RODRIGO DUTERTE VERKETTERT VATICAAN

De Philippijnse president Rodrigo Duterte staat niet bekend om zijn diplomatieke taalgebruik.

duterte2Omdat hij een niets en niemand ontziende oorlog tegen de drugshandel in zijn land voert, krijgt hij veel kritiek vanuit het buitenland.

Het punt dat hij maakt is dat, terwijl over de miljoenen drugsdoden als gevolg van verslaving en misdaad amper nog woorden worden vuil gemaakt, de door Duterte genomen tegenmaatregelen hard veroordeeld worden. De verenigde staten, de verenigde naties en verschillende regeringen hebben talloze verklaringen de wereld ingestuurd, zonder effect. Want de teelt en aanvoer van drugs (opium, cocaïne) is van oudsher in handen van de (koninklijke) westerse elite. Denk alleen al aan de Opium-oorlogen van de Britten (en Nederlanders) tegen het keizerrijk China en de Opium-regie in Nederlandsch-Indië. Ook westerse  inlichtingendiensten als CIA en MI-6 zijn gebaat bij de revenuen uit de handel in drugs, omdat er miljarden aan zwarte budgetten mee moeten worden gefinancierd. Een voorbeeld van zo’n zwart budget is recent boven tafel gekomen: de CIA heeft in Engeland alleen al meer dan 500 “journalisten” op de loonlijst staan om ervoor te zorgen “dat er geen nep-nieuws in de krant komt….” (Haha,   🙂 🙂 ….even de 180 graden omkering toepassen en we weten de werkelijkheid). In 2014 werd Udo Ulfkotte al bekend door zijn nieuwe boek, waarin hij aantoonde dat vrijwel alle nieuws wordt aangereikt door de (Westerse) geheime diensten. [LINK]

Terug naar Duterte en zijn kruistocht tegen het Westen.

Omdat ook het Vaticaan meende iets tegen de verbale terreur van Duterte te moeten doen , organsieerde de rooms-katholieke kerk een foto-tentoonstelling ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de oorlog van Duterte tegen de drugshandel. Per slot van rekening is het Vaticaan ook belanghebbende in de gouden driehoek van GOD: Goud – Olie – Drugs, verstopt in het pseudoniem Vader – Zoon – Heilige Geest. De schijnheiligheid van georganiseerde religie druipt er van alle kanten af, terwijl de collecte gewoon doorgaat. Duterte legt hen dan dus ook fijntjes uit:

They don’t do anything against illegal drugs. They never bothered to help. The Church is not giving anything even if they collect so much. They are hypocrites.

[LINK]

Do not believe it. That is what that religion is all about, they are instilling fear that you will go to hell if you are a sinner. But you will only know if there is indeed a hell if you die… Be careful about religion, it is about gold. It is about gold. They have not done anything. Where is their God and their grace? There is the hypocrisy of it all.Catholicism is a sordid religion.

It is about time to show you its history. Pope Leo was sired and even had sex with his child.

Paus Leo verkrachtte zijn eigen kind? Dat wisten we nog niet, maar bevreemdt ons niet. Hierbij het verzoek aan de lezers of de heer Duterte welk nummertje die Leo had – zoekt wat makkelijker…. Het verbaast ons zoals gezegd niets. Per slot van rekening konden de Romeinse keizers hun voorpoten ook al niet thuis houden. Over het liefelijke en veel bezongen Italiaanse eilandje Capri hoeven we u niets te vertellen. In de oudheid was het al een ballingsoord, onder anderen van de door de Romeinse Senaat verbannen keizer Tiberius, die er in die barre omstandigheden probeerde maar het beste van te maken. Uit een toeristisch aanprijzend verhaaltje in 2012 tekenen we op:

De Romeinse schrijver Suetonius beschreef al hoe keizer Tiberius zich tijdens zijn ballingschap op Capri te buiten ging aan de meest wrede en verderfelijke seksorgieën waarbij mannen, vrouwen, jongens, meisjes en zelfs zuigelingen werden misbruikt om de geile keizer aan zijn trekken te laten komen.

[LINK]

 

Met de verbale aanvallen op de verenigde staten Turtle Island en de verenigde naties, de voorloper van de wereldregering onder Vatcaanse auspiciën, de toenadering tot Rusland en China én de oorlog tegen een belangrijke bron van inkomsten voor de westerse geheime diensten, maakte Duterte het zichzelf al niet bijzonder gemakkelijk. Met de aantijgingen tegen het Vaticaan en haar methoden komt hij thans wel erg dicht in de buurt van een “point of no return”. Zijn doodvonnis wordt echter definitief getekend op het moment dat de soevereine Republiek der Philippijnen, de Centrale Bank nationaliseert, kapitaal leent van China en uit de IMF stapt. Duterte weet dat drommels goed en sluit links en rechts verzekeringspolissen af [LINK]

popie-janpaul

Daar worden bepaalde figuren redelijk nerveus van.

Waarom Duterte het gevaar opzoekt

Het Vaticaan is slechts een facade voor de werkelijke macht, een exclusief uit vrijgezellen bestaande gemankeerde neuroten-sekte in een voortdurende jacht op goud en een niet-aflatende moorddadige kruistocht tegen alles wat ruikt naar concurrentie voor het “enige ware geloof”. Heidenen en atheïsten worden geëvangeliseerd, de islam en het jodendom wordt geprostitueerd en andere christenen als afvalligen, als ketters vervolgd. De islam en het jodendom door Rome geprostitueerd zegt u? Jazeker, laat dat maar eens duidelijk zijn. Van oudsher is de islam opgezet tegen iedere groepering welke inging tegen de doctrines van Rome. Het jodendom is op ongekende wijze  verketterd, vervolgd en misbruikt als het om de verzameling goud ging. Iedere oorlog, iedere genocide, iedere grote gebeurtenis sinds de Reformatie, nu 500 jaar geleden, valt steeds in het voordeel van het Herstelde Romeinse Imperium uit. Haar kassier is de Bank of International Settlements in Zwitserland, een club waar je als land bij moet zitten, want anders breekt de hel los. Syrië is niet het laatste wapenfeit van deze sekte.

Religie is een staatsvorm, een doctrine, voortgesproten uit het 1700 jaar geleden uit elkaar gevallen Romeinse Rijk. Een staat die de wereld omvat, de enige wetten die gelden zijn de decreten van de dictator, gevoerd door zijn hordes adviseurs. De bisschop van Rome nam de lege troon van de laatste Romeinse keizer in bezit en proclameerde zichzelf tot de eigenaar van deze aardbol en rechtmatig plaatsvervanger van de schepper. Een soort “executeur testamentair”,  waarbij de bijbel als woord van diezelfde god diende als… testament. Aan fantasie en schijnheilige rechtpraterij heeft het deze sekte nimmer ontbroken.Georganiseerde religie is een systeem dat zichzelf in stand houdt door dreigementen, angstpsychosen en chantage. Ondertussen gaan de collectes gewoon door en wordt de laatste cent bij de straatarmen in de kassen van de “geestelijkheid” gedeponeerd. Dreigen met de hel en belonen met de hemel, van beiden is het bestaan nog steeds niet aangetoond, maar de hybride mens is voorzien van een ingebouwde reli-kwab, die verstandelijke vermogens en geheugencapaciteit vervangt.

We wensen Duterte machtig veel succes met zijn pogingen zijn land van het soort sectarische beïnvloeding te bevrijden, die al sinds de kolonisering van de Philippijnen aan de gang is. Een korte onderbreking was de Japanse bezetting tijdens de Tweede Wereld Oorlog. Het land is vernoemd naar de Habsburgse koning van Spanje: Philips II, u wel bekend. Het land is veroverd namens de Spaanse koning en de bisschop van Rome. De verovering werd veiliggesteld door het verspreiden van het rooms-katholicisme en… onderwijs. Na de Amerikaans-Spaanse oorlog werd de kolonie door de verenigde staten overgenomen en verder uitgebuit. Na het verdrijven van de Japanse bezetter werd de “onafhankelijkheid” voorbereid, wat in 1949 een feit werd.

Uiteindelijk zijn de Philippijnen ook maar een eenheidstaat geworden als gevolg van koloniale oorlogen van Westerse mogendheden, waarna de grenzen op tekentafels in Europa werden vastgesteld. Dwars door volksverbanden een taalgroepen heen. De kiem voor een burgeroorlog is zodoende al 500 jaar geleden gelegd. De Philippijnen zijn nog steeds bezet gebied en verre van een soevereine republiek. Duterte zoekt het gevaar op door de “georganiseerde religie” te verketteren en hen schijnheiligheid en goudroof te verwijten.

Dan kom je aan het bestaansrecht van de “georganiseerde religie”.

En dan wordt het link…..

 

Herstel de Republiek

 

 

59 gedachtes over “RODRIGO DUTERTE VERKETTERT VATICAAN

 1. Ja hoor, de VS zijn de baas over de vazalstaten van Europa en Duitsland importeert gehoorzaam enorme tanks en manschappen. In Bremerhaven staan nog een handjevol overjarige vredesaktivisten te protesteren;ook in andere duitse gewesten schijnt een niet aflatende stroom tanks ,in Noorwegen geland, zich te begeven naar de Baltische grenzen. Men kijkt er naar maar doet niets. De Rus is weer tot vijandsbeeld verheven,alsof het nooit anders is geweest. Letterlijk (-45 in Moskou en figuurlijk is het weer de Koude Oorlog.
  En al die vazalstaatjes hebben dan ook nog hun eigen machthebbertjes.Zoals de doortastende Rutte en his favoriete King WA. En laten we de invloed van ouwe tante Bea niet uitpoetsen ,die altijd vooraan zit in de illustere Bilderberg club.

  Alleen, er is een probleem, een heleboel burgers doen niet meer mee.Die schoppen hun eigen geintjes.En een groep mensen begint zich af te vragen of het niet idioot is dat je hier in de nederlandse vazalstaat,niet nog dubbel vazal bent,want op het moment dat je geboren wordt moet je monarchist zijn.Anders loopt het in je latere leven slecht af.Je krijgt geen baan, wordt uit je huis gezet en o wee als je met een protestkarton naar een opgeklopt oranjefeestje gaat of een waxinelichtje werpt …………

  Maar een haatimam mag gewoon Gouda weer binnen. En over het algemeen kun je dan toch beter met een doodgewone non-monarchist te maken hebben.Want die doen nog geen vlieg kwaad,de goede sukkels ….

  Like

 2. wat een onzin. het vaticaan wordt al vanaf het begin door joden./crypto-joden bestuurd en. zeker vanaf vaticaan II.Het hele christendom is verzonnen door paulus de dubbel-spion in opdracht van het Sanhedrin.
  Vroeger had je geen MSM dus het romeinse volk/europa is gebrainwashed door joden die zich christenen noemden.Usual suspects. Altijd vermommingstactieken. Mazze. tov

  Like

 3. Off the rec: De Chemtrail alert buurlijn (CAB) of Alarm Buren voor Chemtrails oid

  Gisteren overal weer CHEMTRAILS in de lucht.
  Windstil, dichtbewolkt dus niemand ziet het. Even brak de bewolking toen ik het zag.

  @Mensen let op wij en vooral onze kinderen worden hartsikke vergiftigd.
  Je zie nu al dat de jeugd verzwakt: Lichamelijk door gif in ons eten, drinken en in de lucht die wij ‘gedwongen’ zijn in te ademen, maar ook geestelijk door de pulp. bagger en moreel totaal losgeslagen
  rotzooi die zij ons op de tv en in de krant DURVEN voorschotelen!!!

  Zegt het voort…..zet het voort……zegt het voort………………………………..

  ps Burgerwaakzaamheids ploegen instellen en telefoon cirkels die zodra er iets mis is alarm kan slaan?!!!

  De Chemtrail BUURT/doorbel/deurbel lijn. De eerst gewaarschuwde belt zoveel mensen mensen in de buurt, die op hun beurt ook weer hun buren bellen enz enz.

  Like

 4. Uit een eerder Gladio 21 artikel op deze site;

  ”Voor we het vergeten: de Nice oefeningsaanslag met vrachtwagen was een groot succes voor ISIS, want de Tunesiër was een IS-soldaat, bleek achteraf. Het onderzoek is in volle gang. Maar het onderzoek is misschien ook al “klaar”.

  Want waarom worden anders ALLE CCTV beelden vernietigd op verzoek van “de overheid”?

  Er zijn wel degelijk nog goede, integere journalisten, al zijn ze met een lampje te zoeken:

  http://www.gearoidocolmain.org/french-government-orders-destruction-cctv-videos-nice-attacks/

  Hoe lang zijn website nog in de lucht is….”

  -We,l sinds begin december 2016 niets meer, terwijl hij voorheen zowat dagelijks een artikel schreef en plaatste…
  Effectiever om de schrijver uit de lucht te halen i.p.v. zijn website?

  NG

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s