Kamerverkiezingen: Opkomstpercentage 80%??

Treurige ontwikkeling. Slechts 20% van de Neederlanders boycot de verkiezingen.
Als de cijfers kloppen natuurlijk, wij kunnen dat niet controleren en verifiëren.

Iedereen die heeft geroepen, dat de mensen nu toch wel aan het wakker worden zijn, kan gevoeglijk worden beschouwd als een slaapwandelaar.

Mocht u denken, dat in dit oligarchische “koninkrijk” waar de democratie zo hoog in het vaandel staat, mensen ontwaken, dan komt u van de koude kermis thuis. Mensen kiezen voor zekerheden en gangbare opties. In een interview lazen we eergisteren nog, dat een jongedame vond dat ze verplicht was te gaan stemmen, omdat ze het recht wilde hebben later te kunnen klagen.
De omgekeerde wereld.
Iedereen die heeft gestemd – en dat zijn er deze keer nogal wat – moet vier jaar zijn bek houden. De 20% die normaal nooit stemde heeft zichzelf thans ook uitgeschakeld door zijn mening uit te besteden aan rijkslobbyisten.
Gisteren zagen wij in een niet al te florissante buurt mensen naar het stemlokaal sjokken en het leek alsof ze daar iets gratis af konden halen.
Zoals bij de voedselbank ook alles gratis is.
Burgemeesters die op gemeente kosten limousines huren om kindertjes die voor het eerst “mogen” stemmen een lift naar het stembureau te geven – het is echt waar…..

Beste mensen, de sociaal-economische nood is dan misschien wel hoog gestegen, maar als 80% van de Nederlanders stemt op dezelfde inteeltkliek die alle problemen heeft veroorzaakt om ze ook weer op te lossen, dan verdienen ze ook niet beter dan de ongevraagde belangenbehartiging door het maatschappelijke uitschot wat zich “politicus” noemt. Maatschappelijk uitschot, ja, u leest het goed. Je wordt pas politicus als alle andere mogelijkheden tot maatschappelijk functioneren zijn opgedroogd. U moet het zien als een docent Nederlands. Die heeft ervoor doorgeleerd om andere docenten op te leiden die dan weer de volgende lichting docenten opleidt. En maar klagen, dat er te veel zijn.
Probleem is alleen, dat wij met dit uiterst domme gedrag automatisch worden afgestraft. Stemmen is niet alleen dom, maar ook nog a-sociaal.

Gelukkig mogen wij nog praten of meningen uitdragen. Zij, de stemgerechtigden mogen dat dus voorlopig niet. Mochten ze iets te klagen hebben of boos zijn dat ze hier niet kunnen mee-discussiëren, dan is dat jammer.  In dat geval sturen ze de rijksambtenaar maar, aan wie ze hun weldoordachte mening hebben overgedaan – de sukkels.

Herstel de Republiek
De Bataafsche Republiek is er al.

18 gedachtes over “Kamerverkiezingen: Opkomstpercentage 80%??

 1. Tja….en als het ” kabinet ” straks rond is word het beedigd door een ongekozen Koning die zelf niet gestemd heeft….haha..Kamerleden die dan zweren / beloven …trouw aan de Koning..

  Like

 2. ik geloof er NIETS van, van die opkomst. ALLES wordt gemanipuleerd. Wilders heeft waarschijnlijk achter de schermen tegen rutte gezegd : blijf jij maar , ik heb er geen zin in, véél te hard “werken’ en dan kan ik niet meer te keer gaan tegen alles wat tegen mijn zionisten-vrienden in gaat. WAT een land, ben blij dat ik er niet meer woon. STEMMEN op de personen die je de armoede injagen……….

  Like

 3. kunnen we geen tribunaal oprichten voor al die stemvee, die dit mogenlijk heeft gemaakt zodat de slavernij nog verder gaat? Je moet toch braindead zijn ls nog gaat stemmen? Je hebt nl 2 referenda’s gehad volk zegt NEE, hun masters zegt: fuck het volk , wij heben eigen agenda en we doen JAAAAAAAAAAAAAAAAA. Als je dan nog n die tijd intrapt sorry je bent mededader en dus verantwoordelijk

  Like

 4. Een democratie? Zolang een ongekozen persoon de dienst uitmaakt in Nederland is hier geen sprake van. Er zijn 150 tweede Kamerleden waarvan slechts enkelen geen trouw hebben gezworen aan de (nep)koning. Op het moment dat een nieuw lakeien-kabinet de eed aflegt bij de van Amsberg familie pleegt men verraad tegen de eigen bevolking, en dient enkel het belang van de van Amsberg familie.
  Uit: http://volkstribunaal.net/ Het koninkrijk is al illegaal vanaf het moment dat het is opgericht. Dit is niet met instemming van het volk geweest, maar is met geweld afgedwongen bij de oprichting. Wat nog rechtsgeldig zou zijn is de Bataafse Republiek, die nog is gebaseerd op mensenrechten. Elke monarch die zijn volk niet dient is een misdadiger, omdat hij de mensenrechten daarmee schendt. Elke burger die een onrechtmatige koning dient is tevens een misdadiger, omdat hij criminele activiteiten (financieel) ondersteund.
  In de meidagen van 1940 is ons koninklijk huis gevlucht en heeft daarmee volgens de grondwet afstand gedaan van de troon. Na terugkomst in 1945 zijn ze gewoon weer gaan zitten zonder dat er eerst (grondwettelijk verplicht) een volksraadpleging heeft plaatsgevonden wat we nu een referendum noemen. In feite zijn dus alle kabinetten ná 5 mei 1945 illegaal en ook vonnissen door onze “rechtspraak” in naam der koning of koningin eveneens illegaal en onwettig tot op de dag van vandaag. Dit is o.a. de reden waarom onze politici zo graag 100% af willen van onze oude grondwet en opgaan in een Europese grondwet.!!! Indien er juristen onder deze lezers zijn, graag commentaar of en hoe ze dit alreeds gerepareerd hebben.
  Ambtenaren en rechters die hebben meegewerkt, of meewerken aan onrechtmatig handelen vervolgen en persoonlijk, ook financieel, mede aansprakelijkstelling voor alle schade. Leve de Republiek!!

  Like

  • Juist geformuleerd.
   Zolang het juridisch kartel in deze rechtstaat een privilege geniet, zal niemand uit dat circuit ook maar één woord anders uitbraken.
   Het verdient zo goed voor zo weinig. Lief zijn voor elkaar in rechtzalen en erbuiten. Doet men moeilijk, wordt men desnoods geliquideerd, maar zeker geroyeerd.

   Like

 5. Of de cijfers kloppen kunnen wij inderdaad niet controleren en verifiëren. Gebaseerd op eigen ervaring met landgeneuten is het niet onmogelijk dat we hier over nu eens niet voorgelogen worden door de msm. Wat ik wel weet, omdat ik er via familie en kennissen aardig wat ken, Neederlanders die overgestapt zijn op een ander slavengallei met een andere meester, omdat ze zich hier niet meer thuis voelden. Vervolgens dan wel even fijn hun stem uitgaan brengen op die ontaarde parasieten in Den Haag. Zal me er verder maar niet over uit laten wat ik ze toe wens, het zou voor de meeste lezers te schokkend kunnen zijn.
  Nog even over die vermeende 20% die de verkiezingen geboycot heeft, schat in dat hooguit 5% hier bewust mee bezig is, de rest interesseert het allemaal zo wie zo geen ene moer.

  Liked by 1 persoon

  • ik vindt idd ook dat stemmers die masters selecteren en dat niet puur voor hun zelf maar dat opleggen aan mensen zoals jij en ik best opgehangen mogen worden. Zij prediken geweld ze wilen nl dat ik betaal voor de dingen die zij willen dat ik hun regel gehoorzam onder dreigine van afpersing boete etc en ik kan voor victumless crimes opgesloten worden omdat ik volgens hun mening strafbaar kan zijn. En ik wordt gedwongen om hun illigale kreunghuis te onder houden gratis voor te werken dat heet slavernij. Die vieze nsb’rs worden ook nog trouw aangezworen. Dus ophangen is eigenlijk mischien wel te vriendelijk , hebben we nog wat speeltoestellen uit de middeleeuwen?….Het zou nog steeds zelfverdeiding zijn, we hebben immers ( als ik voor mezelf praat meer dan 10 jaaar voor bepaalde zaken , maar de meeste zaken al meer dan 30 jaar) via rede op hun gedrag gewezen?

   Like

  • Zegt mij al genoeg, dat mensen gewoon wegliepen en hun stempas achterlieten, toen bleek dat er geen stembiljetten waren, en dat vreemd genoeg op het platteland?Riekt naar bedrog\?

   Like

 6. Van deze verkiezingen begrijp ik niets meer. Dat de pvda zoveel verliest terwijl de nog grotere leugenaar/bedonderaar Rutte weer de grootste partij wordt. De pvda is dus afgestraft omdat ze een Judas-rol hebben gespeeld de afgelopen 4 jaar.Maar dat Rutte de sjoemelaar bij uitstek,die iedereen stroop om de mond smeert,van Libelle-vrouwen tot scholieren tot “zijn kloning”en diens Mutti en diens Weib,er in slaagt om de grootste te worden.
  Helemaal beroerd word ik dan van het feit dat de VVD de grootste is geworden in de in elkaar gezakte plumpudding Groningen. Juist in het epicentrum van de aardbevingen. Nu heeft heel Nederland toch via tv e.d. kunnen zien hoe die burgers daar gedupeerd zijn,hun leven ondraaglijk,hun huizen onbewoonbaar en onverkoopbaar en het minimale bedragje door de NAM beschikbaar gesteld,gaat voor 90% naar taxateurs en commissies die de taxateurs weer volgen etc. Kennelijk is dat dan alleen maar om je blauw te lachen bij Lubach en vervolgens op de VVD te gaan stemmen.Waarvan de vooraanman met de pinokkioneus weer dik bevriend is met Lady Shell en Heur bedenkelijke vriendjes op Justitie en zo. Het ministerie van de verloren briefjes en zoekgeraakte agenda’s en zo.

  Dat de uitkomst verkiezingen zo snel bekend is,zal wel paranormaal zijnAls je altijd maar naar “normaal”zijn streeft, dan ontaardt dat kennelijk in paranormaal.
  Het immer frisse uiterlijk van de “premier”begint iedereen op te vallen.Zelfs 2 uur in de nacht,of na lange reizen en lange vergaderingen. Dat is het privilege van een premier, een wondermiddel dat op pept.Zal wel duur zijn.Voor gewone stervelingen niet bereikbaar. Het maakt hem in elk geval heel vrolijk,bijna hilarisch.

  Het is te hopen dat bij welke “formatie ” dan ook, er een verstandig persoon opstaat die als voorwaarde stelt dat Justitie niet meer bij de VVD wordt ondergebracht.Is niet vertrouwd !

  Like

 7. DENKers hebben nogal geronseld! Doch DENK ik, dat VVDers immens geronseld hebben.
  Iets is er aan de hand. Ook dat percentage uitgebrachte stemmen ligt zo verrekte hoog.
  Ik DENK dat lynxe partijen redelijk kunstmatig gevoed zijn en extreem rechts (VVD) gigantisch kunstmatig gevoed is geworden tijdens de verkiezingen op 15 maart jl.
  Voorwaarde was, 1x PVV stem eruit, 1x stem naar keuze erin.
  Niemand gaat mij vertellen dat al die stembusfraudeurs eerlijkheid bovenaan hebben staan indien het PVV eliminatie betreft.

  Like

 8. Zeker Fraude nu Rutje ook nog zijn verontschuldigingen gaat aanbieden aan Erdo. kwam net op het goede moment dat bezoekje van die ministers uit Turkije. Wat een timing!! Daar hebben ze toch lang over moeten nadenken, en al het volk trapt er weer voor de zoveelste keer met hun grote voeten in.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s