Wetenschappers en valse profeten


De toekomst voorspellen is heel wat simpeler dan het verleden verklaren.

Het heelal verkennen is een sport van wetenschappers met een hardnekkig fantasie gen, die rationeel denken behoorlijk in de weg zit.

Een radio-signaaltje dat miljarden lichtjaren geleden is uitgezonden, wordt hier op aarde opgevangen en door zwaar geleerde heren en dames verklaard en geduid. Het is natuurlijk een teken van leven van een andere beschaving, ver hier vandaan. En het is uit te rekenen hoe ver het is. Laat dat maar aan geleerden over.

Men weet zelfs te bedenken wat zwaartekracht is. De aantrekkingskracht van moeder aarde op alle objecten zorgt ervoor dat we niet het heelal in worden geslingerd. We worden niet weggeslingerd, dus er is zwaartekracht. Punt. Op de evenaar draaien we dermate hard in het rond, dat we door de geluidsbarrière gaan. Toch merken we er niets van. Wát een aantrekkingskracht heeft de rondtollende aarde daar op alle objecten. Ook dat is door geleerden uit te rekenen.

Hoe dat zit op de Noord- of Zuidpool hebben ze nog niet uitgelegd. Komt vast nog wel eens aan de orde, als alle ijs is gesmolten en we daar op vakantie kunnen.

Waarom wordt nu er niet eens geld gestoken in een raket die een webcam op de maan neer kan zetten, zodat we zo nu en dan eens kunnen inloggen om te bekijken hoe een maanmannetje tegen moeder aarde aankijkt! Hoe simpel kan het zijn?

Maar laatst stond er toch in een schoolboekje, dat “de zwaartekracht een logische aanname is, maar helaas (nog even) niet kan worden verklaard”. Jonge kinderen wordt voorgehouden: “Het is zo, want het kan niet anders, punt uit”.

Dan maar iets concreets voor de geleerden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit is een piramide die op de zeebodem staat, in de buurt van Japan. Hoe kan dit? Is dit nou het stijgen van de zeespiegel of is er wat anders aan de hand? Is dit ding door mensen gebouwd of hebben bovennatuurlijke krachten dit in elkaar gezet?

Als geleerden dit niet kunnen verklaren, dan waag ik te betwijfelen of de “wetenschap” integer is. Met andere woorden: dat het een leugenfabriek is. Als je de zwaartekracht kunt verklaren, kun je dit ook uitleggen. Als je het heelal al miljarden lichtjaren ver kunt bestuderen, dan kun je ook verklaren hoe dat bouwsel daar komt.

Als we niets horen dat beschouwen we de wetenschap als een dwalende geloofsrichting en de geleerden als valse profeten. Contraproductief, overbodig, veel te duur en parasitair.

Net als een “koning” en precies als een bank.

 

 

10 gedachtes over “Wetenschappers en valse profeten

 1. Dwalende geloofsrichting, passend omschreven. Valse profeten, wetenschappers die in een hogere entiteit geloven. List en bedrog, het is niet de bedoeling om ons kennis bij te brengen. De heersende machten zijn er alleen maar gebaat bij dat we zo dom mogelijk gehouden worden.

  Liked by 1 persoon

 2. Google naar ;Boek van Henoch. Door Franklin ter Horst en advies,lees ook de inhoud onderaan.Stap voor stap zie je de gebeurtenissen geweest en komend voor je uitrollen.

  Like

  • Ook een leuk boek: Kebra Nagast (online) Het boek waar “onze” Israëlische medemens van baalt als we te weten komen dat koning salomon geen 1 maar 3 zonen had! Weet je gelijk waarom “joden” geen recht op land hebben historisch gezien. 😀

   Like

 3. Die wetenschappers, die hun broodheren wel gegunstigd zijn?
  Zie het drugsbeleid dat door WDOC, door toezicht, goedkeuren en veranderen door de bestuurselite zodanig vervormd is, zogenaamd bestudeerd en bewezen is?

  Like

 4. Kunnen we binnenkort de geschiedenis herschrijven. Dat zal voor veel mensen schrikken worden. Wie heeft de geschiedenis zo geschreven dat we allemaal erin geloofd hebben? De overwinnaars?

  Like

 5. Inderdaad Administrator, er worden miljarden verspilt aan wetenschap die voor de mens geen enkele bruikbare waarde heeft. Neem als voorbeeld de maanreizen en het ronddollen van enkele astronauten, wat heeft dat opgeleverd? De maan is nooit vruchtbaar geweest en er is nooit leven geweest. Nou ja, we hebben er een zooitje stof en kiezels aan overgehouden. En dat helpt de mensheid een heel stuk vooruit, maar feitelijk totaal niet. Hetzelfde geldt voor de aanstaande reizen naar Mars, het feitelijke profijt is hetzelfde als de maanreizen, 0 dus. Wat is het nut om te weten wanneer en hoe oud het heelal is, terwijl we niet in staat zijn onze huidige aarde te redden van de ondergang. Het pijnlijks is nog wel dat er vele miljarden wordt uitgegeven aan onderzoeken die nooit wat zullen bijdragen aan ons welzijn, dus tel uit onze winst!

  Like

 6. Als doomdenker ben ik nog steeds een beetje depressief omdat eind 2012 de Wereld niet is vergaan …
  Mijn psychiaters van der Bent en Pals Verlinde zeggen, maak je maar niet druk de Wereld vergaat nog wel een keer , maar ik geloof ze niet die zeikerts .
  Nooit gedaan ook . Toch kunnen zij het weten !
  Ik had ze eind 1997 aan de K.K.P. te Groningen tijdens mijn dwangopname immers over die Kerst Tsunami in Zuid oost Azië verteld ! Eind 2004, zeven jaar na dato nota bene !
  En, In Groningng in het slaaphuis eind 2008 over die L’Aquila Italia aardbeving April 2009 .
  Zo nog veel en veel meer….. .
  Waarom ze dit dan zo angstvallig geheim houden in Groningen, Zuidlaren en omstreken komt waarschijnlijk door de activiteiten van de diverse 9e cirkel leden die hier college kwamen volgen van het begin tot ongeveer halverwege de 90er jaren .
  Bovendien kende ik die pedo´s in en om en nabij Zuidlaren zelf ook al langer dan me lief is.
  Zo noem ik o.a. Mengele , Gotlieb , Gonsalves en van Leeuwen uit ervaring opeenvolgend in een en dezelfde adem .

  ´Ze´ (van den Hoofdakker en o.a. Rikus Knechterink, A.Z.G.) kunnen hun diagnoses van eind 1995 niet bewijzen , met alle gevolgen van dien, en ik verdenk ze sterk van M.K. Ultra en of Project Monarch capriolen .
  Best mogelijk , zo is inmiddels in Nepal aantoonbaar gemaakt met de arrestatie van een van die G.G.Z. pedocraten !
  L~llig want daarom houden ze het bewijs dat God bestaat nog steeds zo angstvallig geheim ..
  De wetenschappers..
  Waarschijnlijk kunnen ze zich het een en ander aangaande geloofszaken niet meer permitteren vanwege hun onverbeterlijke buitensporige gedrag . . .
  Ze hadden immers massaal de satan verkozen !
  Zo zijn velen inmiddels verworden tot duivelse zielen en satanisch geesten .
  Ik heb het hier voor mijn ogen zien gebeuren ..
  Maar misschien is het voor anderen wel interessant en de moeite waard om dit even uit te zoeken 21 jaar na dato..
  Van der Bent en Pals Verlinde had ik eind 1997 over die Tsunami verteld en in het Slaaphuis over L’Aquila om maar eens mee te beginnen .
  De rest komt later . Op de blogsites is het donder en bliksem concert van 2014 en die Nepal aardbeving misschien nog wel te achterhalen .
  Daaraan toevoegend die donderbuien eind Mei en April dit jaar in verband met mijn reacties ter verdediging tegen die satanische gang stalkers van de inrichtingendienst .
  Ze hebben het meeste ver van te voren in hun rapportages opgenomen dus kunnen zij aannemelijk of zelfs bewijsbaar maken dat God bestaat !

  Het zal ze wel niet lekker zitten, maar ja ik zat daar ook niet lekker op de K.K.P. Heereweg eind 1997 .. …

  De Groeten

  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.