Belasting = onzin


“De burger moet belasting betalen, wij niet…”

Aldus het verdrietige ronde ventje vol leegheid in één van zijn helderste momenten – lang geleden.

Of hij het precies zo heeft gezegd valt te betwijfelen, maar het gaat ons altijd om de strekking van het betoog.

Een loopjongetje als Calvé-Rutte heeft  al eens met droge ogen beweerd, dat “het koningshuis ook gewoon belasting betaalt, hoor!” Keihard liegen, ook VVD. Die lui betalen geen belasting en hebben dat ook nog nooit gedaan. Bovendien gaan ze het ook nooit doen, ondanks alle in mist gehulde toezeggingen.  Het is pure bij wet verboden discriminatie. Wij willen ook wel rechtens worden gediscrimineerd. Of geldt de wet alleen voor de onderdaan?

Men leze het rapport over de werkelijke kosten van de monarchie van René Zwaap er nog eens op na. Zet daartegenover het rapport van de geleerde professor uit Tilburg over de “monarchie-bonus”.  Echte orang-oetangs (evenals orangisten een beschermde soort) beweren altijd, dat het “koningshuis” het veelvoudige opbrengt van wat het kost. Dat hoef je niet na te rekenen, dat is gewoon een feit. Omdat het zo is. Vraag vooral niet om een enkel bewijsje, want je krijgt een grote waffel en als je niet oppast een steen door je ruit.

G.O.D-Nederland-Oranje: het is één pot nat.

Goud, olie en drugs is waar het nepstaatje aan de Noordzee op drijft, vooral ten faveure van nep-Oranjes en hun entourage.

Goud moet je inleveren bij het bankenkartel, opgetuigd door de jezuïeten na hun verbanning bij decreet van de paus in 1773. De jezuïeten sekte was één van de hoofdfinanciers van de VOC, met name de handelsactiviteiten van Hollandse (calvinistische) kooplui, in China en Japan. De sekte-leiding nam zich heilig voor bloedig wraak te nemen op oude monarchieën, de rooms-katholieke kerk en de 3e Stand, het plebs. Het was namelijk Lodewijk de 16e die de kat op het spek bond en de adel en geestelijkheid belasting wilde laten betalen om de Franse oorlogen te financieren. Had hij niet moeten doen, want het kostte hem letterlijk de kop. De haatdragende sekte ging ondergronds via de Vrijmetselarij en ontketende de Franse Revolutie met steun van The Crown in London. Maar eerst werden de Amerikaanse koloniën onder controle gebracht, in 1776 werden de 13 staten “onafhankelijk”. Op het oog, want in werkelijkheid werd het een “Kroon Kolonie” onder controle van The Crown in London.Het culmineerde in een uitslaande Europese brand onder leiding van de agent Napoleon, die na gedane diensten op een eiland werd geparkeerd. Om The Crown in London definitief onder controle te krijgen, is hij nog even losgelaten om bij Brussel zijn Waterloo te vinden. Voorinformatie en desinformatie zorgde ervoor dat de coup om het Britse Imperium in een paar uur was gepiept. Rothschilds zijn geen “joden”, het zijn stateloze jezuïeten-agenten, schatkistbewaarders van het Vaticaan sinds de bezetting van Rome door Napoleon. Alle goud werd weggehaald en verstopt. Zo ging dat toen en zo gaat het nog steeds. Met het Weense Congres zijn de jezuïeten in ere hersteld en is het Vaticaan 100% onderworpen aan de één-werelddenkers van de verwerpelijke mannensekte met een onophoudelijke drang om mensen en volkeren tegen elkaar op te zetten.

In de 19e eeuw werd olie een belangrijk instrument om goud te cumuleren. Met de creatie van ongedekt papiergeld kon men de wereldeconomie manipuleren en controleren. Een economie kan pas floreren als deze regelmatig wordt geïnjecteerd met het oorlogsvirus. Oorlogen werden voornamelijk nog gevoerd om grondgebieden, grondstoffen en onderwerping aan de financiers, uiteindelijk de beheerders van het verstopte goud. Zelfs de nazi’s leverden hun goud in bij het kartel en lieten goudstapelplaats Zwitserland ongemoeid.

De al meer dan een eeuw durende trammelant in Zuidoost Azië, Midden Amerika en  het Midden Oosten is het gevolg van de ontdekking van olie en later van zeldzame mineralen. Als er ergens in de wereld een oorlog uitbreekt is dat daar een direct gevolg van.

De basis is gelegd door de Opium handel, drugs in de 17e en 18e eeuw. Alle oude monarchieën hebben met de drugshandel hun rijkdom gecreëerd. Voorwaarde was natuurlijk wel, dat de organisatoren ervan beschermd dienden te worden en er op dezelfde schaal ook van kon profiteren.

Mocht u denken: wat een onzin, het wordt toch met alle macht door staten bestreden? Men leze het Opium monopolie er nog eens op na. Door het te verbieden blijft de prijs hoog en kun je het blijven controleren. De legale tak van dat monopolie is de farmaceutische industrie.

Goud, olie en drugs: de cirkel is rond.

De cirkel wordt bij elkaar gehouden door een drievoudige, doch ondeelbare macht. Militair-industrieel complex, het (vals)geldkartel en georganiseerde religie, waarvan het rechtssysteem een onderdeel is, evenals het onderwijs.

Alles is gebaseerd op bangmakerij en intimidatie, op geloof en ellende. Ook al voelt u zich nog zo vrij als een vogeltje, u bent gekooid, van begin tot eind. We maken allemaal deel uit van het menselijk werkras, of zoals de Amerikanen het zeggen “human cattle”. Door het nummeren van pasgeborenen worden belastinginkomsten veiliggesteld en kunnen staten verder in de schuld worden gedrukt.. Door ze te laten dopen wordt de ziel verpand. Lichaam en ziel zijn vanaf het begin verpand. We worden direct geraffineerd doodverklaard. Om te voorkomen dat het een rommeltje wordt. Een deftig Latijns woord voor dat doodverklaren is “codificering”. De “Code Civiel” van Napoleon en in feite meer nog: zijn sektarische controleurs, zijn “handlers”.

Maak uzelf maar niet langer wijs, dat u in een realiteit leeft. We worden geleefd, simpelweg omdat onze ouders ons hebben laten doodverklaren. Onwetend, omadt ze dachten dat het moest. Als iemand naar je naam vraagt, wil hij je onderwerpen. Als je je naam “geeft” wil dat zeggen dat je daarmee akkoord gaat. Het klinkt bizar, maar het is de enige verklaring. Wie heeft “naamgeving” uitgevonden? In wiens belang? Omdat het een rommeltje werd. Jan Pieterszoon liet zijn kind dopen onder de naam van zijn opa, Pieter Janszoon. Zo eenvoudig was het. Voor de heersers een lastige, onoverzichtelijke situatie. Indianen kregen pas een naam als ze iets hadden gepresteerd, daarvoor waren het mensen van vlees en bloed.

Belasting is onzin

Het aftroggelen van 80% van je inkomen is pure onzin. Het is rondpompen van miljarden, met als bijverschijnsel dat er grote percentages aan bepaalde strijkstokken blijven hangen. Het innen van belasting is nagenoeg geheel het gevolg van het rente-systeem, geld wat moet worden bijgedrukt, omdat het er niet is. Rente = inflatie en inflatie = stagnatie.

In de Republiek schaffen we het meteen af, door het invoeren van luttele maatregelen, welke op een achternamiddag worden afgewikkeld. Voorwaarde is wel dat de Bataafsche Wisselbank als volkseigendom in het leven is geroepen. Als dat zo is dan kan het volgende gebeuren:

 1. Bedrijven stoppen direct met het innen van belasting door 2/3 aan werknemer door te geven en 1/3 voor zichzelf te besteden.
 2. Overheden zijn geen bedrijven en betalen hun personeel per direct het netto loon uit.
 3. De Bataafsche Wisselbank verstrekt renteloos langjarige leningen aan overheden, bedrijven en particulieren om economische activiteiten te bekostigen.
 4. De gulden wordt per direct heringevoerd tegen een koers van 1 : 1 ten opzichte van de Euro, welke vrij inwisselbaar blijft. Met de ingenomen Euro’s worden de activa van de B.V. Nederland opgekocht.
 5. De Belastingdienst wordt op non-actief gezet en door de Hoge Commissaris afgewikkeld.
 6. Energie wordt tegen kostprijs aan de gebruikers geleverd, zonder belasting uiteraard. En soms ook nog BTW over BTW – bij wet verboden, maar voor wie geldt die wet eigenlijk.
 7. Alle grond van het grondgebied wordt Nationaal Bezit. Eigenaren die aantoonbaar liquiditeit hebben betaald om dat bezit te verwerven, worden afgerekend conform marktprijs.

Dit is maar een greep uit de doos.

Iemand die beweert dat wij compleet van de pot gerukt zijn, mag aantonen wat hier mis mee is. Wie verplicht ons onszelf voortdurend voor de gek te houden? Wie durft te beweren dat het op deze manier “een rommeltje” gaat worden? Wiens belang dient u?

De Volksrepubliek Nederland moet een schone werk- en natuurstaat worden.

Zelfvoorzienend en leefbaar.

Alle vervuiling moet in de toekomst worden voorkomen en de bestaande vervuiuling moet worden opgeruimd.

Met een eigen valuta beschermen wij ons welzijn, met particuliere bankjes hebben wij niets te maken.

Met het Gewestelijk Stelsel kunnen ook andere delen van de wereld lidmaat worden van het nieuwe Nederland.

O ja, natuurlijk: de grenzen en onze goudvoorraad moeten worden veiliggesteld. Dat zal niet gaan met een prikkeldraadje en een veldwachter met sabel.

Voor het geval dat u dacht te maken te hebben met een zweverige pacifist uit een doos onder de brug……

HERSTEL DE REPUBLIEK

10 gedachtes over “Belasting = onzin

   • Heel goed Admin. Zo ken ik ook nog een aantal van die fijne types, kiezen het hazenpad en dan ook nog ons verwijten dat we niets doen. Ken er zelfs één die zich heeft laten “omkatten” tot slaaf van een voormalig Oostblok land, woont echter wel 10 van de 12 maanden gewoon hier. Om te kotsen zulke schijtbakken, natuurlijk wel het aowtje e.d. veiligstellen. In de Republiek der Nederlanden zullen ze wat mij betreft niet meer welkom zijn, en hun in het verleden opgebouwde rechten verbeurd verklaren. Geen haar beter dan die oranje strontvliegen.

    Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.