Wim Kok, de vakbondsman


Wim Kok is dood.

Loopjochie van dienst zonder ballen Markie Rutte spreekt de gedenkwaardige woorden: “Wim Kok heeft velen geraakt”.

Inderdaad.Vol in de midscheeps, Wim wist hoe dat moest.

In het kabinet Lubbers speelde hij een sleutelrol in het graaien in de pensioenkassen met miljarden tegelijk. Hij kreeg er niet eens een kleur van, de arrogantie was hem in Nijenrode (universiteit voor meelopende dombo’s) met de paplepel ingegoten.

Zijn eigen paarse kabinet moest hij beschamend wegens het schandaal van Srebreniscza opdoeken in het zicht van de eindstreep.  Geroutineerd ging alles de doofpot in en van verdwenen filmpjes had de man nog nooit gehoord.Als vakbondsleider hanteerde hij grote woorden, maar schurkte lekker tegen de macht aan. Na zijn politieke carrière mocht hij als commissaris aanschuiven bij oranje gedicteerde VOC bedrijven als Royal Dutch en ING. En bevestigde daarmee zijn naam als ordinaire zakkenvuller.

De man moet veel hebben geweten en ook hoe de hazen liepen. Maar hij deed er niets aan, integendeel, hij marcheerde braaf in het gelid mee. Als “rooie rotzak” had hij heel wat stof kunnen doen opwaaien. Maar nee, een revolutie was aan hem niet besteed.

De Club van Rome verwelkomde hem als lid. Hij mocht meehelpen de wereldbevolking te decimeren, de missie van de Club zat hem blijkbaar ook al niet dwars.

Geridderd in de orde van Isabella de Katholieke, deze atheïst. Hij had hem kunnen weigeren als sociaal democraat. Maar nee, hij schoof maar wat graag aan in de rij der beroemdheden.

Naar zijn beruchte kwartje kunnen we nu helemaal wel fluiten, mocht u nog twijfels hebben.

Vakbondsman? De werkende klasse kreeg een dolkstoot in de rug toen hij zijn kans schoon zag.

Gaat over tot de orde van de dag.

11 gedachtes over “Wim Kok, de vakbondsman

 1. Pingback: Wim Kok, de vakbondsman – HERSTEL DE REPUBLIEK | toodlessss

 2. Den uyl, kok, en balkenende hebben niet voor niks de kweekvijver doorlopen van de rockefellers, het IVLP. (Zie googel) de volledige lijst staat nog op wikipedia wie daar is klaargestoomd voor zijn toekomstige judas rol die letterlijk met bloedgeld betaald worden. Nog even mogen ze van dat bloedgeld genieten, totdat de boekrollen geopend worden. En iedereen geoordeeld word. Dat is ook de reden dat de islam voor korte tijd een wereldwijd kalifaat krijgen, om de Christenen en Joden uit te roeien. Ze denken dat hun drek god satan de GOD van Bijbel kan verslaan, ze zijn erop uit om tijd en wet te veranderen.
  Helaas gaan een paar miljard mensen eerst dood. De Heer Jezus zal overwinnen.

  Like

  • Het lijkt mij verstandiger het heft in eigen handen te nemen mister X, ipv in de handen als ene Jezus, Kok, Balkellende, Rutte of wie dan ook.
   Want door dat niet te doen, creëren wij zelf een wereld die wij eigenlijk niet willen.
   We doen het allemaal zelf enne; als Jezus het goede voorbeeld zou zijn geweest, hoe is het dan in ‘hemels’naam nogelijk dat wij na 2000 jaar in deze toestand terecht zijn gekomen?

   Stay Human,

   NG

   Like

   • Wij zijn in deze toestand terecht gekomen door dat wij 2000 jaar het heft in eigen handen hebben genomen. GOD gaat in grijpen op zijn bestemde tijd. En naar 15 jaar Bijbel studie kan ik u verzekeren dat het niet lang meer gaat duren. Ik verwacht nog dit najaar of begin voorjaar dat de wereld zal weg zinken in wereldwijde chaos. Het wereld toneel word in gereedheid gebracht en de marionetten staan vol ongeduld te trappelen om hun judas rol te vervullen. Zelf denk ik dat het inklappen van de dollar het startschot zal zijn voor de chaos die noodzakelijk is voor de antichrist om te verschijnen. Wij gaan het snel zien.
    Ik kan u en alle anderen mensen alleen zeggen beleid u zonden, vraag of Jezus in u leven komt en vraag vergeving. De Bijbel is werkelijk het woord van God. YHWH.

    Like

    • de bijbel is door mensen(mannen) geschreven en dus niet betrouwbaar. Bovendien is bewezen dat er veel leugens/onwaarheden in staan. GOD is voor mij GEVEN, ONTVANGEN en DELEN en wel LICHT en LIEFDE en niet de doemscenario’s die jij schildert. Lees het boek: “Het bedrog van Rome” en je weet genoeg. Leef in licht en liefde en gun ieder levend wezen hetzelfde als jezelf.

     Like

    • We zullen zien X, maar reeds lang is gebleken dat verwachtingen voor de toekomst steevast anders uitpakken.
     Ge hoeft al die verzinsels niet serieus te nemen hoor, Uw zelf echter des te meer…

     Be good,
     NG

     Like

 3. Als vakbondsman, “Dat pikken we niet!”, als premier “ze pikken het toch wel!”.
  En nu wordt hij door de elite bejubeld, dat zegt op zich al voldoende. Ook deze salonsocialist verraadde zijn kiezers.

  Liked by 1 persoon

 4. De erfenis van hem en zijn partij zal ons nog lang heugen?
  Dat deze partij de schade die deze de burgers bezorgd heeft zal nooit meer hersteld worden, mede ook door toedoen van een slapende mensenmassa, die nl verrekte voor algemeen belang de straat op te gaan?

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.