KAPITALE BLUNDER! HAGENAARS GAAN BLOEDEN.


Ene mevrouw Pauline Krikke schijnt burgemeester van Den Haag te worden.

Jammer dat zoiets niet via een echte verkiezingsstrijd loopt. Dan kwam deze mevrouw niet eens door de ballotage. Onder wiens druk deze benoeming wordt doorgedrukt laat zich raden. Corrupt genoeg? Kansen nemen progressief toe.

HB 110418.05 FOTO: Hans Broekhuizen Arnhem Prins Willem Alexander bezoekt congres van Nederlandse vereniging voor Microbiologie. de Prins in gesprek met burgemeester Krikke Cv/K Cornielje en Han Wösten voorz. NVvM
HB 110418.05
FOTO: Hans Broekhuizen
Arnhem Prins Willem Alexander bezoekt congres van Nederlandse vereniging voor Microbiologie. de Prins in gesprek met burgemeester Krikke Cv/K Cornielje en Han Wösten voorz. NVvM

Wij vrezen nu al met grote vreze dat er een wachtgeldregeling zit aan te komen.

Hoe je dit mormel weg moet werken weten ze bij het Scheepvaartmuseum wel. Eerst was het Pauline boven:

“Pauline Krikke nieuwe directeur Scheepvaartmuseum”

Een poosje later was het:

“Krikke weg bij Scheepvaartmuseum na groepsverkrachting”

Wat er nog meer over valt op te diepen? Moet je bij Kleintje Muurkrant wezen, de beerput zit al 10 jaar op slot, maar stinken blijft het:

Krikke-gate

Dit wordt weer een komisch duur VVD grapje.

Google vooral ook eens op Maarten van Traa + Pauline Krikke…..

Als je nergens voor deugt, doch de juiste connecties hebt schop je het ver. Als je nergens voor deugt, de juiste connecties hebt, corrupt en chantabel bent, dan word je burgemeester van Den Haag. Wij hebben zo maar het idee dat de Haagsche Burgerij gaat bloeden voor deze kapitale blunder.

26 gedachtes over “KAPITALE BLUNDER! HAGENAARS GAAN BLOEDEN.

 1. Dit is nu precies wat ik gedaan heb toen ik via de radio tot mijn verbijstering hoorde over Krikke’s benoeming.Ik tikte meteen Pauline Krikke in en Maarten van Traa.En heb alles weer bestudeerd.En werkelijk,letterlijk alles komt weer naar boven. Van Traa was op het spoor van de grootste smeerlapperij in de nederlandse geschiedenis.Een geschiedenis die sluimert in diverse doofpotten,die allemaal weer gelinked zijn……. Van Traa was op het spoor van de doofpotten vanwege de IRT affaire.En hij beet zich er in vast.Zijn laatste drankje dronk hij met Pauline Krikke. Toen hij op weg ging naar huis vertoonde hij merkwaardig rijgedrag.Hij overleefde de rit niet. Pauline kreeg een felbegeerde wethouderspost in Amsterdam.Waarna ze opklom en burgemeester van Arnhem werd.Overal maakte ze er een puinhoop van.En meer dan dat,ze kon zich alles permitteren.Wie iets belangrijks weet of doet,die moet je te vriend houden dus.Zij kan chanteren maar is zelf ook chantabel. En dan zit je goed in de VVD gangsterclub.

  Maar ik las over de Bruinsma bruid en de banden van Die Lange met de Korlaar broeders.En wat wist Bea allemaal,b.v. over de moord op Fortuyn? En de val van het kabinet Kok,Heur laatste strohalm.
  En Holbrooke die in Nova haar nog beschuldigde (als het ware)dat ze de ware stand van zaken over Screbenica niet had gedeeld?
  En dat de hele gang van zaken,die bestaat uit leugen en bedrog gewoon doorgaat zolang je de juiste puppets maar koest houdt,dat bewijst de moordenaar van Fortuyn,onze Volkert ,maar weer. Hij komt er weer mee weg. Omdat hij weet ……dat er al geschoten was.Fortuyn lag al op de grond en Volkert die zijn opdracht moest afmaken danste er maar wat vertwijfeld omheen en loste zijn schoten. Vandaar dat alles al geregeld was.De hekken niet open wilden voor de ambulance,de ME busjes op de vluchtroute stonden,nota bene al met de politiehonden. Dat we er iets van te weten zijn gekomen danken we aan de chauffeur die achter Volkert aanging.

  Jasses,we kunnen nog wat beleven,zolang misdadigers niet worden opgepakt!

  Like

  • “Jasses,we kunnen nog wat beleven,zolang misdadigers niet worden opgepakt!”

   Daar heb je precies het probleem: misdadigers pakken geen misdadigers op.

   Like

  • Wat een fantastisch goed artikel weer. Dat tyfus wijf haar naam is al jaren zeer negatief in het alternatieve nieuws. Kan me nog vele artikelen van Micha Kat herinneren.En i.d.d. de link met Maarten van Traa. Ben blij dat ik geen inzittende van Den haag meer ben, dan waren mijn belasting aanslagen fors opgelopen. Vreemd ook, dat een “rooie stemmende” stad, steeds een vvd kwibus opgezadeld krijgt….Zal wel te maken hebben met bepaalde connecties in Wassenaar en Reptielenstein

   Like

 2. “Bekijk via de JDTV-playlist de hele serie Krikkegate, een groter schandaal dan de IRT-affaire, dan begrijpt u ook waarom de Dutroux affaire in de doofpot is gehouden (video) Sinds de inval van het westen in Afghanistan is de opiumproductie tot 13 maal verdubbelt. (foto: Burgemeester Paulin Krikke en Prins Willem Alexander)”
  Je vindt bovenstaande tekst als deel van https://sites.google.com/site/ncfaktueel/verantwoordelijke-en-illegale-drughandel terug. (Veel YT’s inmiddels verwijderd.)
  Inmiddels is Pauline senator; hoe is het mogelijk! (Natuurlijk júist mogelijk.)
  De Haagse burgers zullen haar niet accepteren.

  Wachten op een krachtig volkstribunaal?
  Dat is onafwendbaar, willen we [weer?] een waardige samenleving.

  Like

  • Het merendeel van de nederlandse bevolking heeft al een waardige samenleving: overdag werken en s’avonds GTST en albert verlinden en zijn gevolg aanhoren, en 1 keer in de 4 jaar stemmen.

   Like

   • Krachtig volkstribunaal;
    krachtige, uiterst compacte samenvatting, Markus!
    Het merendeel van de nederlandse bevolking – zal overeenkomstig beloond worden?
    Of toch …. massaal ontwaken. (Werk in uitvoering.)

    Like

 3. Jeetje, erg! Boeiende info. wist ik allemaal nog niet. Geschiedkundigen als u: zó belangrijk!
  De globalisten hebben hun kaarten gezet op Vrouw. Ze azen op ‘smart metropolen’ – dystopische gevangenissen vol met biometrische scanners. Let op ‘buzz’woord ‘progressief’, ‘vooruit’, e.d..

  Op deze manier nemen ze een voorschot op het ontmantelen van de EU en VS. Nationale parlementen zijn in hun agenda al overbodige rudimentaire aanhangsels. Ballast.

  De agenda is 2 weken nog eens bevestigd in ‘transitie draaiboeken’ door het WEF-Davos.
  (Kissinger’s slotrede: dankt Xi (China) – bevestiging China omarmt de Nieuwe Wereld Orde, globaal nazisme (Global Compact). http://www.euronews.com/2017/01/24/opinion-from-cybersecurity-to-health—10-takeaways-from-davos-2017

  Kajsa Ollongren at the Urban Innovation Network Summit http://player.mashpedia.com/player.php?ref=mashpedia&q=vYI69yEWskI
  Glen – a 12-year veteran of Goldman Sachs’ Urban Investment Group – She and Ollongren plan to “collaborate” with other mayoral offices on how to deal with the disruptions such collaborative businesses as Uber and AirBnB cause within the metropolitan area. “Welcome Refugees.” http://www.forbes.com/sites/paycom/2017/02/03/improving-day-one-productivity-with-a-seamless-onboarding-process/#f21ac5811520

  Kun je nagaan hoe de VVD van binnenuit is verrot. Bolkesteijn’s studiereis tekende het begin van de verrotting. Homopromotie, lancering de geblondeerde muts, en illegale vreemdeling Ali. Karaktermoord op Rita Verdonk. De leugen regeert, nog altijd.

  P.S.: Ollongren was samen met Abutaleb uitgenodigd op nazi-Bilderberg Dresden; zowel A’dam als R’dam daar aangewezen voor Rockefeller’s ‘Resilent City’ programma. Die burgemeesters zijn dus feitelijk nazi’s. De inwoners weten niet wat hun boven het hoofd hangt. Dit kan nu eenmaal niet democratisch.

  Like

 4. Nog ff. Bovenstaande – Ollongren en Glen (vr. Mayor NYC) – Ollongren m.n. werft (m.n.) moslims – online. Via het web worden whizzkids naar A’dam gelokt.

  Like

 5. Ja Yvonne, althans dat was een onderdeel van de verhalen die naar voren komen als je de trefwoorden Pauline Krikke – Maarten van Traa intikt. Het is voor ons allemaal gesneden koek,bekend verhaal. Maar toch begrijp ik niet dat hier niet meer van naar buiten komt bij de “politiek correcte” media. Alles staat op internet of is in boeken gepubliceerd. Integendeel: vanavond zag ik een fragment van Nieuwsuur waar twee politiek-correcte journalisten zaten te klagen over het Nepnieuws, dat gelezen wordt door mensen die NOOIT naar de NOS kijken of een “kwaliteitskrant”lezen.
  Het is niet voor niets dat de rubriek Nujij.nl opeens moest verdwijnen begin september, net voor prinsjesklotendag en voor de naderende verkiezingen. En vanderSteurgate en nu weer die brekebeen bij Belastingen.En natuurlijk moest de kwestie burgemeester Den Haag ook nog gauw even geregeld tijdens het oude en vertrouwde kabinet Rutte,want anders krijg je dat gedonder weer met een nog onbekend kabinet.De beroepsleugenaar Rutte zit momenteel geloof ik bij Jinek om uit te leggen dat hij wel 2 miljard aan de oudjes wil geven.Als het kan ……
  In Italie heeft de bankencrisis zich vandaag weer verdiept en bakt Portugal de broodjes weer bruin, net zo lang als Duitsland dat gedoogt natuurlijk. En moeten wij de Grieken weer verder helpen met trekken aan het dode paard.Dat zegt de Dijs,die verder zeer optimistisch is. Al keek hij deze keer wel wat “bescheten”,alsof hij zijn eigen leugens niet meer gelooft.

  En laat ik nu nooit geweten hebben dat de aartsluie Krikke er comfortabel bijbeunt als senator in Eerste Kamer.Men zorgt goed voor eigen volkje.Die Fahnen hoch,die Reihen fest geschlossen………..VVD und Köningshaus.

  Liked by 1 persoon

 6. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 7. Denk niet dat alleen de hagenaars gaan bloeden, immers werden we van uit het criminele staat
  en mede companon geregéért, de mensen denken dat met de verkiezing klappen zullen vallen.
  Ze zullen bedrogen uit komen, wand zoiets veranderd niet, als mens blijft kiezen op het gene
  waar over wij als volk, niks over te zeggen hebben, het voorbeeld al dat Pauline Krikke verkozen
  is tot burgermeesters.
  Het hele stysteem is door en door verrot.

  Like

 8. Pingback: Krikke definitief afgefikt | HERSTEL DE REPUBLIEK

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.