Het pure racisme van Coudenhove-Kalergi


Tegenwoordig is het pan-Europese idee weer voor het voetlicht verschenen: het Coudenhove-Kalergi Plan.

Iedereen gelijk, gelijkwaardig en gelijkaardig.

Deze uit het oud-Europese adeldom afkomstige “Graaf” Richard van Coudenhove-Kalergi is blijkbaar op een goede dag eens voor de spiegel gaan staan en moet plotseling hebben gedacht:

“Ooooh, wat ben ik móói! Zo moet iedereen er uit gaan zien.”

BRON Gerard de Boer

Wie naar zijn foto kijkt zal snappen wat hij, deze narcist, bedoelde. Hij was door het lot de nieuwe modelmens geworden. Een Ariër met Oosterse trekken, mooi egaal bruin en bovendien: intelligent; althans dat vond hij zelf, want zijn dromen schreef hij op zonder hinder van zijn eigen intelligentie te ondervinden. Dat stond en staat iemand natuurlijk vrij. In dit soort gevallen moeten we altijd even wat verder graven om te weten hoe hij in zijn bestaan kon voorzien. Met andere woorden: wie waren zijn sponsoren. Het antwoord op die vraag gaf hij zelf in 1923:

“In het begin van 1924 telefoneerde Baron Louis Rothschild dat een vriend van hem, Max Warburg, mijn boek had gelezen en mij wilde ontmoeten. Tot mijn grote verbazing had Warburg direct een donatie gedaan van 60.000 goudmark om de beweging de eerste 3 jaar vooruit te helpen. Max Warburg was een enthousiaste voorvechter van een Pan-Europa gedurende zijn gehele leven en we bleven goede vrienden tot hij in 1946 stierf. … Zijn bereidheid dit te steunen (de beweging) vanaf het begin heeft beslissend bijgedragen aan het daarop volgende succes ervan.”

Want als je bij de Eén-werelddenkers (en dat zijn bankiers) aankomt met plannen met het woordje “een”, dan kun je rekenen op volledige ondersteuning. In dit geval was het  idee van een universeel mensenras (één ras) genoeg reden om een donatie te doen. Vandaag mogen we daar wel 2 nullen achter zetten om een idee te krijgen van de omvang. De “graaf” hoefde zich over geld in ieder geval nooit meer zorgen te maken.

De discussie over deze man en zijn dromen, de plannen die hij overigens ook bij Hitler heeft proberen te slijten, gaat wat ons betreft de verkeerde kant op. Het is zelfs zo, dat tegenstanders van dit gedachtegoed worden gestigmatiseerd als “racist”. Er wordt van alles bij gehaald om de import van andere nationaliteiten goed te praten. Alles onder de noemer van de “universele hybride mens”, de oplossing van alle problemen. Als er één ras is, zal er geen racisme meer zijn. De wereld wordt een paradijselijk wingewest.

De discussie moet echter gaan over de racistische theorieën van deze “graaf Richard”. Het kunstmatig fabriceren van een universeel hybride ras is precies wat het is: racisme. Het denken in rassen en het afkeuren van verschillen. Als je tegen dit idee bent, wordt je afgeschilderd als racist, terwijl je juist het tegendeel in de praktijk brengt. De 180 graden regel geoptimaliseerd., want de mensen geloven het zelf ook nog.

“De mens van de verre toekomst zal een hybride zijn. De huidige rassen en kasten zullen het slachtoffer worden van de toenemende overstijging van ruimte, tijd en vooroordelen. Het euro-aziatische negroide toekomstras, uiterlijk vergelijkbaar met het Oud-Egyptische, zal de verscheidenheid van de volkeren vervangen door een verscheidenheid van persoonlijkheden.”

We worden allemaal Oud-Egyptenaren? Wat denkt zo’n vent eigenlijk wel! Fantast.

Erger nog: deze “graaf” is een volbloed racist. Iemand die zijn plannen bewondert is dat dus per definitie ook. Degene die dit soort onnatuurlijke ideeën uitvoert eveneens. We hebben hier dus te maken met pure rassenleer en het openlijk “rücksichtslose” toepassen ervan.

Openlijk? Niet helemaal als we wat dichter bij huis kijken. In ons land is Rotterdam een uitstekend voorbeeld van het moedwillig manipuleren van de volksaard. De nieuwe Rotterdammer zullen wij niet meer herkennen aan het typische accent, doorspekt met Brabantse invloeden. In het nieuwe Rotterdam wonen mensen van 205 nationaliteiten. Meer dan 70% van de bewoners heeft een allochtonen afkomst. Als ze allemaal werken voor de kost is het nog daar aan toe. Maar wat is de bedoeling van deze operatie, die zo stilletjes heeft plaatsgevonden? Het belang van de macht is het creëren van tegenstellingen, alleen dat levert geld en meer macht op. Het uitbuiten van tegenstellingen is het bestaansrecht van de uiteindelijke macht.

In Spanje heeft een kardinaal het doodvonnis over zichzelf afgeroepen door te ageren tegen de toestroom van immigranten met islamitische achtergrond. Dan ga je recht tegen het gedachtegoed van de jezuïetenpaus in en is de kans groot dat je tegen een loden kogel aanloopt. Want de islam is evenals het christendom een staatsdoctrine, het kromme zwaard van het Vaticaan. Dat Vaticaan is door de ingehuurde nuttige idioot Napoleon namens de nieuwe wereldorde onderworpen aan de één-wereldelite, antieke en vermolmde paepsche bloedlijnen. Het zal u niet verbazen dat deze bloedlijnen RASZUIVER zijn en moeten blijven. Arisch-wit met edele trekken door verregaande inteelt. Te ver doorgefokt, met krankzinnigheid als resultaat.

Het plebs moet worden omgebouwd tot een robot-achtig hybride ras, bij voorkeur niet al te intelligent. Het feit dat dit nieuwe ras van dummy’s op een oude Egyptenaar moet gaan lijken, roept onherroepelijk de associatie met “mummificatie” op.

Gemanipuleerde en ingeperkte intelligentie verpakt in een hybride omhulsel.

Slim genoeg om een geweer te fabriceren en dom genoeg om de trekker over te halen – de nieuwe universele wereldburger wacht een gouden toekomst….

De Nieuwe Rotterdammer moet gaan lijken op de Oud-Egyptenaar in een nieuw Eurotopia, het idee van een bezopen biermagnaat.

Gaat – niet – lukken.

14 gedachtes over “Het pure racisme van Coudenhove-Kalergi

 1. Pingback: Het pure racisme van Koudenhove-Kalergi – HERSTEL DE REPUBLIEK – Men is al een heel eind gekomen met de uitvoering van het plan, dankzij Mutti en haar horigen. | toodlessss

 2. Dit is het krankzinnigste idee ooit! Over Rotterdammers gesproken, er wonen in deze stad 198 verschillende nationaliteiten waarvan 10% moslims. De overige 90% behoren tot de andere ideologieën waaronder het christendom, die laatste is een uitstervende utopie. Dus om verschillende entiteiten te mixen tot één standaard ras met allemaal dezelfde menselijke eigenschappen was de grote wens van Dr Mengele, de krankzinnige concentratiekamp arts die door het inspuiten van chemische vloeistof dacht zo de oogkleur blauw te krijgen. Behalve vreselijk lijden heeft dat natuurlijk niets opgeleverd. Dus kun je gerust stellen dat meneer de graaf een volslagen idioot was die iets wilde dwingen dat niet te dwingen valt!

  Like

 3. Je moet wel van een bepaald ras zijn om zo’n theorie te verkondigen?
  Blok had zich achteraf verslikt in multiculturele samenleving, hij uitte zich in aflatende excuses om zijn huid te kunnen redden, altijd blijkt dat vermenging tot ongekende problemen kunnen leiden en de geschiedenis(voc,anc etc…) toont dit met gemak aan?

  Like

 4. De “ellende” met Coudenhove-Kalergi is dat, als je eenmaal begint te spitten, je van de ene openbaring in de andere valt, die dan zelf weer leiden naar andere, nieuwe inzichten en feiten. Het is het meest belangrijke onderwerp van onze tijd en (bijna) niemand heeft er weet van.
  U heeft een duidelijk, eerlijk artikel geschreven, een artikel dat ook diegenen die totaal onbekend zijn met de materie, goede informatie verschaft. Dank daarvoor. “Gaat-niet-lukken” schrijft u. Waarom eigenlijk niet? Men is toch al een heel eind gekomen?

  Liked by 1 persoon

  • Deze polder is drooggelegd door witte immigranten uit het Oosten. De rompstaat Holland is door Zuid-Europese joden gefinancierd. Vervolgde calvinistische Hugenoten uit de Kathaarse regio waren hier welkom. Mensen uit de koloniën en die de Bersiap hadden overleefd zijn hier neergestreken. Hele volksstammen zijn geassimileerd. Enkelen niet, die veroorzaken problemen. Het eerste gecreëerde probleem was dat van de gastarbeiders: dit land was te vol, dus zoveel mogelijk laten emigreren. Tekorten werden aangezuiverd door gastarbeiders die nooit meer vertrokken. De 1-wereld-elite heeft nog meer problemen nodig. Dus die worden door deze door eigen bommen afgedwongen immigratie versterkt. Men hoopt op een volgende Bersiap. Dat is het enige doel en ik vraag mij af of dat gaat lukken.
   De Republiek zal alleen mensen toelaten die iets aan de samenleving kunnen toevoegen.
   De Republiek zal bevorderen dat er een goede balans is tussen import en export van goederen met die landen die mensen “kwijt” moeten..
   De Republiek zal dus geen bommen gooien in andere landen.

   Met andere woorden: het volkje in het dociele “koninkrijk” Nederland werkt zelf actief mee aan haar geplande ondergang. Want Nederlanders laten zich nu eenmaal graag piepelen….

   De wens is misschien de vader van de gedachte: dat gaat nooit lukken.

   Dus het gaat niet zozeer om rassenvermenging, dat gebeurt overal en is van alle tijden. Het gaat er meer om waar die immigranten en hun nazaten straks voor zullen worden “gebruikt”.

   Nog wel eens wat van Wilders gehoord, lately? Ook een immigrant, nietwaar?

   Ik hoop iets te hebben verduidelijkt, maar het valt niet mee.

   Liked by 2 people

 5. Een overvaller belooft niet te schieten als je hem je portemonnee overhandigt. Verkrachters beloven je niet te doden als je doet wat zij van je verlangen.
  De maffia geeft aan je niet te zullen martelen als je netjes op tijd je betaling aan hen doet.
  Overheden beloven dat je niet zult worden opgesloten of gedood als je de wetten uit hun wetboeken naleeft en braaf je belastingen betaalt……..

  Liked by 1 persoon

 6. Wetten worden geschreven en afgekondigd om gehoorzaamheid te legitimeren.
  Een wet uit een wetboek imiteert principes; natuurwetten.
  Mensen wordt geleerd dat de wet altijd juist is.
  Er wordt ze niet geleerd te doen wat juist is, maar er wordt ze geleerd om te gehoorzamen aan de wet.
  En daarmee aan de wil van het gezag.

  Het doel van cultuur is mensen ervan te overtuigen dat de wetten van het gezag goed en wenselijk zijn.
  Dat gehoorzaamheid aan de wetten van het gezag goed, wenselijk en nobel is.

  Cultuur gebruikt wetten om de mensen te laten geloven dat zij zonder deze wetten niet in staat zouden zijn om te zoeken naar waarheid of om in vrede met elkaar te leven.
  Het gezag leert ons dat de wet goed; legitiem is in plaats van de menselijke vrije wil, dat de wet meer waarde heeft dan jou.

  Dit is een leugen.

  Liked by 1 persoon

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.