BERLIJN – NEP NIEUWS – “DADER” DOODGESCHOTEN IN ITALIË

De aanslagshow in Berlijn is compleet “in die Hose gegangen”.

Compleet nep, slecht voorbereid en nog slechter uitgevoerd.De beelden die we te zien hebben gekregen zijn volkomen tegenstrijdig met wat het verhaaltje van staatswege is. De gekaapte Poolse vrachtwagen is achteruit de markt opgereden en doet dienst als een oefen-object. Er is geen lijk, geen gewonde, geen spatje bloed te bekennen, doch des te meer kaarsjes en politici in zwart gehuld – wat een opeengestapelde verzameling bullshit!

O ja, plotseling komt de volstrekt onverdachte “BILD Zeitung” met een haastig op de kop getikte “dashcam”, waarop is te zien dat er een vrachtwagen met grote snelheid van A naar B rijdt. Seconden later maken zich welgeteld 4 manspersonen uit de voeten – waar moeten die zo snel heen?

Daar moeten wij simpelen van geest het mee doen?

Dit is geen aanslag, dit is een oefening. Het gebied wordt niet eens hermetisch afgesloten en niemand is bang voor een bom aan boord van de truck? Ik zie nergens ambulances, slechts de brandweer en een sleepbedrijf. We kunnen deze flauwekul gevoeglijk afdoen als rotzooi voor onder de kerstboom. Net als de rommel die rond de vrachtwagen is uitgestald, iets wat onmogelijk is. Kijk even naar deze luchtopname en constateer dat het onmogelijk is dat daar een vrachtwagen doorheen is gewalst. Een keurig aangeveegd staartje met rommel her en der, alsof het er is neergelegd. Geen spoortje van bloed te bekennen.

berlin-fake-news

Wat kan de bedoeling van dit soort strapatsen zijn?

Volgens mij is dit om te testen of de mensen inmiddels stom genoeg zijn om:

 1. hun eigen ogen niet meer te geloven;
 2. alleen waar te nemen wat vocaal met staatsleugens wordt begeleid en geduid;
 3. als de dood te zijn om tengevolge van het gebruik van een verdwaalde nog werkende hersencel, buiten de gemeenschap te worden geplaatst als idioot en opgesloten dient te worden.

Het is de onnozelheid ten top, dit nep-nieuws uit Berlijn.

Er zijn geen doden, er zijn geen gewonden, er zijn geen nabestaanden, er is geen voortvluchtige drugscrimineel/bajesklant die als dader is gebombardeerd. Punt. Iedereen kan wel een Ausweis die cabine hebben binnengegooid.

Wie hiervoor 2 minuten stilte in acht neemt verklaar ik officieel voor ontoerekeningsvatbaar en dient zich onder behandeling te stellen. Eerst naar een afkickcentrum, om van de verslaving aan dit soort volksverlakkerij af te komen. Vervolgens herscholen en zich zelfdenkzaamheid eigen te maken.

Gaat over tot de orde van de dag.

Herstel de Republiek

.

Update:

Kijk eens, alles is al weer opgelost, dader kan het niet meer navertellen of ontkennen. Ik denk dat de vent nooit in Duitsland is geweest:

Dader doodgeschoten in Milaan

27 gedachtes over “BERLIJN – NEP NIEUWS – “DADER” DOODGESCHOTEN IN ITALIË

 1. Ha, ha, had gisteren al op het schoolplein gezegd dat alles nep is. Nou, ze durven niet meer naar een kerstmarkt te gaan. We worden steeds weer voor de gek gehouden, zei ik. Ze kijken je aan alsof je een halve zool bent. Op het nieuws… in de krant… Dat kan toch niet dat er leugens worden verteld?

  Like

  • @Ezra Precies. Ze kijken je aan of je gek bent geworden.
   Ezra de grap of beter het wrange, het treurige is dat de mensen direct in de “EMO-stand” schieten.
   Zodra de media(voornamelijke tv en krant) het hebben over doden. gewonden en vooral (niet te vergeten) de “nabestaandeN” kunnen ze/kan men niet meer logisch en zelfs gewoon niet meer nadenken. Laat staan vragen te stellen, zich af te vragen: Wat zien ik, is het waar, klopt het wel, hoe groot is een vrachtwagen, hoe hard kan ie, hoe is het om zo’n gevaarte te besturen, enz., enz., enz.

   Ezra blijven lachen, 🙂 🙂 want direct kun je er niets aan doen, maar het feit dat je het hebt gezegd, een tegengeluid hebt laten horen is het ALLERbelangrijkste. Eens zal het kwartje (ja het kwartje tegenwoordig een zeldzaamheid) vallen !!!
   Ik heb al een paar keer gehad dat in de 2 cafees waar ik wel(sic) 🙂 eens kom, mensen naar mij toekomen en zeggen: “He Nemesis, wat jij toen zei over dit of dat daar wil ik het nog eens over hebben ….”
   kijk dan heb je ze, ze gaan eerst twijfelen, dan nadenken en tenslotte vragen stellen.
   Moet al op de basis/lagere scholen beginnen vanaf 4 jaar.

   Liked by 1 persoon

   • Wel typisch dat ze elke keer kunnen ontsnappen?
    Is dit onkunde, dat er nog meer geweld aangewend moet worden?
    Ze hebben het zover dat direct niemand een stap hoeft te verzetten, dat ie al gespot Is voor dat hij het weet?

    Like

   • “Moet al op de basis/lagere scholen beginnen vanaf 4 jaar”

    Ha, dat wordt kinderen meteen al afgeleerd zodra de “school” gevangenis binnen stappen. Zelf nadenken past niet meer in het huidige onderwijs. Je hebt zo een tlv (toelatingsverklaring) aan je broek hangen voor een sbo (speciaal basis onderwijs). Als je als ouder er tegen in gaat sturen ze je de stichting veilig thuis op je dak. Ze zeggen rustig tegen je dat je een slechte ouder bent als je niet in hun straatje loopt. Ook wordt er gelogen door directeuren om hun zin door te drukken. Scholen hebben alle zeggenschap over je kinderen. Ze mogen met ze doen wat ZIJ goed vinden. Ouders kunnen en mogen zo maar aan de kant gezet worden. Het beste dat je kunt doen is alle gesprekken opnemen en mailtjes bewaren zodat je bewijzen in handen hebt. Dan kan je nog een kans maken bij een rechter.

    Wij zitten momenteel in zo’n wespennest maar gaan absoluut winnen!

    Like

 2. Het is als te doen gebruikelijk bij dit soort zaken; we zijn geheel afhankelijk van de Nationale pers, dus ook in Duitsland. Minimaal zou er toch een reportage over slachtoffers – gewond of overleden – moeten zijn die een getuigenis kunnen afleggen, desnoods vanuit een ziekenhuis. Niets daarvan, zelfs de plaats des onheils is van ver (te ver) gefilmd. Goed geregisseerde (non)informatie die ook op elke Nederlandse markt is te maken bij het scheiden van de markt! De achtergelaten rommel wordt in de regel ’s nachts opgeruimd.
  Inderdaad, er is geen enkel tastbaar bewijs, dus het geloof in de voorlichters van de Duitse veiligheidsdiensten is pas geloofwaardig als er werkelijk aannemelijk bewijs is te zien. Is de sukkel zonder haatbaard de echte dader? En zo ja van wat? Vragen en meer vragen, helaas is er tot op heden nog geen enkel bewijs overlegt, wel veel zoethoudertjes. Alleen maar theoretische verdachtmakingen, en die zijn nog niet bewezen.

  Liked by 1 persoon

 3. ’t Is al weer opgelost, natuurlijk wordt de dader omgelegd, kan het allemaal weer lekker rustig worden afgewikkeld op die manier:

  http://www.blikopnieuws.nl/nieuws/248539/terreurverdachte-anis-amri-is-doodgeschoten-tijdens-vuurgevecht-met-politie-in-een

  Het was gewoon een crimineel, die nooit in Duitsland is geweest. Er is een prijs op zijn hoofd gezet en de Italianen kunnen nu een ton incasseren.

  Der Berliner Terrorverdächtige Anis Amri hatte eine hochkriminelle Karriere hinter sich, bevor er in Deutschland Asyl suchte. In Tunesien und Italien wurde er wegen Brandstiftung, Raub, Diebstahl Körperverletzung gesucht und verhaftet.

  Like

 4. Op het moment dat de vrachtwagen uit beeld verdwijnt zie je aan de overkant van de straat, dus zeg maar achter de vrachtwagen, ook mensen uitwijken, wegrennen.

  Als ik de foto zie (helaas maar een fragment van de markt), moet ik veronderstellen dat de vrachtwagen tussen de kraampjes is doorgereden – dus op de mensensmassa in – en dat hij uiteindelijk naar links is uitgeweken, een kraampje heeft meegenomen en tot stilstand is gekomen op de straat. Dit laatste zou dan moeten blijken uit de tweede dashboardcamera opname.

  Geloven doe ik niks meer. Zelfs niet wanneer ik het met eigen ogen zie/denk het met eigen ogen te zien. De kunst van de misleiding en afleiding is gewoon zeer groot.

  Like

 5. Id bewijstkaart(en) achter gelaten, door terroris(ten)
  Meestal één man.
  2a 3x de zelfde nep actie kenmerken, Frankrijk, Duitsland.
  Dader, werden gelijkt of later dood geschoten
  Geen overlijden berichten van mensen en berichten van nabestaand in kranten ect.
  En geen bloed.
  De beelden zijn in elkaar geflans.
  Administrator, Nu zullen zij weer andere nep actie bereiden met gevonden ID kaart.
  Van domme terrorist, die steeds hun ID kaart verliest bij aanslagen,

  Like

   • Waarschijnlijk waren er meer urgente situaties elders in de stad?
    In een grote metropool als Berlijn gebeuren er misschien nog wel gekkere dingen, wie zal het zeggen….

    Like

  • @Margaret 🙂 🙂 Helemaal mee eens. Vooral die dader die ze steeds maar niet levend te pakken krijgen.
   100 man politie , van hun ballen tot de tanden toe bewapend en geharnast en nog knallen ze hem neer.
   Doden spreken namelijk niet.
   Maar zelfs deze dode dader of daders bestaan niet. Zelfs dat is nep!!!
   Ook in Duitsland zijn al veel mensen (maar nog te weinig) die dit alles weten.

   Like

   • De logica is heel simpel: Het is een aanslag. Alles wijst op een zogenaamde nepaanslag(valse vlag).
    De dader-uitvoerder, de chauffeur is dus ook nep, bestaat niet. . Kortom als er geen echte aanslag met een hele echte dader is , dan kan je dus geen niet-bestaande dader doodschieten.

    Q.E.D. (Quad erat demonstrandum = hetgeen hier bewezen is!)

    De daders zijn aldiegene die dit beramen en opzetten. Noem ze zionazies, jezuiten, regeringen, geheime diensten en alles wat daarboven zit!!!
    🙂

    Like

   • Die politie, tot hun tanden bewapend, zijn er niet om terroristen te vangen maar om de burgers te onderdrukken en zonodig, op befehl van willem of rutte, af te schieten.
    Zal weldra gebeuren, eerst het volk de broekriem nog wat aan laten voordat de zweep erover gaat.
    Karma noemen ze dat, de meeste nederlanders vonden het prima dat onze medemens werd afgeschoten en onderdrukt in africa, azie en zuid-amerika, dit alles met “onze” wapens etc. en natuurlijk voor een betere EcoNoMie
    Komt nu als een boemerang terug!

    Like

    • Ja, Markus – Karma noemen ze dat, de meeste nederlanders vonden het prima dat onze medemens werd afgeschoten en onderdrukt in africa, azie en zuid-amerika, dit alles met “onze” wapens etc. en natuurlijk voor een betere EcoNoMie Komt nu als een boemerang terug! – you “mark us”!

     Like

 6. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opmerkelijk nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 7. Nog wat informatie (puzzelstukjes):
  1]
  Just before Berlin attack, Trump met Yossi Cohen, the Mossad boss

  According to Donald Trump’s brother, the Trump family are German Jews.
  (Is de oorspronkelijke familienaam niet Trump maar Strumpf?)

  Voor foto van Yossi Cohen, the Mossad boss, zie http://aanirfan.blogspot.nl/

  2]

  Shlomo Shpiro is a terrorist expert at the University of Bar-Ilan in Tel Aviv.

  He was at the Christmas Market in Berlin just before the truck struck.

  Voor foto van Professor Shlomo Shpiro, zie: http://aanirfan.blogspot.nl/

  3]
  French comedian Jean-Marie Bigard jokes about some interesting situations that happened during the tragedy of september the 11th 2001.
  This video disappeared from youtube. Found it at http://www.liveleak.com/view?i=2ab_12… and reuploaded it again.
  My apologies for the poor quality, but I couldn’t find a better version anywhere else.

  http://aanirfan.blogspot.nl/

  4]
  Nieuwe video:

  Shlomo, Ausweise, Dokumente, Selbstmorde und ein toter Hauptverdächtiger #Berlin #InsideJob
  https://terraherz.wordpress.com/2016/12/24/shlomo-ausweise-dokumente-selbstmorde-und-ein-toter-hauptverdaechtiger-berlin-insidejob/
  https://www.youtube.com/watch?v=6dN4zAOcUMY (23 min.)
  Gepubliceerd op 23 dec. 2016

  Like

 8. Ja,het wordt hoe langer hoe vreemder. Er was ook totaal geen herrie van gierende ambulances en zo.En de verhalen van de nog levende slachtoffers? Hoe zit het met de poolse chauffeur.Heeft hij vrouw en kinderen?Is er een herdenkingsdienst in zijn dorp? En geen crimineel is zo dom om zijn paspoort achter te laten,Behalve die ene in de VS , a mr.Atta,fonkelnieuw naast een gloeiende puinhoop.

  Maar in Nederland zijn ze al weer druk met nieuwe drama’s. Het kleine jochie dat iedereen nagels laat lakken.Wat een milieu-verontreiniging en die troep moet er ook weer af.

  Liked by 1 persoon

 9. Vragen stellen mag niet onderzoek doen ook niet, in deze wereld is alles omgekeerd waarheid is leugen en leugens zijn waarheid. Uit ervaring kan ik zeggen wanneer er zo weinig beelden/foto’s van een gebeurtenis verschijnen dan hebben zij iets te verbergen. De aarde is plat, de maanlanding is fake, mars is een chocolade reep of een tekening van een ronde bol meer niet doe je eigen onderzoek laat niemand je iets wijs maken zeker niet wanneer iemand een redenen kan hebben om te liegen. Onderzoek alle dingen veel liefde toegewenst mede onderdrukten!

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s