ALEPPO BEVRIJD

U leest het goed: “bevrijd”.

Bevrijd van door het Westen gesteunde terroristen. Bevrijd van “ons, vredelievende kerstrecesburgers” om het zo maar eens te zeggen.

Syria-Before-and-After-NATO-CIA-US-The-Dollar-Vigilante

Aleppo toen en nu….

 

Uiteraard is in alle toonaarden ontkend dat wij daar iets mee te maken zouden hebben. Maar op 14 december j.l. kan de gehele Westerse berichtgeving worden afgedaan als “fake news” en de brouwsels van het omgekochte “journalistentuig” regelrecht de verbrandingsoven in. Het aloude omkeren van feiten (180 graden doctrine) is bewezen met de arrestatie en gevangenneming van 130 “adviseurs” van de “gematigde Syrische rebellen” in Aleppo, stuk voor stuk officieren, de hoogste in rang is een Brigade Generaal. Het Syrische leger bestormde op die dag een bunker, welke dienst deed als het zenuwcentrum van de bezetters van de stad. Wat voor helden op sokken werden er nu precies die bunker uitgerookt? Dat waren onder anderen:

 • 22 Amerikaanse officieren
 • 16 Britse officieren
 • 21 Franse officieren
 • 7 Israëlische officieren
 • 62 Turkse officieren/onderofficieren

Dit komt niet in de gecontroleerde media, want Rothschild-Reuters heeft het er niet over. Syriërs en Russen wisten natuurlijk allang dat dit NATO-rattentuig in dat stinkende hol zat verstopt, maar wat niet weet wat niet deert, dat is dus stil gehouden, anders knijpen ze er tussenuit, logisch.

De door ons, vredelievende burgerij, actief en vreugdevol gesteunde moordenaarsbenden van het ISIS-kalifaat zouden meteen 130 koppen hebben laten rollen, dat lijdt geen twijfel.

Rusland heeft op 16 december vervolgens in een besloten VN-veiligheidsraad vergadering aangekaart wat er met deze NATO officieren zou moeten gebeuren en het antwoord laat zich raden: direct zo stilletjes mogelijk het land uit vliegen. De Russen en Syriërs zijn hier naar alle waarschijnlijkheid niet mee akkoord gegaan.

Op 17 december heeft de Russische afgevaardigde bij de VN de namen van de gevangen officieren bekend gemaakt en waarschijnlijk gedreigd met het lekken van deze informatie.

Op 18 december begon het Oekraïense leger zware beschietingen op Debaltsevo, een stad in de vrije republiek Donetsk.

Op 19 december werd de Russische ambassadeur in Ankara door een sephardische sayanim doodgeschoten.

Op 19 december werd er een “LKW-Attentat” door een (zo wordt ons thans voorgeschoteld) Tunesische drugscrimineel geënsceneerd in Berlijn.

Op 19 december kreeg de Amerikaanse lame-duck woordvoerder Old D. Trump van Corporate D.C. een bezoekje van Mossad directeur Yossi Cohen om zich te laten informeren over de situatie in het Midden Oosten.

De relatie tussen Moskou en Washington zou inmiddels zijn bevroren. Het vermoorden van een diplomaat is aanleiding voor een oorlog, maar er gebeurt niets, althans niet in het zicht. Erdogan en Putin telefoneren zich een ongeluk, Turkije is nu eenmaal NATO lid en kan voortdurend haar gang gaan. Is Putin zich inmiddels bewust en  overtuigd van het feit, dat hij het NATO gespuis moet uitleveren, voordat er nog meer wraakacties op touw worden gezet?

Vandaag is het 22 december – 3 dagen verder – en de gevangen NATO officieren zijn nog steeds niet vrijgelaten. Wat heeft men nog in petto voor ons, vredelievende kerstrecesburgers? De tijd dringt. Wij willen nu trouwens wel eens foto’s zien van die gevangen officieren. Laat maar lekken die informatie.

Old Donald Trump heeft toegezegd dat hij de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jerusalem gaat verhuizen.  Maak u geen illusies over de vredeskansen in de wereld met de door de Rothschild-jezuïeten 100% gecontroleerde “business-men” als Old Donald en zijn oorlogskabinet! Een oorlogskabinet volgestampt met bankiers en militairen, het militair-industriele complex in vol ornaat.

“We are going to make America great again”.

Precies: zonder oorlogen heeft Corporate D.C. geen enkel bestaansrecht. Oorlog voeren en rotzooi schoppen doen ze al sinds de Amerikaanse Revolutie, namens het wereldwijd opererende financiële reli-kartel. En vergis u niet: ook het “koninkrijk Nederland” is bezet gebied en werkt volledig mee aan deze agenda. Voor oorlog is altijd geld beschikbaar, voor vrede nooit. Hoe wij het ISIS-kalifaat op de been houden blijkt uit dit stukje onderzoeksjournalistiek, gepubliceerd in New Eastern Outlook. Miljarden voor de oorlog, vrede moet ten koste van alles worden opgeschort of zelfs voorkomen.

Wij, vredelievende, nietsvermoedende Nederlandse burgers gaan kerst vieren met op de achtergrond de rokende puinhopen van Aleppo.Totaal verwoest, volledig ontvolkt. En vergeet ook niet dat toen Aleppo in 2012 werd prijsgegeven door Assad, de Turkse vrachtwagenkonvooien niet waren te tellen  met als doel ALLES wat waarde had naar onze bondgenoot Turkije te rijden, als vergoeding voor wapens voor de terroristen van het kalifaat. De hele industrie in en rond Aleppo is leeggeroofd. En dat staat dan weer niet in de krant, dat wordt gerangschikt onder het hoofdstuk “nep-nieuws” door Rothschild-Reuters c.s. – een ongeloofwaardige nieuwsbron, uiteraard. Turkije is immers een vrind van ons, een bondgenoot, aspirant EU-lid en NATO voorpost in het Midden Oosten, vandaar.

PS: Moeten we al een applausje geven voor onszelf, omdat we 2 minuten stilte in acht hebben genomen voor de slachtoffers in Berlijn – zie de schietshow in Parijs? Of doen we dat niet omdat het “moffen” zijn….’t is maar een vraagje….

Herstel de Republiek

 

 

8 gedachtes over “ALEPPO BEVRIJD

  • Je mag inderdaad aan zo ongeveer alles twijfelen.
   Het vreemde was ook, dat die moordenaar-in-strak-pak 5 minuten lang zijn verhaal over Aleppo kon afsteken, voordat hij conveniërend werd doodgeschoten door veiligheidsbeambten.

   Like

 1. Pingback: Tips van Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s