Herstel de Republiek vanaf 27 maart a.s. twee weken uit de lucht

Op 27 maart a.s om 00:00 uur beginnen we aan een traject groot onderhoud van deze website. Dit betekent dat alleen met een wachtwoord van WordPress gebruikers kan worden ingelogged.

Normaal gesproken zijn we dan 7 april a.s. om 00:00 uur weer in de lucht.

Maar aan deze operatie zitten wat problemen. WordPress legt gebruikers steeds stringentere eisen en verplichtingen op, zoals het lichten van je doopceel en allerlei andere controlemechanismen. Mochten we dus aan deze nieuw opgelegde gebruiksvoorwaarden niet kunnen of willen voldoen, dan betekent dit het definitieve einde van Herstel de Republiek. Het kan niet zo zijn dat we ons kunnen laten dwingen (of, zoals WordPress dat noemt: “You will be forced to meet our standards”), om met deze activiteiten door te gaan. Er is een deadline gesteld en die valt op 7 april 2017.

We hebben de indruk dat deze eenzijdige  wijziging in de “gebruikersvoorwaarden” geen algemene policy is, maar geldt voor specifieke websites, waar wij er dan één van zijn.

Een en ander houdt in dat wij dus gewoon worden gecensureerd en wie had dat ooit kunnen denken toen wij op 28 februari 2010 vrolijk en enthousiast aan deze vrij onbeduidende website zijn begonnen. Het hangt ons uiteraard al enkele jaren boven het hoofd. Door het reorganiseren van de site hopen we echter via een omweg aan deze nieuwe eisen te kunnen ontsnappen, maar zeker is dat helemaal niet. In dat geval is het over en uit en moeten we andere wegen zoeken om de Nederlanders te kunnen blijven bestoken met realistisch nieuws, hoewel dat overigens steeds meer begint te lijken op herhaling van zetten. Er verandert namelijk niet veel, de meeste mensen vinden het wel best zo.

We houden u op de hoogte.

Herstel de Republiek

 

 

 

69 gedachtes over “Herstel de Republiek vanaf 27 maart a.s. twee weken uit de lucht

 1. Jammer!!! Het blijkt dat u te goed bent en dat moet ten koste van alles worden gestopt. Er zijn vast meerdere wegen om een aanklacht tegen onze onderdrukkers te vinden. Wij zitten bij Hosting to Go en je hebt alle vrijheid om op je website te zetten wat je wilt. WebCreater is een mooi programma en niet duur. Misschien het proberen waard? http://www.lmsoft.com/nl/

  Like

  • Jee wat k.t man, dit is echt NWO censuur. Betekent wel dat u alles TE goed weerlegt. Die K.lijders krijgen het dus echt Spaans benauwd door hun eigen leugens en daar is al door de eeuwen heen een spreekwoord voor. See you soon, want de waarheid vindt altijd zijn weg.

   Like

 2. Erg spijtig dit te moeten lezen.
  Zeker op een moment waar de dingen goed fout beginnen te gaan.
  Hoe meer ik de kennis die ik hier opdoe met anderen deel, hoe meer commentaar ik krijg negatief te zijn en eens wat vrolijker moet doen, naar de leuke dingen te kijken, (waar dan?) etc.
  Dat is dus hoe we er thans voor staan.
  Massaal de koppen in het zand en de reet in het bankstel.
  We reden eergisteren terug naar het Noorden van Frankrijk, voor een deel off-peage.
  Door schijnbaar lege dorpen, want geen hond te zien, en dat op een zonnige zondag.
  Overal gesloten winkels en cafe’s.
  De mensen verlaten het land, waar men eeuwen lang redelijk onafhankelijk leefde, genietend van wat het land de mensen gaf.
  Thans verkerend in de stadse gevangenissen, zichzelf verschansend in zelf gecreëerde cellen.
  Als je waar-neemt voor wat er werkelijk aan de hand is ben je dus negatief.
  Als je loopt te lachen a la Rutte ben je positief.
  Alles moet en zal naar de kloten geholpen worden en iedereen schijnt het inderdaad wel prima te vinden.

  ”Er verandert namelijk niet veel, de meeste mensen vinden het wel best zo.”

  Dat vond men eind jaren ’30 ook…….

  Ik hoop dat Hdr een nieuwe weg vindt.

  NG.

  Like

 3. Was ik al bang voor, vast een ‘onderknuppel’ bij het ministerie rovershol van Vuiligheid en Justitionele Dwalingen die per ongeluk op HdR is gestuit; u weet wel zo’n ambitieus jonge dienaartje des konings.
  Het verzet werd in 40-45 in en na de oorlog “de nek omgedraaid”, nu probeert ‘men’ het preventief “voor de oorlog”.
  Maar dit is geen verzet dit is een nieuwssite die onafhankelijk van welke partijdan ook, de waarheid en werkelijk feiten weergeeft.
  Maar daaraan toegeven is wel het laatste. Dus of ‘handig aanpassen’ of ‘uitwijken naar andere servers’, die wel privacy en waarheid waarborgen, desnoods in het buitenland. Er zijn m.i genoeg mogelijkheden.
  Van één ding kan @HdR verzekerd zijn: Wij blijven doorgaan de mensen wakker te schudden c.q. trappen 🙂 !

  Er is maar 1 Waarheid, maar 1000-den leugens.

  Like

  • @Allen + @HdR Wel even voor die tijd alle artikelen door “een ieghelijkck” (IEDEREEN) laten downloaden, zodat de vele vele artikelen en boodschappen ‘levend’ blijven en altijd zullen terugkomen.

   Like

   • Ook de e-mailadressen zijn bekend! Gewoon toesturen onder een andere naam omdat admin zich niet bekend hoeft te maken. Zoek 5 mensen die met je mee kunnen denken en verstuur via de mail. Die 5 mensen hebben misschien weer 5 mensen die met hen mee kunnen denken. Ik doe dat al jaren. Ben sinds kort lid van Vleeshoek (Facebook). Je kan daar artikelen delen. Eigenlijk ben ik tegen dit soort media en heb er ook jaren over gedaan maar als je er niets persoonlijks opzet zie ik er niet zo veel kwaad in.
    Er staan ook interessante mensen op die je kunt volgen.

    Like

 4. Inderdaad lijkt H.d.R. heel vaak te prediken voor eigen parochie. Sprekend voor mij zelf, dankzij deze site blijf ik voor mijn gevoel nog een beetje bij mijn gezonde (ongeschoolde, dus niet gehersenspoelde) boeren verstand. Hier heb ik het zeldzame gevoel dat ik niet de enige ben die weigert met het verstand op nul achter de kudde aan door de stront te sjokken. Onbedoeld wellicht, maar toch verricht u daar nuttig maatschappelijk werk mee. Misschien wordt het dan toch tijd voor die “papieren versie” als het op deze wijze niet meer mogelijk is? Het zou namelijk een heel groot gemis zijn als H.d.R. verdwijnt. Hoe dan ook, heel veel succes.
  Nooitgedacht, realisme wordt vaak verward met negatief. Positief, dan loop je of met het verstand op nul….,etc., of je gaat zoals Rutte lachend door het leven omdat je alles aan elkaar liegt en bedriegt en daar ongestraft mee wegkomt. Hij leeft in een voor hem blijkbaar perfecte wereld, die lach is niets anders dan een middelvinger naar ons. Hoewel ik me zelf graag als vreedzaam zie, wat zou ik toch graag die lach van zijn smerige smoel willen slaan.

  Like

  • ….slaan? eraf willen rukken…etc. Lachen is niet altijd uit vreugde en geluk. Zijn lach is gemaakt, nerveus, afleidend, bedriegelijk en bedriegend. De duivelse lach van een serpent waar de gewone men in die striet geen idee van heeft hoe vals, bedriegelijk en vilein.
   Misdadigers kunnen lachend iemand neerknallen, psychopathen kunnen lachend iemand neersteken en/of martelen en idem dito pedofielen kunnen lachend kinderen ja babies misbruiken, martelen, levend villen, opeten! Met dit laatste zal men denken dat ik overdrijf of verward ben, niets van dat al, het gebeurt echt en wel dagelijks c.f. zaak Dutroux, Jimmy Saville, Ierland, England, de VS, waar gebeurt het eigenlijk niet. Psyco paten zitten overal. We hoeven niet eens zo ver van huis, Neanderland zit er vol mee.

   Like

   • Voor wat dat laatste betreft, wat ga je ver weg de grensover. Rutte de pansexueel s het lachende voorbeeld. Koningshuis Fred, Teeven, Joris Demmink, vele anderen uit hun omgevingen. Zelfs mensen waar de grote groep het niet van verwacht, maar die het van hun bek c.q. kop af te lezen is.
    Helaas is feitelijke last hier het element om te beschuldigen, dus beschouwt u bovenstaande maar als ongelezen/ongeschreven.

    Like

 5. Ja,Badluck, dat dacht ik ook toen ik hem daarnet weer zag staan op het Binnenhof,met nietszeggende antwoorden.Toch gaat het hem niet naar de zin.Ik heb het idee dat hij baalt omdat hij minder macht heeft. Het lachje was absoluut geforceerd.

  Dat de censuur zo ver gaat dat deze site moet verdwijnen ! Misschien moeten we een sprookjesboek gaan uitgeven.De waarheid brengen in parabels.

  Ik baal………..

  Like

   • @NG Precies: Billenbergers, gaan voor de NWO bazen(lees: gedrochten) “van Bil”, zoals ze ook in hun vrije tijd(!) doen.
    Gek toch dat regelmatig kinderen (Marianne, Anass, Dascha enz enz enz …….enz) worden vermist en later gezelfmoord vermoord worden teruggevonden, waarbij er steeds ‘geluiden’ en ‘geruchten’ gaan dat de hoogste hooggeplaatstenlaagste van het laagste gestoorde soort in voor hen veel te hoge en zelfs illegale posities daarbij worden genoemd?
    Zou dat gewoon toeval wezen of zijn de kindertjes op van de vluchtende immigranten van bevolkingen in landen die al jaren door ons (VS, NED, ENGL, ISRHEL, etc) worden kapot gebombardeerd??? Moeten er wat nieuwe lichten duistere figuren in politiek en maatsch. leven gechanteerd worden (dat ze geen ziel, geen geweten, geen empathisch vermogen hebbne weten we al) ???
    En wat te denken van de aanslag op koninginnedag 2009 bij de penis ook wel monument genoemd in Apeldoorn, waarbij vlak voor de auto van Karst Tates (tates spr uit teet es = deed het) een agent via zijn oortje het signaal veilig en go kreeg om dom maar met gevaar voor eigen leven (manieheus) langs te fietsen haha
    Zie:

    vanaf 1.00 min!!!

    Kortom Ze schijten op ons Volk !
    Zegt het voort …..Zegt het voort …..Zegt het voort …..Zegt het voort ….. ad lib. tot ad inf.

    Like

 6. Dat vind ik nou zeer triest, deze site is voor mij, het licht puntje in een tijd, dat men steeds meer
  en meer gebombardeerd w0rdt met leugens, manipulatie via tv, media propaganda,s van uit de staat.
  We werden dagelijks overspoeld met hun opgelegde proganda, waar geen vrijheid is om zelf te bepalen, hoe wij willen leven.
  en hoe wij als mens zijnde het leven bezien in alle vrijheid willen waarnemen, ook de individuele zienswijze om de waarheid te achterhalen wordt ons ontnomen.
  We zijn slaven van hun stysteem, nu willen zij ook onze ook het vrije gedachten ontnemen.
  Zodat we geen mensen zijn, maar robot die geprogammeerd zijn in Yes sir .. No sire!

  Dat gaat hun niet lukken, want op een dag zal er geen één netwerk meer werken, alles wat op
  eletrischiteit werkt gaat kapot, de elite rijken zullen die ondergrond zich veilig wanen.
  Hun veilige bunker wordt hun graf😱
  Deze bliksem die op een dag komt, is zo hévig en zo hard!!! Dat het lijkt of de bommen naast
  je ontploffen. Dit is een droom die ik een paar jaar geleden gedroomd had, hier voor nog een
  droom, een heldere stem zei wakker worden! De aardas gaat veranderen!!
  Ik was gelijk wakker, twee jaar later was het via de mede kenbaar gemaakt dat aardas
  een beetje verschoven is.
  Mensen leeft je leven en denkt zoals jij het zelf wilt en geniet zolang het nog kan.
  Wij hier bij h.d.r weten de waarheid, wat een ilusie de democratische stysteem is.
  Voor hún die dat niet willen, zullen krijgen wat zij zelf geoogst hebben.

  Like

 7. Dus wordpress.com moet op straffe van (?) alles wat de RVD niet zint omvormen tot een soort NOS/NPO, dus luisteren en pootjes geven! Een bewijs dat we (HdR) ze wel degelijk raken op zere plekken. Dat kritiek niet wordt geaccepteerd door bepaalde families in dit land weten wel uit het verre en nabije verleden. Velen hebben de lange tengels van die lui ervaren als terreur. Onze kritiek mag nooit stoppen en hoop dan ook vurig dat onze uitlaatklep blijft bestaan! Ik wens onze ADMIN bij voorbaat veel wijsheid en geluk. Tot lezens dan maar! Overigens, ProRepublica heeft hetzelfde meegemaakt, ze hadden iets op de site gezet waar copyright op bestond, en laat dat nou precies de familie von Pedo …eh…Amsberg toebehoren!

  Like

  • Ger – Inderdaad ‘ProRepublica heeft [ ongeveer] hetzelfde meegemaakt.’
   Toen ik de mededeling van Administrator las, kwam er van alles weer boven borrelen. Ook woede, vanwege het onrecht dat ProRepublica is aangedaan. We hebben er samen veel energie en tijd in gestoken om te redden wat er te redden viel, maar we hebben het onderspit moeten delven.
   Er is nog van alles te lezen over die zaak op de site van ProRepublica.
   http://www.prorepublica.org/colofon.aspx

   Ik ben toen ook naar Londen geweest en heb daar contact gemaakt met de Engelse Republikeinse club.
   Het was een heel leuke tijd!
   https://www.republic.org.uk/

   Attie, wellicht herinner jij je het ook nog wel?

   De penningmeester van prorepublica, Michel van de Sande, 10 januari jl, overleden.
   Het was een heel fijne man om mee samen te werken.

   Van harte hoop ik nu op een goede afloop !!

   Groetjes
   Pauletta

   Like

 8. Margaret,dat is interessant,die droom van jou. Precies hetzelfde heb ik te horen gekregen van een Javaanse helderziende. Hij voorspelde mij de kanteling van de aardas.En hij zei: 2 keer zelfs. De eerste keer komt hij met een schok in een andere baan en dan na geruime tijd kantelt hij weer terug. Je snapt dat alle door mensen bedachte constructies en uitvindingen verloren gaan. Een wereld zonder electriciteit,ook al is het een betrekkelijk korte tijd,is rampzalig. Nederland kan zelfs geen 2 of 3 dagen meer zonder.Te bedenken dat in 1900 alles nog op rolletjes liep op de ouderwetse manier. Het kolenkacheltje en de olielamp.

  Voor het voortbestaan van de nieuwsbrief HdR zie ik maar één oplossing. Een oude stencilmachine op de kop tikken en draaien maar. En zolang er nog post wordt bezorgd………

  Like

  • ”Voor het voortbestaan van de nieuwsbrief HdR zie ik maar één oplossing. Een oude stencilmachine op de kop tikken en draaien maar. En zolang er nog post wordt bezorgd’

   Of, een ontelbaar aantal cpy sites maken met legio sleutelwoorden voor de zoekmachines, zodat er meer mensen bereikt worden.?
   Ik ben absoluut geen IT-er, ( en wil dat ook niet worden), maar de kracht van het internet lijkt mij goed bruikbaar de boodschap te verspreiden.
   Van mij mag de stroom nu uitvallen, een algehele reset van het werkelijke leven op Aarde.
   Hier op de boerderij zal alles gewoon gewoon doorgaan, we zijn daar reeds op voorbereid, niet uit noodzaak, maar vanuit de bewuste keuze reeds zo te leven.
   Het zal de mensen terug naar elkaar brengen, men zal weer gaan beseffen dat onze enige taak is om samen te leven en te werken.
   En als dat niet gebeurd vanuit de bewuste keuze, dan maar vanuit de noodzaak.
   De stekker uit de virtuele wereld trekken lijkt mij nog de enige oplossing.
   Want we zijn met zijn allen in een fake wereld terecht gekomen waarin creatie ondergeschikt is geraakt.

   Stay Human,

   NG.

   Like

  • Mond op mond waar nieuws
   Het lijkt g…domme sorry potverdomme “1984”van Georg Orwell wel!
   In het uiterste geval gewoon Mondeling doorgeven. Kun je er nog de nodige uitleg bij geven ook.

   Overigens zijn er meer sites zelfs op .nl die gewoon keihard de waarheid het tuig in het gezicht blazen.
   Ik zou zeggen gewoon uitwijken naar een site in Rusland of waar dan ook, waar de anonimiteit wel is gewaarborgd.

   Like

 9. Ja Pauletta,ik weet nog hoe ze ProRepublica te grazen hebben genomen. Daarvoor was het fijn om daar te schrijven;daarna werd het moeilijk en liep het lezersaantal terug. Ook het blaadje De Hofleverancier verdween. Ik vond het merkwaardig dat dit meteen gebeurde nadat er een recensie over het boek Bernardgate van Ton Biesemaat was verschenen. Misschien te veel waarheid op een kluitje. Het “volk”zou eens wakker kunnen worden.

  Like

 10. Mensen het is weer raak! Er moesten weer (slacht)offers vallen …

  London terror attack: Special coverage

  22 maart 2016 – Brussel – 22maart 2017 – Londen

  Like

  • 22 staat voor het voortzetten van veranderingen en een nieuwe wereld creëren.
   Binnen de tarot is kaart 22 de Dwaas (leerprocessen), maar de de 22e kaart is de Wereld.
   Het getal 2 staat voor het gevoel, de intuitie, voor mystiek en verbeeldingskracht, 2= de vrouw, de hogepriesteres (Tarot).

   Getal 22-personen proberen de wereld een beetje beter te maken. Het is het getal van hen die veel bereiken.
   Positieve kwaliteiten:
   Zij zijn fantasierijk, gereserveerd en ontvankelijk, zoeken evenwicht en harmonie en bezitten een innerlijke kracht. Het zijn krachtige, goed organiserende, invoelende en logisch denkende, hardwerkende mensen die grote projecten op zich nemen. Zij zijn loyaal, optimistisch en soms genereuze weldoeners.

   Negatieve kwaliteiten:
   Zij hebben vaak te maken met pessimisme en een minderwaardigheidscomplex. De cynische en destructieve 22 maakt zijn werk meestal niet af. Soms zijn zij zelfzuchtig en manipulatief. Onstabiele getal 22-personen kunnen wrede en fanatieke tirannen zijn
   zo ook 22 en 33. Dit zijn heilige getallen.

   NG

   Like

     • Kijk eens naar de achtergrond. Op de eerste foto is ingezoomd en de mensen op de voorgrond liggen op dezelfde plaats. Fototechnisch kan dat niet.
      Voorbijganger op de eerste foto loopt de andere richting op als op de tweede foto. Wit papiertje van de eerste foto is bedekt door “iets” roods. Streepje bloed? onder de voet van het slachtoffer is verdwenen.

      Like

    • 5? Ezra,
     Ik zie aan de lichtval al dat ze niet op hetzelfde moment gemaakt zijn.
     En die Big Ben, da’s toch ook een soort van gedenknaaald, obelisk.
     Het wemelt er in Luik ook van, op oude gebouwen zie je overal het alziende oog.
     Was een paar jaar geleden ook wat te doen.
     Mijn lief besloot op het laatste moment niet in die straat te gaan lunchen met haar vriendinnen.
     Effe later was het shitty daar, ook weer zo’n vaag verhaal omtrent de dader.
     Als ik het me goed herinner heeft Admin er toen ook een artikel aan gewijd, maar ik kan nie meer in het archief hier.
     Waarom eigenlijk niet?

     Chaos wordt op deze manier express opgewekt.
     Mensen worden raar van dit soort berichten, en da’s precies de bedoeling.
     Want alles is er op gebaseerd de mens het onmogelijk te maken om weer in verbinding te komen met zijn oorsprong zodat hij weet wat hij hier te doen heeft.
     Vandaar al die zombie’s om je heen.
     Da’s namelijk de bedoeling van het hele spel.
     En ondertussen zijn wij hier inmiddels de nutcases geworden.
     Men weet namelijk het verschil niet meer tussen realisme en negativiteit,

     Goed bedacht.

     Vandaar dat alles andersom is.
     Maar de meesten zien dat niet meer.
     Ik begrijp wel waarom, hoe dat zo gekomen is.
     We duiken er hier ook bovenop, met onze meningen etc.
     En daarmee voeden wij het ook met onze energieën.
     En dat weten ‘ze’, daar doen ze het juist allemaal om.

     To suck.

     Vandaar al dat gesodemieter met onze kinderen.
     Vaccinazi’s etc.
     Het gaat allemaal om het stelen van levenskracht, dynamis.
     Vandaar dat alles vergiftigd wordt wat U gezond zou moeten houden.
     Water, eten, geneeskunst, woningen, alles.
     En als je er iets van zegt, ben je negatief.

     Well done.

     NG

     Liked by 1 persoon

    • Let vooral op die 2 wandelaars die erlangs lopen zo van: Gossie alweer een paar dooie, het gaat nu wel vervelen hoor. (haha, excusé eh sorry). En die man in die grijs dwarsgestreepte jas die op 1e foto van een afstandje kijkt zo van: Watte krijgenmenou? En op de 2e foto zich over wel 5 mensen buigt (allemaal bezig met hartmassage en mond op mondbeademing; welomstebeurt he) zo vragend van: en! ken ik hellepe misschien?
     (Hi, people can i help maybe?)

     Like

   • Vreemd verschil in de perspectieven op beide foto’s.
    Kijk eens naar de achterliggende gebouwen, het verschil in afstand etc.
    Gezichtsbedrog??

    NG

    Like

    • Hé Ng, is inderdaad achterlijk, dat verschil in perspectief.
     Maar waar maken we ons eigenlijk druk over? Toen ik uit mijn werk kwam en las over een “terroristische” aanslag en vernam, dat het WEER een simultane affaire was, wist ik genoeg, en hier toch eigenlijk iedereen. Niks nieuws onder de zon, en weer knap bezuinigd op Hollywood bloed.

     Like

   • Foto beneden was nog niet klaar te vroeg gemaakt, foto boven is OK die komt morgen in de krant.
    (zie bloed bij voet en goot)
    Maar hoeveel van de massa de kudde, zal ik maar zeggen trappen hier niet in ooooo ooo ooo wat erreg voor de slagtoffers. Zeker als die er zijn , dan bijdeze mijn welgemeend medeleven en respect voor al deze onschuldige mensen.
    (…maar volgens mij zijn al deze mensen hier op die foto schuldig en medeplichtig aan het bespelen van de bevolkingen van alle landen in europa en de rest vd wereld, dus minimaal de qiui na ja iets met kieljo en tine…)

    Like

 11. A’dam, Rome en Vaticaan, nou nee hoor, die doen braaf mee met alle elite plannetjes, dus die worden geen slachtoffer, net als israhel. Bij die laatste was ook wel iets vaags, maar zooooo doorzichtig, dat de media het er niet lang over had.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s