NEXIT – Nederland vrij


Zoals we weten hebben de Britten via een referendum te kennen gegeven uit de Europese Unie te willen stappen.

Men is nu aan het onderhandelen.

Het zou de Britse belastingbetalers miljarden gaan kosten, zo wordt keer op keer gedreigd.

Wij begrijpen er niets van.

De EU is in feite in werking gesteld door het tekenen van het Verdrag van Rome in 1957 door de 6 eerste lidstaten. De ondertekenaars hadden absoluut geen mandaat van de kiezers meegekregen. Sterker nog: de mensen in het land wisten eigenlijk van niets, druk dat ze waren met de wederopbouw van het verwoeste Europa. Dat verdrag was, en blijft dus onwettig. Een waardeloos vodje papier met illegale handtekeningen. Alle verdragen, wetten en regels die daarna zijn ingesteld zijn dientengevolge eveneens waardeloos en doen niet ter zake.

Dus de onderhandelingen over het terug draaien van een onwettige handeling slaan werkelijk nergens op.

Nexit?

Wij zijn van mening dat de Nederlanders via een referendum moeten beslissen of het Verdrag van Rome wettig tot stand is gekomen, door ze de volgende vraag voor te leggen:

“Had Nederland in 1957 moeten instemmen met de voorbereidingen tot de oprichting van een politieke Europese Unie – JA  /  NEE”

Europeanen zijn voorgelogen vanaf het begin. Sommigen worden nu ook wakker, getuige wat krantenberichten in de polder….. [LINK] Het optuigen van de EU is een geheime dienst project. Met name de CIA kan worden aangewezen als de grondlegger van de “Europese Samenwerking”. De CIA wordt aangestuurd door paepsche invloeden, je hoeft alleen maar te checken of de CIA-chef naar de mis gaat, c.q. welke onderscheidingen hij heeft gekregen en van wie. Voor deze invloeden is van het grootste belang dat het Heilige Roomse Rijk in ere wordt hersteld. De uit de hand gelopen Reformatie is na vele, vele oorlogen inmiddels wat ingekapseld, maar nog steeds niet onder controle. Alleen een fascistoïde bureaucratische unie kan het gevaar bezweren. In 1957 gniffelde een Rothschild-jezuïet om een opmerking van Paul Henri Spaak achter de coulissen, toen de handtekeningen waren gezet:

I think that we have re-established the Roman Empire without a single shot being fired.”

De Britse slavenkolonie onder The Crown is altijd een buitenbeentje gebleven binnen die Unie. Men heeft ook niet aan de Euro meegedaan. Het “vrijmaken” van deze slavenkoloniën Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland is een voorzorgsmaatregel. Door een beveiligingscordon om The Crown te leggen, moeten toekomstige bedreigingen als economische neergang, failliete banken en uit de bocht gierende prijs- en protectieoorlogen gepareerd worden. Er moet een weeffout uit het verleden worden rechtgebreid en dat gebeurt onder de codenaam “Brexit”.

Met het verlaten van de EU door Nederland hebben we ons nog lang niet vrijgevochten. Met de stadhouderskliek rond de nep-oranjes nog steeds in het centrum van de macht, is dat uitgesloten. Deze kliek is onderhorig aan The Crown en zal alles in het werk stellen om te voorkomen dat ze uit de macht worden gezet en van hun gestolen bezittingen worden gestript. Men heeft bewezen dat men over lijken gaat, keer op keer landverraad wil plegen en het land uit vlucht, hun gestolen buit achterna,  wanneer het even tegen zit.   Ze blijven hoe dan ook haatdragend jegens de inwoners van hun  gastland aan de Noordzee, deze geïmporteerde bastaarden familie.

Die lui horen hier niet.

12 gedachtes over “NEXIT – Nederland vrij

 1. Het blijft onvoorstelbaar. Enkele mannen, doorgaans in een pak, gaan bij elkaar zitten en vertrouwen iets aan het papier toe. Op basis daarvan claimen zij hun wil te kunnen opleggen aan miljoenen andere mensen. En die andere mensen gehoorzamen ook nog!

  Like

 2. En dan te bedenken dat volgens het Europees recht een monarchie als ondemocratisch wordt beschouwd. Dus waarom dan toch die uitzondering voor de familie zur Lippe – von Amsberg? Waarschijnlijk heeft die familie touwtjes in handen die de Nederlandse economie flink in hun greep houdt. Anders dan dat is niet te bedenken wat de werkelijke rol van deze verkwisters van ons belastinggeld is. Trouwens, we hadden nooit de EEG voor de EU in moeten inwisselen, het ging prima met de bewaakte grenzen van de lidstaten, totdat die zo nodig voor allerlei tuig werden geopend. En wat Nexit betreft, het weg stemmen van het verdrag van Lissabon was al een soort Nexit. Onze Nationale held Timmerfrans, heeft ons er in geluisd. en het resultaat lezen we dagelijks in de kranten en andere MSM.

  Liked by 1 persoon

 3. Pingback: NEXIT – Nederland vrij – HERSTEL DE REPUBLIEK | toodlessss

 4. Inderdaad, er is niets te vinden in het partijprogramma van FvD over Boemibol en zijn ondertussen alsmaar uitdijende familie. Ik heb een mailtje gestuurd naar de voorzitter van FvD met de vraag wat het partijstandpunt daarover is.
  Wel staat er in dat ze streven naar democratie op de Zwitserse manier, en daarin past geen monarchie(?).

  Like

 5. Het volgende zal moeten gebeuren, geld koppelen aan een standaard en alle lui, die dachten dat ze nu ineens schatrijk zijn terugbrengen naar de status, die ze met invoering van euro hadden ?

  Like

 6. zijn alle koningshuizen niet al lang uitgestorven aan syfillis en andere ziektes? dat lijkt me logisch, de adel roofde en neukte zich eeuwen lang een slag in de rondte en dat resulteerde lijkt mij in een heleboel problematisch voortplantingssituaties. iedere vijand stuurt toch een hoertje met syfillis op die koningen en kroonprinsjes af om een huis omver te werpen? reken maar dat dit veel gebeurd is zo rond 1300 – 1800 … genoeg besmettelijke ziektes en een matige gezondheidszorg, voila. easy. als je dan als vertrouweling van een koningshuis een roomblank vondeling babietje kan aanbieden, dan is jouw clan de baas in het land. reken maar dat ze dat generaties geprobeerd hebben door heel europa, de gifmengers en adviseurs in de hofhoudingen….

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.