GELUKKIG 2017!

Iedereen alvast een goed en gezond 2017 gewenst.

Dat het u wél moge bekomen.Iedereen hoopt waarschijnlijk dat er dingen ten goede zullen keren en het kwaad onverbiddellijk wordt gestraft in het jaar dat het 500 jaar is geleden dat de Reformatie begon: 1517. Het jaar dat het 100 jaar is geleden dat de bolsjewieken namens Wall Street het Russische tsarenrijk over nam: 1917. En het jaar dat Lord Balfour het land Palestina en haar inwoners aan Lord De Rothschild beloofde: het “beloofde land”.

Want de kans dat er werkelijk iets ten goede voor de totale wereldbevolking verandert is vrijwel verwaarloosbaar. Ik refereer voor het gemak maar even aan 2016 en vele eeuwen daarvoor. Er ontstaat uit het niets een hoop rotzooi, maar het resultaat is iedere keer hetzelde: de kiem voor nog meer rotzooi is gelegd. De zelfbenoemde heersende klasse heeft geen belang bij stabiliteit en natuurlijk evenwicht. Integendeel. Koste wat kost wordt de wereldbevolking in onbalans gehouden, verdeel en heers, geef ze brood en spelen.

Wat zal 2017 brengen?

Er dreigt al één profetie over een paar uur de mist in te gaan.

Het Tweede Babylon zou volgens die profetie nog vóór 2017 worden verwoest. Het mysterieuze Tweede Babylon zou de “verenigde staten van Amerika (Turtle Island)” zijn en ten onder gaan door toedoen van de koning van het Noorden, Vladimir Putin. De koning van het Zuiden, de Keniaan Barry Soetoro zou het onderspit delven. Met één klap zou het rijk van de aardbodem worden weggevaagd. Die klap zou Putin uitdelen met een EMP-wapen, die het gehele electriciteitsnetwerk van Noord-Amerika plat zou leggen. Aangezien alles in de Westerse wereld draait op electriciteit, is dat heel wel te verklaren.

Maar er gebeurt niets.

Corporate D.C. zal namens de Nieuwe Wereld Orde de oude wereld blijven terroriseren. Dat gebeurt als sinds de Amerikaanse revolutie in 1776, daarvoor was die rol weggelegd voor het British Empire. Alles namens oude bloedlijnen die uit het Soemerische Babylon zijn samengekomen in Rome. De wortel van alle kwaad is niet de gemankeerde hybride mens met minimaal 4000 genetische fouten. De wortel van alle kwaad is een onbekend fenomeen, voor ons niet te bevatten, omdat wij zo zijn geprogrammeerd. Onze gramstorige en jaloerse schepper informeert ons maar bar slecht en manipuleert en desinformeert naar believen. Waarom? Waarom moeten wij het leven als een lange, martelende test zien in de hoop er in het hiernamaals beter van te worden? Wat is er mis met het hiernumaals? Waarom hebben wij zo een verknipt beeld van het hiervoormaals? Wiens belang dient dat?

De Nieuwe Wereld Orde is het oude Romeinse Rijk in een modern jasje, in feite is er niets nieuws onder de zon. Het fascistische idee van één-wereld onder één regime, moet en zal koste wat kost op de wereldbevolking worden losgelaten. Het doel heiligt immers alle middelen. De fasces zal uiteindelijk worden overgedragen aan een nieuw imperium die de wereld terroriseert.

new-world-order

Thans wordt getracht ons via internet op het verkeerde been te zetten. Alles wordt in het werk gesteld om de nieuwe orde overeind te krijgen met behulp van de “Fake Stream Media”. Want niet wij, de complotdenkers en samenzweringsadepten verkondigen leugens, dat doet de FSM. Wij stellen vragen en bij gebrek aan antwoorden vullen we noodgedwongen de gang van zaken in, ondanks het feit dat we ook niet weten hoe het zit. Maar per definitie kan “nieuws” worden gerangschikt onder het kopje propaganda en marketing. Meer is het niet, rommel.

Ook in 2017 zal Nederland geen republiek worden. Die profetie is 100% juist. Voorspellen is niet echt een kunst. Er worden in 2017 weer gewoon verkiezingen gehouden, een deel van de bevolking ontneemt door de gang naar de stembus de rest van de bevolking de mogelijkheid om voor zelfbeschikking te kiezen. Het stemmende deel van de Nederlanders beseft niet dat ze de totale bevolking het recht ontneemt hun leven in eigen hand te nemen. Een soort onbewuste arrogantie en een volstrekte omkering van feiten. We weten al niet meer beter, geen idee meer hoe het anders moet.

De mensen willen niet ontleren. Zich verschonen van ingepeperde leugens en haatgevoelens, met de paplepel ingegoten sinds de lagere school. Alles wat van die doctrine afwijkt is gekkenpraat van complotfiguren, gefrustreerd en van het padje af. Denk even aan de volstrekte omkering van feiten en dan weten we weer dat we op het juiste pad lopen. Door alleen nog maar aan de orde te stellen wat er aan de officiele berichtgeving niet klopt. Aanslagshows zoals in Berlijn worden achteraf in elkaar geflanst en de bevolking slikt het zonder protest. Populisme is dat, niets anders. Voer voor het systeem these-antithese-synthese. Delen van de bevolking tegen andere delen opzetten – de veroorzakers blijven altijd buiten schot.

Leren wij het dan nooit?

Nee, blijkbaar is dat al een gepasseerd station. Daaom is het te adviseren om niet het wiel uit te vinden, maar door te borduren op wat er al is: De Bataafse Republiek. Deze is nimmer opgeheven, dus er is een begin. We worden gewoon Nederlanders met twee paspoorten, twee nationaliteiten.We ontwerpen ons eigen geldsysteem en belastingen kennen we niet. Langzaam maar zeker helpen we de onwettige staat der Nederlanden naar de bliksem, door gewoon niets meer aan te kopen wat we niet nodig hebben. Het “koninkrijk der Nederlanden” is onwettig en dient te worden ontmanteld, zoals een multinational wordt gesloopt. De OGEM-methode, een sterfhuisconstructie in het groot. Om te beginnen stoppen we daar het uitgebreide nep-oranjehuis in, de eerste € 100 miljard is dan binnen.

Laat Den Haag en omstreken toch barsten, stem nooit weer. Lees geen kranten meer, lees alleen vrije nieuwsbronnen zoals Herstel de Republiek en sommige andere bronnen. Ook in 2017 en verder, want het is nog een lange weg. Maar de lijn blijft recht en duidelijk, er is geen andere weg dan volkomen recht op zelfbeschikking.

Weg met de EU

Weg met de NATO

Weg met de VN

Weg met het onwettige “koninkrijk”

Recht voor Allen

Rechtsstaat Nederland

En… er is niets tussen mij en mijn oorsprong.

Niets of niemand kan ons het eeuwige recht op vrije meningsuiting ontnemen.

Herstel de Republiek

 

17 gedachtes over “GELUKKIG 2017!

 1. Ik zou graag een voorstel willen doen.
  Wij denken hier te weten hoe de hazen inmiddels lopen.
  En geven die hazen dagelijks aandacht door dat te bevestigen.
  Naar alle waarschijnlijkheid, is dat precies hun bedoeling, immers, wat men aandacht geeft groeit.
  Dus, ervan uitgaande dat die betere wereld bij ons zelf begint, zou het zomaar kunnen zijn dat wij die met hetzelfde elan kunnen verwezenlijken.
  Dus, concreet, wat doen wij uiteindelijk met al die kennis?
  Zijn wij in staat die dan ten goede aan te wenden?
  En indien ja, hoe is dat jou vandaag dan gelukt?
  Want daar is Nooitgedacht benieuwd naar, dus, kom op, laat de boel de boel.
  Laten we elkander trachten te stimuleren via deze site om werkelijk een rechtvaardige wereld te maken, ik ben van mening dat we dat echt zelf dienen te doen, en dan, is het gedaan met alle onzin.

  Lieve groet aan allen,
  NG

  Like

 2. Recht door allen liever, ipv voor allen, want wie gaat hen dat geven dan?
  Zijn we weer terug bij af.
  Wij dienen zelf dat recht te geven, aan ons zelf en zo aan de ander, en nier andersom, dat werkt niet.
  Een ander rechten geven is gerelateerd aan macht, aan macht over de ander, de gever bepaald.
  Dat wilt niemand.
  Wij hebben namelijk zelf al die rechten al, daar zijn we mens voor.
  Leef daar dus naar.
  Niets tussen jou en jouw oorsprong, toch?

  NG

  Like

 3. HdR, wederom een geweldig betoog, ik bewonder en respecteer (Wetende dat dit woord tegenwoordig behoorlijk inhoudsloos is, toch het komt uit de grond van mijn hart) uw volharding om tegen beter weten in de Neantherlander wakker te schudden. In wezen net zo inhoudsloos, toch wens ik u gemeend het allerbeste en vooral een hele goede gezondheid. Ook de “harde kern” van reageerders, wiens positivisme ik absoluut niet deel, het gaat echt niet goed komen met dit land en zijn imbeciele bevolking, nog met de rest van de wereld, jullie zijn een uitzondering op de regel en geven blijk van een goed hart. Ook jullie wens ik het allerbeste toe, en vooral een goede gezondheid. De rest van dit land, totaal kansloos en verloren. Volgens de m.s.m. hebben ze vier keer zo veel aan vuurwerk uitgegeven als de afgelopen jaren, daar het lijkt alsof ik hier al 48 uur in een oorlogsgebied leef lijkt me dat (voor het eerst) redelijk geloofwaardig. Behalve hun brood moet je ze natuurlijk ook hun spelen gunnen, kan iemand mij uitleggen wat er nu voor een feest is aan “oud en nieuw”. 1 januari 2017, we leven nog steeds in de zelfde kolere zooi, slechts een andere dag. Me bezuipen doe ik al dagelijks, vuurwerk afsteken bewaar ik, ook voor het welzijn van mijn hondje, voor als er echt wat te vieren valt. Bijvoorbeeld op de dag dat we die criminele land en volksverraders van oranje nassi, hun volgelingen en aanhangers alle bezittingen afpakken, de Noordzee injagen en dit land terugnemen, aan ons die het toebehoort . Mocht dit milieu technisch een probleem zijn, ik kan nog wel wat andere methoden bedenken.

  Liked by 2 people

 4. Ik wens iedereen een zinvol 2017. Ondanks alle ellende in de wereld moeten we in een klein kringetje laten zien hoe het wél kan om vredig te leven. Dat kringetje wordt steeds groter. Denk maar aan de steen die je in het water gooit. Door eigen gedrag en eerlijkheid, niet meedoen met de massa laat je zien waar en waarvoor je staat. Alles bestaat uit energie. Energie is frequentie. Negativiteit is een slechte frequentie en positiviteit is een goede. Als we ons met die goed frequentie in verbinding stellen zal het ook beter voor jezelf zijn en van daaruit voor je medemens. De beide frequenties zullen botsen maar de goede overwint altijd de slechte…

  Like

 5. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 6. Allereerste de allerbeste wensen voor 2017 aan iedereen!

  Dit jaar zijn er verkiezingen, dat het een puinhoop wordt, mag nu alreeds duidelijk zijn. Geen enkele partij heeft het afschaffen van de monarchie in het partijprogramma staan, een eerste vereiste om onze Vrije Bataafse republiek te her- introduceren. En zolang we een monarchie zijn houden we ook de wantoestanden die daarbij horen inclusief kerst(mis)toespraken!

  Het is vandaag 1 januari, en ben nu pas enigszins bekomen van de onzin die zijne laagvlieger de laatste in zijn kersttoespraak allemaal de wereld inslingerde.

  Uit het feit dat de totaal overbodige Pipo (sorry Pipo) denkt de – hem ingefluisterde – wijsheid in pacht te hebben, stoor ik me aan dit geleuter die als hemels wordt ervaren binnen monarchale kringen, daarmee tevens hopend op een goed betaald job(?).

  Natuurlijk heeft hij moeite met zijn (door anderen) geschreven kersttoespraak, want hij weet waarschijnlijk niet waar het over gaat? Hij worstelde met, ja met wat eigenlijk, met het feit dat hij een leeg vliegtuig heen en weer liet vliegen, en dat terwijl er lokaal een te huren was die vele duizenden euro’s zou hebben bespaart? Of bedoelt hij dat hij weer als verplicht nummer met de kerst (zonder mis erachter) helemaal naar Bariloche moet vliegen naar een zooitje nazi’s?
  Dat laatste is niet waarschijnlijk, want hij heeft ooit die familie meer of minder heilig verklaard door te stellen dat de mensen die dat onderzocht hadden rijp waren voor het Pieter Baan Centrum, een asiel voor anti- monarchisten!

  Zijne onbenullige hoog mis (dus niet aan elkaar!) weet nooit waar hij het over heeft, zo zei hij ooit op een conferentie die over water ging dat “water heel belangrijk is voor de mens”! Kijk, als je geen studie watermanagement heeft gedaan, dan kun je niet op dit soort briljante uitspraken komen. Cees Fasseur heeft zijn werk (het maken van zijn scriptie) goed gedaan voordat hij het loodje legde. Ook hulde aan de BVD die immer bereid zijn hun bijdrages te doen aan dat misdaad cindicaat zonder hun geweten te belasten!

  Ooit zei zijn moeder dat we zuinig moesten zijn met ons milieu, kort nadat ze haar aandelen Shell had geteld. Dus de rotte appel valt ook deze keer niet ver van de boom!

  Liked by 1 persoon

 7. Ach ja……..
  Ik sluit me aan bij alle goede wensen,gezondheid en als het kan een piezeltje geluk nu en dan.
  Wie ik nu ook bel in familie-en vriendenkring: overal is narigheid lijkt het wel.
  Toch allemaal: niet versagen .Doorgaan, is het niet voor ons dan voor de volgende generatie.

  Vanuit een doodstil dorp waar de dieren weer naar buiten durven: 2017 , proost.

  Liked by 1 persoon

 8. Ik wens hier op deze geweldige site! Iedereen een gezond 2017.
  Mijn dank aan iedereen, die hier hun mening en hun inzichten van het leven bezien.
  En vooral aan admin, die mensen, stof geeft tot na denken en inzichten.

  Vergelijken met onze grootouders, zijn er meer mensen ontwaakt, en er zullen er meer volgen
  ook all gaat het niet te snel en te veel!
  Als je na denk over de geschiedennis is er altijd steeds opstanden geweest tegen de gevestige oorde, die zich na afloopt zich weer herstelde
  Het enige verandering dat te weegt zal brengen is niet meer mee werken aan hun gegreērde stysteem, Zoals Admin, dat al vele malen en jaren omschrijft.
  Dan past roei je dat defentieft uit.

  Liked by 1 persoon

 9. @ALLEN en HdR i.h.b.

  Een gelukkig Nieuwjaar. Iedereen veel kracht, wijsheid en geluk 🙂 🙂 🙂 gewenst!!!!!!!

  Wij Versagen niet, wij Buigen niet, wij Erkennen NIETS en NIEMAND tussen ons en onze Oorsprong.

  zegt het voort…..zegt het voort………..zegt het voort………ad lib & ad inf (vooral aan onze jeugd)……..–>

  Liked by 1 persoon

 10. Graag wil ik de webmaster, reageerders en allen die verlangen naar een nieuwe toekomst, allen die zich nog niet hebben overgeleverd aan deze illusiewereld, een goed nieuw jaar wensen! Ik ben blij dat “Herstel de Republiek” gewoon doorgaat met mensen te informeren, met waarheid te onthullen, door ons steeds weer met onze neus op feiten te drukken, zodat we geen kans hebben om in te slapen! Veel respekt voor deze website.

  Like

 11. “We worden gewoon Nederlanders met twee paspoorten”

  Bij deze bestel ik hier alvast onze Bataafse paspoorten, ik ben al lang helemaal klaar met de goddeloze en criminele hollandse nepstaat :), tè walgelijk om het er verder over te hebben! Daarom best mooi weer vandaag ^^

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s