AMNESTY – TYPISCH GEVALLETJE NEPNIEUWS

Het dik door u en mij (indirect) via de belastingdienst gesponsorde Amnesty International heeft een rapportje in elkaar gefrommeld over de misdaden van het “regime Assad” in Syrië.Even voorbij gaand aan het feit dat er in Syrië een oorlog op leven en dood wordt gevoerd om haar soevereiniteit te waarborgen.  Wij hebben in Nederland geen recht van spreken over “het regime”, want voor Bashar-al-Assad is men naar de stembus geweest, voor “koning” Billy was dat niet nodig, dat zou te ingewikkeld zijn voor de Nederlanders. Onze democratie zit wel snor, alles gaat hier automatisch.

Het tijdstip van verschijning is niet toevallig. Het Syrische leger ruimt het ene na het andere rattennest van ISIS uit en Trump mocht het Pentagon-beleid eens willen veranderen. Dan maar een portie overduidelijk Nepnieuws de wereld in. Want anders krijgen dit figuren als Tulsi Gabbard – een ongeleid projectiel in het Amerikaanse Congres – de overhand en gaat de fel gewenste “regime change operation” in Damascus compleet de vernieling in:

Tulsi Gabbard komt uit Hawaïi. Ook onwettig door Corporate D.C. ingepikt. Wanneer gaat ze daar eens (samen met Amnesty Int. – hihi…) werk van maken? Nou ja – alles op zijn tijd….. Zie:  The Republic of Hawaïi

De moord- en martelpraktijken die het Syrische regime uitvoert in de beruchte staatsgevangenis Saydnaya zijn aanleiding voor Amnesty om de noodklok te luiden. Terecht natuurlijk, maar wij zien met gepaste argwaan altijd de verhalen van de geaccepteerde en politiek correcte instituties tegemoet. Wij hebben graag te maken met keiharde cijfers en afdoend bewijsmateriaal. “Getuigen” blijven in leven zolang ze hun verhaaltjes af blijven steken. Voor de verklaringen van zogenaamde “experts” geven wij geen cent, vooral als ze anoniem blijven.

Uiteraard worden er cijfers en aantallen genoemd en wat voor aantallen!

 

Sinds het begin van de oorlog in 2011 zijn er volgens de “onderzoekers” tussen de 5.000 en 13.000 mensen zijn opgehangen. Passende plaatjes begeleiden het verhaal en er zijn zelfs simulatiefilmpjes gemaakt om de hersendode westerse bevolking een en ander “in het echt” mee te laten maken. Goed werk van Amnesty, want de Syrische oppositie tegen “het regime” is niet verder gekomen dan 357 executies. Deze oppositie heeft van PR niet veel begrepen, Amnesty wel. Met een marge van 8.000 is een en ander blijkbaar onweerlegbaar bewijs in de ogen van de wereldburger. Welnu, voor ons is deze marge het onomstotelijke bewijs, dat het verhaal van geen kant klopt. Wij willen namen, nummers, feiten en grafzerken. In de internationale media vergeet men voor het gemak dat nieuws iets anders is als propaganda.

propaganda_truthstream.jpg

Deze PR stunt stinkt naar misleiding en heeft als vooropgezet doel een dossier tegen Assad op te bouwen om hem voor het Internationaal Strafhof van Den Haag te krijgen.

Dit nergens op gestoelde rapport gaat ongetwijfeld een eigen leven leiden en weldra zullen er door Assad persoonlijk ook wel een paar gedeserteerde officieren zijn doodgeknuppeld. Het Westen is altijd op zoek naar een Hitler, Amnesty wordt er voor betaald er een aan te leveren. Als het niet opschiet volgt er verder onderzoek en zal blijken dat er meer Syriërs door Assad zijn geliquideerd dan er vluchtelingen zijn. Gewoon een nulletje er achter, kind kan de was doen. In het echte nieuws kom je deze zinsnede veelvuldig tegen: “….there is one important aspect of the report that Amnesty International lacks . . . evidence.

Detail.

Wie deze valse promotie-club nog doneert, moet zich na laten kijken. Geen idee door wie, maar het gaat om het idee.

Ook op de Nederlandse TV werd er veel aandacht aan geschonken. De volstrekt onpartijdige en professionele presentator Twan Huys vond het maar onbegrijpelijk dat “die moordenaar voorlopig op vrije voeten blijft” en dat Putin eigenlijk geen draad beter is. Van dit soort klasse-journalisten moeten we het hebben. Ze kunnen zomaar, zonder enig bewijs iemand een moordenaar noemen, gewoon omdat het kan en omdat ze er voor worden betaald. Wat moeten zulke lui een lage dunk van hun medemens hebben, die dit allemaal met droge ogen dienen aan te horen.

Wij gooien het even over een andere boeg – voor het broodnodige evenwicht.

In die gevangenis zullen mensen worden omgebracht – oorlogsrecht. Een deserteur is nu eenmaal vogelvrij. Dat denken we ook wel eens van die jonge kerels die “gevlucht” zijn, huis en haard, zelfs vrouw en kinderen in het oorlogsgebied achterlatend. Wat zijn dat voor lamlullen? Deserteurs?

Dit Amnesty rapport is NEPNIEUWS. Laten ze even wat onderzoekjes doen in het gebied van het IS-kalifaat. Over koppensnellende idioten in Syrië en Irak hebben we deze club vrij weinig gehoord. Of komt dat omdat die worden gesponsord door dezelfde belanghebbenden? Laten ze wat onderzoekjes doen naar de “White Helmets” en uitzoeken door wie ze worden betaald en waarom ze de watervoorziening in stedelijke gebieden saboteren als “humanitaire hulp”. Zie: http://www.moonofalabama.org/2017/01/usuk-paid-white-helmets-help-blocking-water-to-5-million-thirsty-syrians.html

Het is allemaal eenzijdig geleuter met als enige doel de ondersteuning van de werkelijke macht, welke heeft besloten dat de kaart van het Midden-Oosten moet worden veranderd. Uiteindelijk is de “Westerse beschaving” daar al dik een eeuw mee bezig en gaat duren zolang de voorraad olie en gas strekt.

We zijn natuurlijk niet helemaal op ons achterhoofd gevallen. Rapport Amnesty kan onder de rubriek “Nepnieuws”, waar de stapel waardeloze rotzooi toch al van een enorme omvang is.

Herstel de Republiek.

 

 

61 gedachtes over “AMNESTY – TYPISCH GEVALLETJE NEPNIEUWS

  • Nee, dat zie je verkeerd. Nederland is een democratie, dus alles is hier goed geregeld. Die Baybasin is een Koerd en zal dus wel terecht levenslang in de gevangenis zitten. Amnesty heeft deze drogreden verheven tot policy. Bovendien is AI afhankelijk van de goede (financiële) gunsten van de Westerse democratieën, vandaar. Uiteindelijk moeten de mensen ook goed worden betaald, anders gaan ze lopen, he…. Dat motte we nie wille met ze alle 🙂
   Deze club komt alleen maar op voor slachtoffers van achterlijke dictaturen en dat zijn toevallig altijd vijanden van het Westen. Of ze zitten op grote voorraden grondstoffen. Over Saudi-Arabië geen kwaad woord, gek he? En maar druk met de “muslim ban” van D.J., dat AI.

   Liked by 1 persoon

   • Al eeuwen heeft de nederlander boter op z’n hoofd.
    Bang volk wat te laf is om voor eerlijkheid en rechtvaardigheid te strijden.
    En het ergste is dat we geregeerd worden door homo’s pedo’s en criminelen. Die gaan zeggen hoe ik moet lopen……… nou, dat heeft m’n moeder me toevallig al geleerd.
    Zouden er in het leger en bij de politie alleen maar lamlullen werken die dat zooitje beschermen ipv een stalen neus in hun rug te zetten????? Walgelijk volk.
    Ten overvloede: http://meervrijheid.nl/index.php?pagina=1391

    Liked by 2 people

 1. Amnesty International (AI) is again proving that it is a loud mouthpiece front group for the United States war machine’s disinformation weapon and profiting from its human rights fraud, according to a host of human rights leaders that on Tuesday, called for people of goodwill to help expose this group for what it is.

  http://beforeitsnews.com/war-and-conflict/2013/05/amnesty-intl-disinformation-weapon-strikes-again-2446644.html

  Some human rights groups, especially Amnesty International, seem to have forgotten to oppose all violations of human rights — by all sides —

  Please sign this petition to Amnesty:

  http://act.rootsaction.org/p/dia/action/public/?action_KEY=7849#Background

  Like

 2. Wanneer een land in oorlog raakt al of niet buiten haar schuld, zullen zoals men zegt de ratten het eerst het schip verlaten.
  Syrie is door toedoen door fascistisch-zionistische krachten aangevallen; totaal buiten haar schuld. Een gekozen president afzetten idem als in de Oekraine. En nog ziet het kl…..s(excuse) volk dit niet.
  Wat ze ook niet zien dus is dat onder Syriers die hier naar het “Westen” vluchten behalve echte vluchtelingen vooral de rijken, de slappe, de mensen die niet voor hun land willen en zeker niet durven strijden zitten!

  Kortom met de stroom van vluchtelingen komt er ook heel wat slap zooitje en tuig ons land en andere landen hier in Europa binnen.

  Vergelijk het maar met 10 mei 1940> Wie gingen hier als eerste weg? Juist, dat hele f..k (excuse quad non) kabinet inclusief dat gehele verrotte Koningshuis dat hier toen al illegaal de macht had gestolen van het VOLK!!!

  zegt het voort……zegt het voort…..en voort……en voort…..

  Liked by 2 people

  • Dit is geen nep-nieuws.

   Hundreds of NATO Tanks on the Move in Slovakia

   En dat het voor onze situatie 2-0 staat is ook geen nepnieuws! Eerlijkheid en openheid duren het langst. De rollen zijn nu omgedraaid. Boem!

   Like

   • Dank @Ezra vd informatie.
    Zijn deze tanks bestemd voor het conflict Oekraine en Rusland?? O.l.v. de ZioNazies vh Westen het conflict in Oost Oekraine, de Donbas regio verder laten escaleren, zodra de rechts-populisten aan de macht zijn en de economie instort a.g.v. een paar fikse renteverhogingen?
    Vergeet vooral niet de rol van het Vaticaan versus de patriarch, hoofd van de Grieks Orthodoxen in Griekenland en Rusland.

    Of is dit een “gewone” bevoorrading van de Oekraine?? Het zal in ieder geval niet bedoeld zijn voor het stoppen van de vluchtelingenstroom.

    Like

 3. Pingback: RECLAIM YOUR WORLD » Blog Archief » AMNESTY – TYPISCH GEVALLETJE NEPNIEUWS | HERSTEL DE REPUBLIEK

 4. Amnesty is net zo’n smerige organisatie als het WWF, het is inspelen op menselijke emoties, maar dan wel volledig georkestreerd, net als de zogenaamde holocaust……allemaal om politieke doeleinden te bereiken

  Like

 5. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 6. 35 jaar geleden heb ik het nog voor vluchtelingen van Amnestie opgenomen, maar nu ik zie wat er allemaal niet achter schuilgaat,verandert dit mijn beeld rigoureus?

  Like

 7. Ik krijg de sterke indruk dat al die corrupte troep.
  Waar Amnesty International ook onder valt
  Bezig is aan hun laatste stuiptrekkingen
  En dat achter elkaar allerlei heilige huisjes omrollen.
  Kijk nu eens naar Bea’s en Willy’s Raad van State
  Staat er vandaag in het NRC dat die hele foute Fred Teeven
  Die verantwoordelijk was voor de staatsinvoer van drugs eerder
  Die nu verantwoordelijk is voor het aftreden van zichzelf
  En twee ministers van justitie om zijn idiote bevoordeling van een crimineel.
  Dat die Fred Teeven zou zijn voorgedragen lid te worden van de Raad van State
  Als Nederlanders nou nog niet beseffen hoe crimineel corrupt alles is
  Dan zijn zij oerdom.
  http://www.bd.nl/algemeen/binnenland/fred-teeven-voorgedragen-als-lid-van-raad-van-state-1.6896110

  Like

 8. Dat kan toch niet waar zijn? Is dat ter vervanging van de oude gluiper Donner of de oude taaie meid?
  Gisteren een soort oorlogsdocumentaire gezien waarin even naar buiten werd gebracht dat de grootste jodenjager Sera de Croon werd opgepakt in l948 weer terug uit Duitsland of Belgie.Veroordeeld :doodstraf.Nee hoor, Juliana vond dat niet juist en zorgde ook nog voor strafverlaging.Waarna Sera een heerlijk leven leidde in Spanje en pas in l990 het loodje legde.

  Deze Sera was ook verantwoordelijk voor de dood van verzetsstrijders (de echte) omdat de joden “op”waren.
  En dat kan allemaal maar.
  de nazaten van Juul stonden deemoedig in Buchenwald vorige week.Overal waar zekwamen warm toegejuicht door oranje uitgedoste figuren die ook nog het Treuelied aanhieven (de nederlandse versie)

  Jasses !

  Like

 9. Teeven in de Raad van Beroerten.
  Daar kun je nu echt beroerd van worden.
  Nog gauw even voor de verkiezingen doordrijven ……….,die aanstelling.
  De smurrie beukt nu zo genadeloos tegen de deksels van de doofpotten,dat er zwaargewichten nodig zijn om de boel op zijn plaats te houden.Het gist en het bruist in de Doofpot,nu de oude vazallen gaan dementeren en afhaken.

  Een beweging die voor de Waarheid gaat en niets dan de Waarheid.
  En de pioniers daarvan mogen niet worden vermoord.Dat tijdperk hebben we gehad ……toch?

  Like

 10. We worden als schaapjes naar de slachtbank geleid?
  Prietprem zit met zijn ouwehoeren, dat de Kamerleden nog niet geld genoeg kunnen verdienen, door de vvd er nb enkele jaren geleden een verhoging doorgevoerd?
  Net varkens steeds meer en meer?

  Like

  • Het varken is een edel dier. Intelligent, zorgzaam en ongecompliceerd.
   Het hybride mensdom is met zijn standaard minimaal 4000 genetische fouten niet te vergelijken met het edele varkensdom.
   Dus bijvoorbeeld VVD-ers kun je het beste vergelijken met gedegenereerde soortgenoten, psychopaten, masochisten, egoïsten, hybride miskramen, bloeddorstig en moordzuchtig.
   Sorry dat ik het voor het varken opneem, maar het probleem zit toch echt dichter bij huis. Politici zijn uitschot. Uitschot is het soort wat “over” is, omdat je er verder niks mee kunt. Die politici (rijksambtenaren0 kun je weer het beste vergelijken met wat er onder druk vrijkomt uit een etterbuil. En dan zeg ik het nog netjes. Zo ben ik nu eenmaal. Redelijk en beleefd.

   Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s