OPROEP TOT REDELIJKHEID???

Het ongekozen en “bezorgde” staatshoofd heeft geworsteld met zijn kersttoespraak.

Geworsteld? Bezorgd? “Koning”? Hij zégt iets??? HIJ???

Niemand vraagt om een kersttoespraak van Zijne Overbodige Houten Klaas. En toch lult hij maar wat standaard geleuter de ether in – nota bene op ONZE kosten. Ethervervuiling.WA_Vaandel

Op onze kosten worstelt hij, deze generalissimo zonder ballen, met zijn tekstschrijvers en op onze kosten roept hij op tot iets wat hij zelf niet begrijpt. Zijne H.K. van A. heeft nergens benul van en indien wel, dan heeft hij de gave om dat 100% te verbergen. Nieuwsbericht van de door ons gefinancierde staatsomroep:

Koning Willem-Alexander heeft in zijn kersttoespraak een oproep tot redelijkheid gedaan. Hij zei dat Kerstmis confronterend kan zijn en onthulde dat hij dit jaar geworsteld heeft met zijn toespraak.

Kerstmis? Is het een rooms-katholieke mis? Sinds wanneer is dat? Een blijkbaar confronterende mis en hij “onthult” iets wat ons werkelijk geen bal interesseert.

Oproep tot redelijkheid; laten wij dat ook maar eens even doen.

 • Het is redelijk om de Nederlanders (indien gewenst) hun staatshoofd te kiezen en aan te stellen voor een beperkte periode.
 • Het is redelijk om dat staatshoofd op zijn of haar daden te beoordelen en af te rekenen.
 • Het is redelijk dat de familie van het staatshoofd in hun eigen levensonderhoud voorziet.
 • Het is redelijk dat het staatshoofd geen regeringsbevoegdheid kan ontlenen aan erfprincipes.
 • Het is redelijk dat het staatshoofd op geen enkele manier in diskrediet kan worden gebracht wegens familie-omstandigheden en oorlogsverleden.
 • Het is redelijk dat het staatshoofd wars is van iedere vorm van belangenverstrengeling, noch zakelijk, noch emotioneel en derhalve geen bezittingen beheert of in eigendom heeft.
 • Het is redelijk dat het staatshoofd belasting betaalt, zolang dit niet is afgeschaft en geen enkjel recht heeft op belastingprivileges.
 • Het is redelijk dat het staatshoofd zijn eigen woning betaalt en er geen enkele ander woning, groot of klein op na houdt.
 • Het is redelijk dat een staatshoofd op geen enkele wijze van derden cadeaus of gratis leveringen aanneemt.
 • Het is redelijk dat de partner van het staatshoofd op geen enkele wijze in verband kan worden gebracht met de functie van het staashoofd en in eigen onderhoud dient te voorzien.
 • Het is redelijk dat het staatshoofd voor zijn of haar kandidaatstelling wordt onderworpen aan een intelligentietest, aan een empathie-onderzoek en aan motorieke vaardigheden, opdat de burger zeker is van een capabele topambtenaar.
 • Het is redelijk dat het in Nederland geboren staatshoofd ingezetene van dit land is en de Nederlandse nationaliteit heeft en geen enkele andere – ook niet stiekem.
 • Het is redelijk dat het staatshoofd geen enkele ander functie vervult, zoals opperbevelhebber van de strijdkrachten, voorzitter raad van State, etc.
 • Het is redelijk dat het staatshoofd geen enkele bemoeienis heeft met het benoemen van mensen in publieke functies, zoals CdK’s, rechters, etc.
 • Het is redelijk dat er helemaal geen staatshoofd is en dat er bij toerbeurt een staatssecretaris op jaarbasis de plichtplegingen van een staatshoofd waarneemt.

Deze opsomming is bij lange na niet compleet, de vraag is zelfs of er aan de lijst ooit een eind komt, zolang wij eigenlijk geen benul hebben wat die lui uitvreten op onze kosten

Met ander woorden en samengevat:

Het is immoreel dat Zijne H.K. als telg van een moorddadig crimineel geslacht Zur Lippe B. zo hoog van de toren blaast en de belastingbetalers de maat neemt.

Het is immoreel dat Zijne H.K. als multi-miljardair de belastingbetaler vanuit Bariloche, Argentinië uitlacht en geen cent belasting betaalt.

Het is immoreel dat Zijne H.K. de gore moed heeft zijn vuilspuitende waffel open trekt, zonder dat wij daar om hebben verzocht.

Het is dan ook niet meer dan redelijk dat dit soort zelfbenoemde inteelt figuren het veld ruimt voor normale mensen. Over het paard getilde helden op sokken zijn hier niet nodig. Iedere associatie met landverraders als Zur Lippe B. en onwettige blèrende schreeuwlelijkerds achter de microfoon van “Radio Oranje” in barre tijden, kan ons worden gestolen. Uitkleden en opsluiten is het enige redelijke alternatief voor dit criminele zootje werkschuw uitschot.

DAMVLUCHT_KOP

Opsodemieteren dus!!

Lijkt me vrij redelijk….

Herstel de Republiek

17 gedachtes over “OPROEP TOT REDELIJKHEID???

 1. Vol – komen – mee – eens!

  “In alle redelijkheid”, een begrip dat hem nou juist ontbreekt! Hoe is anders te verklaren waarom hij een leeg vliegtuig heen en weer laat vliegen naar en van Australië? En is het niet meer dan redelijk om DNA van hem te eisen zodat zijn afkomst voor altijd duidelijk wordt! Hij worstelde met zijn kersttoespraak, net als mijn autistische neefje die ook rare verhalen mee stuurde in de kerstkaarten!

  Like

 2. “Zijne H.K. van A. heeft nergens benul van en indien wel,
  dan heeft hij de gave om dat 100% te verbergen. ”
  K.H. van A. >>> van Amstel?

  “… dan heeft hij de gave om dat 100% te verbergen. ”
  Psychopaten hebben de sterke kundigheid om te simuleren alsof ze enigszins dom zijn/niet alles dóór hebben, om vriendelijk en hoffelijk te zijn ….. maar intussen de anderen/de burgers voor hen krom laten liggen! ALSOF HET ZO HOORT!

  Like

 3. Je laat me glimlachen en vermaakt mijn kostelijk met het (weer) zien van die foto, waar zij angstig weg rennen, echt wat heerlijk is dat , om het weer te zien! Hahaha.
  En dan nog de juiste woorden erbij. Je bent de kerst op de taart Administrator.

  Like

  • Helemaal met je eens,Margaret. Ik heb weer genoten vanavond. Dank Adm. voor uw heerlijk vileine schrij- vens. Ik hoop dat we nog veel meer kunnen genieten van uw scherpe pen/toetsenbord in 2017.

   Like

 4. waar is de échte Koning? Die volk en vaderland beschermt tegen agressors, binnendringers, en landverraders. Die de grenzen in stand houdt en bewaakt. Waar is de Koning als het volk een echte nodig heeft? Waarom houdt de Koning het volk dom, en schopt de bezetter niet buiten? Plichtsverzuim, wanprestatie en/of grove nalatigheid.
  (nazi-)Bilderberg-partij Kamerleden (PVVCD66A) hebben zichzelf blij monddood gemaakt. Wordt lastig dan. Die fascistische verdragen dan maar gewoon door de versnipperaar.
  NEXIT voor de pleuris uitbreekt, en het te laat is CETA, TTIP, annexatie Khazaria (Oek.) en Georgie, Turkije, N.Afrika en ISrel; Unie met IJsland en de Visegrad landen?

  “onopgemerkt is het Amerikaanse leger in Eygelshoven een voorpost aan het inrichten waarmee ‘vijand’ Rusland bestreden kan worden. Zo’n 1.600 Amerikaanse militaire voertuigen staan binnenkort paraat op Nederlandse bodem. ” http://www.ravage-webzine.nl/2016/12/24/de-yanks-nemen-weer-bezit-van-nederland/
  Alsmaar meer onwettige verdragen (opstapelen), zoals CETA:
  http://pvda.be/artikels/ceta-europarlementsleden-vrezen-europees-hof-van-justitie

  Kledingadvies gehaald bij de PVV? Zelden zo weinig respect gezien met de schreeuwerige kledingkeuze, in deze dagen van dit religieuze feest. Horkerig. Het is redelijk Syrie te schadeloos te stellen voor de oorlogsschade die ons leger op kosten van de belastingbetaler gemaakt heeft, en nog – voor het profijt van m.n. Shell en B.P.. Doe de schadestaat mbt. de rooftochten Libië resp. Oekraïne maar bij. En ieder jaar berouw betonen bij de nationale monumenten voor de afgeslachte burgers en verzetsstrijders.

  Als staathoofd is 1e vereiste qua redelijkheid het volk diénen. Hun zorgen, noden en grieven serieus te nemen, en adequaat daaraan tegemoet komen.
  De Koning draait de boel 180 graden om. Is dus een non-Koning. Wat doet de Koning aan het bloeiende fascisme in zijn Koninkrijk? of stemt hij daar stilzwijgend mee in – kennelijk:
  https://www.ftm.nl/artikelen/het-schaamteloze-investeringsplan-van-vno-ncw

  Like

 5. Ik heb toch maar de film over Michiel de Ruyter gezien,al zal hij wel niet helemaal historisch juist zijn geweest. Maar ook wel weer leuk om willem 3 als balletterend elfje gade te slaan. Zo was het dus,toen hij tot de nobele plicht werd geroepen om de gebr. de Witt uit te schakelen.Met de mond belijdend dat hij boven de partijen stond (wie had hem daar neergezet?) maar intussen achter de gordijnen kneep hij de kat in het donker en sloeg glimlachend de opgehitste prinsgezinden gade,die een moordlustige mob vormden en de gebroeders lieten lijden tot het bittere einde. En is het historisch juist dat Michiel de Ruyter te paard aan kwam snellen en Johan de Witt het genadeschot gaf? Ik heb dat nooit gehoord in de geschiedenislessen,noch dat Michiel sneuvelde bij Syracuse,waar hij met te weinig schepen naar toe was gestuurd. Ook dat was al bij voorbaat een moordaanslag.
  Wat waren ze daar toch goed in, want we zijn natuurlijk van Oldenbarneveldt niet vergeten (Maurits, zoon van de dolle Anna von Saksen en Willem de Schliechert,was hiervoor verantwoordelijk).
  Over die Willem 3 nog het volgende.Juultje van Soest stond ooit bij zijn portret een historicus uit te leggen dat dit haar voorvader was.Waarop de historicus haar beleefd terecht wees en zei,dat is godsonmogelijk,hoogheid, want hij had geen nageslacht. Waarop Juultje razend was ………. Die historicus kon het daarna wel vergeten natuurlijk en zal wel zijn afgedropen. Ja, de waarheid is een volk als het nederlandse moeilijk uit te leggen.Dat zal wel “nepnieuws”worden genoemd.

  Kijk en naarmate de echte waarheid dichterbij sluipt uit alle hoeken en gaten,is de nieuwe truc al uitgevonden. In 2017 zal het woord “nepnieuws”steeds vaker opduiken.Daarmee kunnen ze voor de grote massa alles onder de tafel schuiven. Donner en Demmink en aanpalend gajes staan al in de startblokken.

  Datzelfde domme volk zal zich nog verder laten plunderen door gemeente,staat en Brussel. Want Italie zal door belastingslaaf moeten worden gered.En dat is nog maar het begin. Want alle premies gaan stijgen en de verzekeringen spekken hun kassen. Maar wie daar tegen ingaat en protesteert,ach die zal als ondankbare hond worden weggezet. “Want we hebben toch zo’n mooi landje en iedereen is zo gelukkig en welvarend”.En die laatste uitspraak ,dat is pas “nepnieuws” dus.

  Ik wens voor 2017 : einde monarchie, herstart Bataafse Republiek ! Recht voor Allen.

  Like

  • Liever’ Recht Door Allen’ Attie, we zullen het echt zelf moeten gaan doen.
   Vandaar dat ik niet al te optimistisch ben voor wat er komen gaat.

   NG

   Like

 6. Nooitgedacht,ik wens jou toch heel veel goeds toe op je eigen ontgonnen agrarisch en selfsupporting bedrijfje.Ik heb ook zoiets,maar dan mini-mini.
  Laten we hopen op een goed jaar voor dieren en planten ,dan zijn er voor ons ook nog kruimeltjes geluk en gezond eten.
  In de rest heb ik ook geen fiducie meer.Wat een ouderwets woord eigenlijk.

  Moge er een ommekeer komen in 2017 !

  Like

  • Hoi Attie,

   En ook die ommekeer zal van ons zelf moeten komen, en dat is nu juist de reden dat ik er een keiharde kop in heb.
   Mensen vertrouwen er namelijk nog steeds op dat een ander het wel gaat regelen voor ze hetgeen uiteraard niet gaat gebeuren.
   We dienen terug te gaan naar de authentieke waarden van het leven, beschikken over het zelf, de eigen verantwoordelijkheid nemen over alle lagen van het bestaan daar dat juist de enige weg is naar Vrijheid.
   Wel, dat besef is ver te zoeken.
   Ik ontmoet veel mensen, doch slechts zeer weinige dit dit beseffen en daar ook naar leven.
   Men denkt vtij te zijn zolang niet opgesloten in een gevangenis, doch men realiseert zich niet vrijwillig in een virtuele gevangenis te leven.
   De laatste dag van 2016 vandaag, morgen een nieuw jaar.
   Vanavond gaat er wederom voor miljoenen de lucht in, weet iemand waarom?

   NG

   Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s