Erdogan kent zijn geschiedenis niet?

Laat dat dan maar even aan ons over, we zijn gewend lange verhalen kort te houden. Zoveel duidelijker, zoveel beter. Alle politici liegen dat het gedrukt staat en Erdogan is daar één van.

Hij speelt het spel waarschijnlijk voor de bühne met Mark (Bilderberg) Rutte om populist Geert Wilders buitenspel te zetten. (Bilderberg) Aboutaleb leeft zich uit tegen de Turken in de wetenschap dat hem niets zal overkomen zolang hij de Bilderberg regels hanteert. Deze poppenkast is over een paar weken al weer vergeten. Het gaat nu even om de stembusgangers die Gekke Geertje hun kostbare stem willen doneren: “Kijk es, ik kan ook hard optreden tegen mijn vrinden in Ankara, hoor!”

Maar we willen toch even de geschiedenis in om aan te geven dat Erdogan net doet alsof hij niet weet waarover hij het heeft als hij de term “nazi-staat” en “bananen-republiek” in de mond neemt.

Aboutaleb pareert de aantijgingen door zich als burgemeester van een in 1940 platgebombardeerde stad Rotterdam op te stellen. Op 14 mei 1940 werd de zwaar verdedigde en helaas niet geëvacueerde stad Rotterdam door nazi-bommen verwoest. De meningen zijn nog steeds verdeeld of deze aanval op “burgerdoelen” in de stad nu wel of niet een oorlogsmisdaad is geweest. Of sterker nog: of het zich verschansen van een reeds verslagen leger in en rond civiele installaties (in Rotterdam) eveneens wel of niet een oorlogsmisdaad is geweest. Voor hetzelfde geld gokte de legerleiding er op dat de Duitsers het bombarderen van burgerdoelen toch niet zouden aandurven. De redenatie van de huidige Nederlandse politici berust dus op drijfzand, als wij er zo makkelijk doorheen kunnen prikken, waarom zouden de Turken dat dan niet kunnen? Ze (de Turken) kennen hun geschiedenis drommels goed.

Echter ruim een jaar ná dat bombardement, op 8 juni 1941 gebeurde er iets, waarmee Erdogan zijn veel te grote mond kan worden gesnoerd.Het aan te voeren bewijs is nogal hard.

germany-hitler-turkey

On 18. June 1941, German ambassador Franz von Papen and Turkish Foregin Minister Şükrü Saracoğlu signed the German-Turkish Friendship Treaty in Ankara

 

Op die dag namelijk werd er een overeenkomst tussen Turkije en Nazi-Duitsland getekend om elkaar niet aan te vallen. Een alliantie tussen de erfgenamen van de Ottomanen en Hitler Duitsland. Duitsland en het Ottomaanse Rijk zijn traditionele bondgenoten, met twee gemeenschappelijke vijanden: Griekenland en Rusland – residuën van het oude Byzantijnse Rijk.

Dus Erdogan valt hiermee in zijn eigen zwaard.

Vreemd dat Rutte c.s. niet over dat Nazi-Duits-Turkse associatieverdrag begint.

Of over de Armeense genocide, om het nog iets spannender te maken.

Of de etnische schoonmaakoorlogen tegen de Pontische Grieken toen de Armeniërs op waren….

Of de Assyrische christenen die systematisch door de Turken werden uitgeroeid?

Dubbele nationaliteit? De Nederlandse vervalt op het moment dat iemand onder de wapenen van Nazi-bondgenoten wordt geroepen, dunkt mij.

Hoe moeilijk kan het nog zijn.

Herstel de Republiek

26 gedachtes over “Erdogan kent zijn geschiedenis niet?

 1. Rutte heeft vervalste geschiedenis gestudeerd en niets bijgeleerd. Hoe kan je nu een land regeren en niets van zijn echte geschiedenis weten.

  Like

 2. Rutte weet de geschiedenis wel, want het Nederlandse volk moet dom blijven.
  Merendeel zijn Nederturken van 4e generatie, voelen zich meer turk dan Nederlander!
  Dat laten zij zien met hun vlaggen, en de vernielingn die zij achterlaten, dit soort tuig moet men
  het Nederlandse burgerschap ontnemen en over de grens zetten.
  Het is ook van de gekke dat kabinet leden dubble paspoorten mogen behouden.
  Buiten dat vond ik het hele gebeuren een grote show van het kabinet, ook dat debat met Rutte
  en Wilders vandaag, heel nep, geen ene felle discussie, wat normale show voor de verkiezingen is.
  Geert likte meerder malen z,n lippen en ontweek meerdere malen de blikken van Rutte.
  Het is of die twee een pact met elkaar hebben gesloten, wat vast zeker zal zijn.

  Like

  • Margaret het zal me niet verbazen dat ook hier weer Dart Soros achter zit. In Nederland wordt hij er natuurlijk niet uitgeschopt.

   Dat Mark Rutte zijn geschiedenis wél kent betwijfel ik zeer. Universiteiten zijn hersenspoel-instituten. Ik weet waarover ik het heb omdat ik het van héél dichtbij heb meegemaakt. Mensen die wat sadistisch zijn aangelegd en naar b.v. de medische faculteit gaan, kunnen daar gemakkelijk de satanische kant op gaan. En dat gebeurt regelmatig! Het zal me ook niet verbazen dat op een geschiedenis faculteit de waarheid niet vertelt wordt gewoon omdat er onvolledig onderzoek gedaan is en dat men veel zaken niet weet. (Bijna) alle universiteiten staan onder invloed van de Rot(h)schilds en Rockefailures. Pas de laatste jaren komt aan het licht welk plan meer dan 2000 jaar geleden is gesmeed. Tot nu toe heeft men zijn gang kunnen gaan maar daar komt een einde aan gewoon omdat alles zichtbaar wordt. Er komt nog veel meer maar alleen in Nederland lees je daar summier over omdat inderdaad mensen dom gehouden moeten worden. Ook wordt de berichtgeving verdraaid.

   Like

 3. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opvallende nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 4. Dat dit vooringenomen verkiezingsretoriek is waarmee R. zich denkt te kunnen bedienen is ongetwijfeld aan te nemen, maar het niet-stemmers-volk moeten eindelijk toch ook eens serieus genomen worden?
  Wie gelooft nou die verspillende zogenaamde verkiezingshype?

  Like

 5. Turken hebben op geen een bevolking genocide gepleegd, als dat waar was zou je met harde bewijzen komen, heb je ze? Nee! Zo dus, maar praat eens over de Genocide op Indianen van laatste 400 jaar op wel meer dan 100 miljoen mensen, van de Fransen die miljoenen mensen hebben vermoord in Afrika of in Australie of Azie en Nederland in Indonesia? Dat was GENOCIDE! Barbaren! Lees hier de ”Externe invloed” https://nl.wikipedia.org/wiki/Tachtigjarige_Oorlog en nog meer, stelletje Nasi Ballen!

  Like

  • Als het je hier niet bevalt waarom blijf je dan in Nederland. We hebben niet veel zin in mensen die zich niet kunnen gedragen. Nederland is zo langzamerhand een vergaarbak van mensen geworden die niet het beste met ons voor hebben. Wij willen onze nationaliteit en alles wat daarbij hoort niet kwijt. Als ik in een ander land ben dan ben ik daar te gast en gedraag me netjes en houd me aan de gebruiken van dat land.

   Like

  • Geen verkeerde gebeurtenissen, die niets met genocide hebben te maken, erbij halen.
   Wie waren ookal weef helemaal tot in India door gedrongen en hebben overal dood en verderf gestrooid op de weg daar naar toe, terwijl zij er ook niets te zoeken hadden dan allen het hoe heet dat rijk ook al weer trachten onmetdlijk uit te breiden? Uiteindelijk is daar niets van overgebleven bijna. En wat er van is overgebleven stelt ook geen fuck voor bijna.

   Like

  • Goeie vraag. Ik denk dat wij vele Turken moeten onderhouden. Het blijft een gedonder met die paspoorten. Mijn moeder heeft er alles aan gedaan om Nederlandse te worden. Zij is hier naar toe gevlucht en wilde hier wonen en werken. Ze heeft het zo goed gedaan zodat je niet meer kon horen dat ze uit Duitsland kwam. Wij kinderen hebben haar goed nederlands leren praten.
   Ik wil nog zeggen dat ik niets tegen andere bevolkingsgroepen heb, mijn beste vrienden komen uit Suriname met lang rastahaar. Ik ben in mijn hele leven nog niet vaak mensen tegengekomen met zo’n heldere kijk op het wereldgebeuren. En de liefde die die mensen nog voor een ander hebben en is momenteel best teleurstellend op deze wereld.

   Like

  • Goederenbelasting, hoog tarief omzetbelasting veelal in Turkije. Zelfs de onderbroeken die men draagt zijn nog turks.
   Eerste levensbehoeftenbelastingen komen indirect ook in turkije terecht.
   Alleen loonbelasting welke wordt ingehouden op hun uitkeringen vloeit hier de schatkist in.
   Dus hetgeen zij de Staat hier kosten daarvan vloeit 8-10% van terug in de vorm van belasting.

   Like

 6. Deze opwinding tussen Erdoğan en Kutte is er eentje uit het boekje.
  Net voor de verkiezingen in NL laat die rat Rutte zien dat hij zogenaamd het belang nederland tegen elke prijs verdedigt.
  Erdoğan daarintegenlaat zien dat hem er alles aan gelegen is om goed voor zijnvolk te zijn.
  Straks, na 15 maart en ergensedio april (turks referendum) kruipen die twee heerlijk tegen elkaar aan en knuffelt men onder het genot van europese miljarden weer verder.
  Rutte en heel nederland weet dat leugens nu niet meer helpen.dus daarom maar immense theatrale show opvoeren.

  Like

 7. ‘Ieder nadeel heb z’n voordeel’.
  Dumpen, dat Turkije – streep door de annexatie van de EU door Turkije (lidmaatschap EUSSR). Nu niet, nooit niet. (Tegelijk rekenen we ook af met nazi-Juncker, de architect van de uitbreiding met Turkije).

  Wat ie zegt, is hij zelf. Jarenlang (clandestien) de olie van IS doorgevoerd naar de wereldmarkt. Jarenlang nieuwe jihad-rekruten vrije doorgang gegeven naar de slachtvelden van Irak en Syrië.

  De Turkse dictatuur werkt militair nauw samen met de regisseurs van de koppensnellers in Syrië.
  “According to Reuters, Erdoğan set up a secret base with Saudi Arabia and Qatar to “direct vital military and communications aid” to Syria’s opposition from a city near the border.

  Met de aanvallen op de YPG schiet Turkije op de NAVO-coalitie tegen IS. Ergo, Turkije steunt IS, de terroristen.

  “De schaduwregering van Turkije vormt een acuut gevaar, niet alleen voor de Turkse democratie, maar ook de buurlanden en NAVO-partners, aldus deze Am. analyst: https://www.sott.net/article/318256-US-proxy-terror-armies-re-branded-as-moderates-All-part-of-Plan-B-in-Syria

  De Turkse dictator doet een propaganda toer door EU-landen waar de Turkse staat een groot netwerk van subversieve Turkse organisaties heeft opgebouwd – n.b. om propaganda te maken voor vergaande legalisering van dictatuur in Turkije.
  Achterlijk dat zoveel Turken juist daarvoor zo enthousiast zijn.

  De plannen die de voor terrorisme veroordeelde Erdogan heeft met Turkije zijn echt niet fijn voor de Turkse burgers. Erdogan spuugt op het gedachtengoed van Atatürk.

  Plannen Erdogan is einde seculier Turkije, einde democratie en verworven vrijheden.
  Erdogan vult zijn gevangenissen in rap tempo met iedereen die niet precies denkt wat Erdogan vereist van volgzame onderdanen. Hij dult geen afwijkende meningen, laat staan kritiek.
  Erdogan heeft het grootste leger van Europa opgebouwd, en de meest geavanceerde spionering op de bevolking. Excessief staatgeweld tegen vreedzaam protest (Taksim); doet ie zo weer.

  Like

 8. Zoals gewoonlijk slaat u weer de spijker op zijn kop met dit artikel (behalve dat ik van mening ben dat Wilders niets meer is dan gecontroleerd verzet van NWO), maar dit soort schijnheiligheid zijn we wel gewend van Ankara zo langzamerhand. Graag zou ik aan dit artikel ook nog willen toevoegen dat die vuile dictator Erdogan voor het gemak ook even vergeet dat er behoorlijk wat Turken bij de SS zaten. Persoonlijk vind ik dat Nederland nu weleens wat harder mag terug reageren; ik zou zeggen de volgende keer dat de Turken aan Nederland vragen om het plaatsen van Patriots raketsystemen dit vriendelijk te weigeren. Tenslotte lijkt het mij verstandig dat mijn andere land (de VS) de 90 tactical nukes uit het ” NATO nuclear weapons sharing programm” opzegt en die dingen zo snel mogelijk daar weg halen.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s