“Prinses” Mäbel en AIDS


Gisteren per ongeluk ook nog een politiek correct praatprogramma gezien? Die blonde mevrouw met dat rare aangemeten Amerikaanse accentje voert het hoogste woord en heeft verdomd ook nog een mening. Of die er iets toe doet. We wilden net afschakelen toen we een andere blonde mevrouw in het snotje kregen. Ze werd door de presentatrice met “U” aangesproken en “prinses” genoemd. Zeer herkenbaar aan weer een ander aangemeten accentje, dat van de geïmporteerde Duitsche Verzetsprinz, deserteur Ohne Ballen. Het schijnt dat deze Mäbel bij gebrek aan een zinvolle invulling van haar bestaan een kruistocht tegen AIDS aan het voeren is. Mäbel ziet haar kans schoon om haar besmeurde blazoen wat op te vijzelen, na de dramatische verdwijnings-truc van “prins-ik-ben-geen-homo” Friso en haar maar niet weg te poetsen hardnekkige imago van gangsterhoertje in Yab Yum verband. Of haar bemoeienissen met de wapenhandel in Soros verband. Nu staat Mäbel op de barricaden: “Voorwaarts, mars!”  Die Maebeltje toch – hoe zat het nou in Libië in 2011?

En natuurlijk: AIDS is vooral in het Rusland van Putin een probleem.

Het vrouwelijke establishment soldaatje van Soros voert een moderne kruistocht naar Moskou aan met als doel de erfvijand van het Westen ten val te brengen. Als het met oorlogen en blokkades niet lukt, dan maar met de verspreiding van een anti-AIDS virus. Onder aanvoering van de blonde weduwe waar we allemaal medelijden mee moeten hebben.

Het is weer een typisch voorbeeld van demagogische desinformatie.

Waarom voert dat mens bijvoorbeeld geen kruistocht tegen de ziekte van Lyme?

Als u dat wilt weten zou u eerst een artikel van Hugo van der Zee moeten lezen, die heel voorzichtig, doch onbarmhartig de oorsprong van beide door mensen in elkaar geknutselde zeer besmettelijke ziekten bloot legt.

Let op: niet op zijn “partij” stemmen, want als je figuren als Herman Wijffels (Wereldbank) en Arnout Boot (Bankraad) neerzet als “betrokken en sustainable”, verdien je het predicaat “kritisch meeloper”.  Als je het standaard hebt over “Europa” als je Nazi-EU bedoelt, heb je nog steeds niet begrepen dat Rusland ook Europa is.

Neemt niet weg, dat zijn analyse over Lyme en AIDS hout snijdt.

Een citaat:

De eerste HIV infecties zijn geconstateerd in de jaren vijftig van de vorige eeuw in Congo-Kinshasa, wat toen Belgisch Congo was. Het HIV virus stamt af van het SIV virus dat bij chimpansees voorkomt (de S van SIV staat voor ‘Simian’ wat aapachtig betekend, en de H van HIV voor ‘Human’). De Chimpansee wordt echter niet ziek van het SIV virus, en de mens wel van HIV.

De plotselinge uitbraak van HIV infecties in Congo zou beter te verklaren zijn wanneer er in die periode op grote schaal bloed contact tussen mens en chimpansee zou zijn geweest. Nu blijkt er inderdaad in de jaren vijftig direct contact tussen mensen en chimpansees te zijn geweest, op zeer grote schaal zelfs, en precies in het gebied waar de eerste HIV infecties ontdekt zijn. Er zijn namelijk in die tijd in de regio die Congo en een deel van Burundi en Rwanda beslaat, rond een miljoen mensen ingeënt met een poliovaccin dat gemaakt was op basis van bloed en organen van chimpansees.

https://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/lyme-en-aids-menselijke-uitvindingen/

Dus we hebben ons met apenbloed laten inspuiten om polio te voorkomen? Kan het nog gekker? De gevolgschade is onder anderen een kankerverwekkend virus S-40. Overheden noemen dit allemaal bangmakerij en de boodschappers worden verketterd zoals alleen de Inquisitie in de Middeleeuwen dat kon.

..

Die prinses Mäbel kan haar tijd beter besteden aan onderzoek naar de oorzaken van allerlei eigenaardige zeer besmettelijke ziekten. Mevrouw kan de rest van haar leven in de besmettingshaard doorbrengen: The United States of America en meer bepaald het Rockefeller Institute.

De propaganda om ons “verplicht” te laten vaccineren wordt steeds dwingender. Waarom? We mogen niet eens weten waar we mee worden geïnjecteerd, daar zijn rechtszaken op verloren. Het is trouwens ook al lang bekend dat vaccinaties (zoals het pokkenvaccin) pas werkzaam worden als de epidemie zo’n beetje is uitgewoed…. Ook weten we allang dat de “Spaanse Griep” helemaal geen griep was, maar een tyfus variant, verspreid via een vaccinatie-campagne tijdens de Eerste Wereldoorlog in Amerikaanse legerkampen.

Heel Amerika ligt vol met biologische wapens, maar Rusland is het probleem?

https://www.publicintegrity.org/2001/09/12/3222/us-biological-weapons-lab-locked-down-50-miles-pentagon

De “medische wetenschap” is in handen van kwakzalvers en het grootkapitaal.

Deze instanties stimuleren samen met overheden symptoombestrijding. Daar is altijd geld voor. Voor het elimineren van de oorzaken niet.

Degene die wat aan de oorzaken wil doen wordt voor gek verklaard of erger.

Zo rolt onze democratische verworvenheid.

24 gedachtes over ““Prinses” Mäbel en AIDS

 1. Bedankt voor wederom een echt journalistisch artikel, helaas door te weinigen gelezen, de waarheid schrikt blijkbaar af. Veel sterkte,kracht en THC toegewenst in deze uitdagende tijd voor U! (Leestip voor deze vakantie; trading with the enemy van Charles higham) Nogmaals bedankt voor het leesplezier en geschiedenisles.

  Like

 2. Natuurlijk vraag je jezelf af of dit vaccin met opzet of per ongeluk verspreid is?
  Duidelijk wordt het pas en vallen de stukken precies in elkaar als je op de hoogte ben van PLAN 21 van de Nieuwe Wereld Orde!
  En dat iemand als dit persoon juist net in opspraak moet komen?

  Like

 3. Ja het viel mij ook op,dat Rusland en Putin weer de kwaaie pieren waren. En daar zat inderdaad Mabel Los ! Juist, ze moet opgevijzeld worden in de publieke opinie. En onderwerpen genoeg. De voedselbanken bijvoorbeeld.Kan ze vast wat euri schokken van heur nieuwe vermogen.
  Ze is voorlopig niet meer weg te denken.
  Totdat de echte apen uit de mouwen komen………

  Like

 4. Over vaccins meer nieuws. In de VS.zijn de vaccinfabrikanten sinds 1986 niet meer aansprakelijk voor hun producten. De HHS (controle-instantie) kreeg deen taak veiligheid te controleren. Na een recente rechtzaak kwam boven dat deze instantie al 30 jaar niets heeft uitgevoerd. Dus veiligheide en effectiviteit zijn nooit bewezen.

  Like

 5. Het poliovaccin werd gekweekt op apennieren! In Rusland terzelfde tijd werd het gekweekt op varkensnieren.
  Dat ” op basis van bloed en organen van chimpansees” moest erbij om de beschuldiging aannemelijker te maken? We weten niet of de besmetting met HIV moedwillig gedaan is, er was toen niets bekend over SIV en al helemaal niet over HIV!

  Like

  • “er was toen niets bekend over SIV en al helemaal niet over HIV!”

   Ik ben zo vrij te beweren dat u daar niets van weet. Mits u voor ons te verifiëren inside information hebt, uiteraard. We geloven niet zomaar wat men ons aanpraat via de officiële kanalen. Sterker nog: daar geloven wij NIETS van. Dus u heeft nogal wat uit te leggen.

   Like

 6. Ha, net als Administrator is ook Mabel Wisse-Smit-Los-Von Amsberg weer terug van weggeweest. Maar in het geval van ons Nationale onderleggertje is de promotie in handen van de RVD. Ik las trouwens ergens dat ze in een week tijd meer dan €120 miljoen had verdient door aandelen Ayden te kopen. Dit lijkt op eerste gezicht handelen met voorkennis, hetgeen verboden is, doch alles wat die familie doet behoord tot privé handelen en moet daarom worden getolereerd door het volk.. En dan de foto boven dit artikel, Doet me denken aan de Adams family want daar gebeurde soms ook onverklaarbare dingen., . Bedankt voor de informatie Admin!

  Like

 7. Dat verrijking ten koste van al het burgerleed plaatsvind is niet meer dan een duidelijke zaak?
  Om zulke toestanden de kop in te drukken is juist de kunst?

  Like

 8. Er is weer veel te melden uit het koninkrijk. De volgende koningsdag, dat is een optocht van mensen die daar feitelijk geen zin in hebben maar aan hun ‘stand verplicht zijn zich één dag per jaar onder het plebs te begeven (kosten €350 miljoen per jaar!). en wordt in 2019 gehouden in Amersfoort. Dus ga maar vast sparen Gemeente, want zelf betalen die lui nooit een rode cent mee. Dan ‘Het van de gekke opheffen van de dividend belasting’ dat ten goede komt aan stinkend rijke buitenlanders en Nederlandse aandeelhouders die hun vermogen in het buitenland via stichtingen hebben veilig gesteld.. Tevens is er een tweede kamerlid die heel Pakistan op stelten heeft gekregen door het uitschrijven van een ‘Mohammed’ tekenwedstrijd, hetgeen het domste deel van Pakistan niet pikt en ons daar voor lelijk aankijkt. Israhel kan weer trots zijn, zij betalen Wilders immers ervoor?! Het volk kijkt zoals te doen gebruikelijk toe hoe Mark Rutte doet waar hij niet voor is gekozen, zich druk maken om die arme buitenlandse beleggers die het toch al zo moeilijk hebben.De rest van de coalitie heeft trouw hun ja woord gegeven. Wat een land, als je hier niet woont kun je dit toch niet geloven?

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.