Rutte en zijn leger met ballen


Buurland Nederland is voorzitter van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties.

Gisteren zijn wij deelgenoot gemaakt van zijn “visie” over het inzetten van vredesmachten in conflictgebieden.

We weten allemaal dat deze loopjongen van het machtskartel achter de schermen niet is begenadigd met een visie, maar met een vlotte babbel. Hij kan liegen als Bernhard en komt overal schaterend mee weg. Dit ventje van de “onderste steen” vertegenwoordigt schaamteloos en niet gehinderd door enig moreel besef “de Nederlanders” in New York. Dat u het maar even weet. De premier van het “koninkrijk” beleefde in New York zijn “finest hour”, goed fundament voor een internationale topfunctie op termijn. En dan moet je vooral je tanden laten zien, ook al heb je die niet.

Wat hij – namens de opperbevelhebber der strijdkrachten “koning” ijzervreter Willy-de-vluchtgevaarlijke – verkondigde moet heel militair Nederland de tenen hebben doen krullen.

De Nederlandse troepen zijn trendsetter in het nieuwe vredeshandhaven. Als voorbeeld komt Mali aan de orde, daar waar eigen, ondeugdelijke mortiergranaten twee mensen hebben gedood. Het nieuwe handhaven is het verzamelen van inlichtingen en dan even met hypermodern wapentuig een forse klap aan “de vijandelijke troepen” uitdelen. De  hele internationale gemeenschap kan wat leren van de “moderne Nederlandse oorlogvoering vredeshandhaving”. Nederland is volgens Rutte blijkbaar in het gelukkige bezit van een intelligent leger-met-ballen.

Met ballen, zonder personeel.

Met ballen, zonder functionerende wapens.

Met ballen, zonder tanks.

Met ballen en met een opperbevelhebber zonder ballen.

Wat wil je nog meer.

Het geval Kroon komt weer om de hoek kijken. Dat was ook een kerel met ballen, maar zonder getuigen. Rutte maakt dankbaar gebruik van zijn spreektijd op het wereldpodium om de aandacht van een corrupte drager van de Militaire Willemsorde af te leiden. Kroon wordt door zijn collega’s uitgekotst, maar gedekt door de ministeres van Defensie – ook zonder ballen, normaal gesproken. Deze mevrouw Bijleveld – met een pruilbekje als wijlen Gladio baas Max van der Stoel – kon niet tegenhouden dat Kroon een supergeheime missie op straat flikkerde, waardoor de hele Afghanistan colonne naar huis moest. De minister kon het niet verhinderen of verbieden? Altijd als er zulke vreemde dingen gebeuren is gegarandeerd “het koningshuis” in het geding. En dan is er ook altijd iets aan de hand met G.O.D.: goud, olie of drugs. In het inmiddels weer van opiumhandel vergeven Afghanistan ligt het voor de hand, dat het de letter “D” betreft. Geheime missies en drugsdeals, vraag de CIA het verschil maar eens. Zolang iedereen het onbegrijpelijk vindt wat Kroon heeft gedaan en hij niet wordt aangepakt, mogen we er van uit gaan dat hij dat in opdracht van de “allerhoogste” heeft gedaan. Niet omdat hij zijn straatje schoon wilde vegen.

Het Koninkrijk der Nederlanden – modelstaat voor de nieuwe wereldorde.

Een crimineel koninkrijkje aan de Noordzee, ondemocratisch, want het staatshoofd wordt niet gekozen, een premier wordt niet gekozen, ministers zijn ongekozen dienaars des “konings”, burgemeesters worden niet gekozen, rechters en politiecommissarissen worden niet gekozen. Politici worden wel gekozen, maar deze zweren dan weer trouw aan de ongekozen “koning” en een compleet verkrachte grondwet, die onder de EU-regels staat. Met deze “zuiveringseed” ontslaan ze zichzelf van iedere verkiezingsbelofte die ze hebben gedaan om aan de macht te komen. Rutte is een schoolvoorbeeld van “doe maar alsof je gek bent, het gaat om het idee”. Deze Hollandse bluf komt met een partij boter op het hoofd. Een roof- en narcostaat als modelstaat, de wereld op zijn kop, blijkbaar het ideaal van velen. Met een pers die traditioneel en feitenvrij het spel met de macht meespeelt. En daardoor deksels op de talloze doofpotten houdt. Medeplichtig aan ondemocratisch en crimineel gedrag dus. Klokkenluiders worden beschouwd als verraders en komen nooit meer aan de bak, als ze het al overleven. Kapot gemaakt met medeweten van de pers.

Het “koninkrijk” is een winkel van sinkel waar van alles te koop is.

Rutte is een loopjochie van de macht. Daarom mag hij doen waar we ons voor schamen. Met het gepeupel in de polder heeft hij niets te maken.

Het Algemeen Nederlands Persbureau komt in handen van een maffia-syndicaat, het “koninklijke” misdaad conglomeraat waar onder- en bovenwereld niet zijn te onderscheiden. Het “nieuws” is 100%  vercommercialiseerd en zal ongetwijfeld worden gepatenteerd. Wij mogen straks geen gebruik meer maken van iets waarvan we denken dat het van “ons” is, het ANP. Met de Sleepwet 2018 wordt ook het internet als een echt spionagewapen gebruikt om eventueel echte feiten uit “het nieuws” te houden en vooral om de verspreiders van feiten, gelijk de Klokkenluiders in de beklaagdenbank te krijgen.

In De Bataafsche Republiek en haar rechtsopvolger wordt iedereen gekozen en is alles referendabel. In kringen van de macht noemen ze dat “chaos” en “anarchie”. Wat men bedoelt is dat ze de grip op de staat en haar personeel volledig kwijt zijn en dat “moeten we niet willen met zijn allen!” In die kringen heten wij “systeemhaters”. Maar het verspreiden van feiten en positieve gedachten is contraproductief voor de macht achter de macht. Die macht drijft op negatieve energie, altijd op zoek naar het conflict.

13 gedachtes over “Rutte en zijn leger met ballen

  • Waarschijnlijk omdat men “het nieuws” blijft volgen in plaats van naar feiten op zoek gaat.
   De ergsten zijn de zogenaamde “onderzoeksjournalisten” nieuwe generatie. Die leggen zichzelf een ongekend strakke censuur op. Anders hadden we ongetwijfeld al lang een gigantische zuivering kunnen uitvoeren…..

   Liked by 1 persoon

 1. Ik sluit me aan bij Marlies. Dit is een geweldige beschrijving van alles wat zich nu afspeelt. Als ik nu naar het “nieuws” kijk of luister, je ruikt al van verre hoe ze weer hun best doen om de boel zo speels en luchtig mogelijk te brengen. De onderdanige kliek moet niet ongerust worden, integendeel ze moeten op pad om btw in het laadje te brengen.Vandaar dat “men” zo dweept met Ghislaine Plag, die met “een lach in haar stem” de meest gruwelijke incidenten uit verre landen vertelt. En het “nationale nieuws” er nog even terloops aan toevoegt.

  Ik snap ook niet hoe mensen dit als “echt” ervaren.Als ik bij vrienden en kennissen probeer een tipje van de sluier op te lichten en zelfs boeken van historici er bij sleep, dan zwijgt alles stil…….. Ze zeggen gewoon niks terug en dan moet ik maar over het weer gaan praten of over de tuin.Lekker neutraal.

  Eeuwenlange onderdrukking heeft zijn uitwerking niet gemist. De onderdaan is murw en daardoor bang. Bang voor vrijdenkers, communisten en anarchisten. Er is niets veranderd sinds Domela Nieuwenhuis.

  Liked by 4 people

  • heb je wel eens gezien hoe die lui van het WEER het hebben over satelietbeelden??Dat zijn ANIMATIES want op satelietbeelden zijn de CHEMTRAILS te zien die ons vernietigen!!!!!!! Lees het boek: “Hemel onder VUUR”van fred teunissen……..

   Like

 2. Getriggerd door het woord “klokkenluider” in de tekst:

  In 2006 heb ik strafbare feiten begaan door de gemeente Groningen ontdekt. Op het Zernike College (waarvan de gemeente Groningen eigenaar is) stond een leerkracht voor de klas waarvan ik een zeer zwaar en niet-verjarend strafblad had ontdekt. Het strafblad had de strafbladaantekening “Gevaarlijk!” wegens o.a. meervoudige poging tot moord. Het dateerde van1970 en was afkomstig van “Jeugdpsychiatrisch Centrum “Zandwijk” Scheltemalaan 11 Amersfoort. Dat Centrum was van justitie.

  De betrokken leerkracht is toen nog enkele maanden voor de klas blijven staan (terwijl het in Haren gevestigde schoolbestuur al van dit strafblad op de hoogte was!) en is pas tijdens de daarop volgende zomervakantie plotseling “ziek” geworden.

  De lezer raadt het al: acht jaren lang heb ik de smerigste misdaden moeten ondergaan van het Openbaar Ministerie Groningen en uiteindelijk hebben mijn vrouw en ik Nederland voorgoed verlaten. Ik ben er 50.000 Euro mee kwijtgeraakt (verhuiskosten, verlies op de woning en op mijn werktuigmachines) maar woon nu -eindelijk veilig!- op een romantisch plekje op het Hongaarse platteland.

  Waarmee ik maar wil zeggen: Nederland is echt een heel gevaarlijk land als je “te veel” weet!

  Liked by 1 persoon

  • Had die vent een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)? Met een aantekening op je strafblad krijg je die niet. En heb je een bedankje gehad van het schoolhoofd?

   De klokkenluidersregeling is in het leven geroepen om de staat beter in staat te stellen de zaakjes te “kanaliseren”. Alle goed bedoelende Nederlanders onder één regime, dat roeit wat makkelijker uit.

   Liked by 1 persoon

 3. “We beslissen iets. We brengen dat dan naar voren en wachten af wat er gebeurt. Als er geen protest is of opstand uitbreekt – want de meesten begrijpen toch niet wat er beslist werd – dan gaan we weer wat verder, stap voor stap, tot er geen terugkeer meer mogelijk is”.

  Jean-Claude Juncker (Voorzitter Europese Commissie) in “Der Spiegel”, 27 december 1999.

  Het PAN-Europees-Kalergi-Plan en de “Resolutie van Straatsburg” (het gróótste Volksverraad ooit) werd sinds de jaren ‘70 al stapsgewijs ingevoerd.

  Stap 1) Zet de Europese grenzen wagenwijd open en importeer zoveel mogelijk niet-westerse migranten. Demoniseer de daartoe protesterende Volksvertegenwoordigers/Nationalisten zoveel mogelijk als “Staatsgevaarlijke populisten”.

  Stap 2) Voorzie alle (kiesgerechtigde) ingezetenen van stempassen voor het deelnemen aan (alle) verkiezingen. Ook ZIJ die ernstige verstandelijke beperkingen hebben of een dubbele nationaliteit, ongeacht hun loyaliteit aan een vreemde mogendheid, of de lange arm van de Turkse dictator Erdogan.

  Stap 3) Indoctrineer zoveel mogelijk jonge studenten middels het onderwijs tot kosmopolitische denkvolgers die het communisme (cultureel-marxisme) aanhangen.

  Stap 4) Verdeel en Heers. Voer de sleepwet in. Breek het verzet van rechtgeaarde burgers. Onderwerp hun protest-acties en gedeelde informatie aan censuur.

  Stap 5) Wég met de Democratie. Wég met de Natiestaat…Wég met onze Nationale identiteit en eigen Tradities….Welkom in de EUSSR.

  Slaap zacht,…Volk van Nederland!!😴💤

  Like

  • Een traditie (Latijn: trádere, overleveren) is een gebruik of gewoonte die van de ene generatie op de andere wordt doorgegeven. De functie hiervan is het in stand houden van de maatschappelijke stabiliteit. Tradities kunnen (1) als waardevol worden beschouwd en boven alle kritiek verheven, maar ook (2) als conservatisme dat remmend werkt op de vooruitgang. (Wikipedia)
   http://www.etymologiebank.nl/trefwoord/traditie

   Tradities zijn eerst en vooral totaal overbodig. En verbinding door ze zogenaamde “nationale identiteit”? Het enige wat ons bindt is de taal en het aardgas. Ook daar wordt aan gewerkt. We ver-Amerikaniseren per generatie en het aardgas is zo goed als opperdepop.

   Like

 4. Pingback: Diverse Nieuwsfeiten, verzameld door: Nico Talma | Silvia's Boinnk!!!

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.