Bibi Mileikowski: “Iran liegt!”


De dorpsgek van het Midden Oosten heeft weer eens uitgepakt richting Iran.

In de Westerse pers heet het dat hij een overtuigende presentatie heeft gegeven, welke hij begint én besluit met: “IRAN LIEGT!”

Miko Peled heeft er wat anders van gemaakt: “I lie”:

Netanyahu_Lie_324d7.jpg

Vooruitlopend op het door hem zo vurig gewenste Armageddon bombardeert de nepstaat alvast maar wat doelen in Syrië, waar inmiddels 80.000 man troepen uit Iran aan de zijde van Al Assad meevechten. De oorlog om olie- en gaspijpleidingen had een leuk bijkomstig effect: de oorlog tegen Iran wordt de illegale zionistenkolonie op een presenteerblaadje aangeboden.

Maar voor Bibi M. is er nog een tweede leuk bijkomstig effect: het leidt af van zijn bewezen corruptie en moorddadig criminele historie. In een echte rechtsstaat was Bibi waarschijnlijk allang aan het kruis genageld en een eenzame marteldood gestorven. Maar de illegale nepstaat is geen rechtsstaat, waarom zouden ze ook. Inmiddels is deze vluchthaven voor holocaustslachtoffers intieme bondgenoot met Saudi-Arabië, ook een soort rechtsstaat maar dan anders.

bibilies_1

Bibi M. pakt het goede moment en zet zijn oeverloze fantasieverhaaltjes kracht bij door de Syrische luchtverdediging te trotseren en met bommen te strooien. Dat helpt allemaal niets, dat weet hij ook, maar het is nog te vroeg om een overjarig Amerikaans vliegkampschip met een kernbom naar de kelder te jagen en daar Iran de schuld van te geven.

Wie Bibi M. serieus neemt moet zich na laten kijken of heeft belang bij een echte holocaust. Wij laten ons niet misleiden door deze Poolse malloot met een missie: alle Palestijnen uitroeien en oorlog met Iran uitlokken. Of we willen of niet, als hij zijn zin krijgt, worden ook wij meegezogen in dit zoveelste avontuur van onze bovenbazen. De eerste de beste leider van een land die vrede propageert wordt geliquideerd, soms via de stembus, vaak via schandalen en als het niet anders kan met loden kogels, gifbekers of een dolksteek in de rug – het doel heiligt de middelen.

De Bataafsche Republiek erkent alleen door het volk gekozen leiders en staatsvormen. Daar hoort de illegale nepstaat aan de Mediterranée pertinent niet bij. Het van de Turken afgepakte Palestina kan dus worden gebruikt voor de één-staatsoplossing, de enige goede oplossing.

jewish_palestinian_child

 

 

5 gedachtes over “Bibi Mileikowski: “Iran liegt!”

 1. Pingback: Diverse Nieuwsfeiten, verzameld door: Nico Talma | Silvia's Boinnk!!!

 2. Alle joden hoeven persè nog geen zionisten te zijn?
  En alle zionisten hoeven persè nog geen joden te zijn?
  Freedman, overigens ook een Jood heeft daar in de aanvang van de vorige eeuw zeer cruciale uitspraken over gedaan!

  Like

 3. Deze leugencampagne duurt nu al sinds 1948. Daarbij is een behoorlijk deel van de Palestijnse bevolking uitgemoord en zijn landen in de regio zo op stang gejaagd dat er soms een kortstondige oorlog werd gevoerd die van tevoren al doelloos was omdat ‘vriend’ de USA de laatste nieuwste wapens leverde. Nu hebben ze (Israël) zelf een atoombom, en dat is héél bedreigend voor het hele midden- oosten en de rest van de wereld. Shaloom!

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.