AMNESTY – TYPISCH GEVALLETJE NEPNIEUWS


Het dik door u en mij (indirect) via de belastingdienst gesponsorde Amnesty International heeft een rapportje in elkaar gefrommeld over de misdaden van het “regime Assad” in Syrië.Even voorbij gaand aan het feit dat er in Syrië een oorlog op leven en dood wordt gevoerd om haar soevereiniteit te waarborgen.  Wij hebben in Nederland geen recht van spreken over “het regime”, want voor Bashar-al-Assad is men naar de stembus geweest, voor “koning” Billy was dat niet nodig, dat zou te ingewikkeld zijn voor de Nederlanders. Onze democratie zit wel snor, alles gaat hier automatisch.

Het tijdstip van verschijning is niet toevallig. Het Syrische leger ruimt het ene na het andere rattennest van ISIS uit en Trump mocht het Pentagon-beleid eens willen veranderen. Dan maar een portie overduidelijk Nepnieuws de wereld in. Want anders krijgen dit figuren als Tulsi Gabbard – een ongeleid projectiel in het Amerikaanse Congres – de overhand en gaat de fel gewenste “regime change operation” in Damascus compleet de vernieling in:

Tulsi Gabbard komt uit Hawaïi. Ook onwettig door Corporate D.C. ingepikt. Wanneer gaat ze daar eens (samen met Amnesty Int. – hihi…) werk van maken? Nou ja – alles op zijn tijd….. Zie:  The Republic of Hawaïi

De moord- en martelpraktijken die het Syrische regime uitvoert in de beruchte staatsgevangenis Saydnaya zijn aanleiding voor Amnesty om de noodklok te luiden. Terecht natuurlijk, maar wij zien met gepaste argwaan altijd de verhalen van de geaccepteerde en politiek correcte instituties tegemoet. Wij hebben graag te maken met keiharde cijfers en afdoend bewijsmateriaal. “Getuigen” blijven in leven zolang ze hun verhaaltjes af blijven steken. Voor de verklaringen van zogenaamde “experts” geven wij geen cent, vooral als ze anoniem blijven.

Uiteraard worden er cijfers en aantallen genoemd en wat voor aantallen!

 

Sinds het begin van de oorlog in 2011 zijn er volgens de “onderzoekers” tussen de 5.000 en 13.000 mensen zijn opgehangen. Passende plaatjes begeleiden het verhaal en er zijn zelfs simulatiefilmpjes gemaakt om de hersendode westerse bevolking een en ander “in het echt” mee te laten maken. Goed werk van Amnesty, want de Syrische oppositie tegen “het regime” is niet verder gekomen dan 357 executies. Deze oppositie heeft van PR niet veel begrepen, Amnesty wel. Met een marge van 8.000 is een en ander blijkbaar onweerlegbaar bewijs in de ogen van de wereldburger. Welnu, voor ons is deze marge het onomstotelijke bewijs, dat het verhaal van geen kant klopt. Wij willen namen, nummers, feiten en grafzerken. In de internationale media vergeet men voor het gemak dat nieuws iets anders is als propaganda.

propaganda_truthstream.jpg

Deze PR stunt stinkt naar misleiding en heeft als vooropgezet doel een dossier tegen Assad op te bouwen om hem voor het Internationaal Strafhof van Den Haag te krijgen.

Dit nergens op gestoelde rapport gaat ongetwijfeld een eigen leven leiden en weldra zullen er door Assad persoonlijk ook wel een paar gedeserteerde officieren zijn doodgeknuppeld. Het Westen is altijd op zoek naar een Hitler, Amnesty wordt er voor betaald er een aan te leveren. Als het niet opschiet volgt er verder onderzoek en zal blijken dat er meer Syriërs door Assad zijn geliquideerd dan er vluchtelingen zijn. Gewoon een nulletje er achter, kind kan de was doen. In het echte nieuws kom je deze zinsnede veelvuldig tegen: “….there is one important aspect of the report that Amnesty International lacks . . . evidence.

Detail.

Wie deze valse promotie-club nog doneert, moet zich na laten kijken. Geen idee door wie, maar het gaat om het idee.

Ook op de Nederlandse TV werd er veel aandacht aan geschonken. De volstrekt onpartijdige en professionele presentator Twan Huys vond het maar onbegrijpelijk dat “die moordenaar voorlopig op vrije voeten blijft” en dat Putin eigenlijk geen draad beter is. Van dit soort klasse-journalisten moeten we het hebben. Ze kunnen zomaar, zonder enig bewijs iemand een moordenaar noemen, gewoon omdat het kan en omdat ze er voor worden betaald. Wat moeten zulke lui een lage dunk van hun medemens hebben, die dit allemaal met droge ogen dienen aan te horen.

Wij gooien het even over een andere boeg – voor het broodnodige evenwicht.

In die gevangenis zullen mensen worden omgebracht – oorlogsrecht. Een deserteur is nu eenmaal vogelvrij. Dat denken we ook wel eens van die jonge kerels die “gevlucht” zijn, huis en haard, zelfs vrouw en kinderen in het oorlogsgebied achterlatend. Wat zijn dat voor lamlullen? Deserteurs?

Dit Amnesty rapport is NEPNIEUWS. Laten ze even wat onderzoekjes doen in het gebied van het IS-kalifaat. Over koppensnellende idioten in Syrië en Irak hebben we deze club vrij weinig gehoord. Of komt dat omdat die worden gesponsord door dezelfde belanghebbenden? Laten ze wat onderzoekjes doen naar de “White Helmets” en uitzoeken door wie ze worden betaald en waarom ze de watervoorziening in stedelijke gebieden saboteren als “humanitaire hulp”. Zie: http://www.moonofalabama.org/2017/01/usuk-paid-white-helmets-help-blocking-water-to-5-million-thirsty-syrians.html

Het is allemaal eenzijdig geleuter met als enige doel de ondersteuning van de werkelijke macht, welke heeft besloten dat de kaart van het Midden-Oosten moet worden veranderd. Uiteindelijk is de “Westerse beschaving” daar al dik een eeuw mee bezig en gaat duren zolang de voorraad olie en gas strekt.

We zijn natuurlijk niet helemaal op ons achterhoofd gevallen. Rapport Amnesty kan onder de rubriek “Nepnieuws”, waar de stapel waardeloze rotzooi toch al van een enorme omvang is.

Herstel de Republiek.

 

 

63 gedachtes over “AMNESTY – TYPISCH GEVALLETJE NEPNIEUWS

 1. Het varken is inderdaad heel intelligent,zelfs nog meer dan honden die ook al zo slim zijn.
  Maar toch had de profeet Orwell ook hierin weer gelijk: “Het ene varken is nu eenmaal meer waard dan het andere”.Hij doelde op de mens uiteraard.Ik heb nog altijd tranen in de ogen als ik lees over het oude werkpaard dat naar de slacht wordt afgevoerd. De varkens in de mensenmaatschappij liggen lui op hun comfortabele bedden en vreten zich vol.Ze hebben geld en goud te veel.
  De mindere en kleinere varkens verzetten het werk, hebbengeen geld voor verwarming en moeten overdedatumvoedsel afhalen bij de voedselbank.
  Bij de eerstvolgende crisis (en die duurt niet lang meer voorspellen economen) zullen er gaarkeukens verrijzen. Waar de onderdrukte varkentjes naar de trog kunnen voor af en toe een kom koolsoep of snert.

  Dan zijn we terug in het laatste oorlogsjaar,de hongerwinter van 1944/1945.
  En weer lukte het de tijdig uitgeweken slimmere varkens destijds op een verwarrend tijdstip in de geschiedenis terug te komen en opnieuw de macht te grijpen.
  Veel varkens zagen hun kans schoon en schurkten tegen de oppervarkens aan.Ze kregen de baantjes en een veilig bestaan.Ze logen er op los dat ze zo goed waren geweest in het Verzet . Ja ja.
  De oppervarkens hadden het druk met het laten opknappen van hun paleizen en maakten het gezellig met gestolen schilderijen,die her en der voor het grijpen lagen.

  Hun afstammelingen (een zoodje ongeregeld van dubieuze komaf) doen veel aan herdenkingen en aan het kopen van onroerend goed in straatarme maar beeldschone landen.
  Totdat de arme en hongerige varkentjes gaan opstaan en niet meer gedogen dat dit soort indringers delen van hun zee en hun kust claimen…….
  Brutalen hebben misschien de halve wereld,maar soms overspelen ze hun hand.

  Like

  • Petities tekenen Jack?
   Ik dacht dat jij hier al langer meelas?
   Niks persoonlijks hoor maar jij weet toch ook wel dat die slechts dienen om het beleid TEGEN de mensheid bij te stellen?
   Denken ze enige sentimenten tegen de macht steeds voor te blijven, totdat de bom echt basrt.
   If ever….

   NG

   Like

   • Ik wens nadrukkelijk – en overal – kenbaar te maken dat ik Fred Teeven een stuk vuil vind.
    Met dat die dans met zijn naam om een zetel in de Raad van State een uiting van minachting richting alle Nederlanders is; zoals wij Nederlanders de afgelopen jaren zo vaak van die Haagse kliek hebben gezien.

    Like

  • Hadden we enige tijd geleden ook geen petitie tegen de opname van Ukraine, en werd die uiteindelijk niet goedgekeurd door het EU parlement Jack? Referenda en petities hebben zin om de lachspieren van de meer ‘equal’ varkens te prikkelen! Wij, de minimalen in de pikorde hebben bij voorbaat geen stem en kans. Deze zwijnenstal stinkt (extra)!

   Like

    • En dat geldt tevens voor alle dierenhouderijen, als je vandaag de dag een ‘boerderij’ passeert waar koeien permanent in een gevangenis leven val je ook om van de stank.
     Idem in drukke steden……..
     Het is niet voor niets dat alle gedomesticeerde dieren ziek worden, ze worden namelijk kotsziek van de manier waarop wij met hen omgaan.
     En helaas is het met de 2 voetigen niet veel beter gesteld.
     Want het blijft typisch dat we in de wilde natuur zo goed als geen dierenzieltes kennen, totdat de mensch denkt het beter te kunnen doen.
     En inderdaad voor eigen gewin.
     It’s always the same.

     NG

     Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.