Bill Gates en de vaccinatie-maffia


Bill Gates, de grondlegger (maar niet heus) van Microsoft – de achterdeurconstructie van de CIA – , moet een van de rijkste mensen zijn, die ooit op deze aarde heeft rondgelopen.

Zijn miljarden heeft hij belegd in firma’s als Monsanto en grote farmaceutische bedrijven.

Bill moet hebben gedacht: “Met Monsanto maak ik de hybride mens via de voedselketen ziek en met vaccineren zogenaamd weer beter of gewoon definitief dood.” Bill heeft geen hekel aan mensen, maar is van mening dat er veel te veel zijn, inmiddels. Overigens hebben we wel een suggestie voor deze bevolkings-expert: geld steken in een castratie-vaccin. Of jezelf en je gezin eerst ruimen om het goede voorbeeld te geven.

Bill en zijn vrouw Melinda hebben 3 kinderen. Zijn voormalige dokter heeft verklapt, dat hij zijn eigen kinderen nooit in heeft laten enten. Dit soort elitaire lieden vertellen ons dus dat we alles wat los en vast zit in onze kleine kinderen moeten spuiten, maar hij is wel goed maar niet gek: zijn eigen kinderen wil hij graag gezond houden.

Van hetzelfde laken een pak als de wonderbaarlijke Steve Jobs, die zijn kinderen verbood achter een schermpje te gaan zitten: “Ik weet wat dat in de hersenen van kinderen aanricht”, aldus deze multimiljardair. Ondertussen lopen er miljoenen mensen rond die beweren, dat het geen kwaad kan. En waarom? Omdat “je er niet meer aan ontkomt….”

Beste mensen: geloof niets en onderzoek alles.

Als de receptuur van een vaccin geheim moet blijven vanwege een patent, dan is er iets goed mis. Dan is er bij wet geregeld dat we niet mogen weten wat er bij kleine ukkies wordt ingespoten. En dan krijg je de meest bizarre verhalen, dat er foetussen en apenhersenen in worden verwerkt.

Het principe van een vaccin is dat je er ziek van wordt om je immuunsysteem te stimuleren antistoffen aan te maken.

Zoals gezegd: niets geloven, alles onderzoeken. Als onderzoek door patenten wordt gedwarsboomd, mogen we ervan uitgaan dat het fout zit.

http://yournewswire.com/bill-gates-doctor-vaccinate/

6 gedachtes over “Bill Gates en de vaccinatie-maffia

 1. Was even niet helemaal bij de les met lezen en dacht dat u dit serieus bedoelde…* Het principe van een vaccin is dat je er ziek van wordt om je immuunsysteem te stimuleren antistoffen aan te maken.*
  Viel al van m’n kruk 🙂

  Like

 2. B & M: hun eigen kinderen willen zij graag gezond houden.
  En gaat het daar nu juist niet om?
  Van het “ikke, ikke, ikke” naar het in harmonie met elk ander samen leven?

  “… jezelf en je gezin eerst ruimen om het goede voorbeeld te geven.”
  Ja, draait het hier niet om? Niet in praktische zin, maar als bewustwording?
  “Zijn voormalige dokter heeft verklapt, dat hij zijn eigen kinderen nooit in heeft laten enten.” Dan is DIT toch het voorbeeld voor elk mens? !

  Is de wereldbevolking in bepaald opzicht niet verdeeld in twee groepen?
  Zij die gewoon mens willen zijn. En zij die menen de baas over de mensen te moeten én te mogen spelen?
  Vinden we in eigen land ook niet van dergelijke, hoog arrogante kwasten?
  We kunnen hen missen, veel meer nog dan kiespijn. Kiespijn, hoe pijnlijk ook, is er nog niets bij. Zij zijn de kankercellen van de samenleving, want met het willen UITROEIEN van zó’n groot deel van de mensheid, roei je de gehele mensheid uit. Een complete afslachting. Juist, begin dan maar met jezelf, indien je meent dat dát het beste voor de mensheid is; goed voorbeeld doet inderdaad immers … (Maar eens zien dan hoe goed dit voorbeeld is, aan de hand van het aantal volgelingen.)
  Wie steken er achter B & M? Welke Micro softers zijn dat?

  Like

  • Nostalgie voor Bill Gates:

   John D. Rockefeller labs and factories in China produced these Typhus vaccines in 1916 by harvesting pus from infected humans, injecting the infectious matter into pig hosts, then mixing the harvested contaminants into chicken egg albumin to be injected into human hosts as a “vaccine”

   Rockefeller’s Revenge

   Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.