NEP NIEUWS

Het moment komt steeds dichterbij dat wij nog uitsluitend worden voorzien van correct, betrouwbaar, origineel en met bewijzen gestaafd authentiek nieuws.

De “social media” schieten ons daarbij te hulp door naar eigen inzicht berichtgeving te wijzigen of te verwijderen.

Vanwaar dit goede nieuws?

Het is bekend dat sinds het begin van het bestaan van internet allerlei figuren wereldwijd en anoniem hun berichten kunnen publiceren. Dat zou uiteraard geen probleem moeten zijn, want er geldt binnen de “westerse democratie” een algemeen aanvaarde vrijheid van meningsuiting. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen wat op feiten berust en wat fictie is, ontsproten aan het brein van de auteur. Tot zover is er geen probleem*.

 • Behalve in het geval van “belediging”. Dan waait er plots een tegengestelde wind. Als iemand vindt, dat iemand anders een ***** is, dan is dat vrije meningsuiting. De “beledigde” ondervindt het echter als kwetsend, omdat hij daar voor heeft gekozen. Zo komen de rechtbanken aan onderbezetting en het leidt tot een claimcultuur naar ons grote voorbeeld Corporate D.C. en onderhorige staten.

Maar er is iets veranderd en er hangt iets in de lucht omtrent het internet. Er is een geruchtenmachine op gang gekomen. Ondanks Artikel 7 van de overigens zwaar gemankeerd eNederlandse Grondwet (privilegeboek voor koning en parlement), waarin is geregeld dat wij mogen zeggen wat we willen, schrijven wat we willen, vragen wat we willen en denken wat we willen.

Er zouden links en rechts wetten in de maak zijn, die er op zijn gericht dat non-nieuws, nep-nieuws en glasharde leugens van het internet kunnen worden verwijderd indien er desgevraagd geen bewijzen dienaangaande kunnen worden verstrekt. De wereld wordt als het ware op zijn kop gezet. De bewijslast wordt verschoven van overheden naar consument.

Een voorbeeld.

Koning Willem IV (2013-2015)

Iemand beweert dat de huidige erf-koning – mits het tegendeel wordt bewezen – niet afstamt van koning Willem I. Dit is een grondwettelijke eis om aanspraak te kunnen maken op ’s lands hoogste publieke functie en onschendbaarheid voor de ambtenaar in functie en zijn uitgebreide familie van uitkeringstrekkers. Bovendien mag hij miljarden bezitten en € 300 miljoen per jaar aan belastinggeld kosten – en geen belasting betalen, mits ook daarvan zwart op wit kan worden aangetoond dat het anders zit.

De wet eist dan dat er binnen 48 uur harde bewijzen moeten worden geleverd, anders dient het bericht te worden verwijderd op straffe van een dwangsom.

Wat gaat hier nou mis?

Van alles, maar toch voornamelijk dat overheden gaan bepalen wat “authentiek nieuws” is en wat “fake” berichtgeving is. Met andere woorden: wat niet via de gecontroleerde persbureau’s wordt gepubliceerd, is geen nieuws. Mits bewijs kan worden geleverd dat het wél zo is.

Dit is censuur in optima forma, slim bedacht en de genadeklap voor vrije nieuwsverschaffing. Ook al vertolkt iemand zijn mening of stelt een vraag, het kan dus binnen luttele uren als nep weggevaagd worden door het alles omvattende kartel rond overheden, banken, multinationals én de gecontroleerde media.

In het geval van de legitimiteit van de Nederlandse monarchie zijn wij de betalende partij. Ons volk wordt een dienst geleverd. Ten eerste hebben we geen idee waar we voor betalen, iets zegt ons, dat we gebakken lucht aan het financieren zijn. Ten tweede is de vraag gerechtvaardigd dat de “dienstverlener” voordat hij een rekening stuurt aan kan tonen, dat hij legitiem is en in dit geval door de grondwet is ingedekt. Kan hij dat namelijk niet, dan is de grondwet een nep-wet en kan buiten werking worden gesteld.

En daarmee alle wetgeving, reglementen, contracten en verdragen. De nep-koning en zijn uitgebreide familie annex hulptroepen kan vervolgens worden ingesloten en zijn bezittingen verbeurd verklaard. In afwachting van een tribunaal waar zeker afstammelingen van de gebroeders De Witt en Johan van Oldenbarnevelt zitting in zullen hebben, in vertrouwensvolle afwachting van een procesje – op water & brood.

RESERVE-KONING

Dat moet “de koning” niet willen met z’n alle….toch?

Dus kom maar op met dat keiharde bewijs!

Herstel de Republiek

7 gedachtes over “NEP NIEUWS

 1. We mogen alleen datgene horen dat het geschikt gevonden wordt uit te zenden?
  Zelfs prietprem wordt ingeschakeld om de weg te berijden, die door de bestuurders uitgestippeld is? Prem is Zelf een grote fan van aSSher!

  Like

 2. Even wat DNA prikken in de knekelkelder te Delft, idem wat wangslijmvlies afnemen van onze kampioen onderhands oranje WC-potten gooiende Kloning excuse konijn excuus koning en voila!

  Like

 3. Dit gaat in raptempo versnelt ingevoerd worden, om het Nederlandse volk de mond te snoeren.
  Via (terroristiche) vluchtelingen en economische gelukt zoekers, die graag van zee gepukt worden.
  en door gelaten werden. Alles gratis krijgen zij,en op de eerste rij staan woning,zorg en openbaar vervoer en gratis met de taxi naar de tandarst voor complete dure behandeling.
  Dit alles werdt geregelt door de staat en de gemeente.
  Met het doel om haat en verdeeltheid te kweken onder de Nederlandse bevolking.
  En de veiligheid voor jou en mij en kinderen werden gewaarborg door de staat, kabinet en gemeente, Europese Unie.
  Die vluchtelingen binnen halen uit zogenaamde oorloggebieden, terwijl het grote deelte terroristiche cellen zijn die niet gecontroleert worden evenals de economische vluchtelingen
  die zich 90% nooit Nederlanders gaan voelen en werden.
  De trojaanse paard(en) die zij voor hun doel einde binnen halen worden gebruikt om ons te knechten en de mond snoeren en dat is nou de overheid die waakt over onze (schijn) veiligheid.
  Ach wat zijn zij toch zó begaan met ons volk, tewijl de oudjes die 70 jaar zijn, een vol leven
  hebben gehad, gaarne de pil gebruiken om het te beéindigen het liefst met 60 jaar maar,dat valt te veel op hé.”sac bedoelt”

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s