Kabinet Rutte gaat de verkiezingen alvast manipuleren


Campagne tegen nepnieuws rond verkiezingen

Het partijtje voor Vleesch noch Visch maakt rare bokkensprongen.

Wat die “D” in hun naam heeft te betekenen wordt steeds raadselachtiger.

RoboRob, de nieuwe “leider” van het antidemocratische wegwerp-partijtje in de marge vindt dat in de grondwet moet worden verankerd dat Nederland in de EU zit én blijft. Een en ander om te voorkomen dat er een Nexit komt en het een rommeltje wordt waar politici niet op zitten te wachten. Dat de “leider” geen rekening houdt met “de gewone burger” is niet verrassend, maar dat hij met deze uitspraak ook de grondwet nog enige waarde toekent, is een politieke doodzonde. De grondwet wordt gerangschikt onder het “koninkrijksstatuut”, de EU-grondwet én de Internationale wetgeving. Zijn bazen ten paleize zullen hem fijntjes laten weten dat hij gewoon zijn werk moet doen en “vernieuwingen” aan de gevestigde orden moet over laten. Bij hardnekkig weigeren volgt automatisch een waarschuwing in de vorm van een buitenechtelijke liefdesaffaire of een ondermaatse stunt uit zijn studententijd. Loden kogels, messen en gifbekers zijn bij dit soort vedergewichten niet eens nodig.

Maar dienares des konings, de freule Ollongren is gevaarlijker. Er komt op onze (door haar “de gewone burger” genoemd) kosten een campagne tegen nepnieuws en dan specifiek rond verkiezingen. De mensen dienen wettelijk te worden beschermd tegen hun eigen domheid. De overheid gaat handvatten verstrekken om te herkennen wat nieuws en wat nep-nieuws is. De “gewone burger” moet niet in verwarring worden gebracht door nieuws wat niet van staatswege via NOS en andere staatsherauten wordt rondgebazuind. De “gewone burger” moet dom worden gehouden, anders wordt het een onoverzichtelijk rommeltje van heb-ik-jou-daar. Dat moeten “wij, gewone burgers” niet willen met zijn allen, natuurlijk.

Mevrouw wil dus de verkiezingen manipuleren.

Zou ze wel in de gaten hebben dat het enige echte nepnieuws wordt verspreid van staatswege?

Zou ze wel in de gaten hebben dat deze campagne het schoolvoorbeeld van nepnieuws is?

Zou ze wel in de gaten hebben dat alles wat een freule van een splinterpartijtje beweert, direct verdacht is, als we weten waar ze zoal mee omgaat?

Ik denk het wel, en ik denk ook dat die zogenaamde “gewone burger” in de minderheid is. Meer dan 50% checkt inmiddels het officiële nieuws via zogenaamde “alternatieve” sites.

Dus, de “gewone burger” heeft inmiddels ook wel in de gaten dat het officiële nieuws verkapte propaganda is. Mevrouw heeft meer haar pijlen gericht op een orangistische bierclub met luidruchtige vernielzucht. Die groep moet worden gemobiliseerd, zodat die de meerderheid kan overschreeuwen.

De minister van censuur valt bij iedere lettergreep met een doffe dreun door de mand.

4 gedachtes over “Kabinet Rutte gaat de verkiezingen alvast manipuleren

 1. Freule Karin/Katja Ollongren steekt met kop en schhouders boven het maaiveld uit?
  In zekere zin zeker wél.Maar op welke wijze?
  Want haar uitlatingen zijn daarentegen uitrerst laag bij de grond[s].
  En daarom behoort zij zich NIET tussen de burgers te begeven; en al helemaal niet bóven hen. Want dat zou in zeer schrille tegenstelling met haar gedrag zijn.

  Maar, zoals site beheerder meedeelt, een groot deel van ons burgers is niet wakker, doch is al wakker gewórden! Daar verandert Karin/Katja niets meer aan. In welke gekunstelde bochten zij zich ook zal gaan trachten te wringen. Het gaat haar en “hen” niet meer lukken; tegenwoordig lacht [bijna] iedereen zich krom om presentatie en inhoud van de nieuwsjournaals op tv.

  Hoe staat het met de hebzucht – van mensen als freule Karin Ollongren – naar Macht en Geld?
  Chris[topher] Hedges (over corporate capitalism!):

  Like

 2. Ik mis nog de oproep om ‘Blauw Bloed’ leuk te vinden, terwijl je daar alleen maar hoge bloeddruk (hypertensie) van krijgt. Het opnemen in de grondwet van ‘Nederland in de EU’ is een illegale daad, omdat in 2002 de bevolking van dit land met grote meerderheid die EU heeft afgewezen en nog steeds geen voorstander is van een zooitje niet gekozen dictators die het vertrek van het VK uit de EU als een daad van bijna oorlog beschouwd.Waar dat kabinet voor staat is in een enkel zinnetje samen te vatten : Ze doen maar”, maar wel over de ruggen van ons, het volk van een land dat wordt gegijzeld door ‘die familie en hun schildknapen- en meisjes in het parlement. God zij met ons of iets dergelijks!

  Liked by 2 people

  • Kasha kan de pot op? Dat wint ze nooit om haar robot divisie erachter te zetten!
   Er zullen altijd leden opstaan, tenzij ze het mes op de keel gezet worden, die daartegen in opstand komen, bovendien die snotpin van een robocop van het d66syndicaat is behoorlijk nog groen achter zijn oren en zal zichzelf behoorlijk in zijn vingers snijden?

   Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.