De drijfjacht op nep-oranjes, we zijn er helemaal voor


Wij hoorden in de verte het gehuil van de jachthoorn klinken. Het is blijkbaar weer tijd. Tijd om primitieve behoeften te bevredigen met kruit en lood. Lekker gevoel. Masturbatie lukt niet meer, dan maar uit de loop van een geweer. Dat rijmt ook nog.

wimlexopjacht

De onwettige “koning” zou de wildstand moeten bestrijden met pijl en boog, omdat hij niet vertrouwd is met een geweer. Omdat hij maar half raak schiet is in de publiciteit gekomen dat zijn gevechtsmethoden uitdraaien op onmenselijke martelpraktijken.

wimlex_jaagt_1

Een speciaal opgeleid commando-team moet na des prinsen schuttersfestijn het aangeschoten wild liquideren, zoals de Verzetsprinz dat tijdens en na de oorlog ook al liet doen…. Benno hield van opruimen.

x_x

Zo – u bent weer wat beter in beeld voor wat betreft de boven u gestelden.

De “koninklijke” drijfjacht moet helemaal niet worden verboden. Althans niet voordat de hele verzameling nep-figuren uit het bos tevoorschijn komt en er naar hartelust op los geknald kan worden. Bij voorkeur met hun eigen methoden. Schampschoten en voltreffers op niet al te vitale lichaamsdelen, zo maak je er een echt oranje knalfuif van.

Als we klaar zijn wel opruimen, de bende.

Zoiets als een kerstboomverbrandingsritueel.

Oranje boooovuuuhhh…. Oranje booovuuuhhh….

7 gedachtes over “De drijfjacht op nep-oranjes, we zijn er helemaal voor

 1. Pingback: De drijfjacht op nep-oranjes, we zijn er helemaal voor – HERSTEL DE REPUBLIEK | malthablog's Blog

 2. “De Verzetsprinz”(Benno) hield van opruimen,na de oorlog. Ja,dat wil ik geloven.Er was heel wat uit te wissen.En niet alleen aan documenten.

  Ik moet altijd bij dit soort herinneringen aan KingKong (Lindemans) denken,die in afwachting van zijn proces trouwhartig op zijn vriend Benno zat te wachten.De Prins zou klaarheid verschaffen over Lindemans ‘functie als dubbelspion,waarbij hij altijd bij Benno terecht kon met interessante informatie. En wie weet,wat er dan allemaal naar boven zou komen. De mislukte Arnhem-operatie en het duistere geheim rondom het Englandspiel,waarbij 58 echte verzetstrijders keurig werden opgewacht door de duitsers,die later ook nog hun dank uitspraken aan het adres van hun informant in Engeland.

  Maar Lindemans wachtte vergeefs en stierf een merkwaardige dood, voordat hij iets kon zeggen. En volgens een verpleegster kwam de order tot opruiming van het hoogste militaire gezag.

  De verpleegster kwam later om bij een motorongeluk in Australie.In de jaren tachtig kwam er nog wel tumult over de dood van Lindemans. Zelfs zijn lichaam werd opgegraven en men vond arsenicum in het enkelgewricht.Maar daarna volgde er weer stilte en niemand had het er meer over.

  En der Benno beleefde een glorietijd als één van de grote bevrijders. Een konkelaar die zich net zo thuis voelde bij de Waffen-SS als bij de Zwanenbroederschap en in de oorlogsjaren al bij de Zorreguieta’s .
  Een tefal-pan,bij wie alles kan.
  Want sporen verdwijnen vanzelf.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.