Pim Fortuyn – 6 mei 2002


Vandaag, 16 jaar geleden werd Pim Fortuyn doodgeschoten, waarschijnlijk is de moordenaar nooit gepakt.De “Lee Harvey Oswald” van de Polder (“I’m a patsy”) werd binnen de kortste keren opgepakt door de “toevallig” massaal aanwezige speciale arrestatieteams in kogelvrije vesten en afgerichte honden.

Terwijl de ambulance voor een dicht hek stond te wachten, met als gevolg dat Fortuyn langzaam doodbloedde, zat Folkert van de G. waarschijnlijk al in een politiecel.

We hebben in eerste instantie nog even gedacht dat het een “passiemoord” betrof, maar gezien de achteraf voorspelbare afloop die volgde, is dit een loepzuivere politieke liquidatie geweest. Iemand wilde van de man af, zoals Willem III in 1672 van de gebroeders De Witt af wilde. Dit soort openbare executies zonder procesgang zijn doorgaans geregisseerd van staatswege, in het belang van een bepaalde elite, waar een figuur als Fortuyn zeer bedreigend voor is geweest. Hij was ook nauwelijks nog te chanteren met zijn seksuele strapatsen met minderjarige Marokkaanse jongetjes, omdat hij daar frank en vrij mededelingen over deed. Wat minder spraakzaam was hij over het feit dat hij ongeveer dezelfde kennissenkring als Marc Dutroux had. En dat hij die kennissen wellicht op het schuitje van Bernhard zur Lippe B. – de Olifant – tegen is gekomen, evenals overigens zijn latere onwaarschijnlijke moordenaar. Het was meer omdat Fortuyn in Den Haag de ramen tegen elkaar open wilde zetten om de lucht op te klaren, dat de lakeienbende op het Binnenhof bereid was om aan de doofpotconstructie mee te werken. Bovendien had hij al te kennen gegeven dat een ongekozen staatshoofd zich niet heeft te bemoeien met staatszaken. Ons heeft altijd de gedachte bekropen dat hij te veel wist als het ging over de handel en wandel van de  Nederlandse elite en meer bepaald het “koningshuis”.

Zeer velen waren destijds en nu nog steeds van mening dat met die 5 schoten “de democratie” is vermoord.

Dat is een denkfout.

“De democratie” zoals deze is bedoeld, is van de ondergang gered door die 5 schoten. Het systeem “democratie” is de dekmantel voor een elite, die staat en volk in bedwang houdt met loze beloften en het laten voorkomen alsof “het volk” bepaalt wat hier gebeurt.

Ook dat is een denkfout.

Wat in Hilversum op 6 mei 2002 is vermoord is ons elementaire recht op zelfbeschikking.

Door bewust één stap buiten het gelid te marcheren tekende Fortuyn zijn eigen doodvonnis. Door niet toe te geven aan politieke druk en chantage werd hij oncontroleerbaar. De toenmalige entourage rond de Stadhouder van dienst moet opdracht hebben gekregen van “De Kroon” om een eind aan de onzekerheid te laten maken. In een dergelijk geval wordt een buitenlandse geheime dienst ingeschakeld of wordt er een beroep gedaan op de onderwereld. Er is geen onderscheid in de methode omdat alle lijnen op hetzelfde punt samenkomen.

Bij de moord op Fortuyn is in het openbaar gebruik gemaakt van de loden kogel om een extra schokeffect te creëren. De beveiliging is niet aanwezig en de geselecteerde “dader” wordt direct gepakt, in de wetenschap dat die na een luttel aantal jaren weer vrij is. De opdrachtgever blijft buiten schot. De “misdaadjournalistiek” staat er met de neus bovenop, maar doet niets en helpt op die manier de doofpotconstructie. Want de moord is nooit goed uitgezocht, talloze getuigen zijn nooit gehoord en een fatsoenlijke reconstructie kwam niet van de grond. Want het is eenvoudig te verklaren.  Bijna iedereen had belang bij deze liquidatie, er werd opgelucht adem gehaald: de ramen in Den Haag bleven potdicht en alles bleef zoals het was. Wij, eenvoudigen van geest moeten namelijk niet denken dat we straffeloos en zonder consequenties zomaar ons recht op zelfbeschikking kunnen uitoefenen. Dat doen anderen voor ons.

Men heeft direct maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de oppositie in het vervolg 100% kan worden gecontroleerd. Het “geval Fortuyn” was een misser van formaat, omdat men er geen grip op kon krijgen. De waarheid is weerbarstiger dan men denkt. Dat moest dus anders en dat is nu dan ook goed geregeld. Geert Wilders is geselecteerd om de volkse onvrede te kanaliseren. Hoe weten we dat hij zijn opdracht naar behoren uitvoert? Dat is duidelijk, want het bewijs levert hij keer op keer: hij maakt niets klaar en gaat ook nooit wat klaar maken, daar is hij voor ingehuurd. Eén stap buiten het gelid en “de beveiliging” kijkt even de andere kant op, u weet inmiddels hoe dat gaat.

Zo rolt “de democratie”.

16 gedachtes over “Pim Fortuyn – 6 mei 2002

 1. Pim Fortuyn had ook contact met Chris van den Berg (inmiddels overleden). Chris had vele kroegen in Leeuwarden. De man wist meer over de Vaatstra zaak, en Pim wilde daar met hem over spreken…diezelfde avond voor zijn moord. Pim had immers ook gezegd, dat de moord op Marianne niet door een Fries kon worden gedaan, vanwege keel doorsnijden.

  Diezelfde Chris had samen met een rechercheur een stichting opgezet: https://www.mariannevaatstra.nl/ link werkt inmiddels niet meer…

  http://www.dbrb.nl/

  21 februari 2007

  Stichting Marianne Vaatstra

  Op initiatief van De Boer richt hij samen met Chris van den Berg de ‘Stichting Marianne Vaatstra’ op.

  Liked by 2 people

  • De zogenaamde supergetuige, Annemarie van Blijenberg, getrouwd geweest met topcrimineel Kees van Korlaar, heeft verklaard dat op koninginnedag 1999 haar man en zijn broers werden gebeld door prins Friso om een voorstelling te geven, die werd als aangeduid als ‘het slachten van een kip’, waarvoor een half miljoen werd betaald.
   Omdat het allemaal inderhaast moest gebeuren, werd er ‘een kip van de straat geplukt’ en werd er uitgeweken naar een caravan. De supergetuige denkt dat deze ‘kip’ Marianne Vaatstra is geweest.

   http://www.klokkenluideronline.is/supergetuige-over-de-zaak-vaatstra/

   Als Pim Fortuyn hierover had willen spreken met Chris van den Berg, kan dit een aanvullend motief zijn geweest om hem uit de weg te ruimen. De zaak Vaatstra was toen nog maar 3 jaar geleden en lag zeer gevoelig.

   Liked by 1 persoon

 2. Alles is altijd anders dan men wil doen geloven. Volkert van der Graaf, actief als milieu-activist van de Vereniging Milieu-Offensief, had toch al vervolging te verwachten wegens moord op milieuambtenaar Chris van de Werken in Nunspeet in 1996 en is gechanteerd de moord op Pim Fortuyn te bekennen. Een behoorlijk obductieverslag van Fortuyn is nooit openbaar gemaakt. Ingehuurde scherpschutters hebben uiteindelijk Fortuyn vermoord in opdracht van “hoger geplaatsten”. De belangen waren te groot om te riskeren dat Fortuyn de verkiezingen zou winnen en minister president zou worden. Het was een oranjemoord zoals in 1619 gepleegd op Van Oldenbarnevelt door Maurits.

  Liked by 3 people

 3. Zijn chauffeur weet waarschijnlijk meer wat er loos is geweest, toch typisch dat hij nu hij meerderheid van stemmen in Tilburgse raad heeft gewoon geen medewerking kreeg?

  Liked by 1 persoon

 4. https://www.ad.nl/binnenland/moord-op-pim-fortuyn-was-een-geniaal-complot~a6473949/

  Ook zijn er, alweer volgens Ross, ‘een aantal verklaringen van mensen die aanwezig waren bij de aanslag, die nader onderzoek verdienen. Meest in het oog springend is de getuigenis van de aanwezigheid van een man in een overall op een elektriciteitshuisje vlakbij de onheilsplek ten tijde van de aanslag. Daarnaast zijn er de getuigenissen van radiopresentator Ruud de Wild en LPF’er Albert de Booy dat Fortuyn al door zijn knieën zeeg voordat Van der G. zijn eerste schot loste, waardoor Van der G. feitelijk vuurde op het lijk van Fortuyn.’

  Mensen vergeten zo snel, jammer genoeg….

  Like

  • Bovendien is een massa getuigen nooit wat gevraagd (volgens Smolders), zoals de stagiair Filemon Wesselink, die zijn allerlaatste woorden op tape heeft staan en de schutter zag vluchten. Hij mocht het wel binnen een uur in geuren en kleuren vertellen in een directe uitzending bij de staatsomroep.
   Wat wet weten doet vrijwel nooit ter zake. Dat, wat we níet weten, daar gaat het om.

   Like

 5. Het is een vaststaand feit dat de plannen van Pim niet strookten met die van die eeuwige kleine elite die de dienst uitmaakt hier ter lande. Pim wilde een ander politiek systeem, maar de gevestigde orde pikte dat niet. Inderdaad is Pim niet alleen vermoord door Folkert van de Graaf, hij had, zonder dat hij het wist, hulp van; de onbeantwoorde vraag ‘van wie dan wel’? Ondertussen is onze hoop weer eens de grond in geboord, de democratie is inderdaad gedeeltelijk de nek omgedraaid. Over tot de orde van de dag, we zijn weer 50 jaar terug toen alles politiek precies hetzelfde was als vandaag de dag. Wat over blijft is de dagdroom van een ander bestuurlijk systeem dat er al is, maar dat nooit zal worden toegestaan door die kleine elite die er dus nog steeds zit. Zijn we een democratie? Maar we worden geregeerd door de dagelijkse leugens door hen die werkelijk de dienst uitmaken, en dat gaat niet samen met ons democratische recht!

  Like

 6. Ik neem zonder meer aan dat de (bought and paid for) main stream media geen of bitter weinig aandacht heeft geschonken aan de moord op Pim Fortuyn op 6 mei 2002.

  of topic: de volgende info kreeg ik net onder ogen.
  Europe under the vaccination gun: an expanding tragedy May 8
  by Jon Rappoport
  Europe under the vaccination gun: an expanding tragedy…
  https://jonrappoport.wordpress.com/2018/05/08/europe-under-the-vaccination-gun-an-expanding-tragedy/

  Liked by 1 persoon

 7. Wat waren ze bang voor Pim Fortuin. Aardappelboer Wim Kok, de hondsbrutale Ad Melkert, Marcel van Dam…het hele politieke zootje. Ik kan me de moord op Pim herinneren als de dag van vandaag. Mijn vrouw en ik reden van ons werk naar huis en hoorden het onderweg op de autoradio. Ik zeg meteen tegen mijn vrouw: “Dit is geen gewone moord. Dit is een moord op het laatste restje aan democratie in Nederland.”

  Nooit zijn we meer naar de stembus geweest. We weten nu hoe dit soort aanslagen in elkaar steken en we vinden deze standaard-constructie ook overal terug in Europa: de aanslag wordt door veiligheidsmensen en een Patsy beraamd en op het moment van de aanslag wordt indien nodig het ID-bewijs van Patsy keurig op de plaats van het delict klaargelegd en alle draadjes waaraan Patsy hangt doorgeknipt.

  Alleen volslagen idioten gaan stemmen op politiek schorem dat veiligheidsdiensten opdracht geeft voor dit soort smeerlapperijen.

  Like

  • “Wat waren ze bang voor Pim Fortuyn.”

   Natuurlijk; en dat begint al bij angst voor de burger. Daarvoor dienen leger en politie”macht”. Waakzaam en dienstbaar; maar voor wie?
   Een burger die niets verkeerds in de zin had:
   https://www.youtube.com/watch?v=wZtpofZzh5c (8 mei 2018)
   Het had wel weer eens moord [door de overheid] tot gevolg kunnen hebben, met die nek klem, die nog steeds niet verboden is. Onze “beschaafde” overheid!
   En moeten wij nu bang worden voor oom/tante agent? Moeten wij door dit soort taferelen zogenaamde waardering opbrengen voor “waakzaam en dienstbaar”?
   Bang zijn voor de politieke kliek en de lagen daarboven?

   Er zijn echter ook tegengestelde ontwikkelingen. Bijvoorbeeld:
   http://www.thenewhumanrightsmovement….

   “A system that allows you to be a billionaire.”

   “Those extreems should not exist” Maar heel onze politieke + bovenlagen zijn van compleet tégengestelde mening.

   Ja, met PF was er mogelijk meer balans en harmonie in onze samenleving gekomen. Maar uiteindelijk zullen we dat zelf moeten doen, zoals daar ook op gedoeld wordt in dit artikel: recht op zelfbeschikking!
   YOU ARE NOT THE BOSS OF ME brilliant speech:

   Like

 8. Over extreem/extremists gesproken… De Bader Meinhof groep https://www.independent.co.uk/news/world/europe/return-of-germanys-baader-meinhof-terrorist-gang-they-re-desperate-for-cash-and-have-a-dog-a6828366.html was niets vergeleken bij de GLADIO v/d Psychopaths in Charge.
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_gladio.htm
  De hele politieke wereld is in mijn ogen een schijnvertoning met Trump en Putin als elkaars tegenpool die de meeste aandacht opstrijken van de media. Puppet Trump en de puppet American politicians met hun eeuwig durende oorlogen kweken weinig goodwill met hun manier van handelen. Het nieuws dat de Amerikaanse ambassade naar Jerusalem ging verhuizen en nu het verbreken van hun akkoort met Iran doet een extra duit in hun negative zakje.
  Putin daarentegen krijgt alle schijn being The Good-guy en heeft het Russische Volk achter zich. Hitler ook…voor het uitbreken van WW2!!!
  De Amerikaanse belastingbetaler is met een onbetaalbare schuld opgezadelt. Hun leger uitgedunt en verspreidt over de wereld. Een groot deel van de bevolking werkloos of aan de drugs of beide. De medical system schier onbetaalbaar… GMO en tal van andere soorten van gif…no problem. De politie getraint in racist Israel en gemilitariseert! Their education arrived on a very low level.
  http://www.thecommonsenseshow.com/the-un-is-behind-the-deadly-5g-rollout-in-america/
  TRUMPs slogan “AMERICA FIRST”… On the contrary…they’re hell bent to bring Amerika on its knees….FIRST! Why do you think that this is? To me it seems all pretty obvious but until now I’ve heard NOBODY talk in this direction yet……… They’re working around the clock in trying to disarm the Americans. After that…Russian and Chinese boots on America’s soil? And then…the rest!
  Always hoping that I’m wrong in my assumptions…

  Liked by 1 persoon

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.