US Dollar terreur: het einde nadert


De United States of America Inc. wordt aangestuurd door Rome, met als dependance Washington D.C. (District of Columbia).

De wereldwijde macht van deze van kernwapens vergeven militaire arm van de Eén-wereldregering, is gefundeerd op een “brontosaurus” uit de prehistorie.

Het vliegkampschip.

Op de foto: USS “Brontosaurus”.

uss-abraham-lincoln

Corporate D.C. Navy heeft er 12 stuks, waarvan consequent meer dan de helft in de thuishaven ligt voor reparaties. Ook zijn er nog 2 stuks in aanbouw en voor 2034 moeten er nog 2 van die kanjers bij komen. Met deze gedrochten houden de zelfbenoemde eindbazen van de wereld controle over de olieroutes. Olie die moet worden betaald in US Dollars en US Dollars die als een 100% waardeloze schuld van Corporate D.C. aan de leveranciers wordt genoteerd. Een mega schuld welke nooit zal worden afgelost. Corporate D.C. leeft dus op de pof van de rest van de wereld. De rest van de wereld financiert de 12 monsters van de “Brontosaurus-klasse” zonder dat zelf in de gaten te hebben. Alsof een kind een bloedhond zit te voeren, alles om te voorkomen dat hij gaat bijten.

Maar er is goed nieuws.

Het relatief onbeduidende Rusland met haar 120 miljoen inwoners en een economie ter grootte van een land als Frankrijk en een defensiebudget van 5% ten opzichte van dat van Corporate D.C., is in staat hypersonische raketsystemen te ontwikkelen. Deze raketten kunnen deze kolossen op duizenden kilometers afstand naar de kelder jagen. Een niet te stoppen raket van een half miljoen per stuk kan willekeurig ieder schip van de Amerikaanse marine vernietigen. Een carrier kost meer dan  $ 2 miljard. Deze Amerikaanse Armada kan de wereldzeeën bevaren, olieroutes vergrendelen en kleine landjes terroriseren, maar dobbert feitelijk doelloos rond, mits de schepen niet ter reparatie op een werf liggen. Er heeft dus een onverklaarbare technologische “shift” plaatsgevonden, want hoe bestaat het dat de Russen thans voorloper zijn van dit soort ontwikkelingen? De Westerse marine kan in luttele uren naar de kelder worden gejaagd, veel beter is het ook al niet gesteld met de luchtmacht. De Russische verdedigingssystemen S-300 en S-400 kunnen het luchtruim van complete regio’s of landen zoals Syrië hermetisch afsluiten. Het enige antwoord wat het Anglo-Amerikaanse conglomeraat nog op deze zorgelijke ontwikkelingen heeft is een ouderwetse invasie met een dienstplichtigenleger. Geen schijn van kans, want in dat geval zal China alle registers open trekken en daar een veelvoud aan manschappen tegenover stellen. Voor het eerst zal er dan ook een oorlog op het Noord-Amerikaanse vasteland worden uitgevochten, voorafgegaan door een verwoestende bacteriologische epidemie, specifiek gericht op de unieke genen van het Noord-Europese ras. Niets nieuws onder de zon, de Britten zijn de Chinezen voor gegaan met het verspreiden van de pest, tyfus, difterie, cholera en tuberculose onder de autochtone First Nations van Noord- en Zuid-Amerika. American Woman….

american woman_1st Nations

 

Tussen de 80 en 100 miljoen mensen om puur economisch gewin uitgeroeid met als excuus: “Dan hadden ze maar geen indiaan moeten zijn”. Quote: Rudolf Steiner, filosoof, vrijdenker.

500 jaar terreur ten einde?

Komt er dan eindelijk een einde aan de nu al 500 jaren durende macht van het koloniale Westerse imperialisme? Een eind aan het ongeprovoceerde opleggen van Westerse normen en waarden aan weerloze landen door plunderingen, onderdrukking, brandstichting, massa-executies, continue bombardementen, alsmede opium, jenever en evangelie? Dit laatste om iedere vorm van een eventueel nog aanwezige  “eigen wil” definitief lam te leggen. Dit is op een enkele uitzondering na ook toegepast op de eigen bevolking, die de financiële middelen moet blijven ophoesten om de militaire overmacht macht in stand te houden. Tevergeefs.

Tempeliersvloot

 

500 jaar lang heeft een Tempeliersvloot de wereld gedomineerd, of beter: geterroriseerd. Portugezen en Spanjaarden, Nederlanders, Britten en Fransen en tenslotte culminerend in de samengebalde militaire tak van het herstelde Romeinse één-wereld machtskartel: Corporate D.C. De Anglo-Amerikaanse Armada is een waardeloos dobberende verzameling brontosaurussen, rijp voor de slachtbank. De duizenden straks rondvliegende koffiemolens uit de oertijd, de JSF F-35 Stealth, zijn eveneens rijp voor de slachtbank; als weerloze zeehondjes zullen ze bij bosjes uit de lucht worden geknuppeld. De Russen en Chinezen hoeven er geen peperdure marines en luchtmachten op na te houden. Het enige wat ze moeten doen is de raket technologie doorontwikkelen, zodanig, dat de complete Tempeliersvloot ter zee en in de lucht wordt overgedragen aan een open lucht museum.

Natuurlijk, ik weet dat Russen en Chinezen ons dan weer kunnen terroriseren met hun raketsystemen, hun massale volkslegers, gasleveranties, goudroof en goedkope producten. Want:

“De wereld heeft nog diverse appeltjes met de Westerse beschaving te schillen.”

En, oh ja, de atoombommen zijn er nog….. gut, even niet aan gedacht…. helemaal vergeten!

Maar…wat ga ik mijn kinderen voorliegen? Nog meer Sinterklaas fabeltjes? Iemand kan nog steeds een miljoen Euro verdienen als hij of zij Anders Björkman en zijn rare theorietjes naar de barbiesjes kan rekenen. Zodat hem het lachen eindelijk eens vergaat….

AB2013

http://heiwaco.tripod.com/bomb.htm

5 gedachtes over “US Dollar terreur: het einde nadert

 1. 1 / …. GOED BESTUDEERD ….????… DE SCHEPPING ….????… THE CREATION …. GEEN DOMME PRAAT …???… NOT STUPID …???..
  1 / NEDERLANSE TAAL …. Schepping .. https://www.youtube.com/watch?v=izyOMcIayiE&t=211s
  2 / ENGELSE TAAL … The Creation https://www.youtube.com/watch?v=RyCnxpnsZHM
  2 / … … DIFFICULT MEDITATION ….?????…
  .GOD..???… GOD…???..
  AND GOD​S​ CREATE DIRTHY EARTH IN COSMOS…??…. http://rene-reychler.webnode.nl/

  Like

 2. Sinterklaas en pieten: is bedacht, omdat in de winter lange nachten en korte overdag is, een goede spel-tijdsverdrijving is, dat iedereen leuke mooie cadeaux krijgen, anders verveel je de hele winter! Gelukkig is kerst ook bij en weer feest, weer een goede feest-tijdsverdrijving!

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.