“De Oranjes” en het wettelijk recht op vergetelheid


Op 25 mei 2018 gaat de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking.

In geheel Europa zullen we tegen de schending op onze privacy worden beschermd. Alleen al we iets te verbergen hebben, zullen we daar tegen zijn, zo redeneert de massale meerderheid van de ongeïnformeerde bevolking.

Het doet me steeds weer denken aan een oude Bijbeltekst die ik regelmatig voorbij zie komen, een uitspraak van de profeet Hosea:

“Mijn volk is aan onwetendheid ten onder gegaan”.

Dit is 2700 jaar geleden….. de tijd dat Palestina een loopbrug was tussen het Rijk der Assyriërs en het Egypte van de farao’s. Altijd het toneel van strijd, er is niet veel veranderd.

In die nieuwe wet is ook omschreven dat wij, burgers van de EU, het recht kunnen doen gelden dat wij vergeten worden. Wij kunnen eisen dat al onze persoonlijke gegevens, waaronder foto’s en filmpjes, van het internet, de sociale media en ander overbodig communicatief gepruts worden verwijderd. Dat we als het ware op eigen verzoek in de vergetelheid geraken. Het klinkt wel aardig.

Maar de werkelijkheid is meedogenloos.

Want hoe komen onze gegevens zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming in 3-voud op deze moderne communicatiemiddelen terecht? Moet er niet eerst toestemming worden gevraagd? Of is het weer een mooi voorbeeld van het omkeren van de bewijslast: “Als je niet protesteert, heb je automatisch toestemming gegeven….” Dat betekent dat we al onze tijd moeten besteden aan het zoeken van informatie omtrent onze persoonlijke gegevens om ervoor te zorgen dat onze privacy niet wordt geschonden.

We hebben het recht om te worden vergeten.

Zouden de zogenaamde “Oranjes” ook van dit recht gebruik maken, is dan de vraag. Het recht om te vergeten zou hen goed van pas komen. Ze kunnen het dan wettelijk een beetje sturen in de richting van selectieve vergetelheid. Alles wat in hun nadeel is, dienen we wettelijk te vergeten, anders heeft u een proces aan uw pantalon. Wat niet weet wat niet deert. Het Nederlandsche volk is aan onwetendheid ten onder gegaan. Selectief geheugenverlies gecombineerd met excessieve inname van dikke oranjebruine pulp. Er is geen ruimte meer voor normaal verstand.

julduitser

Bovenstaande fotootjes dienen wij wettelijk uit ons geheugen te wissen. Wij zullen dan niet meer mogen schrijven over de verzetsprinz SS’er Bernhard en zijn heldenstreken. De desertie van Opperbevelhebber der Nederlandsche Strijdkrachten Paulientje de Ranitz en haar landverraad. De NSB sympathisant en nooit kaalgeschoren moffenhoer Juliana van Baarn. Het IQ van een ongekozen staatshoofd en zijn nakomelingen met of zonder downsyndroom. De sinistere familiegeschiedenis van een Argentijns huppelientje die zich hier “koningin” durft te noemen. De vele halfbroers en -zusters van de prinses van Drakensteijn, overal zullen we voor worden aangepakt. Wij mogen ze niet meer “de familie Flinck” noemen wegens hun sprintcapaciteiten. Wij mogen ze niet meer in verband brengen met GOD (goud-olie-drugs) alleen met heldendaden en goedgevigheid. Niet meer met Zwanenvreters, Malteser ridders, Bilderberg gekonkel, de verdwijning van Friso, het kapotspuiten van de niet meer te controleren driften van kindervrind Klaasje van Amsberg, nee niets van dat alles.Het woord desertie mogen we niet meer in de context van “Oranje”  gebruiken. Nee, hun desertie was de ultieme verzetsdaad, groter nog dan het geven van hun leven, zoals vele, vele minder heldhaftigen wél hebben gedaan.

Slechts wat zij bewezen NIET hebben gedaan, dát moeten we vooral niet vergeten.

Omdat ook zij, deze nep-Oranjes met hun gestolen met hard werken verdiende miljarden, het recht hebben in de vergetelheid te geraken.  Wij zullen dan alleen nog verhaaltjes mogen schrijven zoals die thans de kinderen van het basisonderwijs worden voorgeschoteld:

De familie Oranje-Nassau heeft ook een wapen. Later is dat ook het wapen van Nederland geworden. In het wapen staat een wapenspreuk. Ook die afgeleid van de familie van Oranje-Nassau. Je maintiendrai betekent in het Frans: ‘Ik zal handhaven’.

Daarmee wordt bedoeld dat de familie zich ook onder moeilijke omstandigheden flink zal gedragen.

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2018/03/26/de-flinke-familie-van-oranje-nassau/

 

Hoe lang gaat het nog duren voordat hun “gedachtengoed” in de grondwet zal worden opgenomen, zoals in het China van Xi-Jinping, president voor het leven?

13 gedachtes over ““De Oranjes” en het wettelijk recht op vergetelheid

 1. Ohm namo narai !

  Niet vergeten ; De ”Allesweter” maak niet gelukkig .
  Nederland is nog steeds pot doof voor doofpotaffaires !
  Over rode en blauwe pillen wit poeder , pedocraten en geheimen over buitenaards leven .

  Over wit poeder en pedocraten :

  Deel 1.Her Majesty’s secret service

  http://capoditutticapi007.blogspot.com/

  22 jan 2012 … De 4 criminelen zijn uitgegroeid tot de bijnamen De Allesweter, De Commissaris, De Tweespaltmaker en De 4de Nitwit, opererende als een moderne James bond on “Her Majesty’s secret service niet in Staatsbelang, en hebben in Nederland en België voor hun handel (drugs en pedofilie) belangrijke …

  Deel 2.Her Majesty’s Secret Service / Part 2.

  http://capoditutticapi008.blogspot.com/

  8 feb 2012 … Her majesty’s Secret Service ? Part 2 …. Op één of andere wijze kwam de Allesweter achter het wachtwoord van “X” en liet dit aan de family Collins weten. Onmiddellijk werd “X” ter verantwoording geroepen en diende, in aanwezigheid van de Allesweter die hierbij een masker droeg, bij de Collins family te …

  Deel 3.Her Majesty’s Secret Service Part 3: februari 2012

  http://capoditutticapi009.blogspot.com/2012/02/

  13 feb 2012 … P.A. de Ruiter?(halve echtgenoot van M.Elderkamp,de andere helft zat gevangen ,maar de aangetrouwde Jonkheer Barthold Willem Lucas Boreel kwam hier achter) P.A. de Ruiter een man, de “Allesweter,die bij de havenconflicten in 1982 “bemiddelaar”was,maar waarvan wij geen afstudeeropdracht nog …

  Over ”buitenaards” leven ;

  Eind 1997 waarschuw ik voor Sumatra Atje tsunami 7 jaar na dato .
  Gedurende 7 jaar bloggen heb ik herhaaldelijk gemeld dat ik op mijn verzoek aan en van de allerhoogste Goddelijke macht aardbevingen en donderbuien op maat krijg afgeleverd .
  Zo ook 2×7 jaar na ”vertrek” heb ik 8 maart j.l. donders gebliksem en bliksems gedonder geconstateerd .
  Zoals ik recentelijk in voorafgaande blogs op 9 for news al in meer of mindere mate aangekondigd.
  Dit ter verdediging in reactie op de praktijken van die gangstalkers van de inrichtingen diensten e.a. .

  De groeten
  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant.

  Like

  • Wat een fantastisch feitenverhaal! Nergens lees ik waar dat “feitenmateriaal” op is gebaseerd. Is ook moeilijk zó lang na die vreselijke oorlog. Zeker als je het zelf hebt meegemaakt zoals ik lees. De wetenschappelijke onderbouwing is vergeten. Leve de republiek! Leve president wilders

   Like

 2. Pingback: Diverse Nieuwsfeiten, verzameld door: Nico Talma | Silvia's Boinnk!!!

 3. Jethro van Dijk , in onze grondwet staat al ” De Koning als onschendbare partij van de regering” wij lopen al eeuwen voor op China! Nederland is geen democratie zolang er Koninklijke getolereerd worden! Lang leve de republiek!

  Liked by 2 people

 4. DIT WERD OP DE BRUILOFT VAN WILHELMINA
  GESPEELD MAAR ER MOEST EERST EEN DIRIGENT VERVANGEN WORDEN WANT DE OORSPRONKELIJKE WEIGERDE HET TE SPELEN

  Horst-Wessel Lied

  Op last van koningin Wilhelmina werd Peter van Anrooy daarna op staande voet ontslagen als Harer Majesteits vaste dirigent bij koninklijke concerten.

  BIJ DE EERSTE KLANKEN VAN HET HORST WESSEL LIED GINGEN DE ARMPJES OMHOOG

  KONINGIN WILHELMINA ONTSLOEG HAAR VASTE DIRIGENT OMDAT HIJ PRINCIPIEEL WEIGERDE HET NAZI-LIED TE DIRIGEREN.

  https://gerard1945.wordpress.com/2015/09/26/koningin-wilhelmina-ontsloeg-haar-vaste-dirigent-omdat-hij-principieel-weigerde-het-nazi-lied-te-dirigeren/

  DIT ZIJN FEITEN !!!!!!!!!!!!!!

  Like

 5. Sinds het artikel over Klaas de Vries en zijn zogenaamd onderzoek,iets met sex en sport, kan ik het beeld van die man niet uit mijn hoofd krijgen.De doodsbange Klaas rood opgeblazen en zwetend,op die beruchte dag: 6 mei 2002.Hij als minister van Binnenlandse Zaken moest het “gepeupel”kalm houden.Stel je voor dat ze zouden oprukken naar de gebouwen en paleizen van de “democratie”! Wat wist Klaas en waarom had hij niet voor beveiliging gezorgd voor Fortuyn? En waarom werd Fortuyn zo gevaarlijk geacht?

  5 jaar na de politieke moord verscheen het boek van Ine Veen,een bekende acrice, die niet alleen een biografie schreef van Pim Fortuyn,maar had uitgepluisd hoe de moord zich had toegedragen en wat er voor merkwaardige strapatsen waren voorgevallen, een soort wet van Murphy.

  Daarom haalde ik het lijvige boek maar weer eens te voorschijn. Tot mijn verrassing zag ik dat de politieke bron waar Ine Veen het wel eens over had, de vorige week op zeer hoge leeftijd overleden prof.dr. Johan van Hulst was.De ex-senator stierf op de leeftijd van 107 jaar.Tijdens WO2 redde hij 600 joodse kinderen. Dat is andere koek dan de twee (ook nog in een bijzin gedane ) oproepen van Pauline de Ranitz aan de “onderdanen”om ook eens wat voor de joden te doen.Toen prof. van Hulst eind april 1945 nog werd opgepakt en ter dood veroordeeld met angst en beven in zijn cel zat, was Pauline allang de “meelgrens”overgestoken en zat dik en voldaan in Brabant. Gelukkig kwam voor prof.Verhulst de redding op tijd.

  “Moord namens de kroon?”is het lezen waard. Volkert wist van een tweede moordenaar – een Arabier -die op een transformatorhuisje lag,waar hij behalve een moord plegen ook nog de hekken kon manipuleren. En dus, zijn vluchtauto stond klaar, Volkert hoefde alleen maar dezelfde weg terug te rennen waar de ME en zelfs de politiehonden al klaar stonden

  De geplande moord namens regering en de boven haar gestelden. Logisch dat men alles met de mantel der vergetelheid wil bedekken.

  Pamela Hemelrijk,helaas ook overleden, vroeg zich in haar column af waarom de buitenlandse pers aanwezig was in Rotterdam en niemand van de nederlandse pers,iets waar ook de engelsen en fransen zich over verbaasden. Dat is dan het enige wat nog een beetje voldoening geeft:.wat de “oranjes”nooit hebben kunnen bereiken ,overkwam Fortuyn.Tijdens zijn laatste tocht naar zijn voorlopige graf stond het verkeer langs de snelwegen stil en liepen de bestuurders uit de auto’s voor een blijk van respect.Zelfs in Japan werd de begrafenis integraal uitgezonden.

  Moord van hogerhand. Niet meer en niet minder.

  Dat Ine Veen toch nog een lintje werd toebedeeld was misschien eerder een hommage aan haar toen al zeer oude oom,prof. van Hulst?

  Liked by 1 persoon

  • Pamela Hemelrijk in 2005, 4 jaar voor haar liquidatie plotselinge heengaan:

   Er zijn eigenlijk maar drie categorieën die met miljarden kunnen schuiven: hele rijke mensen, politici en mafiosi. En die komen dus onvermijdelijk met elkaar in contact. Postzegelverzamelaars komen met elkaar in contact, duivenmelkers komen met elkaar in contact, bloembollenhandelaren komen met elkaar in contact, en mensen die beroepshalve met miljarden schuiven komen ook met elkaar in contact. Sneller dan gemiddeld zelfs, want er zijn er niet zoveel van. Klaas Bruinsma en Beatrix waren lid van dezelfde exclusieve koninklijke jachthaven. De Neeltje Jacoba lag in Muiden broederlijk aangemeerd naast de Groene Draeck. Je kunt elkaar domweg niet ontlopen, al zou je het willen. Ik durf de stelling aan dat het onmogelijk is om een gigaproject als de Betuwelijn aan te besteden en te “realiseren” zonder ergens langs de lijn in de armen van de mafia te lopen.

   Ons Koninklijk Huis is de vleesgeworden illustratie van dit fenomeen: Beatrix is, via haar favoriete schoondochter Mabel, slechts de beroemde “two handshakes” (of misschien kun je beter zeggen blow-jobs) verwijderd van gangsters als Mo Sacirbey, George Soros, Klaas Bruinsma, Charlie da Silva en de uit de orde geflikkerde en onlangs door de penoze geliquideerde onderwereld-advocaat Evert Hingst.

   [BRON]

   Je maakt mij niet wijs dat ze niet heeft geweten hoe het er achter de schermen aan toe ging. En als “het koningshuis” ter sprake wordt gebracht…..

   Liked by 1 persoon

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.