Juliaantje ûût Baarn


We weten allemaal dat de huidige Duitsche Stadhouder W.A. Amsberg zur Lippe B.  van de Nederlanden in de verste verten geen Oranje is. “Koning” Willem A. is een telg van de door verzetsverraderprinz Benno Zur Lippe B. opgefokte “Zur Lippe B.” dynastie. De officiële tak zit in paleizen, de bastaarden verkeren onder de burgerij; in binnen- en buitenland.

Die Zur Lippe B. dynastie is tot stand gekomen door het consumeren van het huwelijk tussen Benno van de Reiter SS en Juliana, dochter van Pauline de Ranitz, alias Wilhelmina. Deze Paulien heeft 4 miskramen en 1 doodgeboren kind gehad. In 1909 lukte het echter om een nakomeling te baren, maar dat bleek een mongooltje te zijn: “Het kind was niet goed”. Dit verhaal begon direct rond te zingen en is hardnekkig tot op de dag van vandaag. Wat er volgde was een “swap” met een boerendochter uit Baarn, ongeveer op hetzelfde tijdstip geboren. Dienaren van het hof op paleis Soestdijk zouden boer De Ridder en zijn vrouw in Baarn (vlak bij het paleis) ervan hebben overtuigd, dat alleen hij en zijn vrouw de “Oranjes” konden redden door hun pasgeboren dochter Klaartje om te ruilen voor een mongooltje van Duitschen bloed.

Juultje ûût Baarn, de draagmoeder van de Zur Lippe B. dynastie was als een gezonde Hollandsche baby ter wereld gekomen. De oma van de huidige Stadhouder trouwde met een SS’er, die de naam “Observator” had meegekregen van de Duitse geheime dienst om in het hol van de leeuw zijn spionnenwerk te doen. Deze intrigant moet hebben geweten van de “swap” en zal er zijn voordeel mee hebben gedaan. Hij kon zijn gang gaan. Zelfs als hij niet ten paleize vertoefde, draaiden nog alle vrouwelijke medewerksters ’s nachts hun slaapkamer op slot, bang als ze waren voor een nachtelijk prinselijk verzetje.

Allemaal verhalen uit de zoveelste hand natuurlijk, maar kijk onderstaande video van Johan Oldenkamp maar even aandachtig uit. Er is geen bewijs voor dit verhaal, natuurlijk niet. Net zo min als er bewijs is voor het feit dat deze familie “Van Oranje” zou zijn. En dat is makkelijk aan te tonen door onafhankelijk DNA onderzoek. Lafheid zit ze in de genen, dat weten we al, nu nog even aantonen dat ze Romanov-genen en/of Romanov-tenen bezitten en deze website wordt opgedoekt……

De Romanov-tenen?

Dat is de erfelijke afwijking, waarbij twee tenen aan elkaar zijn blijven zitten tijdens de zwangerschap. Deze afwijking wordt van generatie op generatie doorgegeven en kan alleen chirurgisch een beetje worden verdoezeld. Het is niet exclusief een afwijking die in de Duitse Romanov-familie voorkomt, maar in talloze bevolkingsgroepen.

syndactylie

De test om een echte Oranje-Nassau nakomeling te identificeren is daarom vrij simpel, een 2-trapsraket.

 1. Als  Stadhouder Willy, zijn moeder of zijn kinderen die afwijking NIET hebben, dan kunnen ze grondwettelijk worden afgezet, uitgekleed en voor het gerecht worden gesleept wegens identiteitsfraude, diefstal en volksverlakkerij.
 2. Als deze lieden die afwijking WEL hebben kan kan een DNA-test uitsluitsel geven, bij gebreke waarvan alsnog de strafmaatregel onder (lid) 1. kan worden uitgevoerd.

De blote voetjes van de lieftallige prinsesjes krijgen we nooit te zien, zelfs niet per ongeluk. Aan het hof moet men weten hoe de vork in de steel zit. Als er ooit een paar foto’s  naar buiten worden gesmokkeld, dan zetten we ze hier prominent op de site.

Ook wanneer deze lieden zouden kunnen aantonen terecht op de troon te zitten, dan nog kunnen we eisen dat ze opkrassen, omdat ze niet democratisch aan hun privileges zijn geholpen. In de Republiek wordt de adel afgeschaft en onteigend, dus ook deze parasieten moeten dan gewoon aan het werk om brood op de plank te krijgen. Voor niets gaat de zon op.

 

16 gedachtes over “Juliaantje ûût Baarn

 1. Van hele bevolkingsgroepen worden DNA-monsters afgenomen, niet doelbewust voor naslagwerk(alhoewel makkelijk genoeg verzameld),maar voor recherche naar het dadersprofiel van latente moordenaars of andere delinqenten.

  Like

 2. HÉT verhaal en alles eromheen, waarom Pim Fortuyn dood moest. Daar Pim erop uit was om deze nepotisten te onttrokken, letterlijk en figuurlijk, waarna er zelfs geen referendum nodig zou zijn om een Republiek der Nederlanden te stichten.

  Liked by 1 persoon

  • Pim Fortuyn quote:

   ”Politieke invloed van Beatrix stel ik niet bepaald op prijs, nee. Dat hoort ook niet. Ik weet niet wat er waar is van de verhalen dat ze druk zou uitoefenen op bepaalde beslissingen. Misschien kom ik er straks achter als ik aan de regering deelneem. De macht ligt bij de politici. Háár taak is beperkt tot aanmoedigen, kritiseren en suggerering. Daar moet het vooral bij blijven!”

   Bovendien was hij niet te chanteren (hij vertelde trots wat hij zo nu en dan uitvrat met jongetjes) en dan blijft dus alleen nog liquidatie over.

   Like

   • Over de moord op Fortuyn is door Ine Veen een boek geschreven met de titel MOORD namens de ‘kroon’ , Uitgeverij Aspekt, 2008. Ze zegt dat een ingehuurde scherpschutter uit Syrie vanaf een flatgebouw Pim Fortuyn heeft neergeschoten. Volkert van der Graaf mocht voor de verzamelde pers nog een paar schoten lossen. Hij is voor de keus gesteld: 20 jaar de bak in voor de moord op een ambtenaar of 10 jaar de bak in voor een in scene gezette moord op Fortuyn. Hij is onlangs vrij gekomen.

    Like

    • In 2006 ontving Veen een Koninklijke onderscheiding voor haar verdiensten voor de Nederlandse cultuur; ze werd benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau. (Wikipedia)
     Daarna “schreef ze haar boek….” Door wie is ze gevoerd?
     Ze noemt overigens in één adem Fortuyn en Wilders “de beschermers van Nederland”, deze ridder mevrouw.
     Ik weet niet waar het mis is gegaan, ooit.

     Like

 3. Het blijft wat vreemd al die Duitse lummels in de koninklijke familie. Juliana was puissant rijk maar zo lelijk als de nacht. We mogen Prins Bernhard daarom niet te hard vallen dat hij zijn pijp al kort na het huwelijk bij zijn tante in Parijs ging uitkloppen. Denk niet dat het allemaal zo gemakkelijk is geweest voor Prins Bernhard want zijn pijp heeft wel eens een maand lang in brand gestaan.

  Liked by 1 persoon

 4. Ik ben blij dat Klaartje nu ook een achternaam heeft. Het verhaal over “gekke klaartje”is zo bekend in Baarn en omstreken,Het heeft me altijd geobsedeerd hoe ze dat ruilen hebben kunnen regelen.Ik had zelfs al een theorie bedacht dat Hendrik,die tegen de dertig was toen hij trouwde,waarschijnlijk al syf had en daarom Wilhelmina had besmet.Vandaar de miskramen? Pas in 1910 was er een begin van een remedie.Hij kreeg dan ook een heel bastaardgezin op onze kosten.

  Ook de aanvullende opmerking van Fortuyn klopt. Want een paar weken voor de moord heeft Beatrix tegen het toenmalige kabinet gezegd: “jullie zorgen toch wel dat hij niet naast mij op het bordes komt?” Het was in Tweevandaag en ik kan me niet herinneren welke politicus het zei.Want de moord was er nog niet en leek het dus zo maar een opmerking. Maar je kunt niet oplettend genoeg zijn dus in de Staat der Nederlanden.

  De huurmoordenaar lag op een transformator huisje.en er is een afwijkende kogel gevonden.Bovendien was Volkert verbaasd en vuurde in het wilde weg kogels op Fortuyn af.En twee Audies die bij de weg gereed stonden hebben de man naar Schiphol gebracht. En het klopt dus dat iedereen op de hoogte was, de hekken wilden niet open,de ambulance kon niet verder en de politiehonden stonden klaar en diverse ME busjes ! Ra ra ….

  Ook werd het huis van Fortuyn meteen doorzocht en kwam er iemand met een pak papier naar buiten. En dat
  Volkert dus gechanteerd werd vanwege de moord op de wethouder ! Ja,dat is heel aannemelijk .Als je chantabel bent ,ben je bruikbaar.

  Ine Veen had later belangrijke documenten aangetroffen in haar brievenbus.Zij had een oom of oudoom die heel lang senator was geweest in de Eerste Kamer. Zo luidt haar verhaal.Waardoor zij ook wel in de “betere kringen”verkeerde.

  Misschien sluit het net zich. En krijgt Ollongren het nog heel druk.

  Liked by 1 persoon

  • (Bilderberg) Ollongren (jonkvrouwe Eikeltak) krijgt het druk met het dicht houden van doofpotten. Samen met oma Drakensteijn moet dat lukken….

   Like

   • Deze foto lijkt wel afkomstig uit een film noir…..pure horror! En “jonkvrouwe Eikeltak”…. tóé maar! De adel is gewoon wat eerder begonnen met gappen dan het klootjesvolk en dat is het enige verschil.

    Like

 5. Ik weet nog precies waar ik was toen ik van de moord op Pim Fortuyn hoorde. Ik reed samen met mijn vrouw van ons werk naar huis en hoorde het op de autoradio. Ik zei meteen tegen mijn vrouw: “Dit is geen gewone moord. Dit is een moord op de democratie.”

  Ik neem het Nederlandse volk tot op de dag van vandaag kwalijk dat het na deze smerige moord toch weer opnieuw naar de stembus is gesloft.

  Één van de gluipers die er intensief aan heeft meegewerkt om het klimaat te scheppen waarin Fortuyn kon worden vermoord was Ad Melkert. Melkert is meteen na de moord naar de VS (waar anders?) gevlucht. Maar deze schurk is alweer terug in Nederland omdat hij denkt nog veel voor de Nederlandse politiek te kunnen betekenen. Ik denk dat Volkert een marionet was en dat op het moment van de aanslag alle touwtjes waaraan hij hing zijn doorgeknipt. We vinden deze handelwijze immers terug in alle terroristische aanslagen.

  Like

 6. Schrijven ontvangen in de mailbox met betrekking tot de voetafwijking:

  Reactie: wat u daar schrijft over die tenen is een verzinsel van onze hoogopgeleide medici

  Als je goed kijkt, zie je dat al die tenen vervormd zijn. De spieren die tussen die 2 aaneen gegroeide tenen moeten, behoren uit de kleine teen te komen maar die is geknikt door ontbrekende spiermassa.
  De oorzaak: verklevingen overal in het lichaam door vaccinaties.Naarmate de leeftijd vordert, worden de verklevingen ernstiger. Slapeloosheid, hartinfarcten, hersenbloedingen etc.

  Deskundigen moeten het maar eens duidelijk maken.

  Like

 7. Ik heb hier ’n probleem (zal wel aan mij liggen) met foto’s plaatsen. Maar ik heb ’n foto van de tenen van Willem (gedver ) en die afwijking die hij zou moeten hebben….heeft hij in ieder geval niet aan z’n tenen.

  Like

  • Beste Fleurtjuh50,
   Doe geen moeite om die foto. Afwijkingen worden niet altijd doorgegeven aan het nageslacht. De helft van onze erfelijke aanleg hebben we van onze moeder; de andere helft van onze vader. Recombinatie heet dat. Het zou zo maar kunnen dat Bea van haar moeder Juliana normale tenen ge-erfd heeft. Dit moet haar een gruwel zijn: dat ze iets goeds ge-erfd heeft van een niet adellijk persoon.
   Ook karakter is erfelijk. Juliana springt eruit wat karakter betreft. Het was een aardig iemand. Ze hoefde niet zonodig met ‘majesteit’ aangesproken te worden, maar vond ‘mevrouw’ ook goed. Het karakter heeft Bea duidelijk niet van haar moeder. Zodra ze aan de regering kwam, moest iedereen de koningin weer met ‘majesteit’ aanspreken. Het karakter zal ze wel van haar volbloed adellijke vader ge-erfd hebben.

   Liked by 1 persoon

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.