Van harte gecondoleerd, Nederland


Vandaag worden we weer eens lastig gevallen met berichtgeving rond het voormalige secreet van Neurdende, thans residerend op uw kosten in het zwaar bewaakte kasteeltje Draeckensteijn in Lage Vuursche.

Waarom?

Omdat 80 jaar geleden Nederland werd verblijd met de aankondiging dat “de monarchie” andermaal was gered vanwege de geboorte van een “prinsesje”. Wát een opluchting moet dat zijn geweest! Stel je voor, dat “de monarchie” zo maar opeens ophoudt…. Waar zouden de Nederlanders zijn zonder “de oranjes”?

Voor de echte orangist moet het dolle pret zijn geweest.

Wat de Nederlanders toen niet wisten, maar wel degelijk hadden kúnnen weten is, dat “de monarchie” door een Duitsche SS-er en een burgervrouwtje uit Soest door copulatie is bestendigd. De echte Oranjes waren al sinds 1702 uitgestorven, wat er daarna kwam mag de naam van “Nederlands koningshuis” niet hebben. Stadhouders en koningen geplaagd door impotentie en geslachtsziekten. Een bonte verzameling Duitsers vermengd met DNA van stalknechten, secretarissen en wie weet wat voor ambtenaren nog meer. Juliaantje van Soest moet de enig echte Nederlandse zijn geweest, waarmee de Zur Lippe Biesterfeld dynastie in het leven is geroepen. Haar “moeder” Paulien heeft 5 miskramen gehad, uiteindelijk heeft de hofkliek maar een ruiltje gedaan na de bevalling. Ook toen was Nederland zo vreselijk opgelucht dat “de monarchie” in stand kon blijven.

Nu zitten we met een complete horde opvreters die hier onschendbaar “koninklijk huis” loopt te spelen. Met een kostenpost van minimaal € 300 miljoen per jaar een van de duurste “royals” ter wereld. Neven en nichten tot in het zoveelste geslacht vreten mee aan de ruif. Onzichtbaar natuurlijk, maar we weten toch dat Defensie naast het officiële budget ook nog een geheim budget kent?

Beatrx_2

Het ouwe besje prinsesje van 80 is multi-multi-miljardair en houdt nog steeds haar smoezelige hand op. “Geef! Anders zwaait er wat en kun je na wat gelekte fotootjes wel schudden!” zal ze giftig sissend haar loopjongetje Markje Rutte toebijten, vanuit huisje Draeckensteijn. En de Nederlander maar dokken, terwijl deze onwettig gekroonde nietsnutten het 10-voudige aan dividenden van Royal Dutch Shell ontvangen, belastingvrij natuurlijk. Maar niet alleen van Shell, deze lieden zitten in alle grote conglomeraten in binnen- en buitenland. Bovendien hebben ze daar nimmer een cent uit eigen zak ingestoken. In ruil voor het feit, dat “het koninklijk huis” haar naam verbond aan ondernemingen als Fokker, ABN-bank NHM, DSM, Unilever, KLM, etc. werd er een pakketje aandelen om niet uitgegeven aan deze patjepeeërs. Omdat ze zelf nergens toe in staat zijn hebben ze een eigen kabinet en een leger aan lakeien voor hand- en spandiensten. Daarnaast wordt het overheidsapparaat te pas en te onpas misbruikt voor hun privé doeleinden, niet in de laatste plaats Defensie. Wat er nog aan parate eenheden rondloopt of vaart moet de zakelijke belangen van deze kliek dienen. Olie- en gas, opium en cocaïne, geldstromen en wapens. Volg de lijnen en zie waar Jan Soldaat en de Jantjes risico voor lopen. Als niets meer helpt, roepen ze de hulp van de door het Vaticaan en The Crown gesanctioneerde onderwereld in. Chantage en omkoping doen veel nuttigs voor deze nitwits en als niets meer helpt zit een ongeluk in een klein hoekje. Een openbare executie van tijd tot tijd doet wonderen.

Wij condoleren de Nederlanders van harte met zoveel rottigheid samengebald in een kliek die onwettig aan de macht is geholpen nadat Napoleon zijn Waterloo had gevonden. Alles en iedereen is onderhorig aan een misdaadsyndicaat, zoals gezegd gesanctioneerd door de werkelijke macht. Alle oppositie via een “parlementair stelsel en de democratie” is futiel en een complete verspilling van tijd. Een giftige slang hak je de kop af, niet zijn staart. Zolang de schappen vol staan met peperdure spullen en goedkope rotzooi, zul je de Nederlander niet horen. De mensen gaan pas piepen als het te laat is, want het volk loopt altijd achter de feiten aan. Vervolgens raken ze alles kwijt aan een elitaire top, deftige mensen, die van de prins geen kwaad weten.

In het Nieuwe Nederland zal de macht uitgaan van het Volk.

Het condoleanceregister hieronder is opengesteld voor blijken van uw medeleven.

 

17 gedachtes over “Van harte gecondoleerd, Nederland

 1. Diep en diep triest. Bij deze betuig ik u allen mijn welgemeende innige deelneming met het verlies,van ons recht om in alle vrijheid te leven zoals we dat zelf verkiezen. Laat er geen enkel misverstand over bestaan dat ik met u mee lijdt.

  Liked by 2 people

 2. Nederland, gecondoleerd met de 80-ste verjaardag van deze Dracula,
  die op een Drakenstein woont en een Groene Draak heeft als boot.
  Nederland, weet u niet dat draken gedrochten zijn uit het rijk der duisternis?
  Zelfs een waxinelichtje was nog teveel voor deze lichtgeraakte prinses der zwarte adel!
  Nederland, word wakker en realiseer u dat een volk zijn koning kiest en niet andersom, zoals in het PLAKKAAT VAN VERLATINGHE zo treffend is geformuleerd.
  Mogen de tijden van Pilips II herleven en moge Dracula
  veroordeeld worden tot een 24-uurs taakstraf aan de Shell-benzinepomp!

  http://www.law.kuleuven.be/web/mstorme/verlating.html

  Liked by 2 people

 3. het is ONvoorstelbaar dat die W(kw)IEBES wordt geloofd met zijn verhaal dat niet de NAM maar de belastingbetaler gaat opdraaien voor de schade in Groningen. De von Amsbergs/Lippe Biesterfelds zullen hem enorm bedreigd hebben omdat zij GROOT aandeelhouders zijn bij NAM/SHELL. Geen CENT van hun dividend mag naar het Nederlandse PLEBS gaan…………..Ik ben verbijsterd door de stompzinnigheid van de gemiddelde NEEEEderlander.

  Liked by 2 people

  • Deze kwiebus mocht aan de bak toen hij zijn handtekening had gezet onder een overeenkomst met een geheime clausule met als doelstelling het 100% afwentelen van de schade op “de staat”.

   Like

 4. Vrij burger in het Nederlandse “koninkrijk”?

  Nederland is – zoals de meeste landen ter wereld https://www.sec.gov/edgar/searchedgar/edgarstatecodes.htm – een bedrijf en staat als dusdanig ingeschreven bij de USSEC te Washington onder de code P7:

  (Zie ook: https://www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?action=getcompany&State=P7&owner=include&match=&start=360&count=40&hidefilings=0)

  En wie is de “eigenaar” van dit bedrijf (met zakelijk adres te Naarden)?
  Alle Nederlanders zijn dus inderdaad slaven. Het door hen geleverde werk is dus slavenwerk (belasting betalen en nog eens belasting betalen).

  Wiie zitten er in het bestuur, management van het bedrijf “de staat der Nederlanden”? Wie zijn zijn handlangers?
  Die kennen we meer dan genoeg bij naam: de meeste [ex-]politici (Mans Timmerfrans, H. van Baalen, W. Bos, R. Linschoten, K. Ollongren, J. D’ijsselbloem (roverhoofdman no.1 volgens een em. hoogleraar), J. Balkenende, M. Rutte, D. Samsom, A. Pechtold, L. Ploumen, F. Bolkestein, R. Plasterk, …. (enzovoort), en daarnaast bedrijfsleiders van KLM, NS, van zorgverzekeraars, multinationals (Philips, …), …

  Ook ministeries en publieke instellingen zoals politiediensten staan bij het (USSEC) ingeschreven!
  In Oostenrijk en Duitsland is dit besef ook doorgedrongen:

  http://www.oesterreich-rundschau.at/staatenbund-oesterreich/fuer-alle-die-es-noch-immer-nicht-glauben-koennen-dass-die-republik-oesterreich-mit-ihrer-polizei-eine-firma-ist/

  Politie mensen zijn dus geen ambtenaren maar eenvoudig medewerkers van een zelfstandig bedrijf. (Hebben zij het recht om iemand “aan te houden”, hoewel zij dat pretenderen?)

  Like

  • Unam Sanctam (US)
   ALLES is bij volmacht eigendom van de executeur testamentair van Godzelf. Deze laatste bestaat uit een bonte verzameling antieke door inteelt geteisterde Arische (witte) bloedlijnen.
   Ieder mens is een bedrijf zodra hij/zij is aangegeven en wordt genummerd.

   Like

  • Beste Bert, de mentaliteit van de adel en andere hotemetoten is moeilijk te vatten voor een normaal mens. Ze wanen zich de eigenaars van de wereld. De wereld is hun bedrijf. Onze mening doet er niet toe. Wij zijn als honden of koeien voor hen.
   Dit is mooi geillustreerd met de Boerenoorlog in Zuid-Afrika. Niemand maakte zich druk om een paar Hollandse boeren, die daar voet aan wal hadden gezet, totdat …. er goud gevonden werd. Toen kwam het Engelse leger om op te eisen, wat in de ogen van hun opdrachtgevers hun eigendom was.
   (Trouwens, de links naar Oostenrijk doen het niet. Ik krijg ‘Zugriff verweigert’)

   Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.