RUDY GIULIANI KOMT MET EEN SCHOKKENDE VERKLARING

Doorgaans vallen we hier niet zo snel om van verbazing, maar deze keer…..

Ex-burgemeester van New York Rudy Giuliani gebruikt Twitter om zijn gram te spuien omtrent allerlei soorten misstanden in Corporate D.C. Giuliani was een insider tot in de bovenste regionen en was ooit zelfs kandidaat voor het presidentschap. Wat we hier nu gaan plaatsen heet een official statement van Giuliani en is schokkend.

Dit kan twee dingen betekenen.

In de eerste plaats lijkt het er sterk op, dat als dit authentiek is, hij gisteren persoonlijk zijn doodvonnis heeft getekend. In vrijwel iedere tweet vraagt hij de lezers om voor hem te bidden.

In de tweede plaats kan dit betekenen, dat derden onder zijn naam dergelijke uitingen doen om hem in discrediet te brengen. Dat het dus “fake” nieuws is. Giuliani zelf stelt daarentegen, dat als hij op TV verschijnt en het bestaan van deze statement ontkent, dat gelogen is en wij de media niet mogen geloven. Dat onderbouwt hij met kennis van technieken die Hollywood gebruikt om het mensdom te misleiden.

Als het waar is, dan vraag je je af wanneer het hele systeem met donderend geraas in elkaar stort.

Als het niet waar is, dan vraag je je af wat zo’n Giuliani bezielt om zijn soortgenoten aan de schandpaal te nagelen.

Hij beweert er bovenop te hebben gezeten en dat hij het nu zat is om het spel mee te blijven spelen.

giuliani-twitter-block

Twitter heeft al geëist dat hij zijn tweets moet verwijderen, ander wordt zijn account opgedoekt. Hij weigert dit te doen “I wil not be censored” met het verzoek “Pray for me”. Een en ander is bijna ongelooflijk, doch als het waar is, dan is het gerommel van de elite om het internet 100% onder hun controle te krijgen geen verrassing.

Giuliani spreekt over “Pizza Gate” en het oprollen van een Noors pedonetwerk, waar je niet over mag praten. En over jarenlang kindermisbruik in Washington en London. Wat weet hij nog meer? Hij vraagt zelf om meer informatie – omdat de FBI weigert om onderzoek te doen – wat naar hem kan worden verstuurd via zijn email adres:

RudySpeaks@gmx.com

Brussel, Berlijn, Den Haag en Wassenaar worden (nog) niet genoemd, hopelijk staan er meer insiders op die uit de school klappen.

Hieronder zijn verklaring, als het een vervalsing is liegen we in commissie.

Official Statement – please read & share:

Giuliani Statement.jpg

Aanvulling:

Decennia terug , in 1989 om precies te zijn tijdens de Reagan-Bush periode, kwam er ook al een en ander in de krant, maar meer dan dat werd het nooit:

 

27 gedachtes over “RUDY GIULIANI KOMT MET EEN SCHOKKENDE VERKLARING

 1. Pingback: RUDY GIULIANI KOMT MET EEN SCHOKKENDE VERKLARING | Silvia's Boinnk!!!

 2. In mijn achterhoofd zat altijd nog een reden waarom ik niets van die kerel moest hebben. Niet in het minst vanwege 9/11. Volgens Giuliani moet je het spel meespelen, “play ball”, om iets te bereiken. Zou hij daarmee dit bedoelen:

  Like

 3. DIVEDE et IMPERA

  @Allen Ik zou willen dat dit waar is. Misschien? Misschien 1/2 waar? Waarschijnlijk niet!

  Pro:
  1e belangrijke punt. Er staan ware zaken in. Pedofiele netwerken zitten overal. Maar waarom alleen New York en London noemen? Is Amsterdam-Soestdijk een kleintje dan? Het Vaticaan -een van de grootste zoniet de grootste- wordt evenzo niet genoemd en zo kunnen wij wel doorgaan. Dacht je soms dat in het Verre het hele Verre Oosten India, China, Japan, Rusland en het Zuiden, Australie, Zuid-Amerika dit niet voorkomt, ach mensen de Bible Belt is hierbij inderdaad totaal nietig bij, een speldeknop, een zandkorrel, wat zeg ik, een mostertzaadje (haha 🙂 🙂 moet kunnen anders gaan ik er onderdoor bij zoveel leed).
  2e belangrijke punt is de leugen van de media. Zeker, maar dat wisten we allang, dus niets nieuws.
  3e belangrijke punt is het gebruik van de nieuwste technieken. CGI (inderdaad 9/11), gebruik van Avatars, dubbelgangers en wat al niet, etc etc etc.

  Contra:
  1e Het meeste, zo niet dit alles (zie 1e t/m 3e) weten en wisten we eigenlijk allang. Men, de werkelijke machten, weet dat steeds meer van de leugen en het gekonkel doordringt bij het gewone volk; baaij die men en die frouwh in die striet.
  2e Wie is burgemeester Giuiliani? Een afstammeling van de destijds naar de VS geemigreerde maffia?
  Jarenlang in de top van het politieke (lees smerige) gebeuren van Amerika. Totaal onbetrouwbaar dus.
  3e (Zie 2e) Iemand die echt ‘uit de school klapt’ is dood! en wel niet over een jaar, niet over een maand maar binnen drie dagen tot een week- e.e.a. afhankelijk van hoe goed ie zich met al die ‘vind’ technieken (zie Pro, 3e) en wat dies meer, weet te verbergen. Iemand die echt een totale bekentenis doet, doet dat zo goed dat zij, de machten echt in de problemen komen en schiet daarna een kogel door zijn of haar kop!
  4e Om de massa, de kudde, het ‘gemene volk’ van zich af te houden is telkens kleine tipjes van de sluier oplichten erg handig. Dat noemen we de “vlucht naar voren”!!!
  Het houdt ze lekker bezig, net een spannende film of boek, het geeft ze het gevoel dat “eraan” wordt gewerkt, dat er nog goede mensen zijn (zekers!, maar niet deze!).
  Zie het als een paar kruimeltjes naar een uigehongerde horde mensen gooien. Ze zullen zich op deze kruimeltjes storten, elkaar vertrappend, opzij duwend e.d.
  Verdeel en heers (zie boven).

  Mijn (persoonlijke) Conclusie: Niet waar! Nep, nep en nog eens nep!

  Remedie Pas als de massa zich als een groot BLOK verenigt, hun eigen angst, hebzucht en vooral domheid opzij zettend zal er mogelijk verandering ten goede komen.
  Te beginnen met het uittrappen uit dit land van alle kwade, kwalijke, illegalen figuren, en jullie weten wie ik bedoel en laten we vooral allemaal eens zelf in de spieghel kijken!!!

  p.s. Maar toch heerlijk dat ze toegeven dat alle hoge omes en tantes (lees tuig van de richel) zich bezig houden met het meest laffe van alle kwade handelingen: verkrachten, mishandelen en vermoorden van kleine kinderen, die te klein zijn om te protesteren en zich te verdedigen.

  Like

   • Prima idee – laten alle vieze hooggeplaatste pedofielen en alle corrupten en criminelen dat ook denken.
    Ergens werkt dat dan – die dreiging in de Bijbel met hel en vagevuur.
    Ik vermoed alleen dat Onze Lieve Heer niet lijdt aan vergeetachtigheid of vergevingsgezindheid.
    In tegenstelling tot wat de Paus te Rome met zijn biechtmodus alle eeuwen heeft gepropageerd.
    En dat God goed op een rijtje heeft wat zo’n schepsel in zijn leven voor gruwelijks heeft gedaan.

    Like

    • God is vergeten op de 7e dag nog wat puntjes op de schepping te zetten en ging rusten. Hij zag dat het goed was, maar vergiste zich. Hij was vergeten de doos van Pandora te vernietigen. Homoseksualiteit en pedofilie zijn foutjes van de schepper. Met homo’s hoeft niets mis te zijn, met pedo’s des te meer. Pedo’s, kleptomanen en pyromanen zijn in de visie van Jack door god geschapen en die gaat ze vervolgens naar de hel sturen wanneer ze praktiserend zijn geweest. Ik denk dat m.n. pedo’s aangepakt, maar ook geholpen moeten worden. Psychisch en wellicht ook (chemisch) gecastreerd, alleen al preventief ten behoeve van het welzijn van toekomstige slachtoffertjes.

     Like

 4. Ik heb geen reden om aan hem te twijfelen. Waarom niet? Momenteel komt al het schuim boven drijven. Op allerlei gebied. Eens komt de waarheid aan het licht. Hoe lang speel je een spelletje mee? In ons privéleven hebben we momenteel 2! advocaten rondlopen. 1 Om het pesten van onze oudste door het opperhoofd van de school en 1 doordat er een foute manager rond loopt die een loopjongen is van de baas. Beide gaan voor de bijl omdat ze liegen dat het gedrukt staat. Het spel is uit. Wij hebben bewijzen en veel…

  Hetzelfde geld voor de zichzelfbovenonsgestelden. Ook hun spel is uit!
  Er lopen meer klokkenluiders rond dan we denken. Velen van hen zijn in de gevangenis beland of vermoord.
  De bewijzen zijn legio. Dat is ook de reden om de alternatieve websites te willen bannen zodat alleen het “fake news” overblijft. Het gaat ze niet lukken. Wereldwijd komen er steeds meer mensen die weten hoe alles millennia in het werk gesteld is om ons als slaven te gebruiken. Het is tijd. De rollen moeten worden omgedraaid zodat de gevangenissen open gaan om de echte waarheid naar buiten te kunnen brengen. Het wachten is op Neurenberg II… En laat er niemand ontglippen zoals na WO-II!

  Like

  • @Ezra de afrekening in Neurenberg na WO II is zeer omstreden. Er is genoeg over te vinden dus ik ga er verder niet op in. Maar altijd als Barbertje moet hangen pakken ze de onschuldigen, de echte daders ontglippen (totnogtoe) vrijwel altijd de dans.
   Wie heeft de echte daders van 9/11 t.w. Bush jr c.s. en zijn Israelische vriendjes ooit gepakt? Even in het verleden: Stalin? Mao?
   Idem hier lokaal kleine schaal maar niet zo klein als wij denken: moord op Marianne Vaatstra, waar nu katvanger Jasper Steringa mag brommen (daders hoog in de boom….zeeeer hoog) en ga zo maar door…

   Like

  • I smell a Steve Pieczenik type psyop.

   Alex Jones, Ben Fulford, etc. Allemaal van die figuren die van alles roepen, maar de “voorspellingen” komen nooit uit.

   Ongeveer op hetzelfde moment gebeuren er 4 dingen:
   *1 De Russische ambassadeur in Ankara wordt vermoord
   *2 Een vrachtwagen rijdt op een drukke kerstmarkt in Berlijn in
   *3 Rudy Giuliani komt met een schokkende verklaring
   *4 Mossad chef Yossi Cohen komt clandestien naar Washington om Donald Trump te “briefen”.

   Met het “change and hope” geleuter van Barry Soetoro was het al erg, met het bombastische geklets “we make America great again” van Old D. Trump wordt het waarschijnlijk nog erger. Het zou mij niets verbazen als hij een levensverzekering bij de Mossad heeft afgesloten.

   Like

 5. Als Kissinger Trump een beste vent noemt dan gaan bij mij de alarmbellen af. Trouwens op die plek komt altijd een puppet te zitten en geen onafhankelijk iemand. Is altijd aangewezen.

  Like

   • Lees “In de naam van Ismael” van Giuseppe Genna en je krijgt een indruk van de buitenste 3 schillen van de macht. 1. Politiek 2. Geheime Diensten 3. Vele en diverse Maconnieke en Occulte clubjes.
    Daaronder zitten nog vele schillen.
    Dit boek -alhoewel zogenaamd gebaseerd op fictie- komt het verdomde dicht bij de werkelijke situatie in Europa.
    Korte synp: Vanaf 1962 worden diverse aanslagen gepleegd op o.a. Kissinger, Olaf Palme, Enrico Mattei etc. Laatste aanslag wordt onderzocht door twee inspecteurs (Montorsi in de 60-er jaren moord op Mattei) en door Lopez in 2001. Aan het eind vh boek komen de 2 verhaallijnen bij elkaar!

    p.s. Oja, geen aandelen, hoor 🙂

    Like

  1. Politiek voert de show op
  2. Geheime diensten hebben centraal aangestuurde regie van de show
  3. Occulte clubjes schrijven het script
  4. Oude bloedlijnen bepalen ons bestaan

  Zo moeilijk is het niet, alles is met elkaar verweven, in stand gehouden door leugens, religies en nep-nieuws.

  “Remember the Maine!”
  “Remember, remember, the fifth of November!”

  Tegenwoordig lopen we met “Guy Fawkes maskers” op als teken van onze bewustwording omtrent dit proces. Deze maskers zijn gepatenteerd door Time-Warner, ieder verkocht exemplaar is kassa voor de elite. Welnu, dit is de “Gunpowder Plot” van die meneer Guido Fawkes…, beter bekend als “The Jesuit Treason”.

  Plus wat we allemaal nog niet weten. Vermoedelijk tegen de 99% wordt uit ons gezichtsveld gehouden en vervangen door “geloof”.

  “Question everything”.

  Mijn verontschuldigingen voor het vele Engels, maar gedegen onderzoek in het Nederlandsch is uitgesloten. Het kan je eenzame opsluiting opleveren…..

  Like

 6. Heb gisteren een verhaal van een Amsterdam mer op npo1 geluisterd, die door de Bloemendaalse bestuursmaffia werd tegengewerkt bij een verbouwing van een monumentale grondgebied? Doet m me denken aan de schiphollaffaire?
  Je weet gewoon niet hoe gecompliceerd alles is, met die verstrengeling van belangen?

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s