De Oranjes zijn zo slecht nog niet (Deel II)


Nou en of, dat de Oranjes, een edele familie met vrijgevigheid in de genen voor ons Nederlanders opkomt!

Ze lopen voorop als het gaat om de strijd tegen de Oorlog tegen de Mensheid, wat dacht u.

Deze opofferingsgezinde familie van Oranje gaat ons voor in een kruistocht tegen het kwaad. Ook al lopen ze gevaar om door hun soortgenoten te worden opgeruimd, zoals prinsenkind Friso zo netjes is opgeruimd.

Iedere telg van deze hoogstaande familie die tegen hun edelmoedige principes ingaat, worden door henzelf buiten werking gesteld. Of het nu met lawines moet, met auto-ongelukken of met een medisch-psychiatrische behandeling: ze lossen het zelf op, betalen alles uit eigen zak. Zelfs het zo eenvoudige grafje van Friso de Ongelukkige:

grafje friso

U wilt toch nog wat voorbeelden?

En het mag geen nepnieuws zijn?

Dappere telgen van deze strijdvaardige elite-familie stappen in Afghanistan zo een mijnenveld in om te ageren tegen het militair-industriële complex die miljarden verdient aan het produceren van landmijnen. De Oranjes willen daar NIETS mee te maken hebben, integendeel. Ondanks het feit dat ze de kans lopen in een tunnel aan flarden te worden verongelukt.

Ook sparen ze kosten noch moeite om te bewijzen dat chemtrails niet bestaan. De Oranjes zijn constant in de weer om op eigen kosten bewijzen aan te leveren, dat wat we zien slechts zinsbegoocheling en bedrog is. Met eigen jachtvliegtuigen kiezen ze dagelijks het luchtruim om monsters te nemen van verdachte strepen in de lucht.

Ook staan ze bekend als fervente tegenstanders van inentingstrajecten van het medisch-farmaceutische kartel. Ze laten zich zelf al niet eens meer vaccineren en lopen daarmee enorme risico’s aan builenpest of erger te overlijden. Regelmatig komt de natuurzuivere familie in het nieuws met weer nieuwe bewijzen van de onzin van vaccinaties. Sterker nog, ze zijn er zelf het levende bewijs van.

Ook hun hofleveranciers laten ze uitsluitend gifvrij, biologisch-dynamisch voedsel leveren. Daarnaast worden vaak voedselbanken door hen gevisiteerd en voorzien van jarenlange voorraden ten behoeve van hun armlastige landgenoten. Belangeloos en vrijgevig, het is de Oranjes met de paplepel ingegoten en die goede eigenschappen zijn inmiddels verankerd in hun genen.

Ook drinken ze geen druppel water meer uit de kraan, omdat ze weten dat anti-conceptiemiddelen uit hormonen bestaan en met geen mogelijkheid uit gezuiverd drinkwater is te krijgen. Daarom is de kruistocht van de voornaamste Oranje dan ook gericht tegen vervuiling van het wateroppervlak en is hij dagelijks in de weer om betere sanitaire voorzieningen in donker Afrika te promoten én uit eigen zak te betalen.

Nu de hele wereld aan de mobieltjes verslaafd is geraakt en bijna de hele wereld wordt opgeladen met Elektromagnetische Straling door Wifi hotspots, hebben de Oranjes een felle campagne op touw gezet die wijst op de nutteloosheid van wereldwijde dekking met als “collateral damage” een hersendode wereldbevolking. Oranjes willen dat niet, zij willen gezonde en zelfdenkende mensen.

En dan spreken we nog niet eens over hun onaflaatbare ijver om hard- en softdrugs de wereld uit te helpen. Zo snel als hun voorvaderen een opium-imperium hadden opgebouwd, zo snel doen ze dit imperium nu weer van de hand en stellen ze de miljoenen slachtoffers schadeloos.

Alles ten dienste van het volk, alles ten nutte van ons welzijn. Onbaatzuchtig, vrijgevig, betrokken, invoelend en toeschietelijk. Transparant, open, eerlijk en betrouwbaar. Pal voor recht voor allen, niet wijkend als de vijand nadert.

Al hun belangen in het bedrijfsleven doen ze van de hand en de honderden miljarden Euro’s opbrengst worden gestoken in nuttige zaken als het opruimen van gifbelten, het stimuleren van een zelfvoorzienend Nederland en meer.

Altijd staan ze voor hun volk klaar, ook als er geen ramp is gebeurd.

Met een luisterend oor en helpende hand.

Ook blijven ze vragen stellen en bewijzen opeisen over alles wat hun kabinetten onder het tapijt hebben geveegd, of het nu Vlucht MH-17 is, de staatsgreep in Suriname of het vermeende pedo-netwerk wat nog moet worden ontmanteld.

Alles wordt door deze familie in het werk gesteld om zichzelf overbodig te maken, zoals het goede leiders betaamt.

wimlexbozebobo

Bronnen: Top Secret

3 gedachtes over “De Oranjes zijn zo slecht nog niet (Deel II)

  1. Geweldig toch!? En ik weet zeker dat u nog lang niet alles heeft benoemd. Ze doen n.l. ook veel in stilte omdat het niet publiekelijk bekend hoeft te worden hoeveel goed ze allemaal doen. Anders zouden ze bij leven al heilig worden verklaard…en daar houdt deze bescheiden familie niet van.

    Liked by 4 people

  2. Ja, ik las zelfs in een krant een artikel dat onze toekomstige regentes (in noodgevallen ) nu zelfs 5 maanden per jaar over de oceanen zweeft om elke bewoner van deze aardkloot in het “veilige”bankensysteem te krijgen! Dat zij de vliegkosten niet zelf kan betalen snapt elke onderdaan.Daarom helpt iedereen dapper mee b.v. door meer btw op levensmiddelen etc. Maar dan heb je ook wat en was het mogelijk om voor de kwien een luxe badkamer te maken op Schiphol,zodat zij zich kan opfrissen tussen de vluchten door.
    In hetzelfde artikel werd ook prinses Mabel bejubeld,die maar met de oude Soros over de wereld reist om kindhuwelijken tegen te gaan. Wat toch heerlijk dat wij allen weten dat de familie zich zo inspant voor het heil der mensheid.
    Al zijn er dan ook altijd weer wijsneuzen die er over na denken of het wel zo’n goed idee is om Mabel en Soros op kinderen los te laten.Tja …….

    Liked by 5 people

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.