POLL: ALLE VREEMDE TROEPEN NEDERLAND UIT

Statenbond Duitsland, januari 2017

Men wil een referendum organiseren. Iedere Duitser heeft stemrecht. Direct al struikelt men over de term “Duitser”, voor het gemak soms ook wel eens “Reichsburger” genoemd.

Men komt tot de conclusie dat Duitsers en Reichsburgers niet bestaan.

deutsches_reich_1871-1918-de-svg

Want de op 31 juli 1914 Duitse Statenbond bestaande uit 26 staten, koninkrijken én republieken, is nooit opgeheven. Er waren toen geen Duitsers, maar Pruisen, Badener, Württenberger, Bayern, etc. Geen “Duitsers” en er was ook geen “Polen”. Het blijkt dat er nog steeds geen “Duitsers” zijn, in hun paspoort zijn ze “deutsch” en geen “Deutsch Reichsburger”. Thans is er de onwettige Bundesrepublik Deutschland, nog steeds bezet gebied en nog steeds zonder grondwet en soevereiniteit.

Velen noemen dit kunstmatige land dan ook “Finanzamt G.m.b.H.”, waar de burgers personeelsleden zijn, de raad van bestuur door de Bundeskanzlerin wordt voorgezeten en de aandeelhouders zetelen in Washington D.C., Londen, Parijs en Warchau.

In ieder geval wordt getracht om een referendum op poten te krijgen, waarin 2 vragen met ja of nee moeten worden beantwoord. Deze luiden:

 1. Bent u het eens met de eis dat alle vreemde troepen het grondgebied van de 26 Bondsstaten moeten verlaten?
 2. Bent u het eens met de eis dat alle militairen die ressorteren onder de Duiste Statenbond uit het buitenland moeten worden teruggetrokken?

De Bataafsche Republiek, januari 2017

Dat moet hier ook kunnen. Maar dan beter, want de vraagstelling zoals bovenstaand, duidt op voldongen feiten en dus onderhorigheid.

Het doel van De Bataafsche Republiek is het inrichten van een vrije republiek op het grondgebied der Nederlanden. Daarmee is in dezelfde werkgang de liquidatie van het onwettige “koninkrijk” herbevestigd. Want op 13 mei 1940 heeft de toenmalige opperbevelhebber der Nederlandsche Strijdkrachten hoogverraad gepleegd en daarmee het toenmalige Koninkrijk der Nederlanden opgeheven. De natuurlijke rechtsopvolger was de nooit opgeheven Bataafsche Republiek.

In de nieuwe grondwet moet verankerd zijn, dat slechts het volk de zeggenschap heeft over het toelaten van buitenlandse troepen, etc.

Het “koninkrijk” van vandaag heeft geen wettig bestaansrecht, alleen al vanwege het feit dat de soevereiniteit in 1945 nimmer van de Canadese legeraanvoerder bij volmacht van de Britse Crown is overgegaan naar de Nederlanders.Waarvan acte.

Wilhelmina_Gala

De gedeserteerde opperbevelhebber plofte gewoon weer op de gestolen troon alsof er niets was gebeurd. De door de NAZI-bezetting geteisterde Nederlanders werden zelfs gek gemaakt om de economische belangen van deze mevrouw in Nederlandsch-Indië ten koste van 6.000 gesneuvelde militairen en meer dan een kwart miljoen vermoorde Indonesiërs, veilig te stellen. Toen dat “geregeld” was trad de vorstin waardig af, de verzetsvrouwe kon in alle rust de dijkdoorbraken in Zuid-West Nederland afwachten. Het dijkonderhoud was door de bezetter verwaarloosd en na ’45 ook door de deftige elite in Den Haag en omstreken, die maar verstoken bleven van Marshall-hulp wegens “Indië”.

Door het toelaten van buitenlandse troepen en kernwapens op het grondgebied, hebben wij de zeggenschap in eigen huis opgegeven. Onder de dekmantel van bondgenootschappen als de NATO en Europese Unie zijn wij gestript van onze soevereiniteit. Ons zelfbeschikkingsrecht ligt in een hermetisch afgesloten kluis in het buitenland. Er is geen zelfstandig Nederland. Twee eerdere referenda werden doodleuk door “de politiek” afgeschoten. Het volk kan in verkiezingen zijn stem weggeven, maar moet daarna zwijgen als het graf. Mocht iemand nog steeds aan twijfelen aan onze status van non-existentie, dan zou de volgende vraag eens aan de Nederlanders moeten worden voorgelegd:

Met het uitzwaaien van legereenheden van zogenaamde “bondgenoten” kan dan gelijk worden begonnen met het sluiten van ambassades, het opruimen van buitenlandse geheime diensten en het inperken van multinationals met hun miljarden belastingvoordelen. Zonder meer kan worden begonnen met het terug halen van alle Nederlandse troepen, die onder commando van een buitenlandse mogendheid staan of van de NATO, c.q. Verenigde Naties. De paar parate bataljons kunnen we hier goed gebruiken in verband met het aanleggen van bufferzones in de grensgebieden.

Highway of Death

highway-of-death

Het hoeft niet te gaan zoals de Amerikanen het naar huis terugkerende Iraakse leger “op de vlucht heeft neergeschoten”, het kan ook ordentelijk. Om er zeker van te zijn dat ze ook werkelijk vertrekken, leggen we beslag op de 21 atoombommen in Volkel totdat al ons goud in Nederland is afgeleverd en de bezettingsmachten zijn verdwenen.

Herstel de Republiek

12 gedachtes over “POLL: ALLE VREEMDE TROEPEN NEDERLAND UIT

 1. Een goed overzichtelijk artikel.Zo is het gegaan en niet anders !
  Hoe dom is een volk,dat dit maar over zich heen laat komen.En dan die meer dan achterlijke grondwet ……..

  Like

 2. Nederland is al lang en breed in de uitverkoop gezet, zelfs het spaargeld gaan ze direct ook nog beslag op leggen als het hun goed, inhun straatje,uitkomt?
  Draghi blijft niet voor niks geld bijdraaien omdat naar zijn zin niet genoeg uitgegeven wordt? Meer meer en meer l

  Like

 3. Het gebeurt in Davos. Economic Forum (WEF) in het Zwitserse Davos. Ook minister van Financien en Eurogroepvoorzitter Dijsselbloem, minister Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, minister Hennis van Defensie en minister Schippers.
  (o.a. verplichte vaccinatie tegen – nu een echte? – pandemie wordt daar besloten! Anti-democratisch.)

  Andere prominenten zijn Philips-baas Frans van Houten, Unilever-topman Paul Polman, eurocommissaris Frans Timmermans en Neelie Kroes. (Kroes zit er om Uber vrije hand voor handel te geven.)

  Maar ook bijvoorbeeld prinses Máxima en Koning Philippe en Koningin Mathilde van België ontbreken niet op het World Economic Forum.
  Voor de VS worden Joe Biden en John Kerry gedelegeerd. Ook iemand van het Trump-transition team zal aanwezig zijn.

  Overigens komen van de 3000 gedelegeerden meer dan 800 uit de VS.
  4.500 militairen staan de politiediensten bij om de veiligheid te garanderen.
  http://www.demorgen.be/economie/hoe-groen-is-davos-zwitserland-verwelkomt-1-700-privejets-b13831bb/
  https://nl.express.live/2011/01/27/het-wef-in-davos-wat-kost-deelname-en-waarom-betalen-bedrijven-graag-zo-veel?-exp-139534/

  En natuurlijk wodt AFGESPROKEN dat wij ons leger overdragen aan de EUSSR, en dat Juncker cq. zijn opvolger – de opperbevelhebber wordt.
  (Het militair industrieel complex neemt met ‘NEE’ geen genoegen; een totaal nieuwe generatie van hybride (autonoom) wapentuig en munitie en raketten moet immers vermarkt worden. Alsmede EMP-wapens, energiewapens, Biowapens, nano-deeltjes en alle mogelijke vergiftigingen van de populatie en het milieu.).
  Goed als iedereen dit nú in de peiling krijgt, paar hints:
  http://www.businessinsider.com/electronic-warfare-weapons-2012-3?op=1&IR=T
  http://www.defensenews.com/story/defense/naval/ships/2016/01/10/railgun-navy-fanta-naval-zumwalt-ddg1000/78443016/
  http://www.defensenews.com/techwatch

  Een leger? Voor welk nut? De vrijheid die wij menen te moeten verdedigen – die wordt van binnenuit vernietigd. Het project nazi-Duitsland is ondergronds/vermomd vlekkeloos door gegaan. De VN is de opvolger van het 3de Rijk. Ieder historicus weet dit, natuurlijk.

  hint: “Auf Anordnung von oben wurde Hitler dann aber wieder entlassen, nachdem man beschloss ihn zu fördern und zu finanzieren. So wurde Hitler als Schüler des Tavistock-Institutes (unter der Leitung von Lord Northcliffe) eingebunden, denn es war notwendig, einen Weltkrieg zu entfachen. Erst durch einen schrecklichen Krieg wird der Ruf nach dem Frieden laut, der dann 1945 in Form der UNO etabliert und scheinbar gesichert wurde, um letztlich den Weg zur NWO zu ebnen – als Fortsetzung des Völkerbundes, d.h. der Vereinten Nationen.” http://kath-zdw.ch/maria/schattenmacht/nwo.html

  “On September 20, 1966, the State Department’s view on forming an “Atlantic Community,” essentially merging the United States with Europe.”

  Bij gebrek aan een (externe) vijand wordt terreur geplant (Global Gladio), en zo de militarisering Politiek Correct gemaakt. De NAVO is er slechts om de (nazi) VN ONEWORLD Order te realiseren. Ieder land dat uit de pas loopt krijgt de NAVO op bezoek. Dit omvat ook censuur, propaganda, de media, de publieke opinie, privacy. Alle aspecten van de wereld waarin we leven. 2017 zal beslissend zijn, het jaar van de waarheid. De Koning worstelde. Die blijft echt wel boven. Het volk wordt onder geduwd. Blij. Doe je niks, weet je de zekere afloop. Een giga aardschok met lawines in Davos zou een uitkomst kunnen zijn.

  Like

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 5. Lees de thriller Ishmael de wereldconferentie in Italie Cernobbio komt ongeveer 90% in de buurt van Davos
  thriller geeft goed de occulte onderlaag perversie chantage, pedofilie etc weer. Gebaseerd op div werkelijk gebeurde aanslagen o.m. Kissinger, Olaf Palme, Enrico Mattei in een woord chilling

  https://www.bol.com/nl/s/algemeen/zoekresultaten/Ntt/in%2Bde%2Bnaam%2Bishmael/N/0/Nty/1/search/true/searchType/qck/defaultSearchContext/media_all/sc/media_all/index.html

  ps Heb geen aandelen in bolcom 🙂

  Like

 6. Het “koninkrijk” wordt ook nog even genoemd.
  “So the Queen of Holland, I think it was Juliana at the time (1948–80) she was actually involved in heroin trafficking with her husband, Prince Bernhard, who was a very close friend of Prince Philip. It’s interesting that Peter Williams admitted in the High Court of Auckland that he was Prince Philip’s agent in New Zealand. So we’re dealing with Royal Heroin Trafficking (“RHT”).”
  http://www.theworldoftruth.net/HallettReport/No4.html

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s