Terreuraanslag: ‘Stank voor dank’


Nederland is door het oog van de naald gekropen.

De politie heeft na een tip van de AIVD 7 terreurverdachten gearresteerd, die een aanslag wilden plegen.

Het doelwit van de aanslag is volgens de minister Grapperhaus nog niet bekend.

En waarom denk ik nu automatisch dat hier iets niet klopt? Omdat ik denk dat het doelwit er nog even moet worden bij verzonnen. We nemen u even mee terug in de tijd, de Molukse terreuracties in de jaren 70.

Al deze acties hebben doorgang gevonden, behalve één: de kidnap van toenmalig “koningin” Juliana. De Molukkers zijn verlinkt door de onderwereld. Het was de aanloop naar de Lockheed affaire, dus deze actie kwam toevallig bijzonder goed uit. Alle andere Molukse acties zijn geslaagd. Benno’s revenge…..

In het geval van de gisteren opgepakte IS-soldaten in Arnhem en Rotterdam zou sprake zijn van een aanslag op een groot evenement, waarbij veel slachtoffers zouden zijn gevallen. Ook zou er op hetzelfde moment een gigantische autobom tot ontsteking worden gebracht. Wij tasten nog in het duister waar en wanneer. Daar horen we binnenkort wel van. De terroristen zouden ook “heel ver” zijn met de voorbereiding, volgens de minister. Toe maar, wat een info allemaal!

Voorlopig stellen we vast dat hier sprake is van twee toevalligheden, die zoals altijd direct in het oog lopen, omdat er door “de leiders van het land” van wordt uitgegaan dat burgers niet meer (kunnen) nadenken.

In de eerste plaats is de tijdsplanning goed gekozen. We hebben sinds een week te horen gekregen dat “Nederland Jihadistenvrind” het moorddadige ISIS bewind in Syrië en Irak actief heeft ondersteund. Als geste  zouden deze figuren nu hun donateur met een aanslag willen bedanken? Dat is wat je noemt “Stank voor Dank”. Bijkomend effect is nu wel dat iedereen de overheid dankbaar is voor het afwenden van deze ellende. Niemand heeft het meer over de wapenleveranties aan diezelfde IS-soldaten.

In de tweede plaats is het verijdelen van aanslagen toevallig altijd aan de orde, als er overheidsinstanties of symbolen daarvan worden aangevallen. Te denken valt aan het zaaien van dood en verderf tijdens “een groot evenement” op het Binnenhof en een autobom ten “werkpaleize Noordeinde”. Kijk, dan vallen er natuurlijk geen onschuldige slachtoffers en dat is niet wat je noemt terrorisme, waarbij uitsluitend onschuldige oude mannen, vrouwen en kleine kinderen sneuvelen.

Dus het doelwit moet wel zoadanig worden aangepast, dat er sprake is van “random” terrorisme: zoveel mogelijk onschuldigen treffen en de overheid de kans geven door wetten en regels de bevolking nog beter onder de duim te houden. Want, wie niets te verbergen heeft…. Maar ja, Nederlanders laten zich nu eenmaal liever piepelen.

Laatste opmerking nog over dit verijdelde “Allahoe Akbar” circus. De verzinsels over het doelwit beginnen direct al met het uiterst verdachte Mossad type aanslag: de duale actie, de tweeling-bom. Overal waar in het verleden aanslagen in duplo zijn uitgevoerd is een geheime dienst aan het werk geweest. In 90% van de gevallen is dat zo. Met “geheime dienst” bedoelen we niet het Nederlandse MI-6 filiaal, de AIVD, maar de aan SMOM gerelateerde kruisridderbendes, waaronder de maffia c.s.

We zullen eens rustig afwachten hoe dit zaakje zich gaat ontwikkelen en hoe vaak de overheid zichzelf gaat tegenspreken. Want consequent liegen is en blijft toch een kunst. In dat geval kun je het best een pindakaasverkopertje zijn routinematige dingetje laten doen.

 

 

9 gedachtes over “Terreuraanslag: ‘Stank voor dank’

 1. De Nederlander vreet alles klakkeloos wat de overheid en de media op zijn bord schijten. De laatste parlement verkiezingen moeten op zijn minst zwaar gemanipuleerd zijn of het stemvee is er geestelijk nog veel erger aan toe dan wij maar kunnen vermoeden. Je stem weggeven en daardoor ook een ander zijn vrijheid ontnemen is al een zeer verwerpelijke daad. Je stem weggeven aan liegende en bedriegende criminele types als Rutte en Pechtold, die zich al zo duidelijk gemanifesteerd hebben als land en volks verraders is zo mogelijk nog verwerpelijker. De moraal en de gemeenschapszin van dit volk is totaal verkankerd. Brood en spelen, de toegeworpen kruimeltjes en voordeeltjes die ze over een ander zijn rug inhalig tot zich nemen, de rest interesseert ze totaal niet. Ook hier komt het eigenlijk nooit ter sprake, als we ooit echt een “republiek van het volk” willen worden zal er ook binnen het bedrijfsleven een ware revolutie opgang moeten komen. Te beginnen op de werkvloer, dat de loonslaven die het geld moeten verdienen voor de graaiers eindelijk eens hun tanden ontbloten, de verraderlijke vakbonden en ondernemingsraden buiten de deur schoppen en het heft in eigen hand nemen. De verdeel en heers politiek, intimidatie en andere mensonterende praktijken die de overheid en het gezag bezigt, is binnen de poorten van het bedrijfsleven minstens zo erg aanwezig. Om te beginnen hebben wij helemaal geen multinationals nodig die hier op vijandige wijze binnen gedrongen zijn, met dank aan de graaicultuur van land en volksverrader, om zo bedrijfskapitalen naar het buitenland sluizen. We hebben ze niet nodig om ons werk te doen, dat kunnen we heel goed zelfstandig.
  Net zo als we geen liegende, bedriegende en graaiende politici of andere vormen van elite nodig hebben om het land te besturen en draaiende te houden. Kortom in het dagelijkse leven worden we al geterroriseerd en er komt geen moslim aan te pas.

  Like

 2. Pingback: De berg “bullshit” die we dagelijks moeten verteren groeit alleen maar – HERSTEL DE REPUBLIEK

 3. Tsja, alles wat dat schorem het volk verbiedt, doen ze zelf, stelen, martelen, doden, vergiftigen etc.
  En dan ook nog je stem er aan weggeven en later verbouwereerd zijn dat je niets meer te zeggen hebt.
  Je moet wel goed gek zijn, niet dan?

  NG

  Liked by 2 people

 4. Pingback: Terreurniveau 4 in Nederland – HERSTEL DE REPUBLIEK

 5. Pingback: Koranscholen prediken stank voor dank | HERSTEL DE REPUBLIEK

 6. Pingback: Wonderteam AIVD | HERSTEL DE REPUBLIEK

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.