KLOKKENLUIDER UDO ULFKOTTE OVERLEDEN

Vlak voor zijn 57e verjaardag is Udo Ulfkotte overleden aan een hartaanval.

nachruf_udo

Herinnert u zich deze man nog als degene die openlijk de Westerse geheime diensten ervan beschuldigde de media volledig in hun grip hebben?

Hij is auteur van verschillende opzienbarende boeken, die het establishment in een kwaad daglicht zetten. Iemand uit het circuit die gaat praten is normaal zijn leven niet zeker. We laten het hier maar bij. [LINK]

Hopelijk zal zijn nalatenschap bestaan uit de herdruk van miljoenen exemplaren van zijn boeken. We beperken ons tot de link naar een artikel, waarin hij stellig beweert dat zijn voornaamste “nieuwsbron” de CIA was toen hij bij de Frankfurter Allgemeine journalist was. Tijdens die periode (2011) kreeg hij van de CIA het “nieuws” door, dat Ghadaffi een fabriek voor gifgassen aan het bouwen was.

Udo Ulfkotte pakt uit met zijn boek “Gekaufte Journalisten”, waarin klip en klaar wordt uitgelegd hoe de CIA “nieuws” aanleverde die  1 op 1 door gerenommeerde journalisten werd overgenomen en leuk verpakt gepubliceerd.

Wenn die CIA vorgibt, was geschrieben wird

Voor ons is dit geen nieuws, omdat de de geheime diensten er helemaal geen geheim van maken de media volledig onder controle te hebben:

colby-cia-media

william-casey-cia

 

 

Herstel de Republiek

 

57 gedachtes over “KLOKKENLUIDER UDO ULFKOTTE OVERLEDEN

 1. Ook van Kleintje Muurkrant,

  Niet om over te pochen

  zondag 18 december 2016
  Zouden Willy en Maxi wel eens naar Telesur kijken? Als ze in Argentinië zijn. Of zouden ze het te druk hebben met hun koters en opa en opoe Zorro? Jammer, want af en toe komt daar toch wel interessant nieuws voorbij. Neem nou bijvoorbeeld Telesur’s recente info over de doodsvluchten van de Argentijnse marine ten tijde van opa’s werkzaamheden voor Videla cs. Uit Amerikaanse vodjes over de operatie Condor die niet zo lang geleden zijn vrijgegeven voor ons collectieve geheugen. Daarin stond ondermeer dat de Amerikanski’s volledig op de hoogte waren van de omgekeerde hemelvaart die een paar duizend politieke gevangenen ten deel viel. Kwootje. Komt ie:

  “ … Terroristen en subversieve elementen die voor eliminatie in aanmerking kwamen werden geïnjecteerd met ketalar … Ketelar wordt onderhuids toegediend als een preventieve gezondheidsmaatregel. Het subject verliest snel zijn bewustzijn en vitale functies komen tot stilstand. De bron laat weten dat het subject daarna wordt gedumpt in een rivier of op zee”.

  Dat weerhield de Amerikaanse bondgenoten van Videla cs. er niet van om door te gaan met de leveranties van vliegtuigen en nuttige spulletjes ten behoeve van deze uiterst inventieve ruimingswerkzaamheden. Willy heeft aan de Leidse Universiteit gestudeerd. Geschiedenis. Je mag veronderstellen dat ie nu iets weet over de slag bij Nieuwpoort of de manier waarop de Batavieren hun piepers verbouwden. Maar over opa Benno weet ie waarschijnlijk al geen reet. Laat staan over opa Zorro die nichts gewusst hat van bovengenoemde gruwelijkheden. En Amalia? Wie? O, onze kroonprinses. Nee, die moet leren dat ze goed op haar fiets moet passen als er Russen in de buurt zijn.

  NG

  Like

  • ’t Wordt nu toch een beetje winter. 🙂

   Heerlijk ook voor diepfriso c.s. en Famielje in Bariloche of waar dan ook op het zuidelijk warme halfrond.
   Kortom in een woord een: affront

   p.s. En maar lachen over die domkoppen ook wel Neanderlanders geheten.

   [op het gevaar af voor ras sist uit en gemaakt te worden haha):
   1. Nederlander = inwoner van Nederland neutraal divers bloed w.o ook wat dietsch, bataafs(sterkverwaterd)
   2. Neanderlander = id 1) maar van het kudde type, dom, lui misschien net niet vadsig, waarheid ontkennend
   3. Neederlander = id 1) iemand die Nee zegt tegen leugen, fraudeurs, criminelen en ander tuig(zie boven)
   4. allochtoon = de rest
   😉

   Like

 2. Ik vind het heel jammer dat Udo er niet meer is. We voelen ons soms al met zo weinigen tegenover een grote tegenstander. Maar wij zijn allemaal Freedomfighters, ieder op zijn eigen manier en de kracht van freedomfighters gaat niet verloren. In bovenstaand interview met Udo zie ik een echt mens, die toen zijn ogen open gingen, toen hij de realiteit ging zien, heeft gedaan wat hij kon en moest doen. Hij hielp de waarheid naar boven te brengen en de illusie te verzwakken…

  Like

  • 🙂 Geweldig @Yvonne, dank. Ze (=zullie = de dames & heren “Hoernalisten”, “Showlijers”, “Egotrippers” en andere “Ydeltuiters”) beginnen de HETE adem van de WAARHEID en het VOLKSTRIBUNAAL in de nek te voelen.

   ‘ZO’, kon de allang & breed omgekochte hjoernalist Philip Freriks nog net uitbraken en Annabel zei eigenlijk
   geloof meneer(?) Gelauff maar niet. Zijn naam…In contradictorium nomen est omen. Non credere homo hominis gelauff c.s. (cum suis) 😉

   Like

 3. Even tussendoor…
  Wat dachten jullie hier dan van?

  Zakharchenko comments the arrest of the two Dutch journalists investigating MH17 crash

  Nog steeds is de deksel in Nederland op de doofpot.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s