Menselijke resten gevonden in het Vaticaan


Er zijn van die berichten over het Vaticaan, de rooms-katholieke kerk, nonnen en priesters waarvan menigeen denkt: “Dit kan niet waar zijn.”

En stilletjes hopen dat het vanzelf weer zal over gaan (wat ook altijd gebeurt).

Eerder haalden we het bericht nog maar weer eens boven water, dat in Ierland de kinderen worden gezien als koopwaar en na gedane diensten als slachtafval worden weg gesodemieterd. In het onderhavige geval in de beerput.

De duizenden verhalen die normaal gesproken de doodsteek voor de rooms-katholieke kerk hadden moeten zijn, schijnen de geestelijken in geen velden of wegen te deren. Waar de mensen denken dat “dit toch niet waar kan zijn”, vindt de rooms-morbide kerk dat “het moet kunnen, dit doen we al 2000 jaar”. Er zijn boeken vol geschreven over de absurde en bizarre morbide ritualen en gewoonten van dit onverdraagzame instituut. De onfeilbare paus was en is altijd het lichtend voorbeeld voor “de gelovigen”. Het is even bizar als onwerkelijk dat het Sint Pietersplein met al deze verdrukte kennis keer op keer volstroomt om een glimpje van een massamoordenaar op te vangen.

Knekelhuis Portugal

De morbide afwijkingen van deze kerk (cirkel) vertalen zich in het slepen met lijken en het volhangen van kapelletjes met beenderen en schedels van overwonnen ketterse vijanden. Er is geen haatdragender instituut dan de rooms-katholieke kerk, de geradicaliseerde moslims en rabiate joden vechten om de tweede plaats op de ranglijst. De “gelovige” kijkt je meewarig aan als je met dit soort verhalen komt en belooft plechtig om voor je ziel te bidden. Zoiets ergs kan eenvoudig niet waar zijn.

Totdat …..  we een recent (31 oktober j.l.) berichtje tegen komen, waaruit blijkt dat de geestelijke verkankering binnen het Vaticaan geen grenzen kent. Kardinalen en bisschoppen worden begraven naast mafiosi en andersom. De onfeilbaren beschikken over leven en dood, gewoon omdat men zichzelf hiertoe als alleropperste macht ter wereld heeft gewettigd. En geloof maar niet dat dit op “het nieuws” komt. Slechts de wat “linksig aandoende” dagblaadjes schenken er even wat aandacht aan, in de hoop dat het vanzelf weer over gaat.

Italiaanse politie vindt menselijke resten in gebouw Vaticaan

In één van de gebouwen van het Vaticaan in Rome zijn menselijke resten aangetroffen. De Italiaanse politie laat weten dat de resten mogelijk verband houden met twee mysterieuze verdwijningen uit 1983.

orlandi gregori

Mirella Gregori was al eens gesnapt met de paus van destijds. Ze moet op dat moment een goedkeurende, doch dodelijke blik van “il papa” hebben ontvangen, vlak voordat ze verdween.

mirellapapa

 

De ontdekking werd gedaan bij restauratiewerken aan een bijgebouw van de ambassade van het Vaticaan, dichtbij het beroemde Villa Borghese park in Rome.

In het politie-onderzoek wordt vooral nagetrokken of er een verband bestaat met de verdwijning van twee minderjarige meisjes, Emanuela Orlandi en Mirella Gregori, die kort na elkaar in 1983 van de aardbodem zijn verdwenen.

Orlandi was de dochter van een politieman bij het Vaticaan. Zij werd voor het laatst gezien toen ze op 22 juni van de muziekles kwam. Haar broer beschuldigde zonder dralen direct het Vaticaan er destijds van medeplichtig te zijn aan haar verdwijning. Hij refereerde aan berichten over seks-feestjes en rituele moorden, verhalen welke eerder door een gewezen kardinaal, gespecialiseerd in duivel uitdrijvingsprocedures,  de wereld in waren geholpen.  Mirella Gregori verdween een goede maand eerder.  Ze heeft die dag de voordeur geopend voor een schoolvriend, maar kwam nooit meer terug.

Maar hoe het zal aflopen?

Met de wetenschap dat pauselijke bullen (roomse oekazes) op menselijke huiden werden (?) genoteerd, omdat alleen deze de tand des tijds konden doorstaan, is het verdwijningsverhaal wellicht gemakkelijker te duiden.

Een mogelijk scenario is dat de Vaticaanse kliek via de zittende witte paus de zwarte zal inseinen om de dreiging van een geopende zoveelste beerput onder de rook van het Vaticaan snel te dempen. De geheime dienst zal via chantage de politiek de opdracht geven om justitie te laten inbinden en forensische uitkomsten te vervalsen. De ontdekte (menselijke) beenderen zullen zoekraken, omdat ze in een crematorium zijn opgestookt. Voor de jezuïeten met hun fenomenale ondergrondse netwerken en oneindige financiële middelen is dat een fluitje van een cent.

Een ander scenario is, dat dezelfde geheime dienst dit incident heeft veroorzaakt om eventuele recalcitrante medewerkers in het Vaticaan onder druk te houden. Per slot van rekening is het Vaticaan sinds 1773 slechts het speeltje van de werkelijke macht.

Vanmorgen horen we de klokken weer beieren om de goedgelovigen naar hun kerken te lokken. Van de kansel zullen wederom de woorden van verhalenvertellers uit de derde hand klinken.Op de achtergrond speelt steeds de allesverzengende haat van de onverdraagzame één-wereldreligie, verpakt in een vredelievende boodschap van G.O.D. Je snapt er totaal niets van waarom alles heel blijft en alles op de gewone voet blijft doorgaan. Wat moet er nog gebeuren om de boel compleet op de brandstapel te krijgen?

De Beeldenstorm is in 1566 om minder begonnen.

12 gedachtes over “Menselijke resten gevonden in het Vaticaan

  • I’ve begun worshipping the sun for a number of reasons. First of all, unlike some other gods I could mention, I can see the sun. It’s there for me every day. And the things it brings me are quite apparent all the time: heat, light, food, and a lovely day. There’s no mystery, no one asks for money, I don’t have to dress up, and there’s no boring pageantry. And interestingly enough, I have found that the prayers I offer to the sun and the prayers I formerly offered to ‘God’ are all answered at about the same 50% rate.

   George Carlin

   Liked by 2 people

 1. De Leidse filosoof Herman Philipse trok eind vorig jaar de aandacht met zijn boekje Atheïstisch Manifest. Hij beweerde het bewijs geleverd te hebben dat het woord God geen betekenis meer heeft en stelde de eis dat de theologie van alle universiteiten moest worden verwijderd en dat de vrijkomende gelden ten goede moesten komen aan echte wetenschap.
  Aldus een artikel in dagblad Trouw.

  De RK kerk blijft het sprookje trouw omdat je er bevredigend je lusten in kwijt kan! Hopelijk heeft het zijn langste tijd gehad.

  Like

  • De Echte wetenschap is van God zelf, de Here Jezus Christus, menselijke wetenschap kan niet eens boven eigen denken uitkomen.ze zijn niet eens in staat de krachten van het universum te door gronden, atheïsme is van de duivel.door geen geloof in je Eeuwige schepper te hebben, dat is het gevecht tussen Hemel en Aarde, ze kunnen de Uittreding van het lichaam niet eens begrijpen, of de Hersenen door gronden.zo slim zijn ze.nu God kan dat wel.na je dood zal je alles ontdekken, hoe dat de aarde een leugen is.van valse kerken en hun leiders.daarom ben ik alleen een Burger van de Here Jezus Christus, die zorgt voor mij.

   Like

 2. Klopt precies, de Haat regeert , onderdrukking van rassen, zwarten zijn prachtig, maar de blanken ,zijn duivels om dat te onderkennen, alles wat met oorlog, haat, moord, gruwel te maken heeft komt uit de geest van de duivel, niet van God, die is Liefde, maar de mens moet eerst nog ondervinden hoe slecht de mens kan zijn, De Here zal dan terug komen, de Genade tijd zal zijn vervallen, en je eeuwige oordeel komt van de eeuwige Rechter.stemmen hoorders zo duivels die opdrachten moeten doen, de duivel komt overal door heen, en de mensheid is blind.duivel heeft voor alles werktuigen nodig,om ellende te zaaien.en zal die ook vinden.daarom kreeg je van God de vrije wil, je weet wat Goed en Kwaad is, aan jou de keuze.anders is er geen leer proces,en kan je nooit veranderen, ondervinden is scholing op de aardse leerschool.

  Like

 3. de paus is maar een gewone man, die wij nu hebben was een uitsmijter van beroep, het is een valse paus, die praat niet met de Ware God, die is ook niet helderziend door dat God informatie zal geven, deze duistere wereld is van de duivel, zie het kwaad overal. deze paus moet niets van God hebben, kinderen verdwijnen door het kwaad ,wat er rondloopt, als die vermisten zijn allang de eeuwigheid in gegaan, levende zielen, die zijn al gered ,en bij hun Schepper.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.