Kereltje Pechtold uit de politiek gestruikeld


Hoogmoed komt voor de val.

Het politieke uitschot gaat uiteindelijk aan arrogantie en verraad ten onder.

Zo ook het kereltje dat ons het liefst als provincie de EU in wil rommelen, een EU minister van Defensie wil, schijt aan de kiezer heeft en referenda wil uitschrijven als hem dat uitkomt.

D66_1

Een logisch gevolg van arrogantie is kiezersverraad en zelfbevoordeling.

Het is met de “Partij van Vleesch-noch-Visch” altijd hetzelfde. D66 werkt als een magneet op kiezers die hun ei niet kwijt kunnen en eigenlijk ook niet weten wat de zin des levens is. Zodra deze vereniging echter plaatsneemt in een regering, dingen naar haar hand kan zetten, er opeens ook toe doen, smelt de achterban als sneeuw voor de zon. Het is immers nooit goed. “Multiculturele samenleving ja, maar niet in mijn wijk.” Miljarden in het onderwijs willen steken, een nobel streven, maar er komt bij de leerling een paar procent terecht, de rest is het omkopen van onderwijzend personeel voor stemmen. “Je moet D66 stemmen, kinderen, want dat is goed voor het onderwijs”.

Het kereltje Pechtold heeft zijn hand overspeeld. Hij kreeg een appartement cadeau, gaf het niet op, meer dan 200 mensen hebben aangifte gedaan bij Justitie. Er sijpelden geruchten door als zou hij een buitenechtelijke relatie hebben, dat interesseert ons niets, maar één plus één is twee: appartement + frisse meid = liefdesnestje. Pvda’ers doen het in de fietsenstalling, D66’ers trekken de gordijntjes dicht. Privé is privé.

De staatsomroep heeft alle zeilen bijgezet om te voorkomen dat het kereltje door eigen toedoen nog veel verder in de stront wordt getrapt. Lees dit maar eens:  Damage control van de eerste orde. Van uw belastinggeld wordt geprobeerd het uitschot van de maatschappij uit de wind te houden. Waarom? Mag het recht zijn loop weer eens niet hebben?

Het paradepaardje van de partij van HAFMO van Mierlo (jezuïet, opgeleid aan het Canisius Lyceum, evenals de oer-paepsche billentikker Ruud Lubbers) was de gekozen burgemeester en het referendum. Het resultaat is een wet op de legalisatie van orgaanroof, geen gekozen burgemeester en geen referendum. De grote voorvechter van de gekozen burgemeester Thom de Graaf stapte op toen het voorstel werd afgeschoten en liet zich doodleuk benoemen tot… burgemeester van Nijmegen. De Finse freule Katinka Ollongren (thans minister van Censuur) schoot het tweede paradepaardje af: een referendum is ondemocratisch als het niet bindend is. Dáág, freule, gij zijt de volgende, gij gaat met de verkeerden om.

OlloBea.jpg

Bilderberg mannetje Pechtold is een volksverrader eerste klas. Geen karakter, geen morele principes, huilebalk, gewoon overbodig politiek uitschot. Politiek (lees: landsbestuur) moet, maar dan zonder politici.

Enfin, in een republiek komt dit soort lui nooit achter een vuilniswagen vandaan, een integere onderbetaalde vuilnisman komt nog eerder aan de bak.

8 gedachtes over “Kereltje Pechtold uit de politiek gestruikeld

 1. Als het waar is dat een groot deel van de D66 kiezers Pechtold aanhanger was, dan is het gedaan met die partij. Partijleiders die een partij gijzelen storten als regel die partij de afgrond in. En omdat een goed voorbeeld goed doet volgen kan Rutte dus naar de bijstand en naar een psychiater. Laten we het maar hopen. In een land als China zouden die twee wegens corruptie de doodstraf hebben gekregen!

  Like

  • In dit land word je beloond met een baantje in Brussel. Handig, dat hij corrupt is, dan kunnen ze hem in de juiste richting chanteren.
   Uitschot zoekt uitschot.

   Like

 2. Net als arbeiders partij, heeft deze partij het ook gehad, het aantal zetels zal nog harder dalen, want ze hebben hun beste onderdeel, mn referendum modwillig zelf aan de wilgen gehangen. ?

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.