DE FLINKE FAMILIE “VAN ORANJE-NASSAU”


Geschiedvervalsing

Het sluipt er zo maar in als je even niet oplet. Vlak voor de troonswisseling in 2013, vijf jaar geleden al weer, werden kinderen van 10, 11 jaar klaargestoomd te geloven in iets wat niet meer bestaat: “De Oranje-Nassau” familie. Er werd van staatswege een herderlijk schrijven rondgestuurd met instructies, tips en waarschuwingen. Maar vooral het aanbidden van de “koninklijke familie” door allerlei rituelen moest er bij de kleintjes worden ingeramd. Het is beter om te geloven dan om naar bewijzen te vragen, dan dreigt “heropvoeding” en als dat niet lukt de eeuwige verbanning naar een bepaalde staatsinrichting. In de rondgestuurde “lesbrief” wordt duidelijk gemaakt wat “maintiendrai” betekent.

http://www.historien.nl/lesbrief-troonopvolging-in-nederland-2/

troonopvolging_wapenvannederlandDe familie Oranje-Nassau heeft ook een wapen. Later is dat ook het wapen van Nederland geworden. In het wapen staat een wapenspreuk. Ook die afgeleid van de familie van Oranje-Nassau. Je maintiendrai betekent in het Frans: ‘Ik zal handhaven’.

Daarmee wordt bedoeld dat de familie zich ook onder moeilijke omstandigheden flink zal gedragen.

Hoe flink ze zijn weten we inmiddels, maar waarom mogen kinderen van de groepen 7 en 8 dat niet weten?

Moeilijke omstandigheden, zoals een oorlog tegen de Nazi’s, hebben bij deze lieden geen flink gedrag afgedwongen, maar een laffe aftocht, “om den strijd achter de slagroomtaart verder veurt te zetten”. Hun geld hadden ze al vooruitgestuurd, de vlucht was terdege voorbereid.

Paulientje viert feest 1942

Moeilijke omstandigheden die de latere Verzetsprinz noopte na de oorlog zijn heldendaden hier te lande in scène te zetten.

verzetsprins

Verhaaltjes de wereld insturen zonder tastbare bewijzen. Vechtersbaas Benno Zur Lippe B. zou in Zeeland den strijd hebben veurtgezet, zoals het een hoog officier betaamt? Fotoshoppen is van alle tijden. Zelfs de Hollandsche Meesters deden het om hun opdrachtgevers ter wille te zijn.

 

Moeilijke omstandigheden, zoals een schreeuwlelijk met realiteitsbesef die in 2010 te Amsterdam uitbrulde: “Landverraaaaaderrrrsss!” En wèg waren ze, op een drafje met de staart tussen de benen hun fiere flinkheid etalerend. En loop ze niet voor de poten als ze op de vlucht zijn!

De Dam_2010

De landsvrouwe met haar pseudoniem “Wilhelmina” was uiteindelijk hoogste bevelhebber van de strijdkrachten. Flink nam zij parades af in vredestijd:

wilhelmina en de troepen

Minder flink ging het er aan toe toen ze benen nam, deserteerde:

Wilhelmina 13051940

Maar een dag later was ze al weer heel wat flinker, dankzij de in allerijl aangerukte voorraad stimulerende middelen (pervetine) en ging mevrouw ter kerke in haar nieuwe gastland  en glimlachte minzaam, terwijl Rotterdam in lichterlaaie stond:

 

Hopelijk lezen de kindertjes als ze wat ouder zijn deze website nog eens. Fotootjes zeggen meer dan de onnozele praatjes van de verzamelde horige pers en het onderdanige onderwijs over de “flinkheid” van deze Hitler fans.

8_11_1939_Wilhelmina

 

Juliana_NSB

 

“Haar geheele omgeving bestaat uit NSB-ers”, zo schreeuwt het krantje in 1936. Na de oorlog was dat niet veel beter. Om te beginnen met een ras-SS-er met “koninklijke ambities”, de lidmaatschapskaart van de SA van meneer Zur Lippe B.:

Lidmaatschapskaart SA

En zo kunnen we bijna oneindig doorgaan met het “terugdraaien” van de geschiedschrijving als het gaat om de “flinkheid” van de zogenaamde “Oranjes”. Dit soort artikelen helpt niet mee om het sprookje van de “Oranjes” in stand te houden tegen alle verdrukking in. Dat gaat namelijk ten koste van de zogenaamde “Monarchiebonus” van professor Harry van KUTilburg. Lees het maar eens en sta versteld hoe “geleerden” tegen beter weten in door het stof kruipen om een wit voetje bij een crimineel syndicaat te scoren. Het is Nederland ten voeten uit….. Wij weten een veel beter “Wapen van Nederland” als vervanger van dat van die zogenaamde “Oranje-Nassau” kliek:

JE…BAVERAI!

kwijlen

Daarmee wordt bedoeld dat het orangistenvolk ook onder moeilijke omstandigheden flink zal blijven kwijlen….

29 gedachtes over “DE FLINKE FAMILIE “VAN ORANJE-NASSAU”

 1. Belediging ten top. Je hoeft niet voor de monarchie te zijn, maar je hoeft ook niet blind te zijn. Alleen maar beledigingen slaat nergens op.. zij zij er bij de gratie van ons, wij willen dat. Zo is dat democratisch beslist. Als we dat anders willen moeten we dat democratisch regelen. Niet door mensen te beledigen en hun inzet voor de samenleving niet te willen zien. Het is nog al wat om dagelijks te moeten komen opdraven voor het landsbelang en dat zonder morren. Ik geef het je toe doen. Leve de Repiubliek ok, maar geen trap na voor bewezen diensten.
  Alex Barneveld Blom

  Like

  • Wie dit als een belediging opvat, heeft die keus zelf gemaakt. Daar zitten wij hier niet zo mee.

   Maar dit is wel heel erg voor je ogen:

   zij zij er bij de gratie van ons, wij willen dat. Zo is dat democratisch beslist.

   Zelf zeggen ze dat ze er zitten “bij de gratie Gods”, staat boven elk wetje in dit land.
   “Democratisch beslist”, en dat zonder het volk te raadplegen? Hoe werkt zoiets en wanneer is dat precies geweest dan?

   Collaborateur-koning-koopman-overspelige Willem I zei het al voordat het volk iets kon zeggen “Nederlanders, gij wilt het!” Bedoel je dat met “democratisch beslissen”?

   En dan dat “opdraven in landsbelang zonder te morren”. Je bedoelt waarschijnlijk iets anders te zeggen?

   Iets in deze geest: “Opdraven in eigenbelang zoals het hen uitkomt en dat zonder een cent belasting te betalen. Als multi-miljardairs.”

   Liked by 2 people

  • Het is geen “koningshuis” het is een verzameling nep-figuren die de troon hebben gestolen. Een misdaadsyndicaat zonder geweten. Op diefstal staat gevangenisstraf en dan druk ik mij nog zeer mild uit. Want het liquidatielijstje is lang, heel lang….
   Wij MOETEN niets, wij zouden graag onze eigen leiders kiezen. Iemand zoals u, meneer Johan, die ons dat recht ontneemt is a-sociaal en heeft blijkbaar een hekel aan andere mensen.

   Liked by 1 persoon

  • Vandaag de dag leven mensen van de voedselbank, ouderen moeten langer door werken terwijl de jeugd werkeloos thuis zit. De oranjes zijn al lang uitgestorven, wat er nu op de troon zit is een nep figuur. Tot nu toe hebben ze geen ene klote gedaan voor de Nederlandse samenleving. Maar wel heulen met de arabieren (islam) voor eigen gewin. Volksverraders zijn het. Toen met Hitler, nu met de islam.

   Liked by 1 persoon

  • Helaas, de tafel is aan het draaien. En als jullie, gajes dat over de rug van de armsten net als jullie “afgod” wim lex overigens, zodadelijk de straat op moeten tijdens een crisis of zoiets, denk dan niet dat er iemand zal zijn die het voor jullie opneemt. De “straat” zal wel raad weten met lieden zoals U. Veel succes als de tijd daar is…….
   Hoop dat wim lex een wodkadje nuttigt op zijn vakantie eiland, z’n buurman (poetin) zal als de pleuris uitbreekt nog wel een flesje in z’n kelder hebben.
   En wedden dat jij er niet bij bent….. Proost.

   Liked by 1 persoon

 2. Alsof een republiek zoveel goeds brengt.Kijk naar de V.S..Een door het volk gekozen psychisch totaal verknipte multi miljardair!Dan toch vele malen liever een democratische monarchie.En zo zijn er nog vele voorbeelden in de wereld van onbekwame gekozen leiders.

  Like

  • Je hebt niet helemaal ongelijk. Maar de staatsvorm is in feite van geen enkel belang. Het gaat er in feite alleen maar om of een regering er echt voor het volk is òf dat een regering slechts de belangen van een bende criminele bankiers en een geperverteerd wettig betaalmiddel vertegenwoordigt. Beide belangen zijn volstrekt tegengesteld aan elkaar en zijn niet beide te dienen. Bij deze belangen zijn zeer kapitaalkrachtige monarchen uiterst onwenselijk: stel jezelf maar eens de vraag waarom bij de inauguratie van een nieuw kabinet trouw aan de kroon wordt gezworen en niet aan de kiezers die op hen hebben gestemd!

   Liked by 1 persoon

 3. Pingback: Diverse Nieuwsfeiten, verzameld door: Nico Talma | Silvia's Boinnk!!!

 4. Toen de Franse revolutie op het laatst liep vielen de laatste koninklijke hoofden. Daarna is een constructie geïmplementeerd waardoor de koninklijke hoofden zich voortaan achter de politiek konden verschuilen. En dan altijd weer die Duitse lummels in de koninklijke familie waardoor ze blijvend in de kwade reuk van het fascisme staan……..nee, de oranjes zijn niet zo flink.
  Ze ruiken alleen maar flink.

  Liked by 1 persoon

 5. Flikker toch op. Jullie zijn alleen maar tegen de monarchie omdat jullie tegen de monarchie zijn. Hebben jullie wel eens echt nagedacht? Ik dacht het niet!
  Neem eens afscheid van het idee “staatshoofd” en kom op geheel nieuwe iedeeën. Wat voor voordeel heeft de republiek dan?

  Like

  • Wij hebben geleerd eerst te lezen, dan goed na te denken, overwegen en afwegen en pas dán een mening te ventileren.

   Kijk even naar mijn reactie op J.van Waarde….. en wat andere artikelen op deze site….

   Like

  • meneer Bouwmeester, het grote nadeel van een monarchie is, dat je er bijna niet meer vanaf komt. De koning hoort opgevolgd te worden door zijn zoon. Dat is de basisregel van een monarchie. Maar zelfs die regel hebben ze overtreden. Willem van Oranje is begraven in de Nieuwe Kerk te Delft. Laten we een vingerhoedje materiaal van zijn lijk nemen en dit vergelijken met het DNA van Beatrix of Willem. Dit zal bewijzen of ze Van Oranje zijn of niet.
   Als we ze maar laten geworden, dan blijven ze liegen en stelen. Zij worden maar rijker en rijker en wij worden met de dag armer.
   Het voordeel van een republiek is, dat je een staatshoofd makkelijker kunt afzetten, als ie het te bont maakt. Een voorbeeld is president Nixon n.a.v. de Watergate-affaire.

   Liked by 1 persoon

 6. Matrix 1 en 2 gelezen van J. Blasermans?
  De huidige monarchie gaat hierachter schuil, terwijl de multinationals en de banken het voor het zeggen hebben, dus in feite kun je alleen maar medelijden met hen hebben, niet?

  Like

 7. boodschap van Wilhelmina in 1943 op de BBC. vanuit Canada.
  Land genoten, houdt goede moed, Zij kon makkelijk spreken, ze was snel gevlucht en liet haar volk in bombardementen, honger en angst achter, en niet te vergeten de deportatie van haar Joodse landgenoten naar kampen om nooit meer terug te keren. de naam koning of koningin komen voor in een sprookje, maar voor mij zijn het niets zeggende titels.

  Like

 8. Pingback: “De Oranjes” en het wettelijk recht op vergetelheid – HERSTEL DE REPUBLIEK

 9. Pingback: DE FLINKE FAMILIE “VAN ORANJE-NASSAU” – HERSTEL DE REPUBLIEK | malthablog's Blog

 10. Ohm namo narai !

  Tussen 1967 en 1997 ben ik herhaaldelijk dermate onhoffelijk en onbehoorlijk benaderd dat ik u hiervan de verdere details zal besparen .
  Het werd onoverkomelijk toen ik weer met de zelfde zaken te maken kreeg terwijl we net een pril gezinnetje hadden in het begin van de 90er jaren ..
  Een aantal hooggeplaatste personen met hun internationale gevolg in hun kielzog, een groot aantal inmiddels veroordeelde pedofielen, waren destijds in Groningen aan de studie.
  Tot overmaat van ramp kwam ik hierdoor op een 9e cirkel voorstelling terecht.
  Een voorstelling waar (je) je geen voorstelling van kunt maken.
  Als gevolg hiervan kreeg ik 1995 een uiterst ongeloofwaardige en niet te bewijzen diagnose toegeschreven.
  Mijn klachten betroffen mijn ervaringen rond seksueel kindermisbruik en mijn vrees dat mijn kinderen het zelfde lot zou treffen.
  Mijn klachten werden niet serieus genomen.
  In combinatie met dwangmedicatie, het voorafgaande en andere complicaties leidde dit tot agressieve uitingen van mij .
  Dit liep uit op een dwangopname en een veroordeling van mij, eind 1997 .
  Daar werd het allemaal niet veel beter van want ik kreeg telkens weer met dezelfde personen te maken.
  Tot die tijd had ik nog een blanco strafblad.

  Voor, tijdens en na mijn veroordeling waarschuw ik voor 9-11 en Sumatra Tsunami Kerst 2004.
  Begin maart 2004 vertrek ik voor langere tijd naar India en loop daar via Ujjain Khumba mela na die 2004 Kerst tsunami de tempel in.
  Tijdens het Khumb, halverwege 2004 had ik ze daar al verteld over die te verwachtten ´natuurramp´ met Kerst 2004.
  Ik krijg daar dan na die Kerst tsunami in 2004 terecht een mooi baantje in de Tempel.
  Om mij verder te bekwamen in Tsunami´s Aardbevingen en donderbuien .
  Iets wat ik zelf eigenlijk nooit voor mogelijk had gehouden tot en met Kerst 2004.
  Na wat heen en weer gereis ben ik in 2010 weer terug in Nederland.
  Stuitende op een muur van valse onwetendheid en echte onwil .
  Ik had ze hier immers voor vertrek over die Kerst tsunami verteld en later bij een kort verblijf in het slaaphuis eind 2008 over L’Aquila aardbeving April 2009 !?
  Aardbevingen zijn legitiem als gerechtelijke uitspraken ter ondersteuning van Gods dienaren tegen onder andere die van de satan en zijn personeel .

  Na terugkomst in Nederland begin ik een carrière als blogger op internet, mede omdat ik daar als vrijwillig jongerenwerker in 1981 al afspraken over had gemaakt .
  Dit in verband met schrijnende klachten die we destijds kregen van jongeren die met name uit rijksinstellingen waren weggevlucht .
  In verband met een geheimhoudingsverklaring die door sommige sociaal werkers was ondertekend voor de duur van 30 jaar, hadden we dertig jaar later op internet afgesproken.
  In de tijd dat nog bijna niemand een computer had.
  In India en andere landen hadden we inmiddels al veel voorbereidend werk gedaan .
  Vanuit mijn positie in de Tempel kreeg ik daar uiteindelijk in de praktijk nou eenmaal meer voor elkaar dan hier destijds in Nederland.

  Ik ga op de diverse blog sites vrolijk door met tsunami´s , aardbevingen , onweer en vulkanen en ben de gebeurtenissen vaak ver vooruit.
  Inmiddels vrijgegeven rapportjes geven mij hierbij in één beweging meer inzicht in de problematiek.
  Met een korte terugblik hierop refererend aan blogjes als:

  Jammer dat de Pedopausen niet zo goed naar hun Penopauze hebben geluisterd .

  Nog voor Paus Ratzinger als de gesmeerde bliksem het Vaticaan uitvloog, compleet met bliksem inslag en gedonder in het Vaticaan.
  Daaraan toegevoegd het donder en bliksem concert van 2014.
  Te beginnen op 5 December 2013 tot en met 13 november 2014 .
  Onder het motto van: de satan in de Popmuziek ? Alsof de duvel er mee speelt !
  Er worden, zoals vooraf gemeld op en om en nabij speciale datums, feestdagen en met name op Popconcerten beste donderbuien afgeleverd .
  Nauwkeurig bijgehouden op de diverse blogsites.
  Mijn grieven hier in Nederland op de huidige Bananen monarchie, de pedocratie en de door GGZ ers vervangen inquisitie ventilerend .
  Mooi voor een inmiddels gevorderd Tsunami, aardbevings, vulkanen en donder en bliksempredikant .
  Ik beschouw Nederland inmiddels als een middeleeuws inquisitie staatje, een bananen monarchie naar zuid Amerikaans model .

  Mijn vrouw en kinderen heb ik sinds eind 1997 nauwelijks weer gezien.

  Het gaat iedereen in mijn directe omgeving schijnbaar onopgemerkt voorbij en men houd tegen beter weten in vol mij niet te geloven .
  Om die reden kunnen ze bij mij dan ook geen aanspraken maken op de voordelen van de door mij afgeleverde bewijsvoeringen in de vorm van Tsunami’s, aardbevingen en donderbuien.
  Dat zou immers geheel tegen hun handelen dus hun wil indruisen.
  Het zou hun diagnose ontzenuwen, dus hun hieruit voortvloeiende gerechtelijke uitspraken illegitiem .
  Hierbij wijs ik nogmaals op Sumatra Kerst tsunami 2004 en L’Aquila aardbeving half April 2009 .
  Eind vorig millennium waren Tsunami’s en Pausen in onze kringen nog vrij onbekende fenomeentjes.

  Vandaar het volgende . Ter verdediging en-of ter ondersteuning.

  De gegeven datums en data zijn ter indicatie .
  Let hierbij s.v.p. niet op een paar uurtjes, een paar dagen of een paar kilometer.
  De gegeven feiten ter verificatie en staan verder niet ter discussie.

  7 plus 2 x 7 jaar na mijn veroordeling Sumatra tsunami.
  Ongeveer 7 jaar na vertrek Japan tsunami en weer 7 jaar daarna onweer in Nederland .
  Idem ca. 25 jaar na dato op de walpurgisnachten 22 en 30 April.
  Het venijn zat ´m uiteindelijk eind 2018 gedeeltelijk in die Kerst aardbevingen en vulkanen in Zuid Italië .

  Met het venijn bedoel ik kortweg gezegd de satan en zijn personeel.
  Met onder andere , De Rothschilds , De bohemian grove club , vrij metselaars en inrichtingen diensten* aan de ene kant en aan de andere kant de koningshuizen , 9e cirkel , ndrangetta en RK Kerk.
  Ruwweg gezegd; fascisten en satanisten .
  Mensen die het , om hun talenten , intelligentie en capaciteiten te compenseren op een akkoordje met de satan hadden gegooid .
  Iets waar ze hier in Nederland zonder schroom overal openlijk vooruitkomen .
  Zodanig zijn zij verworden tot duivelse zielen en satanische geesten, die met geen mogelijkheid voor rede vatbaar zijn .
  Met visuele excessen zoals de satanskerk, hellraizer feesten en de vele onzichtbare geheime genootschappen.
  De duistere machten achter de schermen en de (zodoende door de oververtegenwoordigde Roomse kerk en satanische geheime genootschappen gedomineerde) overheden
  Zowel psychiaters als de juristen kunnen geen of maar schaarse bewijzen leveren van hun door satanisten gemanipuleerde veroordelingen .(zie hiervoor: gaslightning)
  Belangrijk hierbij zijn de datums van de geleverde feiten .
  Zodat van reactie geen actie en van actie geen reactie kan worden gemaakt.

  De duistere machten achter de schermen en de overheden .

  Ze kunnen hun eigen diagnoses niet bewijzen, doen de door mij geleverde bewijsvormingen als de duivel teniet of trachtten die als de satan ten eigen bate te gebruiken .
  Beletten mij het spreken en trachtten mij het zeggen te doen .
  Schijnen over mijn hebben en willen te kunnen beschikken en worden om die redenen door mij voor religieus en spiritueel zwakzinnig verklaard .
  Blijkbaar niet in staat om hun eigen geloofszaken naar behoren te kunnen behartigen .
  Zo zijn ze hier in al hun ijver voorbij gegaan aan een groot aantal fundamentele geloofsprincipes .
  Kunnen zodoende bij mij geen beroep doen op de voordelen van de door mij geleverde bewijsvoeringen.
  Het zijn niet hun argumentaties of bewijzen tegen mij .
  Hebben zo hun eigen kliek op voorhand uitgeprocedeerd en dood gezwegen .
  Ze zijn tegen beter weten in niet tot inkeer gekomen en hebben zo hun leven niet kunnen beteren.
  Omdat het niet veel meer zijn dan domme lafbekken en leugenaars.
  Ik heb het hier nogmaals over ,ruwweg gezegd, fascisten, satanisten en hun poortwachters bij de overheid.

  De meeste datums en data waren ver vooraf door mij te kenen gegeven en probeer hiermee al Hindoe Babba onder andere het bewijs te leveren dat God bestaat .
  Dit is inmiddels door veroordelingen en andere omstandigheden onlosmakelijk aan mijn persoon verbonden.
  Zoals je dat al duidelijk kon opmaken uit het hieraan voorafgaande stukje tekst.

  ! Wel wil ik voorop stellen dat God natuurlijk zelf op zo’n manier van zijn bestaan laat weten !
  Nog nooit eerder vertoond in Nederland.

  Van kleinere orde maar van groot belang en ter verificatie;

  Soms op speciaal verzoek aan en van de allerhoogste Goddelijke macht op maat afgeleverd, op verjaardagen ter ondersteuning of ter verdediging .
  Sommige uitspraken zijn hierbij tweeledig.
  Die donderbui van 8 maart 2018 op iemand zijn verjaardag en 14 jaar na vertrek …
  Die donderbuien ca. 25 jaar na dato op de walpurgisnachten 22 en 30 april waren ook recentelijk bedoeld tegen die groepsstalkers van de inlichtingen diensten*.
  Mensen die 50 jaar aaneengesloten overladen met verontschuldigingen en vol beloftes ”even” komen kijken en nog wel ”even” zullen zien.
  Zodat ze er wel even ” iets over kunnen zeggen ”, van alles dachten maar nooit iets hebben geweten.
  Mensen die in de praktijk uitsluitend en alleen maar vragen stellen.
  Vol verontschuldigingen en beloftes met hun tekortkomingen, onwetendheid en incompetentie argumenteren.
  Domme vragen tot in den treuren herhalen. (zie : N.T.T.)
  Hun argumentaties betreffen hierbij vaak niet veel meer dan een paar lettertjes of een paar loze woorden .
  Ja maar .. ik dacht
  Ik ben..
  Ik heb …
  Ik wil ..
  En het nog even vlug veranderen van 4 lettertjes niet in 3 lettertjes wel t.a.v mijn persoon als het over het al dan niet geloven van bewijs gaat.
  Een verschil van welgeteld 1 lettertje .
  Bijna altijd gaat hier het onontkoombare, geërodeerde en inmiddels onacceptabele ”sorry” aan vooraf.
  In al hun arrogantie om in ruil voor hun praktijken, veroordelingen en valse ongeloof nog een enkeltje naar de Hemel of het Paradijs gegarandeerd te kunnen krijgen van mij.

  Personen die op zo’n manier mijn ideeën te gelde hebben gemaakt zonder mijn toestemming vallen dan ook onder de DSM5 gebruikers.
  Hun praktijken kennende geloof ik niet wat ze zeggen.

  23 Juni onweer Nederland en een half jaar na dato ,waar het allemaal ooit eens begonnen was, aardbeving Zuidlaren 23 december 2016 .
  St.Maarten en St.Maarten met Kerst .
  Als de zee er rijp voor is i.v.m. die aardbevingen in en nabij Zeerijp 8 januari en 13 April 2018 .
  De onweersbuien zoals 8 maart 2018 (14 jaar na vertrek ),
  13 November 2015 plus 22 en 30 April 2018 zijn gemakkelijk te verifiëren.
  De aardbevingen die ik ver vooraf te kennen had gegeven zijn o.a. nogmaals Sumatra Tsunami 2x , L’Aquila Italië April 2009 , Christchurch 2x , Nepal en vele andere .

  Zoals beloofd op o.a. 9 for news is er met Pasen inderdaad een Hemelpaleis op aarde neergedaald !

  Dit bovenstaande is officieel gedeeltelijk te verifiëren in observatie rapporten en gerechtelijke stukken opgemaakt tussen 1967 – 1995 – 1997 en na 2008 te Groningen en Zuidlaren .

  Voor de regio ,
  Zomer 2015 Noordlaren 2018 Noordenveld .

  Moge mijn vrienden naar de Hemel gaan en mijn vijanden naar de hel …
  Ik gooi ze een donderbui op hun kop vooraf en een aardbeving op hun kop achterna !

  13 november 2015 Onweer in Nederland [aansluitend op 2014] . 1 jaar na dato (2016)aardbeving in Nieuw Zeeland. 1 jaar daarna Costa Rica en Iran Irak border en tot slot 25 november 13 november retour dit jaar .

  Wetende dat ik die aardbevingen en donderbuien niet uit mijn binnenzak haal beschouw ik hiermee, hoe je het ook wend of keert , het bestaan van God als bewezen .

  Daarom lijkt mij het logische gevolg hiervan dat, zoals in de praktijk is gebleken, zowel uw grondwet als wel uw roomse kerk bijbel vervangen worden door de DSM5 bijbel.
  Daar hadden ze tot nog toe het meeste aan gerefereerd .
  In de openbaringen van de DSM5 bijbel is middels opgenomen dat alle DSM5 bijbel gebruikers en-of iedereen die daarmee zijn voordeel heeft gedaan voor religieus en spiritueel zwakzinnig worden verklaard.
  Omdat zij zo massaal de satan hadden verkozen en tegen beter weten in halsstarrig volhouden mij niet te geloven.
  Dit is inmiddels met gerechtelijke uitspraken op de schaal van richter onderstreept bekrachtigd .
  Ter bescherming van hun omgeving en van zichzelf wordt ze daarom een dwangopname in de hel aangeboden voor de duur van 1000 jaar .
  Zij zijn hiermee dan ook mooi gezegend .
  Diverse personen zijn dan ook met een donderbui en-of aardbeving op hun geboortedag mooi gefeliciteerd.
  Ik kan ze wel als getuigen voordragen maar het probleem hierbij is dat we elkaar blijkbaar niet op ons woord kunnen geloven.
  Zij zeggen mij niet te geloven en vanuit mijn positie bekeken heb ik geen enkele reden om hun wel te geloven.
  Hun praktijken kennende geloof ik niet wat ze zeggen.

  Ondanks herhaaldelijk verzoek heb ik nog steeds geen correspondentie of andere schriftelijk stukken mogen ontvangen .

  Bedankt voor je aandacht.
  Met vriendelijk groet.
  Bernhard Schat
  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  Note :
  Onder de code naam Operatie paperclip , zijn vlak voor het eind van de 2e wereldoorlog via het Vaticaan een groot aantal hoge nazi´s naar Amerika weggemoffeld .
  Daaronder kampbeulen als Mengele (dr.Green), Gothlib en geleerden als Werner von Braun ( Rocketeers ) en meer van dat soort engerds .
  In het geheim hebben zij hun experimenten voortgezet resulterend in projecten als MK Ultra, Project Monarch, Gaslightning en Operatie Mockingbird.
  De delta programmering van MKUltra is dan ook uiteindelijk mijn eigen diagnose onder de noemer van trauma based mind controle .

  Conclusie:

  Terwijl er door minstens 100 verschillende ambtenaren bijna 50 jaar is gewerkt aan mijn dossier en zij hierbij minstens een halve kilometer aan rapportages hebben aangelegd, is hier bij navraag niet veel meer van over dan een halve pagina .
  De helft hiervan beslaat dan weer, en nog steeds , die stigmatiserende, maar niet te bewijzen diagnose .
  Er van uitgaande dat ik die resterende kwart pagina dan zelf ook wel had kunnen schrijven, zeggen ze hiermee dan ook meer over zichzelf dan over mij .
  Ik wens dan ook onder andere om die redenen verder niet zo stigmatiseren te worden weggezet als gepland door telkens weer een nieuwe ambtenaar die van niets schijnt te weten .
  Omdat mij inmiddels aan alle kanten vakkundig de mond is gesnoerd.

  Like

 11. Lieve hemel wat een lang en persoonlijk betoog.
  Dat van die zgn representatieve democratie, wat is dat toch verdomde verneukeratief.
  Dus wel het leger laten moorden door heel Afrika voor de NAVO (nooit voor gestemd),
  maar geen -ik noem zomaar wat- gratis openbaar vervoer.
  Zonder enorm groot verzet in de maatschappij komen er nooit bindende referenda.
  Men is bezig de NL staat uit te kleden en wil de rest van de soevereiniteit ook afdoen aan de EU.
  Donkere wolken aan de horizon.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.