STEMMEN OP MENSEN IS EEN UITERST DOMME HANDELING


bataafsche-courant-logo_1

Verkiezingen Staten Generaal  15 maart 2017 ongeldig.

Stemmen is een criminele handeling in het systeem zoals we dit in het “koninkrijk” kennen. Door uw stem weg te geven helpt u de dictatuur van een minuscule minderheid in stand te houden. Dit gaat ten koste van anderen, stemmer zowel als niet-stemmers. Door te stemmen besteedt u uw mening aan derden uit, die er naar believen mee kunnen doen en laten wat ze willen. U weet wel: compromissen, consensus, water in de wijn, dat soort flauwekul.

Om te beginnen blijft meer dan 30% van de “gerechtigden” thuis. Van de 150 kamerzetels moeten dus afgerond 50 leeg blijven. Dat ruimt al aardig op. Vervolgens zweren de resterende 100 kamerleden trouw aan een onwettig staatshoofd en een verkrachte grondwet. Hierdoor wordt kiezersverraad geplaagd, we herhalen het nog maar eens:

“Ik zweer (verklaar) dat ik, om tot minister/staatssecretaris/lid van de Staten-Generaal te worden benoemd, rechtstreeks noch middellijk, onder welke naam of welk voorwendsel ook, enige gift of gunst heb gegeven of beloofd.
Ik zweer (verklaar en beloof) dat ik, om iets in dit ambt te doen of te laten, rechtstreeks noch middellijk enig geschenk of enige belofte heb aangenomen of zal aannemen.
Ik zweer (beloof) trouw aan de Koning, aan het Statuut voor het Koninkrijk en aan de Grondwet.
Ik zweer (beloof) dat ik de plichten die mijn ambt mij oplegt getrouw zal vervullen.
Zo waarlijk helpe mij God almachtig! (Dat verklaar en beloof ik!)”

Dus een politicus, die in de verkiezingen van alles en nog wat heeft beloofd, wordt via deze “zuiveringseed” ontslagen van zijn verplichtingen jegens zijn mandaatgevers.

Leg dat je buurman maar eens uit…..

Door te stemmen verliest u spreekrecht. U mag denken wat u wilt, u heeft geen recht van spreken meer, dat heeft u willens en wetens bij uw volle verstand aan een wildvreemde overgedragen.Vervolgens wordt deze wildvreemde ook nog eens van zijn verplichtingen ontslagen, en gehoorzaamt vervolgens de ongekozen machten achter de schermen.

Door niet te stemmen behouden we spreekrecht. Wij willen stemrecht over alle beslissingen en alle handelingen van afgevaardigden VOORAF, niet achteraf. Maatregelen worden nimmer teruggedraaid, of het is ten voordele van de duistere elementen met dubbele agenda. Stemmen op je cipier is een domme handeling. Als iemand stemt moet hij verder zijn mond houden: je wilde een baas, en je kreeg er één. Vaak iemand waar je niet voor hebt gekozen, maar ja: democratie, consnensus, water in de wijn, compromietje hier en daar….

dontvote.jpg

In de Bataafsche Republiek geven we Afgevaardigden mandaat om uit te voeren wat WIJ willen. Zijn nederig gepresenteerde voorstel keuren wij dan vervolgens goed of keuren wij af. Doet de Afgevaardigde zijn werk niet naar behoren, dan sturen wij hem weg en kan hij NOOIT weer een openbare functie vervullen, dat is nu eenmaal het risico van het vak.

Beste inwoners van De Bataafsche Republiek!

U ontvangt van het Rijk een zogenaamde “stempas”. U wordt dus via een pasje toegelaten om uw eigen ongeluk een officieel tintje te geven. Wat u denkt te hebben krijgt u alleen als u een stempasje aangereikt krijgt. Neem dat pasje aan, maar geef nooit uw stem weg, geen weldenkend mens zal doen.

Wij maken van dat pasje geen gebruik om goede redenen en om mondig te kunnen blijven, onze mening te verkondigen.

Vernietig dat pasje niet, integendeel: bewaar het goed. Het is uw persoonlijk bewijs van het onvervreemdbare voeren van spreekrecht. Een kostbaar bezit, u HEEFT het, niemand kan het u GEVEN, noch AFNEMEN.

Stem ook niet “blanco”, want op die manier wettigt u via een omweg tóch het systeem wat moet worden ontmanteld en u benadeelt uw medemens.

Het stemmen op personen is een domme handeling. Wij dienen te stemmen op wetten, regelgeving, handelingen en verdragen.

De macht moet uitgaan van het volk en van NIEMAND anders. Punt, uit!

Herstel de Republiek

 

65 gedachtes over “STEMMEN OP MENSEN IS EEN UITERST DOMME HANDELING

  1. Pingback: D’66 – partij van het grote niks | HERSTEL DE REPUBLIEK

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.