DE NATO WORDT AANGEVALLEN

Sinds kort rollen Amerikaanse tanks en ander militair materieel Europa in.Geen idee waar dat goed voor is. Het enige wat we kunnen bedenken is, dat een tijd geleden in Pakistan een NATO opslagplaats is verwoest. Wie kan het even uitleggen?

De aanstaande minister van defensie , “The Warrior Monk” c.q. Mad Dog Mattis onder de nieuwe regering Trump schiet ons te hulp en zegt het luid en duidelijk:

Volgens Mattis probeert Poetin de NAVO uit elkaar te drijven. Hij spreekt over de grootste aanval op de NAVO sinds de Tweede Wereldoorlog. Mattis noemt de NAVO het meest succesvolle militaire verbond ooit en wil stevige banden met het bondgenootschap houden. [LINK]

De “grootste aanval sinds de Tweede Wereld oorlog”  op de grootste terreurorganisatie van de wereld? Niets van gemerkt. Aangezien zijn oogjes fout staan, zal hij het wel anders zien dan normale mensen, deze belezen ijzervreter. mattis-hearing

Het is weer het oude liedje. Corporate D.C. heeft alleen bestaansrecht door de aanloop naar een oorlog, de oorlog zelf en de reconstructie van de verwoestingen die men heeft aangericht. De vechtmachine wordt in stelling gebracht, wij staan er bij en kijken er naar.

De NATO wordt niet aangevallen.

Maar daar is natuurlijk best iets aan te doen. Provoceren en desinformatie verspreiden. Als er in geen velden of wegen een vijand is te bekennen, dan moet je doen alsof. Dan rolt militair materieel naar een grens en wacht tot er een tegenactie komt. Bijvoorbeeld een vooruitgeschoven radarpost die door “de vijand” wordt bemenad om de boel te observeren. De Trans-Atlantische zeikerds lusten daar wel pap van en beginnen nog meer materiaal te sturen om het gevaar te bezweren.

Is u iets gevraagd?

Uiteraard niet. U ziet de beelden, u hoort het onophoudelijke gejammer van de Yank en verder moet u maar afwachten wat er gebeurt.

Want deze actie dient twee doelen.

 1. Het creëren van spanning met Rusland om de ongevraagde aanwezigheid van deze troepen te rechtvaardigen.
 2. Europa er fijntjes aan te herinneren door wie ze ook al weer zijn bezet sinds 1945.

De hoofdzaak is het laatste punt. De NATO moet niet uit elkaar vallen, het is de enige manier voor de EU zich staande te houden. Eenheid bewaar je namelijk door een gezamenlijke vijand te creëren. Hopelijk draait de “vijand” de gaskraan dicht, zodat Slochteren totaal wordt leeggepompt, ten bate van Shell en de staat der Nederlanden. In die volgorde.

De conclusie is voorlopig, dat onze status van bezet gebied sinds 1945 niet is gewijzigd. De EU is een geheim OSS/CIA project en nog steeds onder controle. Nederland en Duitsland zijn wingewesten van de Temple of London via het terreurapparaat van de NATO, gedirigeerd door Corporate D.C. onder toeziend oog van een neurotenclub zonder scrupules. De nog steeds vrij rondlopende neuroot/oorlogsmisdadiger Heinz Kissinger is in Moskou bij zijn oude vrind Putin op de koffie geweest om Rusland van China los te koppelen. Een beetje druk op de grenzen helpt misschien, zo werkt de moderne diplomatie. Bovendien is 2017 het jaar van de Centrale Bank van Rusland. Als deze wordt verzelfstandigd en uit de BIS (Bank of International Settlements) treedt, breekt de hel los, kunt u vergif op innemen. Zou Putin het aandurven?  Het aan Lenin en Trotsky in 1917 door de financiële New Yorkse elite verleende bankcharter als onderpand van een miljardenlening van Amerikaanse banken aan de communisten, moet koste wat kost worden verlengd. We mogen ook niet vergeten dat de moderne grondwet van het nieuwe Rusland in 1990 is geschreven door “deskundigen” in Washington. Hoe zelfstandig is Rusland eigenlijk nog, terwijl het Westen en China belang hebben bij het opbreken van Rusland, zodat er vrije toegang is tot bodemschatten en “lebensraum”.

Daarom rollen de tanks over de Europese wegen wederom naar het Oosten, Napoleon en Hitler achterna – er is niets nieuws onder de zon.

Operatie Barbarossa II is begonnen. We weten hoe de eerste is afgelopen….

Herstel de Republiek

26 gedachtes over “DE NATO WORDT AANGEVALLEN

  • Klopt.
   Tevens konden we ons leger in de kazernes houden. Nu laten we dit allemaal toe, een verwaaide parate brigade moet straks naar Oekraïne en op Volkel draaien de F-35 Flipperkasten vast warm om (zogenaamde) atoombommen op de Russen uit te proberen. De (lucht)havens moeten we open stellen voor militair tuig en we moeten bij gebrek aan militairen de verdediging van de polder aan particuliere bedrijven uitbesteden, die in goud moeten worden betaald.

   In de Bataafsche Republiek zullen ongetwijfeld stemmen opgaan om de Yank te helpen, die heeft ons immers in 1945 bevrijd. Degenen die het hardst schreeuwen om de Russen te bestrijden, krijgen absolute voorrang om dienst te nemen in een divisie vrijwilligers, een soort Waffen-SS in een modern jasje. Uiteraard moeten die eerst met de pet rond om uitrusting aan te schaffen. Een hele klus. Maar het kan. Of niet.

   Like

 1. Kleine selectie van die kanten van de medaille die de gekochte media en Pinokkio’s in de politiek verzwijgen, desnoods stellig (blijven) ontkennen; de ‘Virtuele Werkelijkheid’ heeft geen boodschap aan feiten noch waarheid – dat is maar ‘hate speech’, Staatsvijandig dus.

  Ramstein als draaischijf voor Amerikaanse terreur met drones – Niederländisch
  https://www.klagemauer.tv/index.php?a=showlanguage&lang=nl&id=9639
  Army Yanks ‘Voice-To-Skull Devices’ Site WIRED
  https://www.wired.com/2008/05/army-removes-pa/
  Building Totalitarianism in Europe – The Last Coup of Victoria Nuland
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=145251
  EU commissie wil nationale staten afschaffen
  https://www.klagemauer.tv/9564&autoplay=true
  EU-China 2020 Agenda; read more on your Communist future in the EU sponsored “Towards a one planet economy in Europe” 2050
  http://euro-med.dk/?p=31525

  Zelfs de (nep-)oppositie speelt het spel mee.
  (Overigens; het is allang NAVO-beleid; dat oorlogen niet meer om gegronde redenen hoeven te worden uitgelokt, aangericht, en gevoerd. ‘Downing Street Memorandum’; nou, we betalen al 2 decennia de rekeningen van die illegale oorlogen – de massa leeft al helemaal in die virtuele werkelijkheid, voorlopig kan de NAVO hier ongehinderd mee doorgaan).

  Like

 2. Helemaal juist admin, en inderdaad met betrekking 1945 zijn we nog steeds bezet gebied.

  De Nato is weer op oorlog pad en alle matrialen gaan naar Polen, om zo dicht mogelijk en erom
  Wit Rusland en Rusland zelf te om sluiten met oorlog matrialen, zo dat het vuurtje hopelijk heter werdt, en helemaal de tank in witte kleur, wat Rusland al lang hebt.
  Aangezien Wit Rusland, een belangrijke ligging of trategische plaats heeft voor de Nato, hopen zij dat de spaning en de conflicten daar uit breekt. Immers zal Wit Rusland, één zijn om samen
  te werken met Rusland.
  En Rusland blijven sarren met valse aantijgingen ,ook met de aankomende verkiezing in maart
  zult Puttin de schuld krijgen en wie weet, breek de ellende in de voor jaar wel defentief uit op
  oorlog, mits Rustland nog hun schaakt mat zet, met iets wat zij niet hebben.
  We zullen het zien, in iedergeval zal 2017 ons niets goeds brengen.

  Like

 3. tussen de Russische enclave Kaliningrad en Belarus oftewel Wit Rusland waarschijnlijk het punt zal worden waar het zal losbarsten. De lokatie waar Rusland dan een verbinding tot stand zou willen brengen tussen Wit Rusland en Kaliningrad.

  In militaire kringen wordt deze strook land aangeduid als de Suwalki Gap.

  xxx
  Wit Rusland is de meest trouwe bondgenoot van Rusland en economisch partner, dus een doorgang van Wit Rusland naar Kaliningrad via de Suwalki Gap zou in feite betekenen dat de Russische enclave niet langer geïsoleerd is. Dit is althans de theorie in NAVO kringen en daarom wordt er ook steeds meer militair materieel die kant uitgestuurd.

  Zeker sinds bekend is geworden dat Rusland de beruchte Iskander raketten in Kaliningrad heeft gestationeerd die met kernkoppen een aanzienlijk deel van zelfs Duitsland kunnen bereiken, is het hek helemaal van de dam en heeft de anti Rusland hysterie een hoogtepunt bereikt.

  Om die Derde Wereldoorlog te kunnen starten worden er nu grote aantallen Amerikaanse troepen richting die Suwalki Gap gestuurd. Iets dat aan het Nederlandse publiek als volgt wordt verkocht:

  Vandaag kwamen er maar liefst 4.000 Amerikaanse soldaten en 2.000 Amerikaanse tanks aan in de Duitse Bremerehaven. Poetin-knuffelend Europa zal dat wel weer ongelooflijk vervelend vinden, maar deze soldaten en tanks zijn met de beste bedoelingen naar Europa gestuurd: ze moeten Oost-Europa én de rest van ‘het Oude Continent’ namelijk beschermen tegen de agressie en imperiale ambities van Vladimir Poetin. De Russische president gaat steeds verder en is overduidelijk van plan om de oude Sovjet-Unie uit de as te doen herrijzen. Amerika heeft daar, geheel terecht, geen zin in.

  Simpele zielen die zich voor het propagandakarretje laten spannen en zo actief meehelpen om die gewenste oorlog zo snel mogelijk te starten.

  Als voorbeeld van de Russische agressie wordt keer op keer weer het verhaal aangehaald van de Russische Iskander raketten in Kaliningrad. En keer op keer wordt er niet bij vermeld, waarom Rusland dit heeft gedaan.

  En keer op keer probeert de Russische president Poetin uit te leggen dat dit soort acties gebeurt als reactie op de dreiging voor Rusland van het onlangs door de Amerikanen geïnstalleerde raketschild in Oost Europa. Een zogenaamd verdedigingssysteem tegen raketten uit Iran, terwijl iedereen zo langzamerhand weet dat dit systeem heel goed als een offensief systeem tegen Rusland kan worden ingezet.

  Het is duidelijk dat Rusland iets verwacht, want onlangs is de zeer ongewone stap genomen om S-400 raketafweersystemen in paraatheid te brengen in de voorsteden van Moskou.

  Zoals wij in een eerder artikel schreven over dit systeem:

  Men vreest dit S-400 systeem want het is in staat om ieder vliegtuig, helikopter of raket neer te halen die met snelheden vliegen van tot 4,8 kilometer per seconden oftewel 17.000 kilometer per uur.

  De enige raket die door de S-400 niet naar beneden kan worden gehaald zijn de intercontinentale (nucleaire) raketten want zij vliegen met snelheden van 6-7 kilometer per seconde.

  Het S-400 systeem heeft een bereik van 400 kilometer en kan een hoogte halen van 27 kilometer.

  De Russische overheid wil geen commentaar geven over de reden van plaatsing van dit systeem in Moskou. Duidelijk is wel dat hiermee een signaal wordt afgegeven dat Rusland de bedreiging van het nieuwe raketschild serieus neemt.

  De vuurtjes worden aan alle kanten opgestookt en het wachten is op de vonk die de zaak zal laten ontploffen en dan kon die Derde Wereldoorlog zomaar beginnen door Poolse tanks die in Russische kleuren zijn geschilderd en opeens in de Suwalki Gap worden gesignaleerd.

  Dit bron is afkomstig van de Site Nibru-co er staan ook films beelden op.

  Like

   • Binnenkort lukt dat niet meer, dat fantaseren. Er zal toch eens een tijd komen dat mensen niet meer geloven wat hen op de mouw gespeld wordt?

    Onderstaand een gedeelte uit een artikel van Jon Rappoport.

    Why fake news matters

    https://jonrappoport.wordpress.com/2017/01/12/why-fake-news-matters/

    Notes on major media blowing away in the wind

    For the past 34 years, I’ve been working as a reporter, in order to expose fake news. My target: major media. Right from the beginning; and always.

    The premise is simple: these liars are in the business of putting people into a false reality and keeping them there. How does that audience move out into truth if they’re basing their own ideas on a synthetically created artifact called The News?

    Now we have a president-elect who, as I write this, is holding a press conference and calling CNN fake news. Regardless of who Trump is, that is a moment people should understand as a wild departure from what happens in politics. It never happens. But it is happening.

    This is shaking the egg until it cracks.

    It’s called an opportunity.

    —An opportunity for all of us to keep shaking the egg and exposing the liars, until there is no more egg.

    Some of my joy comes from knowing reporters and editors in the mainstream who have been parading around, for decades, believing they are untouchable and vital and necessary and beyond reproach. They never thought this day would come. But it is here.

    And they know it now. That’s what makes them so crazy.

    Out of view, “their children” (audience) have grown up, and aren’t buying what “the adults” are selling. Trump has simply brought all that to a head. He went over the edge with it. He didn’t care. You tell me that some other candidate, who presented himself as more balanced, more measured, more mature, could have pulled this off, and I’ll tell you you’re wrong. A wild cowboy was necessary, and he showed up. Hate him, love him, he showed up.

    Don’t let this moment be wasted.

    Part of the reason the major media are pulling out all the stops in attacking Trump and blasting him? They want to paint a portrait of a man who isn’t really president. “See, the guy who has been defaming us isn’t a president at all. He’s just a nut. Therefore, don’t take his assault on us seriously. It means nothing.”

    Good luck with that strategy. It’s another fail. It’s another goof in a long history of media goofs. The media are saying: “Don’t look at us. We’re fine. We’ve always been fine. Instead, look at Trump. He’s the villain. He’s the loon.”

    Yesterday, he was a Russian agent. Today, he’s a John with hookers he paid to desecrate a hotel bed Obama slept in. Tomorrow, he’ll be an alien from the Orion Belt who arrived in a space ship.

    “His flying saucer landed on the US-Mexico border. Why wasn’t he vetted by Customs&Immigration? Why was he allowed into the US?”

    Well, why is the NY Times in such bad shape that Carlos Slim has to be its largest investor? And why is Jeff Bezos, whose parent company, Amazon, has a $600 million contract with CIA to provide computing services, the sole owner of the Washington Post?

    Because those two venerable papers were going down the toilet.

    For that matter, why does David Rhodes, the president of CBS News, have a brother, Ben Rhodes, who is Obama’s deputy national security adviser for strategic communication?

    Almost without exception, major media are liberal. This means, among other things, they are staunch (covert) supporters of Globalism, which means: a new planetary economic and political order, in which sovereign nations cease to exist—having being supplanted by mega-corporations and mega-banks.

    Voor de liefhebbers hier verder: https://jonrappoport.wordpress.com/2017/01/12/why-fake-news-matters/

    Like

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

  • Enne wie gaat dat allemaal betalen?
   Juist de kleine man.
   En wie maakt dus dit allemaal mogelijk?
   Juist zelfde manneke.
   Ik bedoel lieve mensen, we doen het echt allemaal zelf.
   Wij spreiden hun bedjes vanuit angst, opgelegde angst, want het is allemaal toch zo verschrikkelijk.
   En da’s helemaal niet zo, dat is zo omdat wij daarin geloven
   Dus, kunnen wij ook weten van hoe dan wel.
   En daar zit ‘m de kneep.
   Wij doen gewoon te weinig aan de situatie die men ons aanlult.
   Was het niet zo dat men zijn eigen werkelijkheid creëert, en niemand anders?
   Door er gedwee in mee toe stemmen de ganse dag genaaid te worden, OK, no prob, die naaiers komen heus wel.
   Maar wie geniet ervan?
   ( PS, ook over mijn laatste bijdrages heb ik nooit nagedacht)

   NG

   Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s