Complotters zijn zwakzinnig


De wereld gaat aan cognitieve dissonantie ten onder.

Het gaat niet lang meer duren, of de officiële versie van overheidswege rond de 9/11 aanslagen van 2001 in New York en Washington zal wettelijk moeten worden beschermd.

Staat er een onderwijzer voor de klas op een middelbare school in Zutphen zomaar te verkondigen, dat hij zeker weet dat moslims de aanslagen op 11 september 2001 NIET hebben uitgevoerd.

De halve wereld in rep en roer.

De officiële versie wordt echter door meer dan de helft van de Amerikanen al niet meer geloofd. Dat betekent nogal wat. Want in de Verenigde Staten worden kosten noch moeite gespaard om het gepeupel blijvend te programmeren via de media. Het is zoiets als hier laatst aan de hand was. Gerrie Eikhof is een journalist met een lange staat van dienst en dat betekent dat hij zijn hele carrière heeft volgelogen. Alleen meeliegen is carrière garantie, dat snapt iedereen in “journalistenland”. Dus als hij verslag doet van een aanslag op een menigte witte onschuldige mensen door een donkerbruine man met Arabisch uiterlijk in een jurk, dan wordt er een standaard riedeltje afgedraaid. Het “verslag” eindigt dan met het afsluitende bewijs dat hier sprake is van moslimterrorisme: “En hij riep Allah Akbar”.

Het is voor de meesten onder ons gemakkelijker te bevatten als er een link kan worden gelegd tussen baarden, jurken en Allah Akbar met terrorisme, bloedbaden en donkerbruine godsdienstfanaten.

Dus dan kan het gebeuren dat een onderwijzer in Zutphen met een mening finaal onderuit wordt gehaald door een dolle menigte, die niet snapt dat hij het niet snapt. En als die onderwijzer zijn poot stijf houdt, volgen de bedreigingen, spotternijen en rechtsgedingen. Is hij dan nog niet van zijn stuk te brengen, dan wordt hij psychologisch onderzocht en wordt hem voor de zekerheid DNA afgenomen. Wil hij dan nog niet buigen of barsten, dan wordt kinderporno onder zijn matras gevonden. Dan kan hij eindelijk in hechtenis worden genomen en Jan met de Pet denkt, nee, weet het zeker, dat mensen met een eigen mening automatisch zwakzinnige pedofielen zijn.

Het is beter dat – net zoals dat bij de holocaust van de briljante fantast wijlen Elie Wiesel wenselijk zou zijn – ook de officiële versie van 9/11 bij wet wordt beschermd. Want dan hoeft men niet meer via een pedofiele omweg schuld te bewijzen. Wel zo efficiënt.

Eigenlijk moet alles van overheidswege bij wet worden beschermd. Iedere vorm van kritiek kan op die manier in de kiem worden gesmoord. Elke afwijkende mening is dan meteen strafbaar en bij recidive volgt onherroepelijk een rondje Pieter Baan Centrum en 2 jaar hechtenis om verdachte tegen zichzelf te beschermen. Want ook zwakzinnigen hebben recht op bescherming.

Wij kennen wat betreft 9/11 slechts één plausibele complottheorie: de overheidsversie.

8 gedachtes over “Complotters zijn zwakzinnig

 1. Geen theorie, zelfs geen complot theorie, het officiële aantal slachtoffers van de Twin Towers aanslag is 2602! Mensen die ’s morgens misschien met tegenzin naar hun kantoor gingen of zelfs met plezier. Binnen twee uur was er een enorm gat ontstaan, figuurlijk en letterlijk. Vele levens van de nabestaanden is voorgoed verwoest. Bij hen doet het er niet meer toe wie de opdrachtgevers waren, voor hen veranderd er niets meer. Wie ook de opdrachtgevers waren, hun doel is bereikt met dood en verderf als eindresultaat.

  Like

 2. Wat mij altijd geobsedeerd heeft is die derde Tower, die enkele dagen later zo maar instortte.En geen vliegtuig of nepvliegtuig dat daaraan te pas kwam.Maar alles bij elkaar wel heel handig want het complete CIA archief lag daar opgeslagen.

  Zijn daar toen ook doden gevallen of was iedereen gewaarschuwd.en waarom hoor je nooit wat over Tower 3. En bij de eerste twee Towers zat jonge Bush op een kleuterschool braafjes voor te lezen uit Nijntje o.i.d. toen hij het bericht kreeg en meteen informeerde op de gang of de tweede ook al getroffen was. Was Bush paranormaal?

  Like

  • Bovendien heeft hij een ernstige oogafwijking, want hij las dat boekje op de kop. Bij een dergelijke afwijking ontwikkelen zich de andere zintuigen des te beter. Vooral zijn 7e zintuig, is gebleken.

   Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.