VREDE OP AARDE: EEN ONWENSELIJKE NOODTOESTAND

Kerst in Duitsland 2016

Op een Duitse website las ik over Vredesduifjes. Zo doen zich de mensen voor die genocide in de vorm van oorlog, terrorisme en dictatuur financieren, dus organiseren en faciliteren.

Het klinkt hard, maar de Duitsers laten zich regeren door een criminele organisatie.

De Duitse belastingbetaler redt niet alleen banken, maar is ook handlanger van massamoordenaars. Want het is immers belastinggeld dat voor massamoord wordt gebruikt. Hoe lang staat het BRD-personeel nog toe dat van Duits grondgebied nog genocide wordt gepleegd? Hoe lang wil het BRD-personeel nog terrorisme en oorlog financieren? Voor “BRD-personeel” kunnen we ook lezen: “NL-onderdanen”.

 

Op een kerstmarkt in Berlijn zijn onschuldigen omgekomen, zo heet het altijd in de media.

Onschuldig? Iedere Duitser die belasting betaalt en zijn stem uitbrengt op massamoordenaars heeft bloed aan de handen. Het gaat niet meer aan om zich te verschuilen achter de geijkte uitdrukking: “Ich habe es nicht gewusst”.  Iedereen die kan lezen weet hoe de vork in de steel zit.  Waarom een beetje “terrorist” geen overheidsgebouw c.q. belastingkantoor opblaast blijft uiteraard verdacht. Het is eveneens verdacht waarom de overgrote meerderheid het voorgeschotelde nieuws klakkeloos overneemt en de ogen blijft sluiten voor de werkelijkheid.

De Westerse wereld – die zichzelf zelfingenomen “beschaving” noemt – is een virtueel circus en de belastingbetaler notoir schuldig klapvee in een theater. De stukjes die worden opgevoerd noemen we “nieuws” en “informatie”. Het is een onwerkelijke situatie, meer niet. In Duitsland, zowel als in Nederland, beide gebieden worden aangestuurd door de driehoek Rome-London-Washington en de marionettenregering doet dienst als een ondergeschikte criminele organisatie met bloed aan de handen. De uitvoerders van genocide horen in een strafkamp, niet in de laatste plaats omdat men hun eigen misdaden door wetgeving legaliseert.

Duitsers, Nederlanders, Amerikanen, het zijn via de belastingdienst handlangers, schuldig aan massamoord. Alleen al de 60.000 mensen die wereldwijd dagelijks aan honger bezwijken kunnen worden toegerekend aan dezelfde criminele organisatie. Biljoenen voor wapens, kruimels voor de armen.

Als we dit niet stoppen zijn we gewetenloos, medeplichtig en dus schuldig.

Dus, beste mensen, hou maar op met je schijnheilige praatjes van vrede en saamhorigheid onder de kerstboom.

“Vrede op Aarde” is een onwenselijke situatie, de facto een noodtoestand. Niet voor de NL-onderdanen of het BRD-personeel, maar voor hen die over ons heersen. Het maakt hen die over ons heersen namelijk volstrekt overbodig. Zij die ons overheersen kunnen door de gehaktmolen – waar wachten we op? Ontkennen heeft geen zin, wij zijn 100% medeplichtig en wij doen er niets aan. Zij die de moed hadden er wél iets aan te doen, kunnen het niet meer navertellen. Dat is de angst die over ons heerst en daarom dromen we over vrede op aarde, dat mag nog. Er aan werken door de oorzaak te liquideren wordt beschouwd als het ultieme kwaad en door “zelfregulering” en kuddegedrag faciliteren we hen die ons overheersen. Een neuroten-kaste zonder geweten, zonder empathie maar met gewelds- en geldrukpersmonopolie.

Wij financieren ons eigen ongeluk.

In de Bataafse Republiek heerst het volk en wordt geen belasting geheven. Geld is een ruilmiddel zonder rentelasten. Iedereen heeft werk en er zijn geen vrijwilligers (slaven met een geweten). De Republiek is een werk- en natuurstaat, vrij en zelfstandig, iedere burger heeft recht op volledige zelfbeschikking. Alle wetten, regelingen en verdragen worden goedgekeurd via referenda.

De Bataafse Republiek is nimmer opgeheven – waar wachten we op?

Herstel de Republiek

 

13 gedachtes over “VREDE OP AARDE: EEN ONWENSELIJKE NOODTOESTAND

 1. Prima verwoord! We betalen onze eigen genocide. Laten we de rollen maar eens omdraaien. Wij, de onderdrukten moeten onze mond open blijven doen. Maar krijg de onwetenden maar eens mee. Mensen zien het niet omdat ze in hun eigen kringetje genoeg te doen hebben. Pas als je echt in de shit zit ga je hopelijk nadenken hoe het komt dat je daar in terecht gekomen bent. De meeste mensen hebben nog steeds niets te klagen en betalen rustig hun geld aan de deurlopers om aan hun hun eigen schuldgevoelens tegemoet te komen. Ze hebben zich afgekocht. Vraagt er ooit iemand wat er met hun belastinggeld gedaan wordt? Wat er met het geld gedaan wordt wat er ze aan de deur geven? De ziektes die ons overkomen worden ons expres gegeven om de pharma-industrie te betalen. Ze weten allang hoe ze ziektes moeten bestrijden.

  Als men staakt met doneren en ik bedoel op alle fronten, dan zou dat wel een handje kunnen helpen.
  Wat ik tegenwoordig mis in deze maatschappij is het strijdgevoel wat er 70 jaar geleden nog was. Althans in mijn omgeving.

  In de nieuwe Bataafse Republiek wil ik graag de kans krijgen om met kinderen te werken! Die Republiek komt er. Er wordt momenteel veel zichtbaar en als ik die W.A. v. A zie dan denk ik dat hij de langste tijd daar gestaan heeft in zijn zwart met rode pak. Dan is het uit met hun praktijken. Eens komt de tijd dat alles zichtbaar wordt…

  Like

  • Zwart-rood pak: De kleuren van de Duivel!
   Niet dat iemand geen zwart met rood mag dragen, zoals dat meisje in dat keurige zwarte jurkje met een rood hesje, prima maar deze kleuren worden te vaak gedragen door omroepers, presentatoren, klonings-lui, politieke-lui en andere leugenaars, c.q. Duivelsaanbidders. Allemaal ooit mensen geweest, die hun “ziel aan de Duivel hebben verkocht”.

   Wat de onwetende(n) betreft wakker schoppen danwel wachten tot de shit tot aan hun nek zit danwel
   zoals Leopardi zegt en ik citeer: “wachten tot een mens een ernstige gebeurtenis in zijn leven meemaakt waardoor hij wakker wordt en gaat nadenken. Daarvoor is hij (of zij) nog een kind.”.

   Like

 2. @HdR Ik kan hier volledig mee instemmen 🙂 !
  Duidelijk. Ieder mens heeft recht op leven, dat is een natuurwet.

  NIEMAND staat vanaf het moment van geboorte tussen haar of hem en zijn of haar “Oorsprong”!

  p.s. Wie dat nog niet begrijpt of van iemand, wie dan ook, nog bestrijdt hoort hier niet thuis en moet onverwijld opzouten.

  Like

 3. Ook Nederland is een crimineel geleide organisatie met als zij-clowns Willy, Max, Bea en de A-kids
  Prettig op familiebezoek in Argentinie zijn die oplichters Nederland ontvlucht.
  Een voor opgenomen uiterst slappe kersttoespraak van Willy achterlatend.
  Een kersttoespraak zonder kerstboom, kerstversiering of maar iets dat aan het Christelijke feest herinnert.
  Wat een slappe hap is 2016 geweest – ik verwacht van 2017 veel en veel meer.
  Meer volksoproer, meer duidelijkheid over wat daar in Den Haag gebeurt.
  Meer Nederlanders voor eerlijke bestuurders zonder criminele/pedofiele achtergrond en backing

  Like

  • Nuance:

   Kerstfeest is een heidens (paganistisch) feestje met een conveniërend rooms-katholiek sausje overgoten. Zo werd aan de eeuwenoude gewoonten van de heidenen (heidebewoners, wilden, barbaren en natuurgoden aanbidders) tegemoet gekomen. Alles draait om de zonnewende in deze “donkere” periode. Dat is ook het enige wat er concreet aan is: je hebt de zon en de maan en de natuur. Rome is al 2 millenia alles aan het kapen wat er te kapen valt. De Romeinen kaapten ook zowat alles van de oude Grieken, dus daar is niets nieuws aan. De wortel van alle kwaad: het Romeinse Rijk en haar rechtsopvolger(s), gedomineerd door stokoude bloedlijnen die terug zijn te voeren naar de Soemeriërs.

   Wij zitten genoeglijk onder de kerstboom met enorme exemplaren oogkleppen op. Onze tunnelvisie is onze enige wijsheid, zo zijn we – de hybride mens – nu eenmaal in elkaar geflanst.

   Like

   • Admin – klopt helemaal. Kerstfeest is door de RKKerk c.q. Paus te Rome
    geplaatst op de dag van oude feesten midwinter.
    Waarna Gregoriaanse kalender en Juliaanse kalender het nog meer verwarrend hebben gemaakt.
    Waardoor de Russisch orthodoxe kerk het kerstfeest viert 7/8 januari 2017
    En de andere Christelijke kerkerken kerstfeest vieren 25/26 december 2016.
    De Paus te Rome heeft inderdaad in alle eeuwen meer kwaad dan goed gedaan.
    En de Catharen zeiden terecht in het jaar 1100 en eerder al dat
    Het de Paus te Rome met zijn geloof alleen maar te doen was om macht en geld.
    Maar dit wil niet meteen zeggen dat alles aan het Christelijk geloof slecht is.
    Ergo – er is ook veel goeds aan dat geloof + het geeft mensen steun en vertrouwen.
    Willy dient als zogenaamd koning Nederland het Christelijk geloof uit te dragen.
    Dat is zijn taak ook tegenover alle Nederlanders. Ongeacht welk geloof een minderheid aanhangt.
    Dat Willy dat onderdeel van zijn gestolen taak niet serieus neemt
    Zegt genoeg – weg met de vent en zijn hele vieze familie van oplichters.

    Like

    • De Katharen zijn met wortel en tak uitgeroeid door de door Rome georganiseerde kruistochten naar Zuid Frankrijk. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. De kiem voor de Franse Hugenotenbeweging werd daarmee gelegd. Maar ook die werden door de rabiaat-Franse koningen met wortel en tak uitgeroeid. En zijn onder anderen hier terecht gekomen. Het rooms-katholicisme werd in de Nederlanden niet voor niets verboden, want je kunt nu eenmaal niet twee heren dienen: de paus en de stadhouder. Het zure is dat de Bataafse Republiek door de “vrijheid van godsdienst” en scheiding van kerk en staat de rooms-katholieken weer met hun “evangelisering” konden doorgaan. In de loop der jaren verrezen weer kerken en kathedralen met een kruis vanuit het zuiden naar het noorden. Een welbewuste politiek, zoals de missies in California en de jezuïeten in Japan. De Bourgondische Kreis was weer aaneengesmolten.
     Als we de lijn van de oude calvinistische republiek door zouden trekken dan wordt het grappig: door hun dubbele loyaliteit kunnen rooms-katholieken dan helaas niet meer stemmen…..

     Like

 4. De mensen lopen letterlijk over straat, zitten in treinen op fietsen in auto’s en thuis met doppen (earphones) op hun oren en een bord (smartdisplee, i-desplee, tv-skrien/disPLEE, gamedisplee, etc-desplee) voor hun kop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ik kon er vroeger nog wel om lachen, nu niet meer.

  Like

 5. Pingback: BERLIN – FAKE NEWS – “PERPETRATOR” SHOT DEAD IN ITALY-VREDE OP AARDE: EEN ONWENSELIJKE NOODTOESTAND | Dublinmick's Breaking News

 6. Pingback: BERLIN – FAKE NEWS – “PERPETRATOR” SHOT DEAD IN ITALY-VREDE OP AARDE: EEN ONWENSELIJKE NOODTOESTAND | Here Comes The Sun

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s