AMNESTY – TYPISCH GEVALLETJE NEPNIEUWS


Dit artikel van 4 februari 2017 op deze site maakte reeds gewag van het nieuwe fenomeen: nepnieuws. Dat woord was nog niet eerder gevallen als een puur Nederlandse definitie. Wij zijn voor “het nieuws” afhankelijk van een corporate media-monopolie dat zich niet onverplicht laat voeren door (buitenlandse) geheime diensten als CIA, Mossad en MI-6, de grondleggers van o.a. “Al-Qaeda” en diverse andere staatsgerelateerde clandestiene netwerken. Het “nieuws” is altijd ten faveure van het fascistisch in elkaar verweven kartel van staat, multinationals en banken.

Het artikeltje ging zo:

Het dik door u en mij (indirect) via de belastingdienst gesponsorde Amnesty International heeft een rapportje in elkaar gefrommeld over de misdaden van het “regime Assad” in Syrië.Even voorbij gaand aan het feit dat er in Syrië een oorlog op leven en dood wordt gevoerd om haar soevereiniteit te waarborgen.  Wij hebben in Nederland geen recht van spreken over “het regime”, want voor Bashar-al-Assad is men naar de stembus geweest, voor “koning” Billy was dat niet nodig, dat zou te ingewikkeld zijn voor de Nederlanders. Onze democratie zit wel snor, alles gaat hier automatisch.

Het tijdstip van verschijning is niet toevallig. Het Syrische leger ruimt het ene na het andere rattennest van ISIS uit en Trump mocht het Pentagon-beleid eens willen veranderen. Dan maar een portie overduidelijk Nepnieuws de wereld in. Want anders krijgen dit figuren als Tulsi Gabbard – een ongeleid projectiel in het Amerikaanse Congres – de overhand en gaat de fel gewenste “regime change operation” in Damascus compleet de vernieling in:

Tulsi Gabbard komt uit Hawaïi. Ook onwettig door Corporate D.C. ingepikt. Wanneer gaat ze daar eens (samen met Amnesty Int. – hihi…) werk van maken? Nou ja – alles op zijn tijd….. Zie:  The Republic of Hawaïi

De moord- en martelpraktijken die het Syrische regime uitvoert in de beruchte staatsgevangenis Saydnaya zijn aanleiding voor Amnesty om de noodklok te luiden. Terecht natuurlijk, maar wij zien met gepaste argwaan altijd de verhalen van de geaccepteerde en politiek correcte instituties tegemoet. Wij hebben graag te maken met keiharde cijfers en afdoend bewijsmateriaal. “Getuigen” blijven in leven zolang ze hun verhaaltjes af blijven steken. Voor de verklaringen van zogenaamde “experts” geven wij geen cent, vooral als ze anoniem blijven.

Uiteraard worden er cijfers en aantallen genoemd en wat voor aantallen!

Sinds het begin van de oorlog in 2011 zijn er volgens de “onderzoekers” tussen de 5.000 en 13.000 mensen zijn opgehangen. Passende plaatjes begeleiden het verhaal en er zijn zelfs simulatiefilmpjes gemaakt om de hersendode westerse bevolking een en ander “in het echt” mee te laten maken. Goed werk van Amnesty, want de Syrische oppositie tegen “het regime” is niet verder gekomen dan 357 executies. Deze oppositie heeft van PR niet veel begrepen, Amnesty wel. Met een marge van 8.000 is een en ander blijkbaar onweerlegbaar bewijs in de ogen van de wereldburger. Welnu, voor ons is deze marge het onomstotelijke bewijs, dat het verhaal van geen kant klopt. Wij willen namen, nummers, feiten en grafzerken. In de internationale media vergeet men voor het gemak dat nieuws iets anders is als propaganda.

propaganda_truthstream.jpg

Deze PR stunt stinkt naar misleiding en heeft als vooropgezet doel een dossier tegen Assad op te bouwen om hem voor het Internationaal Strafhof van Den Haag te krijgen.

Dit nergens op gestoelde rapport gaat ongetwijfeld een eigen leven leiden en weldra zullen er door Assad persoonlijk ook wel een paar gedeserteerde officieren zijn doodgeknuppeld. Het Westen is altijd op zoek naar een Hitler, Amnesty wordt er voor betaald er een aan te leveren. Als het niet opschiet volgt er verder onderzoek en zal blijken dat er meer Syriërs door Assad zijn geliquideerd dan er vluchtelingen zijn. Gewoon een nulletje er achter, kind kan de was doen. In het echte nieuws kom je deze zinsnede veelvuldig tegen:

“….there is one important aspect of the report that Amnesty International lacks . . . … evidence.

Detail.

Wie deze valse promotie-club nog doneert, moet zich na laten kijken. Geen idee door wie, maar het gaat om het idee.

Ook op de Nederlandse TV werd er veel aandacht aan geschonken. De volstrekt onpartijdige en professionele presentator Twan Huys vond het maar onbegrijpelijk dat “die moordenaar voorlopig op vrije voeten blijft” en dat Putin eigenlijk geen draad beter is. Van dit soort klasse-journalisten moeten we het hebben. Ze kunnen zomaar, zonder enig bewijs iemand een moordenaar noemen, gewoon omdat het kan en omdat ze er voor worden betaald. Wat moeten zulke lui een lage dunk van hun medemens hebben, die dit allemaal met droge ogen dienen aan te horen.

Wij gooien het even over een andere boeg voor het broodnodige evenwicht.

In die gevangenis zullen mensen worden omgebracht – oorlogsrecht. Een deserteur is nu eenmaal vogelvrij. Dat denken we ook wel eens van die jonge kerels die “gevlucht” zijn, huis en haard, zelfs vrouw en kinderen in het oorlogsgebied achterlatend. Wat zijn dat voor lamlendelingen? Deserteurs? Het “koninkrijk” is een deserteursparadijs, maar alleen voor “verzetshelden en -heldinnen”.

Dit Amnesty rapport is NEPNIEUWS. Met hoofdletters. Laten ze even wat onderzoekjes doen in het gebied van het IS-kalifaat. Over koppensnellende idioten in Syrië en Irak hebben we deze club vrij weinig gehoord. Of komt dat omdat die worden gesponsord door dezelfde belanghebbenden? Laten ze wat onderzoekjes doen naar de “White Helmets” en uitzoeken door wie ze worden betaald en waarom ze de watervoorziening in stedelijke gebieden saboteren als “humanitaire hulp”.

Zie: http://www.moonofalabama.org/2017/01/usuk-paid-white-helmets-help-blocking-water-to-5-million-thirsty-syrians.html

Het is allemaal eenzijdig geleuter met als enige doel de ondersteuning van de werkelijke macht, welke heeft besloten dat de kaart van het Midden-Oosten moet worden veranderd. Uiteindelijk is de “Westerse beschaving” daar al dik een eeuw mee bezig en gaat duren zolang de voorraad olie en gas strekt.

We zijn natuurlijk niet helemaal op ons achterhoofd gevallen. Rapport Amnesty kan onder de rubriek “Nepnieuws”, waar de stapel waardeloze rotzooi toch al van een enorme omvang is.

Herstel de Republiek.

5 gedachtes over “AMNESTY – TYPISCH GEVALLETJE NEPNIEUWS

  1. gisteravond het bijna avondvullende programma over FAKE nieuws gezien? Ik heb heel even gekeken maar toen PIZZAgate belachelijk werd gemaakt ( notabene door getuigen bewezen dat via “pizza”bestellingen kleine kinderen op de meest gruwelijke wijze werden/worden misbruikt, o.a. door hillary en bill clinton en tal van andere politici en acteurs/actrices) heb ik afgehaakt. Al die mensen die daar aanwezig waren, zijn mede-schuldig aan ondraaglijk lijden van de meest kwetsbaren onder ons en dienen voor een volkstribunaal te worden gebracht. Ik raad de lezers van deze site aan om het boek : “Ander Nieuws, wat het journaal nooit uitzond” , van janneke monshouwer, te lezen. De NOS is één grote FAKE……

    Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.