De oorlog in Syrië moet escaleren


Wij vroegen ons af of onze eigen oliesjeik al voor de kust van Syrië is gesignaleerd.

De grootaandeelhouder van Royal Dutch Shell kan toch niet achterblijven als het vuurwerk tegen “het beest Assad” begint, zou je denken. Met een achterlijke idioot als Donald Duck Trump in het Witte Huis, zou ons staatshoofd het per definitie goed moeten kunnen vinden.

Per slot van rekening is deze oliemonarch er gewoonlijk als de kippen bij om “zijn land” met eigen leven te verdedigen. Voor de troepen uit, in gevechtstenue, vrij onverveerd.

DAMVLUCHT_KOP

Met een nieuwe dienares en opperslijmjurk Bijleveld als baas van zijn legermacht, moet het geen probleem zijn om een verzamelde idioten colonne als Trump, May en Macron met raad en daad bij te staan. Mevrouw heeft al gezegd, dat wij Nederlanders begrip hebben voor een aanval op Syrië. Zou mevrouw ook zo begripvol zijn als de feiten die de aanleiding vormen boven water komen? Vermoedelijk niet.

Want er is in Syrië maar één probleem: Al-Assad ruimt de Westerse terroristen plaag op.

Gecombineerd met een faliekant onderuit gehaalde farce rond de vergiftiging van een Russische dubbelspion en zijn dochter, een ontmaskerde hoerenloper in het Witte Huis en een impopulaire Franse president met een niet meer te genezen moedercomplex, zijn dat de juiste ingrediënten voor een oorlog.

Feiten doen er niet toe, we verzinnen ze waar je bij staat en vergeten ze ook weer even gemakkelijk als er niets van klopt. Dan worden er weer nieuwe feiten bedacht. Of de leugens worden zo vaak herhaald, dat de mensen het op den duur zó zat worden en het gaan geloven om er van af te zijn. De eenling die niet tot bekering komt en hardnekkig op zoek gaat naar de feiten is staatsgevaarlijk en wordt terechtgesteld. Inmiddels zijn de media nog fanatieker dan politiestaten en dictaturen. En knappen hun vuile werk op.

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Mahatma Gandhi

Dit klopt niet meer. Het moet zijn:

“First they ridicule you, then they fight you, then they declare you an idiot and finally shoot you. This is ultimate proof that you won….”

Truth-executed

Nu is het nog maar de vraag of er voldoende gevechtsklaar personeel staat te popelen om de woestijn in te worden gestuurd, zo vlak voor meivakantie en schoolexamens. Wij hebben ook zware twijfels omtrent de gevechtscapaciteit van de manschappen, waarvan de helft strategisch achter een bureau is gepositioneerd. Tot ze met pensioen gaan.

Iedereen die oorlog wenst te voeren zal, naar we aannemen zelf het lichtend voorbeeld zijn en zijn/haar kinderen en kleinkinderen met gedeelde helm en geweertje en wat kogels ten strijde laat trekken. Dan volgen er vanzelf meer, kan niet anders. In het geval van de vrijgezel zonder nazaten Mark Rutte zal hij ongetwijfeld neven en nichten verordonneren hun vaderlandse plicht te doen.

Er is een coalitie van Rusland, Iran, Syrië, Hezbollah en nu ook China die de oorlogszucht van het Westen een halt toe moet roepen. En hier is nog een bewijs waarom Donald Duck verdient om te worden geroosterd, met zijn Twitter-diplomatie van het jaar nul:

Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria. Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!” You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)

Krasse taal voor een 70-er, waar haalt hij de energie vandaan. Dan gaat het misschien toch weer zoals de vorige keer. Een soort afspraak in stilte…. Lanceer 100 kruisraketten die over de datum zijn richting Syrië, er worden minimaal 80 door de Russen uit de lucht geschoten en de resterende 20 Tomahawks moeten in de Syrische woestijn terecht komen, waar ze alleen schade aanrichten aan wat zandduinen. En Donald Duck krijgt applaus voor zijn kordate optreden en kan weer een paar maanden verder zonder al te veel gezeik over zijn duistere verleden. Toekomst heeft hij al lang niet meer.

Of, als het wat serieuzer moet lijken: stuur een oud voor de sloop bestemd vliegkampschip met 8.000 man aan boord naar de kust van Syrië, breng het zelf tot zinken, laat speciale troepen de duizenden Amerikaanse drenkelingen voor het oog van de camera bij bosjes afschieten en je hebt je oorlog.Dan kan Donald Duck zijn hele termijn met gemak uitzitten.

Dat gepruts met die zogenaamde gasaanvallen door het regime in Damascus loopt toch veel te veel in de gaten.

Buurland Nederland werkt volledig mee, voor een oorlog is geen Kamermeerderheid nodig, grondwet of niet. Gezien het onderwijspeil in dit land is het nog maar de vraag of iedereen weet waar Syrië nou precies ligt. De bulk van de Amerikanen weet het in ieder geval niet. En dat bombardeert toch heel wat makkelijker. Er wonen uitsluitend terroristen, dus dan hebben we ook geen last van burgerslachtoffers. Iedereen is schuldig, om met de US Generaal Curtis LeMay te spreken, die Noord-Korea naar het stenen tijdperk bombardeerde:

There are no innocent civilians. It is their government and you are fighting a people, you are not trying to fight an armed force anymore. So it doesn’t bother me so much to be killing the so-called innocent bystanders.

Dat doen ze als wij het toelaten gewoon nog een keer; er zijn geen onschuldigen in een oorlog. De oorlog móet en zál escaleren, het is een win-win situatie.

Het verwoesten van het 7000 jaar oude Damascus is voor velen een drijfnatte droom.

 

 

14 gedachtes over “De oorlog in Syrië moet escaleren

 1. Wie is nu ons staatshoofd? Rutte,WA of Bea? Of toch Merkel? Wat is Merkel stil trouwens,is er iets?

  Nou ja, geef mijn portie maar aan Fikkie. En in Syrie gaat gewoon gebeuren wat ook in Lybie en Irak is gebeurd. Terug naar het stenen tijdperk.

  Liked by 1 persoon

 2. Pingback: Diverse Nieuwsfeiten, verzameld door: Nico Talma | Silvia's Boinnk!!!

 3. Het lukt niet in Syrië. De Roodschilders zijn ten einde raad. Niemand wil meer geld lenen. De rente is nul. En een oorlog beginnnen, lukt ook al niet. De olieprijzen zijn weer dalende.
  De eerste generatie Roodschilders waren de communisten met hun rode leger. Zij hadden een leer en waren internationaal ingesteld.
  De tweede generatie Roodschilders waren de Nazi’s. Ze hadden een leer en waren nationaal ingesteld.
  De derde generatie Roodschilders omvat het Militair Industrieel Complex. Ze hebben geen leer meer. Het gaat enkel nog om geld. Hiermee kun je een toneelspeler als Bin Laden inhuren en een beperkte oorlog in Afghanistan of Irak beginnen. Maar geen huurling laat zich voor geld doodschieten.

  De hele Middellandse Zee ligt momenteel vol met Amerikaanse oorlogsschepen. Het duurste materiaal. Maar die Amerikaanse generaals hebben nog net zoveel
  gezond verstand dat ze begrijpen dat de Russen zullen terugschieten, eventueel met kernwapens. Dan zijn er geen overwinnaars.

  Er is veel gebeurd in de afgelopen 10 jaar in Rusland. Het communistische verleden is afgeworpen. Ze hebben de communistische leer ingeruild voor het christendom van hun voorvaderen. In Rusland is een discussie over transseksuelen in het leger niet voorstelbaar. Pussy Riot werd naar Siberië verbannen. Ook zijn er geen vrouwelijke regeringsleiders, zoals Angela of Theresa in het westen, laat staan vrouwelijke ministra’s van Defensie, zoals in menig EU-land. Iemand met enig gezond verstand weet dat vrouwen niet kunnen vechten. De Russen zijn weer nationalistisch. Ze willen zich eventueel doodvechten voor hun vaderland. Daar kan geen Roodschilder tegenop.

  Liked by 1 persoon

 4. ik ben er langzaam van overtuigd dat Trump, net als Poetin, gedemoniseerd wordt en dat alles over hem vervalst wordt. De media-oorlog tegen beiden is ongekend en kent geen enkele scrupule. En wie de media beheerst, dát weten wij……..Wie weet hoe het wérkelijk in elkaar steekt????Alles is manipuleerbaar. Ik ga op mijn gevoel af en dat zegt telkens: onderzoek het en behoud het goede…….

  Like

  • We zaten er weer niet ver naast met onze 100 raketjes, waarvan 80% uit de lucht is geschoten.

   Lanceer 100 kruisraketten die over de datum zijn richting Syrië, er worden minimaal 80 door de Russen uit de lucht geschoten en de resterende 20 Tomahawks moeten in de Syrische woestijn terecht komen, waar ze alleen schade aanrichten aan wat zandduinen. En Donald Duck krijgt applaus voor zijn kordate optreden en kan weer een paar maanden verder zonder al te veel gezeik over zijn duistere verleden. Toekomst heeft hij al lang niet meer.

   Trump blijft een idioot, gemanipuleerd of niet.
   Als iemand meewerkt aan dit soort vertoningen, gelardeerd met maffe uitspraken via Twitter, is en blijft het een randdebiel.
   Meewerken met de macht is een levensverzekeringspolis, een ongeluk zit in een klein hoekje.

   Like

 5. 🙈Loose Loose Situation🙈
  http://whale.to/b/hallet_b.html
  Old (Fake) News?

  Well… not really as this never could have reached the Main Stream Media to begin with…[偷笑]
  But for people who have been deprived of any “news” from The Western World (fake or not) for many years and been conditioned to become 🙊🙈🙉 and me first kinda guys and had their heart replaced for a 💵 sign…then this type of “news” must be completely new and…of course totally uninteresting to them as it doesn’t make any moneyyyyyy. [偷笑]
  Wouldn’t lift 1 finger when they don’t see the benefit from it…. [吐][吐][吐]
  Pretty lonesome out here! Has its benefits though, but who am I telling this to? 🙊🙈🙉🐏🐑 😂
  I’m as much of a waste of time as they are to me. There is a huge difference though…I’m social. Social in a socialist country…it does exist! [愉快]

  https://www.savethemales.ca/001399.html

  Like

 6. De Duitse minister van agressie is Ursula von der Leyen. Heeft als arts de eed van als Hyppocrates afgelegd èn stuurt mensen de oorlog in. Of haar eigen kinderen -ze heeft er vijf- ook in het leger zitten?

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.