BERLIJN – ISLAMISTISCHE AANSLAG

Een vrachtwagen rijdt op een mensenmassa in: 12 doden en 48 gewonden.

Berlijn is na Parijs blijkbaar nu aan de beurt.

Er zijn nog maar weinig conclusies te trekken, maar u voelt hem zeker al weer laagvliegend aankomen?

Via de gecontroleerde media worden we “geïnformeerd” over de situatie ter plekke door verslaggevers die alleen maar herhalen wat ze 10 minuten eerder ook al hadden gemeld.

In de Duitse studio is binnen no time een “expert” aangerukt. Deze “expert” is gespecialiseerd in terrorisme. Desgevraagd zegt hij, dat we geen voorbarige conclusies mogen trekken uit deze catastrofale gebeurtenis. Het zou immers een ongeluk kunnen zijn. Maar zo voegt hij er direct zelfverzekerd aan toe: “Als dit geen ongeluk is – en daar lijkt het sterk op – dan is dit een ISLAMISTISCHE  terreuraanslag.”

Zo, die zit.

berlin-truck-crash-745431

“Islamistische terreur”. Hoe een religie geraffineerd wordt verweven met terrorisme. Een moslim is per definitie een terrorist. De woorden terrorisme en islam worden versmolten tot “islamistisch”, zodat de consumenten van dit soort rapportages nog maar nauwelijks zijn te overtuigen dat het inderdaad wel eens een ongeluk zou kunnen zijn. Er zullen ongetwijfeld CCTV-beelden van zijn gemaakt – mits deze niet snel door de autoriteiten zijn vernietigd, zoals in Nice…

Gelukkig is de dader direct in de kraag gevat. Er hebben ons nog geen berichten bereikt of hij zijn paspoort ergens heeft achter gelaten – komt misschien nog. Zijn compaan zou om het leven gekomen zijn. In Nice zat er echter ook niemand achter het stuur, dus misschien was het wel een op afstand bediende zelfrijdende truck, waar al een dode in is gedeponeerd om het nog érgens op te laten lijken.

Wat we wel weten is, dat het een Poolse vrachtwagen was, waarvan de eigenaar zelfs al is getraceerd. De chauffeur was toch geen straalbezopen Poolse trucker die na een copieus diner achter het stuur was gekropen om naar Polen terug te rijden? Een vrachtwagen voorzien van een niet goed functionerend navigatiesysteem kan echter óók zo maar de oorzaak zijn van deze ramp. Aan de hand van de “stom-stom” is al eens iemand het kanaal ingereden: volgende kruising links…. plons!

Maar gelukkig is bondskanselier Merkel al weken geleden gewaarschuwd, dat het ineenstortende ISIS-kalifaat wraak zou gaan nemen rond de onzalige kerstdagen, het topfeest van de zo gehate christenen op het noordelijke halfrond. In combinatie met een niet te stoppen “islamistische” immigrantenstroom kun je wachten op terreuraanslagen.

Wat we in ieder geval kunnen vaststellen is, dat we niets weten en dat de officiële versie van de gebeurtenissen nog in voorbereiding is. Het verhaal moet wel kloppen natuurlijk. Voorlopig zijn er vele dodelijke slachtoffers te betreuren, de (kerst)kaarsjes zijn weer niet aan te slepen. We moeten met ons allen weer snel bezig zijn met de verwerking van het resultaat van deze ramp, een collectief rouwproces, een bekend draaiboek.

De oorzaak is van ondergeschikt belang, wordt nog uitgezocht.

De daadwerkelijke oorzaak en oorsprong (van terrorisme) wordt op geen enkele manier benoemd, laat staan onderzocht.

Maar het zou zo maar een dramatisch ongeluk kunnen zijn en de slachtoffers verkeersdoden en -gewonden.

Herstel de Republiek

 

 

36 gedachtes over “BERLIJN – ISLAMISTISCHE AANSLAG

 1. Het duidelijke effect van dit soort aanslagen is toch wel:
  -volksoproer tegen alles wat zich elite waant te zijn – en dat oproer wordt steeds feller.
  -groeiende anti-islamitische houding van de autochtone bevolking
  -het einde van de EU met daarmee de import van criminele ongecontroleerde allochtoonse gelukszoekers afkomstig niet uit Syrië.

  Like

  • @HdR @Jack. Precies wat ik meteen dacht en wie niet?
   Wie niet dan? Juist de ‘grote kudde’ op de “Grote Stille Heide”. Kortom (met alle respect voor de gewone usual man en vrouw in die street) de meeste Neanderlanders en ook de meeste (ca honderden miljoenen) Buitenanderleanders en zelfs met deze nep danwel valse vlag aanslag zal de ‘macht’ in ieder geval haar/zijn doel bereiken, namelijk de bevolking angst aanjagen resp. verdeeldheid zaaien.
   Veel desinformatie (dan een Pool nu een Pakistani, maar we zijn nog niet klaar ik denk dat we eindigen bij een geradicaliseerde autochtone Nederlander uit Friesland).

   kortom een klucht, huilverhalen in de media (“arme slachtoffers, die nooit meer terug zullen keren bij hun lieve Kerstfeest vierende familie” etc etc etc, ja en dat is erreg hoor)

   Maar @Jack wat ik niet denk is dat er een volksoproer zal komen. Zowel de Neanderlander als de Buitenanderleander slaapt vrolijck, hooguit iets minder vrolijck voort.

   De grote vraag is hoe “schoppen” we het gros van de bevolking wakker?

   Juist!
   1) Analyse van deze gebeurtenis(sen). Dat gebeurt hier dus!!!
   2) Analyse van de macht (vergelijking van de schillen van een ui danwel de rabbitthole e.d.)
   3) Zegt het voort, zegt voort, zegt het voort…… b.v. mensen op deze perfecte site wijzen

   Tweede vraag: “Hoe stoppen we deze smerige psycho-sociopathische bende?
   Hier stop ik even anders wordt het te lang….

   Like

 2. Ja, ja, er gebeurt de laatste tijd nog wat.

  LEAKED! Official Agenda for the destruction of Germany
  https://theinternationalreporter.org/2016/10/13/leaked-official-agenda-for-the-destruction-of-germany/
  Vergeet niet de opgeleide huurmoordenaars die niet alleen in Azië zitten. Duitsland zit vol. Vliegveld Ramstein waar vanaf de drones naar Syrië vliegen. Het vierde rijk moet ten koste van alles gesticht worden.
  De (zoon) dochter van Hitler voert uit wat haar vader niet heeft kunnen doen maar in Argentinië verder gegaan is. Wie heeft zich hier op de troon genesteld? Juist. Dat in samenwerking met W.A v. A + Rome is een bolwerk met echt geen goede bedoelingen..

  Wat gebeurt er op Antarctica?

  Like

 3. De truck heeft een GPS zender en kan ten alle tijde gevolgd worden door het bedrijf (er zit niet iemand live mee te kijken maar de data is beschikbaar). De politie heeft zoiets als vingerafdrukken en gezichtsherkenningssoftware. De Poolse chauffeur is doodgeschoten teruggevonden in de cabine… Dus ongeluk…NEE! Zeker niet! De dader waarvan identiteit nu bekend is heeft een Islamitische achtergrond. Nu kan zijn motief natuurlijk nog anders zijn, maar ik denk dat ook jij wel beseft dat er een 99% kans is dat dit er mee te maken heeft.

  Dit zijn allemaal vrij logische conclusies gebaseerd op feiten die we nu weten.

  Nee niet iedereen die Islam volgt is een slecht persoon, ja de meeste aanslagen worden wel gepleegd door mensen die de Islam volgen. Nee niet elke aanslag wordt gepleegd door mensen die Islam volgen.

  Dat snappen we allemaal. Maar mensen vrezen hun leven door deze aanslagen ondanks dat het 12 mensen op de x aantal miljoenen zijn. Het komt puur doordat dit op de onschuldige plekken gebeurd, iedereen denkt hier had ik kunnen staan en op dat moment gaan mensen “eieren voor hun geld” kiezen.
  Zij denken dan: “beter alle vluchtelingen en Islam volgers het land uit dan de kans dat ik overlijd groter wordt”.

  Dit zorgt voor de groei van extreem rechtse partijen en zonder dat er afschuw wordt gesproken vanuit de islamitische cultuur zal dit zeker niet veranderen.

  Groetjes,
  Een neutraal persoon.

  Like

  • De dader waarvan identiteit nu bekend is heeft een Islamitische achtergrond

   Hoe moeten we weten dat dit de dader is en niet een “aangeleverde” patsy. Een beetje terrorist blaast het Duitse parlement op en gaat zelf hemelen. Deze zou zijn “gevlucht”? Was hij bewapend? Hoe hebben ze hem te pakken gekregen?

   NB: ALLE aanslagen zijn staatsgerelateerd en terreur speelt ALTIJD de betrokken overheden in de kaart.

   Like

   • Het zou meer dan een teken aan de wand moeten zijn dat alle doelen van zgn. terroristen burgerdoelen zijn en nooit overheidsgebouwen etc.
    Dus..

    NG

    Like

    • Klopt – het lijkt alsof er een hele vreemde bovenlaag/elite bestaat
     Die zich nergens zorgen over hoeft te maken en ook nooit bedreigd wordt.
     De Duitse overheidsgebouwen, het regeringscentrum Den Haag en de EU tempels Brussel etc
     Zijn tot heden toe nooit het toneel van een aanslag geweest.
     Onze nationale leugenaar Rutte kan rustig op terrasjes zitten, meevaren met een pedoboot bij de homofeesten door de grachten Amsterdam en loopt nooit enig gevaar.
     Onschuldige burgers zijn telkens de slachtoffers.
     Steeds meer mensen gaan dat fenomeen onderkennen en zien.
     Deze elite gestuurde terreuracties kunnen echt niet lang meer duren
     Volgens mij wordt in Frankrijk en in Duitsland de guillotine al gebruiksklaar gemaakt

     Like

    • Nooitgedacht, inderdaad valt het op, als men dat zegt, dan is het, de overheid werdt bewaakt door
     door politie agenten en militairen, dan slaap schaaptjes weer verder.
     Nou werdt er vertelt dat de Poolse eigenaar die naast de dader zat, vermoord is door de dader.
     De dader had een permante status, en dit is zijn dankbaarheid om opgenomen te worden in een
     vrijland, volgens de bronnen.

     Het is niet de eerste keer, dat er een vrachtwagen is gebruikt, dat was in Frankrijk? toch ook
     dat de dader door het plubliek heen reed.
     We kunnen dit soort toestanden in Nederland ook verwachten.
     Jammer dat merendeel van het slaap volk het niet door hebben, dat de Staat, Regering hier
     aan mee werken, voor een functie bij Europes (NSB) Unie, of bij de bank.
     Gr.Margaret

     Like

  • @Tim
   “Dit zijn allemaal vrij logische…….feiten????? Hoezo “feiten”, omdat Reuters ze dicteerd en worden overgenomen door ANP? De enige werkelijke feiten, die wij hier kunnen zien, zijn een foto van een brandschone vrachtauto, met kapot geslagen voorruit, die geen ene spat bloed vertoont. Vreemd, als je bedenkt, dat mensen zo’n 5 liter in hun lijf hebben. Nou en dat maal 12 zou een behoorlijke mess moeten geven. De enige mess die we zien, zijn wat prullenbak afval en nergens bloed.Dit is gewoon weer een Charlie Hebdootje, een Niceje etc. Op Facebook weer een hoop kaarsjes en steun shit, maar nergens zoals met Hebdo “Je suis..”” Niemand durft kennelijk te zeggen: Ich bin ein Berliner😁

   Like

  • @formidabele Reijkjavik? 🙂 🙂 Nou ja Amsterdam kan ook.
   Maar dit keer vergisten de daders zich en rijdt een tank van de NATO (Noord Atlantische Terreurorganisatie ((North Atlantic Terror Organisation)) ) de markt in de Albert Cuypstraat. Aiiiiii Verkeerde afdeling, verkeerde communicatie, verkeerde voertuig, verkeerde bestuurder, verkeerde tijd en verkeerde plaats!

   Like

 4. Ach… en wat schetst mijn verbazing? Gottegottegottoch….. daar gaan we weer.

  Mail Online meldt:

  Senior police chief said: ‘We have wrong man. Perpetrator is armed, at large and can cause further damage’

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-4049442/Terror-attack-fears-lorry-ploughs-Christmas-market-Berlin-leaving-two-people-dead.html#ixzz4TOL4yl9m
  Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

  Like

 5. Eens met Jeanine, maar je kunt ook terecht bij Martin Vrijland. Het is inderdaad nep omdat het fysiek onmogelijk was om op de kerstmarkt met grote snelheid de bocht naar links te maken. Hij had het huisje rechts moeten raken. Overigens is het sowieso al belachelijk dat hij niet gewoon is weggereden of in ieder geval uitgereden, dan was hij pas tientallen meters verderop gestopt.

  http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/de-russische-ambassadeur-turkije-en-de-vrachtwagen-in-berlijn-terreur-gezeur/

  Like

 6. Wat mij meteen al bevreemdde: je hoort nooit meer wat van de nabestaanden.Ook in Frankrijk geen begrafenissen.Wordt allemaal stilletjes afgewikkeld. En uren na aanslag nog steeds hetzelfde bericht,zelfs de volgende ochtend. En ja, de poolse chauffeur omzeep geholpen, was ook mijn eerste gedachte,maar het kan nog ingewikkelder natuurlijk.

  ps net gehoord: inkt van Rutte zijn aanhangsel nog niet droog of eerste l00 miljoen al onderweg naar Oekraine.Terwijl de Deys ons meedeelde dat we ipv een kerstpakket nog een naheffing krijgen uit Brussel.
  2017 wordt vast een topjaar.In ellende.

  Like

  • Gottegottoch… alweer een Tunesiër, net als in Nice. How nice.
   Die staan er om bekend aanslagen met trucks te plegen zonder bloed te morsen.

   Like

 7. En wie heeft de Europese deuren wagenwijd opengezet om de mo slims en andere slims binnen te laten? Juist ja. En wie lokt ze naar hier? Juist ja. En wie verzet zich met hand en tand tegen hun terugkeer. Juist ja. Wir schaffen das. Mooi niet dus.

  Like

 8. Ook ik heb even buiten de deur gekeken naar de aanslag in Berlijn en kwam het volgende bericht tegen:

  Muttis Lügenpresse verschweigt das Wesentliche: Der Fahrer wurde grausam ermordet – IN BERLIN!

  https://daserwachendervalkyrjar.wordpress.com/2016/12/21/muttis-luegenpresse-verschweigt-das-wesentliche-der-fahrer-wurde-grausam-ermordet-in-berlin/

  Man muss ins Ausland schauen, um einen Zipfel der Wahrheit zu finden-Die daily mail sprach mit dem Besitzer des Trucks

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4049822/Was-truck-HIJACKED-Cousin-driver-registered-Polish-lorry-claims-making-drop-Berlin-s-revealed-haulage-firm-lost-contact-moments-crash.html

  Like

  • Er hebben ons nog geen berichten bereikt of hij zijn paspoort ergens heeft achter gelaten – komt misschien nog.

   Het is allang geen kunst meer om voorspellingen te doen. Man, man, man….

   Like

 9. De vrachtauto stond bij Thysenkrupp en zou pas de volgende dag gelost worden (uitstel). De vrachtauto is zonder dat de motor heeft gedraaid vanaf Thysenkrupp in het centrum terecht gekomen (via GPS nagegaan). Hij is er dus heen gesleept. De Poolse eigenaar, neef van de chauffeur konden de gehele middag al geen contact met de chauffeur krijgen. Deze zaak stinkt naar Gladio.

  Like

  • Geen CCTV ter plekke zeker? Scheisse!
   Geen spatje bloed te bekennen? Nog nabestaanden getraceerd?
   We wachten maar even op de begrafenissen van de 12 dodelijke slachtoffers, meestal komt de dader dan ook een kijkje nemen. Nee, ik bedoel niet Merkel c.s., daar doe ik niet aan mee.

   Like

  • Achteruit de markt opgereden dus – het wordt hoe langer hoe gekker.
   Vastgesteld kan worden dat er geen doden en gewonden zijn te betreuren.
   Waar zouden ze die dan allemaal vandaan hebben gehaald?
   Afijn, we gaan het wel meemaken op de 12 ter-aarde-bestellingen over een dag of wat.

   Maar neem van mij aan dat de mensen een rotsvast vertrouwen in de gecontroleerde media blijven houden. Een alternatieve reli-beleving, als het ware. Alles wat waar is, wordt geblokkeerd als nep-nieuws. Het officiele nieuws is niet veel meer dan een filmscript met nagesynchroniseerd beeld en geluid. Begon al op 9/11, 15 jaar geleden alweer en nog steeds zegt je buurman dat die verdomde moslims er achter zaten. De hybride mens is een taaie tegenstander.

   Like

 10. Nee, als ik de beelden – van verschillende bloggers – bekijk is de truck beslist niet achteruit gestoken.
  1 video geeft beeldanalyse van de dashcam die alle nep-journaals lieten zien – die toont dat de truc niét de markt oprijdt waar dat kan. Maar de weg vervolgt.

  Al met al kan er maar 1 scenario mogelijk zijn. Die dashcam opname is nep. Laat niét te oplegger zien die wél VOORUIT de markt over is gereden.
  Maar ABSOLUUT zeker niémand heeft doodgereden, zelf geen gewonden.
  Rennende hospiks zie je niet, ook geen rijen ambulances.
  het is zelfs zo bizar – de oplegger is niet eens met linten afgezet. Het publiek blijft er gewoon in alle richtingen omheen lopen.
  De markt – die ging gewoon door!

  Dus, die oplegger is op een eerder moment – in alle rust, en precisie zo over de markt gestuurd – wellicht op een uur dat die nog niet open was, of voor de grote drukte.
  En – let op – tot stilstand GEBRACHT precies! voor 2 stalen lichtmasten; dit terwijl geen mens nog door die voorruit enig zicht kan hebben gehad waar hij dat gevaarte heen stuurde . . . .
  Zelfs het Amsterdammertje in de lijn van de dodemansrit is niet krom, scheef – laat staan plat!!

  O ja, deze video toont duidelijk – het zijldoek is onbetterd – gek. De cabine draagt de naam Ariel Zurawski
  De blogger traceert die naam naar: Iola, Wisconsin, Moericke Road.
  hier: https://youtu.be/OzYBKGoLWOY

  En toen gebeurde het: op het web zijn VANDAAG net veel bijzonder grondige beeldanalyses ‘gepost’;
  Ieder heeft zo zijn eigen focus. Allemaal tonen ze overtuigend wat er precies (allemaal) niet klopt aan de officiele story telling.
  Ik kan hier niet alles storten. Toch een paar hints:

  geen rijen ambulances, en de markt is niét stil gelegd! Mensen sjouwen met aankopen en draagtassen door het beeld.!! Kijk de opname vanaf dit moment: https://youtu.be/GsZ5Vfza1PM

  Kijk hier!! https://youtu.be/OzYBKGoLWOY Als het niet zo ernstig was, was het hilarisch – de opname op dit moment, toont dat de chauffeur – de Pool was al uren dood, en lag in de cabine – de vrachtwagen ‘netjes’ tot stilstand heeft gebracht om de 2 lichtmasten niet omver te rijden.
  Vakwerk – want zijn voorruit, heeft u die al gezien?
  Die voorruit was totaal verbrijzeld, onmogelijk dat de chauffeur daar doorheen nog enig zicht had.

  Hier interessante evaluatie van verdachte, en verdacht veel, ooggetuigen. Allemaal met massa’s Tweets, bijzonder veel ‘toevallig’ journalist van professie. https://youtu.be/OzYBKGoLWOY
  Gepubliceerd 27 dec. 2016 video by NowTheTruthTV-11 https://www.youtube.com/watch?v=1Fqj2
  The names of the unseen supposed victims, are being kept secret for now. All but one of the witnesses are media hacks – and one has a somewhat altered identity. Why?

  Deze video-analyse toont ook een groot aantal bewijzen dat de officiële story telling duidelijk niet klopt. Ook deze analyse is echt een kijk en luister tip: https://www.youtube.com/watch?v=UuAL-qcgR0g
  (Gepubliceerd op 27 dec. 2016 Please note this channel is heavily targeted by Zionist gangstalkers and Google,. tnhey attack free speech using faked pretexts)

  Hilarische leugens van het NOS Journaal geopenbaard: Berlin Dashcam Footage Fake Berlin Truck Hoax False Flag: https://www.youtube.com/watch?v=yIO1qKCu_hM

  Ook een puntje: Bewijsstukken niet geborgen van plaats delict. https://youtu.be/yIO1qKCu_hM

  Een duidelijke aanwijzing dat er nog heel wat meer van dit soort schrikevenementen in de pijplijn zitten.

  Like

  • Garbology….absolute bullshit. Geen schijn van kans dat een Tunesiër met 65 km/uur een beladen truck door die marktkraampjes frommelt. Zonder een bloedspettertje achter te laten. Garbology – nep-nieuws.

   Like

 11. Dat ook weer deze aanslag nep was, weet je eigenlijk al vantevoren.
  Maar zo dommig nep zou je niet verwachten. De enige conclusie hier die (dennen 🙂 )hout snijdt is dat het ‘grote publiek’ zo dom, werkelijk zo oerdom dat ze dat gewoon “geloven”.

  De volgende aanslag laten ze alleen maar wat cgi of studio beelden -wat zeg ik- een cgi foto zien.
  ‘Ruim voldoende’ volgens Moshe Shlomo Cohen tijdens de voorbereidende vergadering van de werkgroep: Hoe houd ik de burger in een/onze wurgende angstgreep.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s