De doodschop


“Je ziet wel vaker eens wat opstootjes in het amateurvoetbal….”

De KNVB onderzoekt de doodschop die een speler van Te Werve uit Rijswijk dit weekeinde uitdeelde aan een speler van Sportlust ’46 uit Woerden. Wedstrijdbeelden tonen hoe de speler na een afgeslagen aanval zijn directe tegenstander opzoekt en hem van achteren tegen zijn benen trapt.

https://nos.nl/artikel/2226564-knvb-onderzoekt-doodschop-amateurvoetballer-coach-met-stomheid-geslagen.html

De dader gaat na het “onderzoek” van de KNVB een schikkingsvoorstel doen??

Wat moet je doen om echt gestraft te worden als een doodschop een akkoordje oplevert. We hebben wat vragen en een conclusie.

 1. Heeft iedereen die op film staat daar uitdrukkelijk toestemming voor gegeven?
 2. Mogen bij gebreke daarvan die beelden worden gebruikt voor een onderzoek?
 3. Wat is de normale straf buiten een voetbalveld voor een doodschop?
 4. Waarom wordt hangende het onderzoek al over “schikken” gesproken?

Een onderzoek door “de slager” is een wassen neus als de vragen niet kunnen worden beantwoord.

Onze conclusie is de volgende:

Iemand die een dergelijke doodschop uitdeelt, hoort in een inrichting, niet op een voetbalveld, in een stadion, of zelfs een gemeentelijk plantsoen.

De dader moet levenslang worden geschorst en mag nooit weer op een sportterrein worden gesignaleerd op straffe van vrijheidsontneming.

Op deze manier werkt sportbeoefening de indruk een terroristische activiteit te zijn. Ook in 2010 tijdens de WK finale werden er doodschoppen uitgedeeld (zie foto) en ook die pleger loopt nog steeds los. Effe schikke en Kees is weer Klaar?Een Frenk Rijkaard spuugt (ook achterbaks van achteren) een Duitser in de nek en wordt later “een zeer gewaardeerde topcoach”?

Definitief uitsluiten die “lichtende voorbeelden voor de jeugd”.

Pas dan wordt voetbal weer leuk.

5 gedachtes over “De doodschop

 1. zoals gewoonlijk ben ik het weer volledig met de schrijver eens. Het was het eerste wat ik zei: “die man mag nooit meer op een sportveld”, maar ZO lopen de hazen niet in het godvergeten corrupte NEEEderland. Geen wonder dat de mensen elkaar de hersens inslaan: het MAG toch???!!!!!!!Mede dáárom ben ik naar het platteland van Portugal verhuisd. Daar is dat godsonmogelijk.

  Like

 2. Eigenrichting wordt aangemoedigd (wettelijk niet strafbaar in Nederland) ?

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Eigenrichting
  Uit de beraadslagingen onder minister Modderman die voorafgingen aan de totstandkoming van het huidige Wetboek van Strafrecht blijkt dat de wetgever zich op het standpunt stelde dat daarin over eigenrichting welbewust moest worden gezwegen: het was op zichzelf geen strafbaar feit, maar werd evenmin genoemd onder de rechtvaardigingsgronden, waardoor een daad van eigenrichting strafbaar wordt wanneer daarmee de delictsomschrijving vervuld wordt van een feit dat wel specifiek strafbaar gesteld is.

  Like

 3. Vermoord tien mensen en je komt levenslang achter de tralies. Doe hetzelfde in het leger en je krijgt een medaille. Uiteindelijk maakt het geld dat we verplicht moeten gebruiken -zeg maar “de verpakte hebzucht”- alles kapot. Rechtspraak, kunst, sport, media, democratie, ……àlles. Veel complottheoriën zijn complotpraktijken geworden en we moeten ons afvragen waarom we allemaal het slachtoffer zijn van de misdadige collusie tussen criminele bankiers en hun achterbakse jasophouders in de politiek. Want niet alleen vinden we onze politici ná hun politieke carrière vaak terug in mooie baantjes bij de bank. Er zijn ook heel wat die afkomstig zijn van banken. Draghi, Baroso, Macron…..de lijst is uitputtend en de meesten komen van de grootste investeringsbank: Goldman Sachs. En dan moeten we ook nog geloven dat politici die afkomstig zijn van banken ineens alles vergeten zijn wat ze daar aan vieze kunstjes en bête hebzucht hebben opgestoken.

  Ongelooflijk dat er nog steeds mensen zijn die gaan stemmen.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.