De éénmans-republiek


We zijn er nog, maar er moet wel iets te melden zijn in onze éénmans-republiek.

Van verschillende kanten bereikten ons vragen betreffende ons welzijn sinds het laatste artikel, gepubliceerd op 24 mei 2018 en dat is inderdaad al weer 2 maanden terug – de tijd vliegt, ook als je niets schrijft.

Het antwoord luidt: “Het gaat uitstekend in de éénmans-republiek”.

Liever hadden we gemeld dat de republiek is hersteld en we deze website op kunnen doeken. Helaas is het zover nog niet. En met een “aantrekkende economie” zal dat ook nog wel even duren. Immers, revoluties beginnen met een hongergevoel. Letterlijk.

Waarom die economie zo aantrekt blijft overigens een raadsel. Want onze economie is voornamelijk gebaseerd op het rondpompen van geld, waarbij 85% van het werkende bevolkingsdeel afhankelijk is van belastinggeld. Kijk om u heen en constateer wie er nog echt geld met arbeid verdient en u zult verbaasd staan over het aantal mensen dat in overheidsdienst en zorginstellingen doende is. Daar wordt geen geld verdiend, maar opgemaakt.

Iemand in loondienst die echt geld verdient draagt daarvan weer 80% af aan belastingen, accijnzen, heffingen en premies. Van die 20% moet hij sparen, extra pensioen opbouwen en minimaal 2x per jaar op vakantie. De partner werkt ook, niet omdat het kan, maar omdat het moet. We leven in een luxe slavencultuur en denken dat we “vrij zijn”.

Het jaar is dan ook zomaar weer om.

We kunnen schrijven wat we willen, de revolutie prediken of het systeem saboteren door verkiezingen ongeldig te verklaren; het werkt niet. In de 8 jaar dat we hier onze preekjes houden is het echter nog maar zelden voorgekomen dat we ver naast de waarheid hebben gezeten. Dat komt omdat we uitgaan van het negatieve in de mens, in het bijzonder de omhoog gevallen heersende klasse. Denk slecht en u hebt het gelijk aan uw zijde. Liegen en bedriegen, praatjes verkopen en beloften breken: het levert u aanzien en macht op. Er is alleen succes gegarandeerd als u een pact met de duivel sluit.

Hoe vaak hebben we niet aangetoond dat alles eerst 180° moet worden omgedraaid om een tipje van de sluier rond de werkelijkheid op te lichten? Iemand die de tegenstellingen tussen “links” en “rechts” blijft benadrukken, maakt onderdeel van het systeem uit. Een dergelijk persoon is het vleesgeworden toonbeeld van domheid en asociaal gedrag. Dom meepraten is namelijk asociaal.

Net zoals stemmen een asociale handeling is ten opzichte van de medemens. Stemmen is de politiek volmacht geven voor ondemocratisch handelen in het belang van het grootzakelijke herstelde Romeinse keizerrijk. Het komt neer op het sluiten van een verbond met “de duivel”. Daar doen wij niet aan mee.

De conclusie luidt dan ook, dat we zullen blijven publiceren, maar alleen als er echt iets lezenswaardigs is te melden. Meehuilen met de wolven in het bos laten wij graag aan anderen over.

Wij zullen ons best blijven doen om niet vanuit het onderbewustzijn te functioneren, zoals de heersende duistere macht dat graag ziet. Dat betekent dat we geloofsbeleving in blijven wisselen tegen harde directe bewijzen. Dat daarmee vrijwel alles, zowel historisch als toekomstmatig op losse schroeven komt te staan, hebben we aan onszelf te wijten. “Deskundigen” bestaan niet, propaganda-soldaten des te meer. “Wetenschap” is de arrogantie ten top. “Economen” lullen maar wat en “klimaatveranderingen”  dienen de elite. Politici zijn professionele leugenaars, eedgenoten des “konings”, onbetrouwbaar en haatdragend. Er is een “Power Control Group” op de achtergrond druk met het elimineren van gevaar voor de hogere kaste. Loden kogels, stalen messen en gifbekers staan hen ten dienst. Als zaken duister en ondoorgrondelijk worden is die groep aan het werk en “snappen wij er niets meer van”. Vervolgens “zappen” we verder, nemen een slok en plannen alvast de volgende vakantie. Dit gedrag is de garantie voor een succesvol leven zonder al te veel valkuilen.

Geloof niets en laat u niets wijsmaken.

De waarheid is gekker dan de wildste fantasie.

 

7 gedachtes over “De éénmans-republiek

  • En als de baby er is, kindercrèche (= staatsopvoeding)?

   Gelukkig zijn er steeds meer mensen (moeders) die beseffen hoe immens verkeerd het zit:

   Wir brauchen KEINE Massenzuwanderung und KEINE KiTa-Plätze
   https://www.youtube.com/watch?v=9xWDaQgpQoY (6½ min.)

   Zie de reacties! Zoals:

   – Kein Kind sollte in die Einrichtungen der BRD gehen müssen, weder Kindergärten noch Schulen… Heimunterricht ist meiner Meinung nach zur Zeit die einzige Lösung.
   – Darüber habe ich kürzlich auch mit meiner Frau gesprochen. Komplett idiotisch, wie es immer als die GROSSE Errungenschaft hingestellt wird, wenn Eltern ihre Kinder schön früh in die Betreuung abgeben und dann wieder arbeiten können. Und den Frauen wird das dann natürlich noch als Erfolg im Kampf um die weibliche Selbstbestimmung verkauft. Der einzige, der davon aber profitiert, ist der Staat.
   Die Leute dürfen wieder malochen, Steuern zahlen, und kommen nicht auf dumme Gedanken, die Kinder werden zu formbaren Drohnen für die Industrie 4.0 geformt.
   Eine wahre Errungenschaft wäre es, wenn die Eltern die ersten Jahre zu Hause bleiben könnten, ohne finanzielle Einbußen, ohne Einbußen in der Sozialversicherung und Rente.

   – Enzovoort.

   Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.