“PRESIDENT” D.J. TRUMP MEER VAN HETZELFDE

Het lijkt echt waar te zijn dat mensen werkelijk geloven dat de nieuwe woordvoerder van Corporate D.C de strijd heeft aangebonden met “het establishment, de CIA, de gecontroleerde media en de globalisten in het algemeen”.  Dat er dingen gaan veranderen. Dat de mensen weer wat te zeggen zullen krijgen. Ha-ha-ha-ha….. hij is goed!

Met de inzegening van woordvoerder D.J. Trump wordt alles anders en vooral beter, want:

“We are going to make America great again!”

Dat is dreigende taal voor de rest van de wereld. Leuk voor de 40% van alle Amerikanen die minder dan $20.000 bruto verdienen en de miljoenen werklozen en mensen die afhankelijk zijn van voedselbonnen en in tentenkampen moeten leven. Uiteraard gaat daar niets van terecht komen zolang het (zichtbare) oorlogsbudget van Corporate D.C. nog steeds meer is dan het defensiebudget van de rest van de wereld. De “united states of bases” is gebaat bij oorlog en dat al meer dan 200 jaar lang. En zolang Corporate D.C. bestaat zal dat niet veranderen. Geen oorlog, geen verenigde staten van Turtle Island. Vrede is een zeer onwenselijke noodtoestand.

Een veeg teken is ook, dat het borstbeeld van Winston Churchill weer in het Oval Office staat. Eén van de grootste oorlogshitsers en massamoordenaars van de vorige eeuw als moreel voorbeeld voor de “machtigste man ter wereld”. Bloed, zweet en tranen – maar dan toch vooral voor zijn slachtoffers:

“I am strongly in favour of using poisoned gas against the uncivilized tribes… it would spread a lively terror.”

en…

“…what a man [Mussolini] ! I have lost my heart!… Fascism has rendered a service to the entire world”

De as Rusland-China-Iran is een doorn in het oog van de werkelijke macht. De nieuwe woordvoerder heeft opdracht het opbreken van die as met verbaal geleuter te begeleiden. Heinz Kissinger moet Putin masseren, Israël moet Iran provoceren. Plotseling is China de grote vijand, omdat ze banen van Amerika hebben gestolen. Multi-miljardair D.J.Trump is een willig instrument voor de werkelijke macht, ooit is hij van de financiële ondergang gered door de Rothschilds namens de werkelijke macht. Hoe hij in de financiële problemen is gekomen? Hij zou zich scheel hebben betaald aan schadeloosstellingen en het afkopen van rechtszaken. De rijke elite meent zich alles te kunnen permitteren, want “alles is immers te koop!” Het is meer van hetzelfde:

Maar laat het gepeupel maar geloven dat het deze keer ernst is, dan is de missie al voor de helft geslaagd.

Wij weten wel beter.

De Bataafsche Republiek, januari 2017

In onze onwettige buurstaat met de naam “Het koninkrijk der Nederlanden” zijn ze optisch ook niet blij met D.J.Trump. Omdat slechts 25% van de Amerikanen op hem heeft gestemd. Er wordt nog net niet beweerd, dat het een illegale president is, omdat hij geen machtsbasis heeft. Iedereen weet dat de machtsbasis niet wordt gevormd door een volk, maar door de combinatie Goud-Olie-Drugs (GOD) en persoonlijke chantage. Een hotemetoot die niet persoonlijk kan worden gechanteerd, zal de top nooit bereiken, wordt geliquideerd of geruïneerd.

In De Bataafsche Republiek gaat de macht uit van het volk en niets anders. Bestuurders hebben te handelen naar de wetten die door het volk zijn goedgekeurd.

Aanhangsel van de Staatsregeling 1798 Titel IX:

Titul IX
Over den staatkundigen invloed des volks op de staatsregeling

ccciv. Tot op het einde van het jaar 1803 der gemeene Tijdrekening, kan ‘er geenerlei verandering in de Staatsregeling gemaakt worden.
cccv. Met den aanvang van het jaar 1804, zal ‘er eene herziening van dezelve plaats hebben.
cccvi. Tot dat einde zal werkzaam zijn eene Commissie van Herziening, bestaande uit zoo veele Leden, als ‘er tagtig duizendtallen Zielen in de Bataafsche Republiek gevonden worden, en gekozen door de Grond- en Districts-Vergaderingen, op den tijd en de wijze bepaald, bij het Reglement lett. e.
cccvii. Vervolgends, kan ‘er, van vijf tot vijf jaaren, eene nieuwe Herziening der Staatsregeling plaats hebben, op de wijze, bij hetzelfde Reglement vastgesteld.
cccviii. Behalven op deze, bij de Staatsregeling vastgestelde, tijdstippen en wijze, en zonder den uitgedrukten wil des Volks, kan dezelve, nimmer, wettiglijk worden veranderd.

De Commissie van Herziening die de Staatsregeling van 1798 moest evolueren en eventueel op onderdelen herzien in 1803, heeft haar werk nimmer kunnen doen. Dit is voorkomen door staatsgrepen van vrijmetselaar Daendels en de instelling en annexatie van het “Koningkrijk Holland” door de Franse bezetter. Deze Commissie van Herziening moet er echter alsnog komen om de Staatsregeling naar een moderne grondwet om te bouwen en door het volk goed te laten keuren, bij gebreke  waarvan geen enkele wet tot stand kan komen.

In dit land is de Staatsregeling 1798 de enige wet die met instemming van het volk tot stand is gekomen.

Wat daarna kwam is van nul en generlei waarde.

You are all fired.

Herstel de Republiek

55 gedachtes over ““PRESIDENT” D.J. TRUMP MEER VAN HETZELFDE

 1. Het allergrootste probleem om tot een rechtvaardig alternatief te komen zijn de burgers van dit land.
  Ze zijn momenteel zo druk om een digitale gevangenis te creëren voor zichzelf (en daarmee ook voor anderen die dat niet willen) dat ze volgens mij niet eens meer weten wat de betekenis is van VRIJHEID, laat staan dat je voor vrijheid keihard moet werken en vechten!
  Als je als land een clown als rutte en wim-lex accepteert zegt het eigenlijk al genoeg; “we” vinden het niet erg om onszelf en onze kinderen geen bestaansrecht te gunnen. Geef “ons” deel maar aan die pedo’s en moordenaars, alstublieft en tot ziens in “ons” fema-kamp.
  http://www.gewoon-nieuws.nl/2016/05/wtf-fema-camps-nu-ook-in-nederland/

  Like

   • Zoiets heeft Mark Rutte ook alle jaren gedacht.
    En bij de volgende verkiezingen gaat hij helemaal op zijn bek
    Geen Nederlander die nog ooit gelooft wat Mark Rutte uitkraamt

    Like

   • Buitenhof deed vandaag met min van defensie al beloften te gaan plussen, eufemisme dat er heel veel naar toe gaat, afgesproken werk?
    Pim zou zeggen, gaat toch afwassen!

    Like

    • Donald Trump is vanaf de start door media neergezet als een idioot, een fantast, een minkukel.
     Nu hij de presidentsverkiezingen gewonnen heeft, weet de media hoe zichzelf staande te houden.
     Resultaat is dat de media allerlei negatieve fantasieën over Trump gaat vertellen.
     De media wil niet begrijpen dat iedereen genoeg heeft van de leugens van wat zich elite noemt.
     kijk over een jaar tijd nog eens terug, vergeet alle leugens van de media eerder en nu.
     Pas dan kan enigszins duidelijk worden wat een idioten die media telt.
     Van Hillary Clinton is via e-mails al getoond hoe corrupt en slechts dat mens is.
     Van Donald Trump zijn dergelijke e-mails er niet.
     Dat telt ook – de huidige media in US + Nederland is slechts een gekocht zooitje ongeregeld.
     Tijd dat daar verandering in komt.

     Like

     • Heel goed Jack! Op deze manier doen we met de media mee. Ik weet nog goed toen Putin aan de macht kwam. Wat een bagger werd er over hem uitgestrooid en nog…

      Laten we eens een voorbeeld nemen aan hem. Hij maakt Rusland ook groot. Voor mij is hij een voorbeeld hoe we met elkaar op deze wereld met elkaar om zouden moeten gaan. Hij maakt met niemand ruzie, veel Aziatische landen sluiten verbonden met Rusland. Het vorm één groot blok tegen het regiem wat aan de macht is geweest.

      Het feit dat de meeste stemmen naar Donald Trump gegaan zijn zegt me dat er een ommekeer teweeg is gebracht. Hoe groot zal blijken in de loop van dit jaar.

      We zijn er nog lang niet maar wat ik momenteel zie laat mijn optimisme niet in de steek.
      Je zult al die bagger maar over je heen krijgen als je zijn leeftijd hebt…

      Laten we toch niet mee doen met die valse berichtgeving…
      Waarom niet proberen de goede dingen te vinden tussen al deze bagger…
      Iedereen met een beetje kennis van zaken kan video’s of plaatjes op een manier in elkaar knutselen zodat je zou denken dat het waar is.

      Negativiteit heeft nog nooit iets goeds tot stand kunnen brengen. Positiviteit kan bergen verzetten.
      Ik weet dat uit ondervinding.

      Wij hebben deze week in ieder geval de strijd van de school gewonnen!!! Doordat we steeds gezegd hebben dat we zullen winnen omdat wij niet fout zijn geweest, zijn er andere krachten naar ons toegekomen en dat is geresulteerd in winnen. Mensen die wat in de melk te brokkelen hebben zijn onze steun geweest.

      We zijn er nog niet omdat we nog een klacht hebben lopen tegen de school het overkoepelende orgaan. De school moet meewerken om een grote achterstand in te halen. Alle zeilen moeten worden bijgezet.
      Wij blijven positief denken. Het komt allemaal goed.

      Als alles geluwd is gaan we met onze “tegenstanders” in gesprek om te kijken hoe we samen verder kunnen.
      Dit is niet de eerste keer in mijn leven dat, omdat ik mijn kop niet heb laten hangen, gebeurd is. Had ik dat wel gedaan dan had ik niet de groei kunnen maken waarvan ik nu profijt heb gehad.

      Like

      • Wat voor de één bagger is, vindt een ander lekker. Alles is relatief. Punt is, dat je de top niet bereikt zonder over lijken te gaan. Flinke vent die mij vertelt, dat dat niet zo is. Zullen we de resultaten van ’s mans daden even afwachten?

       • Trump is door de Rothschilds gered omdat hij kopje onder ging.
       • De hand die geeft is boven de hand die ontvangt (Napoleon Bonaparte)

       Like

       • Zijn eerste officiële bezoek om voor rugdekking te zorgen was aan de CIA. “Er zou geen IS-kalifaat zijn geweest, als we Irak gewoon bezet hadden gehouden om de oliestroom te controleren. Wie weet krijgen we die kans nog eens, “folks””

        When I was young — and I think we’re all sort of young. When I was young, we were always winning things in this country. We’d win with trade. We’d win with wars. At a certain age, I remember hearing from one of my instructors, “The United States has never lost a war.” And then, after that, it’s like we haven’t won anything. We don’t win anymore. The old expression, “to the victor belong the spoils” — you remember. I always used to say, keep the oil. I wasn’t a fan of Iraq. I didn’t want to go into Iraq. But I will tell you, when we were in, we got out wrong. And I always said, in addition to that, keep the oil. Now, I said it for economic reasons. But if you think about it, Mike, if we kept the oil you probably wouldn’t have ISIS because that’s where they made their money in the first place. So we should have kept the oil. But okay. (Laughter.) Maybe you’ll have another chance. But the fact is, should have kept the oil.

        Waar lijkt dit op? Een vredesplan of meer de aankondiging van een soort van Derde Irak Oorlog? ’s Kijken wat zijn bazen hem nog meer laten zeggen en doen.

        Like

        • En dan deze belofte, bij monde van die aardige meneer Rex Tillerson, de ex-CEO van Exxon-Mobile:

         The secretary of state nominee attacked both Venezuela and Cuba.

         The new U.S. administration of Donald Trump has made it public that it will seek a regime change policy in Venezuela disguised in “transition to democracy” rhetoric, the country’s potential new Secretary of State Rex Tillerson said in an interview this week.
         Tja, “transition to democracy””, waar kennen we dat ook al weer van? Venezuela kan alvast de borst nat maken, er komt gegarandeerd een “transition” aan, “folks”!

         Like

      • [Gekocht, dat wel.]

       Dat valt nog te bezien.

       Het feit dat hij zo veel rijke mensen om zich heen getrokken heeft is omdat ze met elkaar veel geld hebben en niet gekocht kunnen worden door de globalisten.

       Like

        • Nee hoor. Als dat zo zou zijn kan ik daar wel tegen.. We zullen wel zien. De tijd zal het leren. Gelukkig denkt niet iedereen hetzelfde. Dat zou een saaie boel zijn.

         Like

         • Zo is dat. Hier nog een mening, gaat over die Tillerson, die zo leuk met Putin is:

          Tillerson is a trustee of the hardline Centre for Strategic and International Studies think tank, along with Kissinger (93).

          Laat ze maar schuiven, die “old boys”, het kwartje rolt immers altijd dezelfde kant op.

          Like

         • @Ezra ben je wel wakker? Trump is de Duivel in persoon, erger nog dan erg en dan je je ooit kan voorstellen.
          We zien (zie link) hier alleen nog maar de “buitenkant” van dit sexueel moorddadig pedofiel misdadig sujet, ook wel D.J. Trump geheten.
          https://fitzinfo.wordpress.com/tag/paul-joseph-watson/
          Dit soort psychopathische afwijkingen worden al in deze perverse families van jongs af aan gepushed danwel goedgekeurd/uitgevoerd/doorgegeven. Vergeet vooral de rol van de vrouwen hierin niet. Ook bij vrouwen zijn niet alleen slachtoffers maar ook daders.

          Als Bernhard kinderen kon neerschieten en verkrachten dan kon Donald T. dat ook wel. Vergelijk hem maar als de Jimmy Saville van het vastgoedsector/maffiose gebeuren in de VS. Overigens topje van de ijsberg, want de echte ‘leuke’ verkrachting, martel en moord scenes van al deze ‘hoge'(qoud non) omes EN(sic) tantes krijg je niet te zien. Die zitten diep (maar ook weer niet zo diep) in de kluizen van de Mossad geborgen…

          P.s. Reken maar dat hier in achterlijk Neanderland ook de nodige verkochte (aan de Duivel) zielen zitten.
          Tot in de hoogste regionen? Nee, juist in de hoogste regionen!

          Like

          • Paul Joseph Watson = Prison Planet. En wakker.. nee, ik ben net uit mijn bed en ga nu naar mijn zieke jongens toe en met de honden wandelen. En voor de rest zoek ik graag zelf mijn weg in de doolhoven. We zullen wel zien waar het schip heen vaart. Er wordt zoveel geschreven en gekletst en iedereen denkt dat hij het weet. Uiteindelijk weten we niets! Er is een grote hetze ontstaan tegen Trump en de wereld lijkt wel verdeeld te worden in twee kampen. Ik wil daar buiten blijven en zelf blijven nadenken.
           Over een jaar kunnen we misschien de balans op maken.

           Like

 2. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 3. Men leert niet of je nou links of recht kiest, zij achter de schermen bepalen hoe hun wetten en
  regels zijn en die is niet voor het maar tegen het volk gericht om hún goude welvaart en macht.
  De wetten van hun gecréérde domocratie is één grote ilusie voor de gene die denken dat de wetten ervoor iedereen is, we zijn slaven van hun stysteem.

  Like

 4. “…what a man [Mussolini] ! I have lost my heart!… Fascism has rendered a service to the entire world”
  Oké, jullie zeer zeker een punt.
  Maar dan ook: Joop den Uyl, bewonderaar van Hitler, die vaak Duitsland bezocht.
  Hoe objectief durf een republikein tegenswoordig nog te zijn.

  Like

  • Als de waarheid over Churchill boven tafel komt, moet ik dan tegelijkertijd iets over het kruimeltje Den Uijl zeggen? Ik bedoel: dat heb ik in een artikel van 28 februari 2016 al gedaan. Je weet toch ook wel dat de PvdA-ers sinds de oprichting consequente Bilderberg bezoekers zijn geweest? Bilderberg = Benno zur Lippe B. = CIA = fascisme. Stukje uit dat artikeltje wat allang weer in de vergetelheid is geraakt:

   Liegen over Bernhard

   Hoe is deze leugencultuur tot stand gekomen?

   In 1976 barstte de Lockheed affaire over onze hoofden los. De Verzetsprinz heeft miljoenen aangepakt van Lockheed, met als doel de politiek te bewegen hun straaljagers te kopen. Zoals gebruikelijk ontaardt iedere crisis rond het ongekozen staatshoofd in een heuse constitutionele crisis. Er is door het toenmalige kabinet Den Uijl een commissie van onderzoek ingesteld, een vrindenclubje van Bernhard, die slechts heeft onderzocht wat we mochten weten. Het ging over Lockheed, dus niet over andere omkoopschandalen rond de “zakenprinz”. Benno werd voor straf uit zijn uniformpjes getrokken, maar ontliep de doodstraf. Zo werkt dat met een Rothschild-protégé.

   Henk Vredeling was destijds minister van Defensie en vond Reiter SS-er Bernhard een ZAK, een typische MOF. Zeuren en zaniken als ze denken dat ze iets tekort komen. De verhitte discussies in het Kabinet liepen soms hoog op, maar iedereen bleef trouw aan het Den Uijl consigne : “Je mag altijd liegen over Bernhard”. Zo werkt dat in een democratie. Er was aangetoond dat hij geld van de belastingbetaler had gestolen, maar hoefde niets met rente en boetebeding terug te betalen. Verdere overduidelijk aangetoonde omkoopschandalen werden door NSB-sympathisant Den Uijl onder het tapijt geveegd, want “je mag liegen over Bernhard”. Den Uijl: “Ik vind het prettig iets in de la te hebben liggen.” Bovendien, niet onbelangrijk, werd Den Uijl ook nog eens onder druk gezet door de militaire top, die dreigde met een staatsgreep. Het Gladio apparaat was een pur-sang Bernhard baby en heeft hem uitstekende diensten bewezen. Hij ontsprong de dans, de deugniet.

   Zijn oudste dochter en oogappel Beatrix wist te melden, dat “Nederlanders maar beter niet te veel te weten moesten over die politieke dingen”. Dat vreemde Duitsche mensje profeteerde dat “de leugen regeert”. Inmiddels liegt iedereen inderdaad mee, de politiek, de pers en het grootzakelijke bedrijfsleven. Want, zo is de algemene opvatting:

   En als je precies wilt weten wat die Den Uijl voor gedachtenloop heeft gehad, dan is hier nog wat extra om op te kluiven:

   https://gerard1945.wordpress.com/2015/12/12/de-nationaal-socialistische-jeugdzonde-van-joop-den-uyl/

   Zo, ben je weer in beeld…. 😉

   Like

   • De waarheid over Benno is dat het een pedofiel was – zie zijn laatste kind verwekt bij een minderjarig wijfie.
    De waarheid over Claus is dat het een gore pedofiel was – zie zijn wegsturen uit Afrika en wat deed hij hier?
    De waarheid over JohanFriso is dat het een kwaadaardige krankzinnige pedofiel was.
    En de waarheid over Bea is?
    En de waarheid over Willy is?

    Like

    • De waarheid is, dat het een abject zootje is. Uitschot. Op 7 januari 2014 schreven we over de “Zur Lippe B dynastie”:

     Een Hitler-Duitsland erfenis

     Maar we zitten hier dus met een nog door Hitler-Duitsland geïnstalleerde dynastie, die alle slechte eigenschappen van de mens in zich heeft. De criminele leden van een willekeurige Italiaans-Amerikaanse maffia-familie zijn heilige boontjes vergeleken met dit uitschot. Door gestolen rijkdom worden ze afgeschermd door ontelbare constructies, waarvan de meeste het daglicht niet kunnen verdragen. Ze worden nota bene in de eerste plaats beschermd door ONS, de belastingbetalers. Ze worden beschermd door de rijke kartel-families met het hoofdkwartier in London City. Ze worden beschermd door geschiedvervalsers en sprookjesboekschrijvers. Ze worden beschermd door valse voorlichting, geheime diensten, de complete politiek, door de strijdkrachten, door het ambtenarenkorps, door de rechterlijke macht. Ze worden beschermd door lintjesregens, gekraakte paleizen en een compleet bataljon aan boekhouders en adviseurs, omdat ze zelf NIETS kunnen. Ze worden bovenal beschermd door de zwaar criminele onderwereld, waarbij we geen onderscheid meer behoeven te maken tussen maffia-bendes en sectarische genootschappen. Ze worden beschermd door hun financiële constructies, hun (buitenlandse) aandelen, hun belastingvrijstelling en -ontduiking. Door het gore door deze lui verordonneerde “volkslied” te zingen, vereren we criminele uitvreters, die normaal gesproken een straf moeten uitzittenwerken.

     ALLES wat integere en normaal denkende mensen tegen de borst stuit is verenigd in dit frauderende zootje nietsnutten, charlatans, oplichters, deserteurs, volksverraders, overspeligen en uitvreters.

     Door Nazi-Duitsland geparachuteerd in de Lage Landen en we zijn er nooit meer van af gekomen.

     Like

 5. Dat was dom van den Uyl.Kennelijk was hij zo begeesterd door het socialisme,dat hij met nog blinde ogen in de valkuil trapte.Die fout maakten ook vele idealisten,waaronder de Bellamy-aanhangers.De meesten trokken zich ijlings terug toen de ware aard van Adolf en de gruwelen (concentratiekampen, Kristallnacht etc.)bekend werden.
  Wie zich niet terugtrokken: de Verzetsprinz, zijn schoonmoeder, zijn eigen moesje ook wel Tolle Lola genoemd,zijn broer,zijn pleegvader Panchoulidzew,de vriendenkring zoals de Fnteners van Vlissingen,de families van Wilhelmina waaruit o.a. Hendrik afstamde en de fameuze duitsche Emma. En wat te denken van de broers van vele mensen: zoals de broer van Luns .Er was altijd een broer,die eigenlijk het zwarte NSB-schaap zou zijn geweest.
  En wat die Trump betreft, het is een domme man met kennelijk veel boerenslimheid als het op geldverdienen voor zich zelf betreft.Hij zal inderdaad over lijken gaan om zijn Towers te bouwen.Maar hij moet niet zo “happen”naar de media. Trump, je moet net doen als hier in Nederland.Daar is door kloningshuis en regering censuur ingesteld en daar kom je ver mee.
  Maar ik mag wel lijden dat je de vier jaar niet gaat volmaken.
  Want dan ga ik maar weer serieus bidden voor het lot van deze planeet. Alhoewel, ook daar h eb ik geen fiducie meer in.
  De strijd is op alle gebied verloren.Er zijn te veel mensen,dat blijkt elke dag opnieuw. En als je de boel niet eerlijk gaat verdelen en mensen met verstand aan het roer zet,dan kunnen we het wel shaken,letterlijk en figuurlijk.
  Ik hoorde trouwens van een stadjer uit Groningen dat het daar behoorlijk trilt en dat hij op een dag de weg zag “golven” Maar het werd geen nieuwsitem.

  Like

 6. Jack en de waarheid over Rutte is? De hypocriet start zijn campagne al met paginagrote advertentie uit de VVD pot en nog een pagina groot interview en hij met engelenkop in het centrum. Vroeger, op school bij de nonnen,kregen we zulke engelenkopjes in onze schriften geplakt bij een 9 of een 10.
  Hypocriet Jeroen slaat er ook al leugens uit.Eigen risico moet weg.In Brussel helpt hij mee de europese burgers te wurgen.
  En intussen maken ze van Nederland een stad,zoiets als Hongkong ofPeking.Zonder ruimte voor de burgers om eigen voedsel te verbouwen. Dan zijn we op fabrieksvoer aangewezen,we kunnen de medicijnendie dan nodig zijn niet meer betalen en dan ziet Bea heure wensdroom nog in vervulling gaan. Niet meer dan een half miljard mensen op aarde en Wij (zo sprak de MAJE destijds tegen een beroemd psycholoog/arts natuurlijk aan de top van die piramyde.Want kijk, er moeten natuurlijk wel werklui en ambtenaren zijn voor het gerief van de nobelen.
  Het betreffende filmpje is uiteraard gewist. Maar het ging om een vrouwspersoon, een regerend vorst op een troon en het was niet Elizabeth zei ze met nadruk.En iedereen beseft dat het niet om de saaie en oerdegelijke Margarethe van Denemarken gaat,want die heeft de fantasie niet daarvoor en ook niet die perverse ambitie.
  Vanavond komen er andere lui aan het woord over de falende gezondheidszorg. Op 2. En politici wordt de toegang geweigerd.Dat is een begin.

  Like

 7. “Whenever the people need a hero we shall supply him -Albert Pike”.

  Die quote is helaas werkelijkheid. Hij heeft de Amerikanen op de dag van de festiviteiten alvast 1 mes in de rug gestoken, want 1 van de executive orders die hij tussen door alle festiviteiten getekend heeft, was een jaarlijkse korting van 500 USD (die binnenkort zou ingaan) van The Federal Housing Administration (FHA) op hypotheek verzekeringen af te schaffen. Uiteraard hoorde we over deze executive order op de “feestelijke ” dag nog niets, en zelfs nu een paar dagen daarna is dat nog niet opgepakt door de MSN. Daarnaast heeft hij al meer bankiers (5 Goldman Sachs mensen) voor zijn kabinet gekozen dan Bush en zelfs Hillary Clinton. en wilt hij een CIA director waarvan algemeen bekend is dat hij een groot voorstander is van de politiestaat. Is hij zogenaamd een groot liefhebber van de Amerikaanse grondwet, maar weigert hij om volgens dezelfde grondwet zijn zaken imperium (waarbij hij o.a. ook gretig gebruikt heeft gemaakt van die “verfoeide” handels verdragen) in een “blind trust” te plaatsen. Als klap op de vuurpijl heeft hij Dick Cheney aangesteld als 1 van zijn belangrijkste adviseurs.

  kunnen we in Nederland alstublieft ook eens wakker worden wat betreft de PVV, deze zogenaamde “Volks Partij” die zogenaamd opkomt voor de “gewone Nederlander”.

  http://www.stopdebankiers.com/als-pvv-wilt-stemmen-lees-dan-eerst-dit-stuk/

  https://langleveeuropa.nl/2015/07/welke-nederlandse-eurofracties-stemden-voor-ttip-en-isds/

  https://www.youtube.com/watch?v=iK8ue7-Shpc zie 07.40

  https://www.youtube.com/watch?v=iK8ue7-Shpc zie j02.47

  Zo is er nog veel meer informatie te vinden over de grote geblondeerde leider; bijvoorbeeld de financiering van de PVV door zionistische denktanks. Kortom; Nederland zou zich eens wat meer in WIlders moet verdiepen. Nee, de meeste mensen zijn helemaal niet wakker, maar liggen nog gewoon te slapen of zijn nog in ontkenning wat betreft de PVV. Het is prima dat men wel bereid is om het verraad van het establishment (zowel links als rechts) tot zich te nemen, maar men weigert vooralsnog hetzelfde te doen bij de zogenaamde verlosser van Nederland.

  De NWO structuur is al volledig in plaats en het laatste zetje zal via de zogenaamde volkspartijen PVV, Front National, FPO etc gegeven worden, ik houd mijn hart vast wat er in de nabije toekomst ons nog allemaal te wachten staat.

  Like

 8. Heb je goed. Het is zelfs nog listiger. Wereldwijd is deze tactiek van ‘achtervang’ organiseren zichtbaar. ‘Alt-rechts’ is overal onder nazionistische leiding en geldstromen ‘in de markt gezet’.

  ‘Britain’s Most Undesirable Immigrant: Why Was Shai Masot Given a Visa?’
  10 Jan, 2017 in Uncategorized by craig Craig Murray
  http://www.publications.parliament.uk/pa/cm200203/cmselect/cmfaff/813/813we16.htm

  Politiek vs. Goochelen – wat is het verschil? Beiden werken met goochelaars. Herrie, ruzies om niks, luchtballonnen, losse flodders – tal van tricks om de aandacht af te leiden, en op andere schaakborden snel zetten te doen. Bijvoorbeeld (erg actueel):
  January 11, 2017 at 17:35
  IOP headlines for 08 JANUARY 2017:
  Israeli Army position opens fire on Gaza farms
  Israeli Army orders destruction of 2 Palestinian homes
  Night peace disruption and/or home invasions in 8 towns and villages
  http://palestine.org.nz/phrc/index.php?option=com_content&task=view&id=3865&Itemid=44

  Media die (blijven) zwijgen zijn dus medeplichtig aan; zij zijn een oorlogswapen, en zetten die in:
  http://palestine.org.nz/phrc/index.php?option=com_content&task=view&id=3865&Itemid=44

  Party For Freedom – Make Australia Great Again! https://www.partyforfreedom.org.au/
  Alle zgn. ‘populistische’ partijen zijn vehikels voor de nazionisten, het monster heeft z’n tentakels al in alle EU-landen, alsmede als blok in het (nazi) EU-parlement.
  Allemaal vinden ze de (nazi-gecontroleerde) media aan hun kant; als sterkste – zo niet enige – sterke punt.
  http://www.spiegel.de/international/europe/the-likud-connection-europe-s-right-wing-populists-find-allies-in-israel-a-777175.html

  De fractie (EVDD) is gelieerd aan de partij Alliantie voor directe democratie in Europa.

  Een clown – mislukt zakenman (reeks faillissementen, veel fraude en banden met de ‘mob’ – ontbijt met champagne en dineert met caviaar – een man van het volk? . . . Een jezuit! Satanische sadist!

  Alles wijst op oorlog. Legereenheden uit m.n. Belgie en Nederland zijn naar Bremen verscheept, en per rail naar grenzen met Rusland en Belarus.
  Ook Duitse eenheden n.b. zijn al naar het front gestuurd. Britse en Amerikaanse eenheden liggen er al in grote aantallen. Jihadisch worden al jaren massaal getraind in m.n. Oekraine, Georgië en Roemenië. Anderen worden gerecycled uit Irak en Syrië en ingezet voor Global GLADIO operatie in EU-landen.

  Soros heeft nu al zijn ngo’s en social media ingezet vooor zijn ‘Operatie Pussie Hats’, een kleurenrevolutie.
  ‘Global Research’ toont beelden van ‘protesters’ met bivakmutsen.’
  Soros subversieve vehikel Moveon.org zit er achter.
  BLM is ingezet voor relschoppen, en aanvallen op ambtsdragers.
  En nog ‘zien’ onze gekochte journalisten niks (broeien), uit hun holen komen.
  Dezelfde structuren heeft Soros wijdverbreid door heel de EU stevig verankerd.
  Wij komen gauw aan de beurt – rond komende verkiezingen in 3 lidstaten? Denk het.
  http://www.jta.org/2016/11/14/news-opinion/politics/meet-the-jews-in-donald-trumps-inner-circle
  ‘Americans first’?, echt niet; Zionisten first! (and only) – Bolsjewiekse heilstaat staat voor de deur.

  De nazi-top in Davos besprak o.a. de import van nog meer migranten, de zelfgecreëerde staatsterreur bestrijden (drogreden om de Politiestaat verder uit te bouwen); de blauwdrukken voor de transitie van 14 economische/maatschappelijk sectoren – vrijwel alle aspecten van ons leven -totaal op z’n kop zetten. De VS hadden er 800 nazies naar afgevaardigd. Nederland Rutte, Dijsselbloem, Schippers, oorlogsminister Hennis; topman van Philips, Unilever, ‘TransAtlantic’-agent cq. nazi Timmermans en Kroes (Uber, Merill Lynch).
  Die keren terug in ons land met de kaders waarbinnen de politiek alleen nog wat details mag inkleuren.

  Like

  • @Zo is het …

   Haarscherp. Een aantal zaken door jouw betoog zijn mij een stuk duidelijker geworden. Dank! 🙂

   Like

 9. voor de vertaling sleep het hele verhaal naar : https://translate.google.com/

  Trump, Marches, and Psyops Operations to Divide The World

  From an enlightened perspective Trump is the right man for the job and has the backing of the Higher Dimensionals, Angelic and Ascended Masters. If people had mastered their own personal God connection there would be no maararches especially those inciting violence. Now that I have gotten your attention – probably pissed off quite a few – take a deep breath, suspend your egos with all their programming and misinformation, wounds and traumas being acted out vicariously and listen.

  Did you take that deep breath? Now take about three more.

  This is not about “what abouts”. Most of the “what about this and that” are part of a grand psyops program carried out by the DNC, CIA funded by George Soros and others in the elite. It is the classic divide and conquer, order through chaos and the chaos we are now experiencing is by design. We don’t need a Gandhi right now we need a warrior. The Gandhi will come later after the clean up.

  There is a transdimensional war going on far beyond most people’s ability to perceive. There are unseen negative influences; which are the masterminds behind the political puppets. It is a multilevel swamp; which definitely needs to be drained. The ones screaming the loudest in the political arena are the ones that are guilty of heinous crimes against humanity. One of their tactics is to accuse others of what they themselves are doing. They use the agencies, the press, and sponsor various political groups to do their bidding. This includes the talking heads in the lame stream fake news media owned and controlled by the very same dark forces seen and unseen.

  Trump is taking something on so dark, so deceitful, moving into the levels of demonic that most people would cower in disbelief if it were to reveal itself.

  Many will find the very leaders and icons they have been following are deeply rooted in evil. Pizza Gate, Pedogate, the satanic blood rituals including child trafficking and sacrifice are real. This includes Hollywood and the music industry both replete with satanic and decadent rituals. This is not on Trump’s side of the fence. If you are marching for Hillary, the pay to play deception, the continuation of the war and disease profiteering then you have fallen into the psyop. Compared to this group Trump is a saint, although I am sure he is not perfect as none of us are.

  I am all for equality, women’s rights etc. yet let’s not muddy the water and create a toxic soup that has little to do with women’s rights. Let’s separate the Russian hacking and use a little logic. The polls are not online. The electrical grid is not online. So how can they be hacked? There is a big difference between a leak and a hack. The Wikileaks information was leaked – not a hack – concerning the affairs and wrong doings of the DNC and the Clintons. The previous British Ambassador admitted he was the one who turned the information over to Julian Assange from a disgruntled official in the DNC. He was given the information most likely by Seth Rich who was murdered, found shot several times in the back adding to a long history of deaths connected to the Clintons. So with this information now how could there be a hack and how can they blame the Russians? What does this have to do with Trump? This is just one of many false accusations and diatribes against Trump.

  Not one person in any of the agencies will testify under oath it was the Russians who hacked the election or the grid. Do you know why? Because lying to Congress is instant jail unless you are the Clintons – then the rules don’t apply. Why can the Clintons lie to Congress?….because they control most of the politicians, the DOJ and other agencies. That will soon be rectified. How can the politicians continuously spew out false information knowing it is a lie? It is what politicians do. They also are deeply involved in many of the beyond sick activity now coming to the surface. Everything from bribes and blackmail to murder, pedophilia and satanic blood rituals. Of course they are going to pull out all the stops to stop Trump – their careers and their lives depend on it.

  It is time for a little critical thinking. Why are you blaming Trump for this mess and condemning him before he even has a chance? What did the last administration do for you? A better question is what have they done to you. If you knew the answer to either question you would not take to the streets other than support of Trump. Considering what he is up against a lot of support and a little slack is in order. It is time for the Stockholm syndrome to end. Break out of the spell and stop fearing change. Do you want everything to continue as it has? Are you in support of the gross negligence, corruption, unbridled greed and the lust for power? Are you in favor of the war and disease profiteers to continue business as usual? Do you support murder, child trafficking, and satanic blood rituals? I am all for taking to the streets if Trump becomes a Hitler – yet the truth of the matter is you have already been under at least three Hitlers. Hitlary included. Calling Trump Hitler is a diatribe created by the very people with the most to loose. Those flourishing in the swamp.

  The protesters are being played like a fiddle. They drank the CNN cool aid. Their own unhealed wounds and traumas are being played upon and are being acted out vicariously against a fictitious enemy. I watched emotional dramas being acted out without any foundation of truth to back them. Signs like Russian traitor, Stop Hitler etc. Hollywood actors deeply embedded in the swamp making false statements with absolutely no foundation, they are actors remember. Some actors I have lost all respect for because of their ignorance and allegiance to the dark side. There are three categories many fit into, naive, ignorant or evil. Most just follow the leader or succumb to star power – being critical thinking challenged. I watched people protesting that did not even know why. I watched young men throw rocks, bottles, anything they could get their hands on at police then walk up and taunt them acting out gestures of persecution. I must say this is one of the times I sided with the police and had no problem with them taking care of business. Fortunately most kept their cool.

  All I can say is the fluoride in the water and the chemtrails are working. The separation game played by the illuminati creating chaos worldwide is working. The pitting races against each other is working. The mind control projects are working even more than one suspects. The good news is they still are not working enough. The N.W.O.is rapidly loosing ground worldwide. Their tactics are being exposed along with their past deeds. The world is waking up. The call for freedom and Universal Law is heard around the world. The enslavers are being unmasked and now the people need to look at the world with fresh eyes. Not the mindsets and programs from the past.

  It is time for personal research, critical thinking, establishing ones own personal inner guidance.

  Do not depend on outside sources for truth. Learn to trust and lead yourselves from your own heart and soul. Have you been lied to in the past? How much of those lies have influenced your decision making process? Are you afraid to look at the conspiracy facts? The FBI and NYPD files on your past leadership would make a grown man cry. Do you want this to continue? It is time to discern why and who you are marching for because you very well may be supporting the very things and people you’re against once the truth comes out and the masks come down.

  There will be a lot of dramas playing out as these new waves of energy push everything to the surface. Some will heal internally, some will need external lessons. Some will own their emotions and experiences, others will project and blame. It is all about personal responsibility from here on out. Best advice I can give is to set boundaries, hold sacred space and be open to new ideas and information yet always use discernment. Nothing is as it seems, and you never know a person’s cards until they play them. Do not fall for Star Power, Religious Power, Political Power – the real power is within you. It always has been. Get out of everyone else’s sand box and take care of your own kitty litter.

  The real power is within you. It always has been…..

  Be Well
  James Gilliland
  http://www.eceti.org
  http://www.bbsradio.com
  http://www.privateinvitationeceti.com
  ECETI Official YouTube Channel
  Instagram

  You have my permission to send this far and wide.

  UFO FOLLOWING TRUMP PLANE CAPTURED BY FOX NEWS 2017 | ALIEN UFO SIGHTINGS

  Like

  • Dank je Hendrik1! Ik merk dat ik op dezelfde golflengte zit als jij.
   Onderstaande had ik al klaar liggen en toen ik hier kwam las ik je artikel van James Gilliand.

   Ik ben blij dat we op deze site toch ook een ander geluid mogen laten horen. Dank Admin voor je tolerantie.

   Michael Jackson – Heal The World (Official Video)

   Niet haat maar liefde en begrip voor je medemens die net als wij onderweg zijn om de wereld te ontdekken hoe de werkelijkheid is en om daar iets aan te doen zodat het er voor onze kinderen beter uit zal gaan zien en dat ze kunnen zeggen dank jullie voor wat je hebt gedaan voor ons. Ik kan mijn ouders dankbaar zijn omdat ze gestreden hebben voor ons gezin in oorlogstijd. Als ik daar aan terugdenk moet dat voor jonge ouders een struggle for live geweest zijn…

   Like

  • Wat een L.. verhaal over een UFO achter het vliegtuig van Trump. Zo te zien kan er net een heel klein ‘Alientje’ in.Gelukkig dat zullie(de aliens) niet met zijn honderden, ja duizenden of zelfs miljarden komen haha 🙂 🙂 !

   Dus Trump wordt niet alleen gezegend door de Engelen, maar ook door zogenaamde aliens .
   Wie dat nog gelooft, gelooft alles, gelooft iedere leugen!

   Ik zal het uitleggen: Donald (niet Duck maar zou betere naam voor hem zijn) Trump wordt ook NIET gezegend door de Duivel, maar zegent zelf de Duivel(Satanist noem je zo’n iemand). 1 x raden wie en wat die Duivel is?

   p.s En getver…. altijd die onscherpe beelden.

   Like

 10. @Ezra “Er is een grote hetze ontstaan tegen Trump en de wereld lijkt wel verdeeld te worden in twee kampen. Ik wil daar buiten blijven en zelf blijven nadenken….etc”

  Ezra een foutje van Trump en hij wordt ge-JFK-ed, ge-PimFortuyneerd of gewoon ge-zelfmoord.
  Denk je nou echt dat Trump na dat walgelijke verkiezings-circus toneel en brainwash/propaganda gebeuren voor het Volk als een nieuwe Gandhi/Mandela of Jezus Christus zal opstaan.
  De krachten en belangen ACHTER de SCHERMEN zijn te groot om een of andere idioot deze te laten dwarsbomen.

  De kracht, macht en pracht ligt bij een Volk , het Volk, mits deze volledig “wakker” is en een eenheid vormt en zich niet laat verdelen door wat dan ook.
  Helaas zal dat nog een jaar of wat evolutie kosten benevens miljarden doden voor dat gaat gebeuren…..

  o ja en over dat verdelen in 2 kampen. Rutte gezien bij die zwarte sorry donkere omroeper/presentaTOR (ben zn naam even kwijt) met een belachelijk K.. verhaaltje dat de mensen zich maar eens meer fatsoenlijk op straat en in de winkel en waar dan ook zouden moeten gedragen. Hoe durft dit stuk onderkruipsel dit abject politiek gedrocht dit te zeggen. Ik zou zeggen laat ie maar eens bij zichzelf beginnen.

  Ja “divide et impera” Verdeel de wereld haha Neanderland maar in 2 kampen -wat zeg ik- in 3 wat? 4, 5 maakt niet uit en zet de boel lekker tegen elkaar op. Polariseer er maar op los. Als ze klaar zijn met elkaar af te maken of nog bezig jatten zij ondertussen jouw have en goed -wat zeg ik- je (klein)kinderen zelfs[en jij kan het weten], nee je ziel, want zo stom als ze zijn door tv te kijken, de kranten te lezen worden ze nog stommer dan stom, heel stom, dood-stom (sic).

  Like

  • @Nemesis:

   Zoals iedereen denkt de waarheid in pacht te hebben spreek je daar ook naar. Ik sluit mezelf beslist niet uit.
   Als je niet je eigen waarheid mag zeggen dan ga je tegen jezelf in. Gelukkig dat we nu nog de mogelijkheid hebben om dat te doen.

   Ik begrijp je boosheid op alles wat er op deze aarde gebeurt. Het is mensonwaardig en nooit de bedoeling van de schepping geweest.

   Ik waardeer je en dat meen ik uit de grond van mijn hart. Maar zou je die boosheid een beetje minder ruw de wereld in willen smijten? Het komt dan waarschijnlijk beter over zodat we je ware aard kunnen zien.

   Ik heb altijd een beetje haast door mijn drukke leventje en dat is een totaal andere wereld met blije kindjes om me heen. De tegenstelling is dan zo groot.

   Groetjes, Ezra

   Like

   • @Ezra dank je. E.e.a. is niet persoonlijk bedoeld. Zeker druk ik mij soms wat heftig uit, maar voor wat er gebeurt nog -van ze lang van ze leven- nog niet heftig genoeg. Dat ligt in mijn aard. Ik kan mijn ware aard ook niet verloochenen.
    Onze waardering is geheel wederzijds.

    Like

 11. Wat een L.. verhaal over een UFO achter het vliegtuig van Trump. Zo te zien kan er net een heel klein ‘Alientje’ in.Gelukkig dat zullie(de aliens) niet met zijn honderden, ja duizenden of zelfs miljarden komen haha 🙂 🙂 !

  Dag Nemesis, je hebt groot gelijk om niet alles te geloven onze eigen kunnen ons bedriegen,
  maar er zijn ook grote Aliens zie filmpje.

  He’s Back! Reptilian Shapeshifter Secret Service Agent Spotted At Trump Inauguration? 1/21/17

  comments on tou tube:

  The ss agent has an “tactical arm”. his under arm is fake, his real arm is under his coat with his weapon.

  Liked by 1 persoon

 12. sorry, ik bedoel
  Dag Nemesis, je hebt groot gelijk om niet alles te geloven onze eigen ogen kunnen ons bedriegen,
  maar er zijn ook grote Aliens zie filmpje.

  He’s Back! Reptilian Shapeshifter Secret Service Trump Inauguration! 1/21/17 Including a Close Encounter With a Reptilian Race as a Child! Source link https://www.youtube.com/watch?v=KjjVh

  Like

 13. Alle reacties met interesse gelezen en inderdaad,de verwarring ten top.Daarom moet je doen als Paulus,die in zijn brief aan de Colossenzen al zei: “Dooft de geest niet uit,veracht de profetieën niet, onderzoekt alles en behoudt het goede”Zelf ging hij ook naar de Heks van Endor en kwam er geschokt vandaan. Ik heb ook altijd zo gehandeld en net als jij, Ezra, observeer ik en heb zelf een mening.Dingen kunnen soms heel anders uitwerken. Misschien is Trump wel zo’n figuur die een rol in de geschiedenis gaat spelen,als bijvoorbeeld Napoleon en de Adolf.En misschien ook wel niet en wordt hij een kopje kleiner gemaakt door deze of gene. Het is nu l984, waarheid en leugen wisselen elkaar af,om de dag komt er een nieuwe versie,van hoe wij, de burgers, de situatie moeten interpreteren.Er schijnt nu weer ophef te zijn rond een vlaamse pater (78) Daniël Maes,die al sinds 2010 in een klooster in Syrie zit en zegt dat hij zijn leven aan Poetin en Assad te danken heeft.En dan moet ik weer denken aan die oude pater die vorig jaar vermoord is door jihadistische rebellen terwij hij daarvoor 40 jaar lang onder de Assads rustig zijn parochie heeft kunnen leiden.Hij wou dus ook niet vluchten en dat werd hem noodlottig door troepen van buitenaf.Soortgelijke verhalen kwamen ooit uit Irak,uit Libie etc.Overal waar de yanks kwamen om de olie en andere schatten,daar ging het mis. Daarvoor leefde bevolkingmin of meer in pais en vree,maar wel met goede gezondheidszorg en goed onderwijs. Dat hebben wij hier niet eens meer .De ellende begon met de EU en de marktwerking. En het Schengen verdrag en de “grondwet “uit Brussel die door tweederde van de bevolking werd afgewezen.De vlaamse pater omschreef Hillary Clinton als “de duivelin in wijwater” en dan denken wij weer aan de oorlogstaal die ze uitsloeg om Kadhaffi aan te pakken. Ook hekelt deze pater de berichtgeving van de westerse mainstream press. Nou daar word je inderdaad ook beroerd van en het is allemaal zo doorzichtig. Maar ja, brood en spelen en flauwekul en daar worden mensen passief van.
  De mensen zullen “mat”worden in de soort eindtijd waarin wij leven. Het einde van een vorm van beschaving.Zoals ooit het Romeinse Rijk ten onder ging, zo zal het nu weer gebeuren.

  Like

  • ”De mensen zullen “mat”worden in de soort eindtijd waarin wij leven. Het einde van een vorm van beschaving.Zoals ooit het Romeinse Rijk ten onder ging, zo zal het nu weer gebeuren.”

   Dag Attie, het is reeds in volle gang, men noemt dat crisis, maar vertelt er niet de werkelijke betekenis van het woord bij.

   ‘crisis:
   v. (crises, -sen), beslissend ogenblik; ernstige stoornis. ‘

   En dan lijkt mij de laatste wel het duidelijkst als ik zo eens om me heen kijk.

   Groet,NG

   Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s