken-rothschild-beheerd-eigendom/

  – Install tainted politicians that can be blackmailed (OK)
  – Manipulate college students with phony idealism – socialisme (OK)
  – Assassinate world leaders (OK)

  (Niet alleen JFK, die vnl vanwege executive order 11110 is vermoord, ook Abraham Lincoln (greenback dollar), Adolf Hitler (Reichsmark), De Romanovs (Tsaristische Roebel), Gadaffi (Gouddinar), Hoessein (Olie voor Euro programma), kortom iedereen die weigerde te dansen naar de pijpen van het bankensysteem van de Rothschilds)

  – Spread deadly diseases (OK)
  – Use balance of power politics to control nations (OK)
  – Commit acts of terrorism (OK)
  – Promote sports and games to divert people (OK)
  – Start a World War which will include the USA (OK)
  – Set up world government after an economic crash (Not OK..yet)

  Dit hele proces is vanaf 1776 aangezwengeld door Adam Weishaubt en overgenomen en gefinancierd door de Rothschilds, beginnend met de Franse Revolutie van 1789.

  Op dit moment zijn we in de eindfase beland. Het laatste deel van de NWO – De formatie van een satanische, communistische, one world government, one religion, one (crypto)currency – wordt op dit moment door allerlei white hats tegengewerkt. Het is er op of er onder. Indien dit faalt is de mensheid daadwerkelijk volledig overgeleverd aan een maniakale, satanische, communistische stel psychopaten die er een wereldbevolking van 500 miljoen op na willen houden. (Zie de Georgia Guide Stones)

  Een samenvatting van deze strijd van de laatste 100 jaar is hier te vinden.
  http://tomatobubble.com/q_timeline.html

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.