Belofte maakt schuld – maar niet in de politiek


Doodsbedreigingen aan het adres van politici is een verschijnsel van alle tijden.

De vraag is alleen waarom dit zo consequent selectief gebeurt. Een figuur als Wilders doet toch perfect zijn (misleidende)  werk. Aad Kosto heeft toch ook nooit zijn mond open gedaan. Het nieuwbakken kamerlid Thierry Baudet is het meest recente slachtoffer, hij moet nog een beetje in de maat leren lopen en een gewaarschuwd mens telt voor twee.  Pim Fortuyn deed dat in de maat lopen (“De JSF is een uitstekende investering” sprak hij nog kort voor zijn verscheiden) te laat en dreigde bovendien anderen te chanteren met zaken waar ze hem niet meer mee konden chanteren. Omdat hij al had gezegd in bepaalde kringen te vertoeven.

Dan gaat het licht uit.

En vrijwel altijd komt de kogel van links, maar het schiettuig komt vaak uit de politiek correcte hoek. Als de officiële geheime diensten het niet meer kunnen bolwerken, dan moet het ondergronds. Dan wordt de maffiose onderwereld rond het misdaadsyndicaat van het Vaticaan ingeschakeld. U weet wel: “Er is niets aan de hand” (Opstelten). Het kapitaal uit opium gewonnen trekt nu eenmaal een bepaald ondersoort aan die de vuile klusjes op kan knappen. Deftige en voorname families hebben zo hun manieren, snapt u?

Doen alsof….

Lees het bericht in onze eigen krant en schiet er gelijk ook maar op, de redactie daar moet niet naast de schoenen gaan lopen, natuurlijk. Als je wat beweert moet je dat ook kunnen staven, net zoals de leden van “het koninklijk huis” die hun afkomst zo keurig hebben aangetoond…..

https://debataafschecourant.wordpress.com/2017/09/13/politici-met-de-dood-bedreigd-geen-wonder-ken-uw-geschiedenis/